Päevaplaan, toitumiskava, treeningkava
- This topic has 39 replies, 11 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
marti384.
-
AutorPostitused
-
september 21, 2009 at 7:57 p.l. #221017
marti384
MemberMis nende 10 munavalge ja 4 munakollase heaks aseaineks oleks…või vähemalt poole selle koguse aseaineks? 2 korda päevas mune kugistda on minu jaoks suht iiveldamaajav
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Piimatoodete vastu ple mul midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 21, 2009 at 8:00 p.l. #221018ROtter
MemberMis nende 10 munavalge ja 4 munakollase heaks aseaineks oleks…või vähemalt poole selle koguse aseaineks? 2 korda päevas mune kugistda on minu jaoks suht iiveldamaajav
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Piimatoodete vastu ple mul midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Neli muna võid koos kollastega süüa julgelt, ei pea toorelt, keedetuna 3-4 min on muna omastatavus parem. Või hommikul teed omletti.
september 21, 2009 at 8:03 p.l. #2210194Qlimax
Member10 muna päevas nüüd küll üle mõistuse palju pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 21, 2009 at 8:09 p.l. #221020marti384
MemberNeli muna võid koos kollastega süüa julgelt, ei pea toorelt, keedetuna 3-4 min on muna omastatavus parem. Või hommikul teed omletti.Umm..pole toorelt mune söönudki kunagi. 3-4 min keeta…kas siis valge ikka tõmbub tahkeks juba või mis värk? Naca netis tuhlates jäi mulje et 6-7 min peaks olema et söödav oleks.
Sry..pole eriline munasööja. Viimati sai paljast keedumuna mingi kuid tagasi söödud ja siis ka ise ei keetnud.
Eks peab end harjutama nüüd muna sööma/jooma, kui see oluline komponent on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 21, 2009 at 8:57 p.l. #221023Bonsuna
MemberKui palju sinul lihaseid on ja kui palju teemaalgatajal?Püsime ikka teemas, eks.
Lihaste üldmass ei määra küll nüüd seda kuna millist valku süüa, või olen ma päris rumal!?
Põhjenda see ära.
september 22, 2009 at 5:23 e.l. #221042marti384
Memberminu arust parim ja odavaim on whey gold valk + trauben zuker süsivesik, kuid võid võtta ka nt mass2whey gold + trauben zuker tuleb ilmselt kokkuvõttes odavam ja jätkub ka kauemaks.
kui palju seda zukerit tuleks juurde panna 1 annusele whey goldile…..kas 50-60 grammi zukerit 30 grammi whey goldi kohta on ok? ja kas see maitse poolest on mingi räme magus asi kokkuvõttes?
ja munakeedunipid on endiselt teretulnud. täna hommikul sai siis keedetud u 5 min 4 muna ja oli täica söödav aga mis imenippe peab kasutama, et koor ka hästi lahti tuleks?
september 22, 2009 at 5:30 e.l. #221043LB
Member10 min keedad ja siis paned laksust jääkülma vee alla,siis “ehmatab” koore lahti.Trauben zuckerit siis 60g 2:1le suhe, aga usu mind, see on ILGEEEE
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 22, 2009 at 5:48 e.l. #221044marti384
Member10 min keedad ja siis paned laksust jääkülma vee alla,siis “ehmatab” koore lahti.Trauben zuckerit siis 60g 2:1le suhe, aga usu mind, see on ILGEEEE
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ok..kas 5 minuti keetmise puhul ka mingi nipp on?…ei taha päris kõvaks kollast seest ikka keeta. Shokeeriv külm vesi igatahes täna hommikul mu 5-minutilistele munadele ei mõjund
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>millega ja kui palju vedelikuga seda whey gold ja zukerit peaks lahustama…400 ml piima või vett on ok? kas vastu ei hakka kui see mingi räme magus on? või selle “lisaväärtus” ongi et igasuguse muu magusa järgi ka isu ära kaoks kui iga päev ühe laksu seda sheiki paned?
september 22, 2009 at 5:50 e.l. #221047Capricorn
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võib ka nii, et pool süsikate kogusest panna “Dextro” ja pool “Malto” (toon näited Fasti toodangust), siis ei jää ka nii magus.
september 22, 2009 at 9:45 e.l. #221113marti384
MemberÜks tuttav pakkus soodsa hinnaga üht kotitäit Fitshopi FIT WHEY shokolaadimaitselit valgupulbrit. Alustuseks käib vast see ka…samamoodi zukeriga 1:2-le segades…enne kui suurema potitäie Whey Goldi endale muretsen?
september 22, 2009 at 9:52 e.l. #221114emmimees
MemberÜks tuttav pakkus soodsa hinnaga üht kotitäit Fitshopi FIT WHEY shokolaadimaitselit valgupulbrit. Alustuseks käib vast see ka…samamoodi zukeriga 1:2-le segades…enne kui suurema potitäie Whey Goldi endale muretsen?See FitWhey käib sul sama hästi kui WG – sinna vist lisaks pandud bcaa´d tsipa(mis on ka FitWhey sees olemas, of course). Peale trenni kasuta süsivesikuna jah Trauben zuckerit.
september 22, 2009 at 11:29 e.l. #221127elfriide
Memberma ei ole küll spets, aga selline valgukogus päevas kindlasti tervisele hea ei ole. ma saan aru, et tahate lihased mäeks ajada, kuid samas on see väga suur koormus maksale ja neerudele, ainevahetusest rääkimata.
põhimõtteliselt võiks toitumisnõu saada TÜ kliinikumi toitumis- ja füsioteraapia instituudist, prof Mihkel Zilmer, dr Eve Unt – nad nõustavad päris paljusid sportlasi ja sugugi mitte kalli raha eest.
september 22, 2009 at 11:38 e.l. #221130marti384
Memberma ei ole küll spets, aga selline valgukogus päevas kindlasti tervisele hea ei ole. ma saan aru, et tahate lihased mäeks ajada, kuid samas on see väga suur koormus maksale ja neerudele, ainevahetusest rääkimata.põhimõtteliselt võiks toitumisnõu saada TÜ kliinikumi toitumis- ja füsioteraapia instituudist, prof Mihkel Zilmer, dr Eve Unt – nad nõustavad päris paljusid sportlasi ja sugugi mitte kalli raha eest.
umm…ma ise küll nagu ei näe, et valku kusagil nüüd üüratult palju oleks üle…pigem jääb isegi puudu vast kui arvestada vajadust 2 g iga keha kg kohta. mul oleks päevane norm siis umbes 170 g valku.
september 22, 2009 at 12:00 p.l. #221140Stardust
Memberpõhimõtteliselt võiks toitumisnõu saada TÜ kliinikumi toitumis- ja füsioteraapia instituudist, prof Mihkel Zilmer, dr Eve Unt – nad nõustavad päris paljusid sportlasi ja sugugi mitte kalli raha eest.Huh? Sellist instituuti ei ole olemas; mida sa täpsemalt mõtled?
september 22, 2009 at 2:01 p.l. #221178elfriide
Member -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.