Paide linna karikavõistlused lamades surumises
- This topic has 75 replies, 20 voices, and was last updated 12 years, 11 months tagasi by
kaido leesmann.
-
AutorPostitused
-
veebruar 9, 2013 at 9:02 p.l. #305744
alan81
MemberMa paneksin siin lihtsalt ajalise tärmini, kui nädala jooksul.2013 09.02 so. 16.02.2013 ei ole Alani kontakte laekunud minu maili või telefoni 5048898 siis võime sellele vaidlusele joone alla tõmmata. See tähendab keeldumist sellisel juhul. Loodan ,et see on piisav aeg, et vähemasti oma andmed anda ja peale seda võtab ühendust juba SA Antidoping.
Nagu ma juba oma eelmises postituses mõista andsin on mul jumala ükskõik mida Te minust arvate ja ma ei pea ennast mitte kellelegi tõestama. Lõpetuseks üks hea ütelus,, Las koerad hauguvad aga vanker veereb ikka edasi
veebruar 9, 2013 at 9:02 p.l. #105995Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa paneksin siin lihtsalt ajalise tärmini, kui nädala jooksul.2013 09.02 so. 16.02.2013 ei ole Alani kontakte laekunud minu maili või telefoni 5048898 siis võime sellele vaidlusele joone alla tõmmata. See tähendab keeldumist sellisel juhul. Loodan ,et see on piisav aeg, et vähemasti oma andmed anda ja peale seda võtab ühendust juba SA Antidoping.
veebruar 9, 2013 at 9:28 p.l. #293942tarmop
MemberSa soovisid kohtuda, pakkusin välja aja ja koha, sulle ei sobi
Ott pakkus välja variandi, kuidas saaksid tõestada oma õigsust, jälle ei sobi. Mitte midagi ei sobi, vaid käib üks vingumine ja rusikaga vastu rinda tagumine, kuidas on tõestamata sinu suhe anaboolikutega. Enam polegi vaja midagi tõestada, kõigile tegid selgeks kellega on tegu!
Minu ametlik tulemus surumises on 250kg, mis on kindlasti rohkem kui 2 korda üle minu kehakaalu, sinu tulemus on aga alla selle, õigemini sul polegi tulemust.
Kui sa mind ei tunne ning minu tegemistest ja hobidest midagi ei tea, siis pane suu kinni ja ära klähvi, vanker liigubki edasi ilma youtubeta
veebruar 9, 2013 at 9:31 p.l. #305721P-A-U-L
MemberMnjaa, olen ka näinud aastate jooksul saalis neid “naturaalseid” talente:) Kui aus olla, siis ei usu ealeski et see 240 on proteka ja kreatiini pealt tehtud… ebareaalne. Huvitav kõvad mehed purki kusta ei julge ei taha jnejne, aga kuulsust ja feimi tahaks küll kamaluga!?
veebruar 9, 2013 at 9:36 p.l. #305920P-A-U-L
MemberMuidugi kurb oma nõrkust teistele siin välja tuua, aga näiteks mina oma kehakaaluga 82-83kg, ning treeningstaaziga 7 aastat, olen saavutanud max tulemuseks 165kg. Eraldli loomulikult rinnaltsurumist ei treeni, jõusaal on lihtsalt hobi.
Ju siis nii andetu:)
veebruar 9, 2013 at 9:38 p.l. #305944alan81
MemberNagu ma juba oma eelmises postituses mõista andsin on mul jumala ükskõik mida Te minust arvate ja ma ei pea ennast mitte kellelegi tõestama. Lõpetuseks üks hea ütelus,, Las koerad hauguvad aga vanker veereb ikka edasi
veebruar 9, 2013 at 9:42 p.l. #306000P-A-U-L
MemberEks anna märku kui “geari” pealt maha saad, siis võib võidu suruda:)
veebruar 10, 2013 at 4:18 e.l. #310069alan81
MemberEks anna märku kui “geari” pealt maha saad, siis võib võidu suruda:)
Kui sa surud oma 83 kg juures 165 kg siis ma ei ütleks, et sa nõrk ja andetu oled. Aga mis puutub sinu väljakutsesse siis nagu ma ennist ütlesin ei näe ma vajadust kellelegi midagi tõestama hakata! Aga ma usun, et hoolimata sellest, et ma ei ole horisontaalpingil rinnalt surumist õlavigastuse tõttu peaaegu 2 aastat teinud suruksin ma valuga 200 kg iga kell ja iga ilmaga endiselt ära. Aga võrdluseks sinu poolt välja toodud parameetritele vaatasin just oma vanimat treeningmärkmikku kus ma olin 18 aastane, kaalusin 87 kg ja surusin 180, olles see juures teinud trenni 3 aastat). Ja lõpetuseks küsiksin huvi pärast mida tähendab fraas geari peal olema?
veebruar 10, 2013 at 4:41 e.l. #310077alan81
MemberSa soovisid kohtuda, pakkusin välja aja ja koha, sulle ei sobi
Ott pakkus välja variandi, kuidas saaksid tõestada oma õigsust, jälle ei sobi. Mitte midagi ei sobi, vaid käib üks vingumine ja rusikaga vastu rinda tagumine, kuidas on tõestamata sinu suhe anaboolikutega. Enam polegi vaja midagi tõestada, kõigile tegid selgeks kellega on tegu!
Minu ametlik tulemus surumises on 250kg, mis on kindlasti rohkem kui 2 korda üle minu kehakaalu, sinu tulemus on aga alla selle, õigemini sul polegi tulemust.
Kui sa mind ei tunne ning minu tegemistest ja hobidest midagi ei tea, siis pane suu kinni ja ära klähvi, vanker liigubki edasi ilma youtubeta
Ma ei ole öelnud, et soovin sinuga kohtuda vaid seda , et kui sa tahad süüdistusi loopida siis tule tee seda nelja silma all mitte kuskil foorumis! Ja mis puutub mingitesse proovide andmisesse siis ma ei kavatse Teie pilli järgi tantsida ning ma ei näe mingit vajadust hakata tõestama midagi inimestele kelle arvamus mulle nagunii korda ei lähe? Me võime siin ju lõpmatuseni vaielda aga fakt on see, et sa ei tee mitte kunagi mitte ühtegi minu tulemust mitte mingi kaalu juures järgi. Aga selles, et ma sind ei tunne ja sinu tegemistest ega hobidest mitte midagi ei tea on sul täiesti õigus. Aga mis puutub klähvimisse siis erinevalt mõnest olen ma jäänud enda arust viisakaks ning kui olen tahtnud kellelegi midagi halvasti öelda siis olen seda teinud pikem sarkasmi või iroonia abil mitte ei hakka kedagi sõimama ega muutu labaseks!
veebruar 10, 2013 at 5:07 e.l. #318825alan81
MemberAga nüüd pean Teid kahjuks kurvastama, kuna see on minu viimane postitus antud teemas. Mul tõesti ei ole aega ega viitsimist päevad otsa kuskil foorumis istuda ja vaielda. Jõudu ja jaksu teile kõigile!
veebruar 10, 2013 at 7:53 e.l. #317516Angelo
MemberSiin pole midagi vaieldagi kui kutt keeldub proove andmast. Korralik klounaad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 10, 2013 at 8:08 e.l. #317513Ott Kiivikas
MemberAlan, kui sulle meie arvamus korda ei läheks, siis ei vastaks sa siin nii agaralt (me ei ole mingid saunanaised siin, sa tead väga hästi kes on kes ja mis on mis). Me oleks võinud siin rääkida ükskõik mida, kuid sulle läks korda, see et sind süüdistati keelatud ainete kasutamises (ja seda isegi mitte otseselt nimeliselt välja öelduna, vaid sa oskasid selle ise välja lugeda ja õigesti tegid), sina olid see, kes ütles et sa ei ole kasutanud midagi keelatut ja meie pakkusime välja, et teeme kontrolli (selleks ei ole vaja sul kuskile sõita vaid sulle tullakse kasvõi koju järgi….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). See oleks ainus võimalus tõestada sinu sõna õigsust, sest meie saame tugineda vaid oma andetusele ja surumistulemus mida sa oled surunud on imetlust väärt (seepärast tundubki see meile ulmelisena, et oled nihutamas inimvõimete piire). Seega oleks ka sinu poolt olnud võimalus ja on 6 päeva veel jõus teha dopingutest ja öelda, poisid tehke järgi!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid keeldumise korral on meil õigus tulla tagasi alguse saanud kahtluste juurde ja saada neile veelgi kinnitust, sest inimene kes on puhas, tal ei ole põhust keelduda, vaid kontroll ongi ainus võimalus oma süütust tõestada. Niisama jutt ei maksa midagi – nagu ma ka ennist mainisin.veebruar 10, 2013 at 11:37 e.l. #317405tarmop
MemberMa ei ole öelnud, et soovin sinuga kohtuda vaid seda , et kui sa tahad süüdistusi loopida siis tule tee seda nelja silma all mitte kuskil foorumis! Ja mis puutub mingitesse proovide andmisesse siis ma ei kavatse Teie pilli järgi tantsida ning ma ei näe mingit vajadust hakata tõestama midagi inimestele kelle arvamus mulle nagunii korda ei lähe? Me võime siin ju lõpmatuseni vaielda aga fakt on see, et sa ei tee mitte kunagi mitte ühtegi minu tulemust mitte mingi kaalu juures järgi. Aga selles, et ma sind ei tunne ja sinu tegemistest ega hobidest mitte midagi ei tea on sul täiesti õigus. Aga mis puutub klähvimisse siis erinevalt mõnest olen ma jäänud enda arust viisakaks ning kui olen tahtnud kellelegi midagi halvasti öelda siis olen seda teinud pikem sarkasmi või iroonia abil mitte ei hakka kedagi sõimama ega muutu labaseks!
Viisakuse mõistest oled sa väga valesti arusaanud, loe oma postitused korra uuesti üle. Alusta esimesest, vaata millega sa siin laivi lendasid ja esinema hakkasid. Meie Otiga lõõpisime, aga sinu postitus hakkas konkreetselt andetuks pekinäoks sõimamisega.
Aga ühes asjas on sul tõesti õigus, et olen andetud sportlane. Absoluutselt olen sellega nõus. 30selt alustasin rinnale orjenteeritud treenigutega ( teen tegelikult kõiki jõutõstmise 3e ala harjutusi, aga jõutõmbes olen kohe eriti andetu, jään pea poolega alla konkurentidele ) Olen oma 3 meistritiitlid saavutanud vaid töö, tahtejõu ja suure pühendumisega. Ja seda on tehtud tihti kompromissidena pere, laste arvelt. Aga, pole kordagi tulnud pähe saavutada seda kemmi pealt või muu alatu võttega.
Ott on teinud väga helde pakkumise, sellest keeldumisega oledki kõike tõestanud.
veebruar 10, 2013 at 12:13 p.l. #317193martinkink
Memberveebruar 10, 2013 at 1:21 p.l. #317191P-A-U-L
MemberMa ei ole kunagi aru saanud sellest, et mis väärtus on nendel võitudel, mis on saavutatud ebaausal teel…? See on piltlikult sama, kui panna ühte klassi sõitma Lada VFTS ja WRC. Loomulikult need pealtvaatajad kes ei ole asjaga kursis, ohhetavad et “milline kõva mees, pani poole maaga ära”! Lõpetuseks sobib siia tsitaat: ole aus enda vasti ja siis austavad sind ka teised.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.