Aga selline küsimus ka veel, et millal te esimest korda proteiini tarvitama hakkasite? Nagu kui kaua olite jõusaalis käinud?
Mina hakkasin kasutama proteiini ja süsivesikute toidulisandit juba enne jõusaalis käima hakkamist. Seda seetõttu, et varem treenisin kodus. ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
no kui mina I korda võtsin olin juba üle kahe aasta trennis käinud, aga no kui alles algaja ja lihast veel kuigi palju pole, siis väga suurt pointi selles küll ei näe…. põhiline on ikka toitumine ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mina alustan ilmselt sellest sügisest proteiini pulbri kujul peale trenni tarvitamist. Nüüdseks üks tõsine jõusaaliaasta selja taga..enne seda ka mitmeid aastaid teisi spordialasid. Eks näis..võibolla kombineerin seda ka tavatoidust saadava proteiiniga, et vaheldust pakkuda kehale ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kas seda proteiini võib segada ikka mahla/piimaga ka? Piimaga pole vist eriti mõtekas, sest seal rasv sees?
Või on vägatähtis lisada ka süsivesikuid?
Mis vahet seal on millega sa segad, kuid soovitavalt jogurtiga(joogi omaga), seal süsikad ka sees ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>