Paide linna karikavõistlused lamades surumises
- This topic has 75 replies, 20 voices, and was last updated 12 years, 11 months tagasi by
kaido leesmann.
-
AutorPostitused
-
veebruar 9, 2013 at 3:34 p.l. #301913
tarmop
MemberEelistan olla paks ja puhas, kui p6drajalgadega keemik.
Pealegi, nagu eespool mainisin, ei kadesta kloune, kes meile tsirkust teevad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 9, 2013 at 4:13 p.l. #301908alan81
MemberMa tean, et kõige nõrgem kaitseargument on väita, et tema alustas aga kuna oli selge, et Tarmo mõtles oma kommentaaris mind siis otsustasin laskuda samale lapsikule tasemele ja vastu salvata, On sul võimalik oma väidet( et ma olen keemik) kuidagi tõestada ka?? Olen ma kunagi positiivse dopinguproovi andnud või proovi andmisest keeldunud? On keegi isiklikult näinud, et ma tarbin mingeid keelatud aineid? Või ongi sinu ainuke argument see, et kuna ma ei käi IPF võistlustel ja olen tugev – seega järelikult keemik? Kui nii – siis jätad endast lihtsalt madalalaubalise mulje ja muud ei midagi. Pealegi on äärmiselt tobe ja lapsik kuskil foorumis selliselt üksteise kallal nokkida. Seega kui sa tahad edaspidi sellest teemast rääkida siis ole mees ja tule räägi silmast silma mitte ära süüdista kuskil foorumis!
veebruar 9, 2013 at 6:15 p.l. #301876Ott Kiivikas
MemberMa loodan ,et me siin ei lähe seda rada, et üksteist solvama hakkame jääme ikkagi täiskasvanuteks ja küll me räägime üksteisega ka kui kohtume…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Mina olen neile sõpradele, kes kulturismis on enda kohta sama väitnud, teinud väga konkreetse ettepaneku kui on läinud jutt sellele, et aga ma ei ole ju pannud ja ma võistlen või ei võistle kuskil mujal liigas – maksan dopingukontrolli kinni ja teeme testi ja siis kaob vaidlus oletuste põhjal ära (saame konstanterida fakti ja ei oleta), tavaliselt on siis see jutt kiiresti ära lõppenud ja ei ole enam vastu argumenteeritud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 9, 2013 at 6:43 p.l. #301493tarmop
MemberOtt, nii rikas ma pole, et “youtube staaril” hakkas proovide eest tasuma, parem toetan oma klubi noori ausaid mehi.
Alan, ma olen esmaspäeval 12.00-14.30 Revalis, ma ootan sind seal!!!
Lisaks, lihtne küsimus sulle, et kui sa oma väidetava tulemuse oled teinud “ausalt” ja selle tulemusega oleksid Eesti kõigiaegade kõige kõvem RAW suruja ( nii kilode kui ka wilksi punktidega ), siis miks sa pole siiani võistelnud. Ei huvita või ei paku pinget pole vastus.
veebruar 9, 2013 at 7:00 p.l. #301459renku
MemberTarmo, mitu korda on siiani Eestis peetud rinnalt surumise EMV ilma varustuseta?
Äkki leiad vastuse sealt.
Aga äkki ei leia kah. Saa juba aru, et võistlemine ei ole igaühe jaoks primaarne.
3-võistluses ei saaks ta elus Alexile vastu, seega seal osalemine oleks ju ka mõttetu!
veebruar 9, 2013 at 7:04 p.l. #301456Samakamees
MemberAga surumise rekordi saaks ikka enda nimele ju
veebruar 9, 2013 at 7:05 p.l. #301457Kristjan-Johannes Konsap
MemberInimene on süütu, kuni pole süüdi tunnistatud.

veebruar 9, 2013 at 7:08 p.l. #301453renku
MemberAga surumise rekordi saaks ikka enda nimele ju
Mis selle rekordiga siis peale hakata? Rekordid tulevad ja lähevad, maha ju neid ei müü
veebruar 9, 2013 at 7:09 p.l. #301445renku
MemberInimene on süütu, kuni pole süüdi tunnistatud.

Minu arust peaks päris ausalt süütuse presumptsiooni austama, aga mõni ei saa sellest lihtsalt aru. Sülitab seadustele!
EV põhiseadus p 22!
veebruar 9, 2013 at 7:12 p.l. #301446Ott Kiivikas
MemberOtt, nii rikas ma pole, et “youtube staaril” hakkas proovide eest tasuma, parem toetan oma klubi noori ausaid mehi.
Lisaks, lihtne küsimus sulle, et kui sa oma väidetava tulemuse oled teinud “ausalt” ja selle tulemusega oleksid Eesti kõigiaegade kõige kõvem RAW suruja ( nii kilode kui ka wilksi punktidega ), siis miks sa pole siiani võistelnud. Ei huvita või ei paku pinget pole vastus.
Mul ei ole palju oma ühe loengu tasu – puhta spordi nimel ohverdada….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma olen valmis selle kontrolli kinni maksma! See on põimõtte küsimus kui mõlemad pooled on veendunud, et neil on õigus, siis muud võimalust ei ole kui teha kontroll ja saame teada kes on õige ja kes mitte ja kui selgub, et mees on puhas ja suudab hetkel suruda ka (seda võiks ka kontrollida) siis müts maha. Kui aga vastupidi, siis lõppeb see vaidlus suht kiiresti. Ja ka kontrollist keeldumine on vastus vaidlusele (see on antidopingu reeglitega üheselt määratud). Seega, et asjaga edasi minna palun Alan saada oma andmed mulle maili : ott@fitness.ee ja teeme selle ära (telefon ja mail on vaja), viin ise juba otsad antidopinguga kokku!Jutt ei maksa midagi kui sellele ei järgne teod!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 9, 2013 at 7:22 p.l. #300568tarmop
MemberMul ei ole palju oma ühe loengu tasu – puhta spordi nimel ohverdada….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma olen valmis selle kontrolli kinni maksma! See on põimõtte küsimus kui mõlemad pooled on veendunud, et neil on õigus, siis muud võimalust ei ole kui teha kontroll ja saame teada kes on õige ja kes mitte ja kui selgub, et mees on puhas ja suudab hetkel suruda ka (seda võiks ka kontrollida) siis müts maha. Kui aga vastupidi, siis lõppeb see vaidlus suht kiiresti. Ja ka kontrollist keeldumine on vastus vaidlusele (see on antidopingu reeglitega üheselt määratud). Seega, et asjaga edasi minna palun Alan saada oma andmed mulle maili : ott@fitness.ee ja teeme selle ära (telefon ja mail on vaja), viin ise juba otsad antidopinguga kokku!Jutt ei maksa midagi kui sellele ei järgne teod!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ok, teeme ära, panen pool omast taskust.
veebruar 9, 2013 at 7:23 p.l. #300437tarmop
MemberMis selle rekordiga siis peale hakata? Rekordid tulevad ja lähevad, maha ju neid ei müü

240 on nii haige tulemus, mida ei tehta niipea üle või kas üldse suudetakse sinna lähedale sellises kaalus
veebruar 9, 2013 at 7:34 p.l. #300435kaido leesmann
MemberMe läheme natukene mööda sellest peateemast.
Ma lõpetaksin selle siin ja edasi tegutseks eetriväliselt.
veebruar 9, 2013 at 7:45 p.l. #300433Ott Kiivikas
MemberMa paneksin siin lihtsalt ajalise tärmini, kui nädala jooksul.2013 09.02 so. 16.02.2013 ei ole Alani kontakte laekunud minu maili või telefoni 5048898 siis võime sellele vaidlusele joone alla tõmmata. See tähendab keeldumist sellisel juhul. Loodan ,et see on piisav aeg, et vähemasti oma andmed anda ja peale seda võtab ühendust juba SA Antidoping.
veebruar 9, 2013 at 8:55 p.l. #300290alan81
Kohe kindlasit ei hakka ma spetsiaalselt sellepärast Tallinnasse sõitma ning tervet päeva ja raha raiskama, et sinuga sellel teemal diskuteerida! Kui kunagi üksiti Pealinna asja – siis miks ka mitte.. Samas kui sul asjaga kiire siis on sul ju võimalus Tartusse sõita ja võime kokku saada. Mis puutub youtube videotesse siis olen need üles pannud väga lihtsal põhjusel. Nimelt paljud on küsinud mu tulemuste kohta ja kui ma vastan siis lihtsalt keegi ei usu mind. Mis puutub võistlemisse – siis jõutõstmises võistlemine mind tõesti ei huvita ja ei paku pinget. See ei ole minu ala ning ma ei treeni ühel perioodil kunagi kõiki kolme ala korraga. Mul on omad treeningmeetodid ja võistlused, mis on minu jaoks olulisemad kui see, et pean ennast sinusugustele foorumistargutajele tõestama. Erinevalt sinust treenin ma mitmekülgselt ning olen konkurentsivõimeline ka teistel aladel peale rinnaltsurumise. Minu arust on kloun just sinusugune vend, kes tambib ainult rinda ning ei jõua selleski head tulemust teha. Nii et jõudu ja jaksu sulle ja ehk surud kunagi ilma surumissärgita ka topelt enda kehakaalu ülesse!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.