Väga hea lehekülg , seal tuhlates saan kõik vajaliku kätte “> Suured tänud ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Üks kerge küsimus(teadmistega inimesele) mitu kcal on 1g valk , 1gsüsivesik ja 1g rasv ? Loodan , et saite aru mu küsimusest ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Paluks sellele ka vastus siis on vsjo .
Väga hea lehekülg , seal tuhlates saan kõik vajaliku kätte “> Suured tänud ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Üks kerge küsimus(teadmistega inimesele) mitu kcal on 1g valk , 1gsüsivesik ja 1g rasv ? Loodan , et saite aru mu küsimusest ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Paluks sellele ka vastus siis on vsjo .
Kui ma õieti mäletan,siis peaks valk ja süsikas andma 4,1 kcal,rasv aga 9,1 kcal. ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kas sa mitte kellegi käest juba toitumuskava ei ole tellinud? Kui jah, siis milleks on vaja ise arvutama hakata? “>
Toitumiskava on suht massi oma ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja see kaloraaž värk pole otseselt mulle , kuigi endal tuleb ka see lehekülg ära salvestada.
da , vsjo mees juba kursis ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
edu !
Hmm… “jah, kõik mees juba kursis” Kui vene keelt tahad “sekka raksata”, siis tee sõnade tähendused ka selgeks. See on sama hea, kui mõni vend topib “vapsjee” mingisse suvalisse lausesse.