Paar küsimust massi kohta.
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Paar küsimust massi kohta.
- This topic has 21 replies, 15 voices, and was last updated 18 years, 2 months tagasi by
mullaonu.
-
AutorPostitused
-
november 29, 2007 at 7:21 p.l. #132799
tonn999
MemberKrt osad on täiesti veendund, et täiskükk on paha ja osad on täiesti veendund, et poolkükk on mõtetu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei teagi enam kumba teha!november 29, 2007 at 7:28 p.l. #132801gmaster
MemberKrt osad on täiesti veendund, et täiskükk on paha ja osad on täiesti veendund, et poolkükk on mõtetu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei teagi enam kumba teha!tee mõlemat!
aga täiskükki näiteks tunduvalt kergema raskusega, ja rõhu puhtusele ja lihase tunnetamisele
november 29, 2007 at 7:41 p.l. #132804daemonium
MemberMnjah, ega ta kipubki nii olema, et osadele mõjuvad need täiskükid halvasti. Tean ka paari inimest kellel põlved suht läbi ja küsivad, et kas sul pole. Vastasin, et ei, kuna teen ka poolkükke just sellel põhjusel, kuid lasen tiba madalamale siiski. Eesmärk siisk hoida oma põlvi ja alaselga.Imelik.Minu põlvedele mõjub hävitavalt hoopis poolkükk …
november 29, 2007 at 7:48 p.l. #132808matti
MemberPoolkükk on jama,muud mitte midagi,seda ma teile ütlen.Tehes poolkükki varastad sa endalt pool lihaskasvu.Kui on ebameeldiv teha täiskükki,siis tuleb pääle panna põlvesidemed,kui ka siis on ikkegi valus teha,siis ei jää vist muud üle kui lihtsalt vähendada raskust,nii lihtne see ongi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
😮
😆 Aga jah,teheke täiskükki,muidu ei ole teie trenn nii hea ja võimas kui too võiks isegi olla.
😆 :november 29, 2007 at 9:45 p.l. #132828AlanBStard
ModeratorMa olen nagu lugenud, et poolkükk ja põlvesidemed pole tegelikult kumbki põlvele head. Õige tehnikaga täiskükk, jalalabad põlve liikumise suunas, ja tasakaalustatud lihasareng, k.a sääre esiosa lihas, pidi see õige asi olema. Jala asendi kontrollimine on mulle endale küll head teinud.
november 29, 2007 at 10:06 p.l. #132833Capricorn
MemberKisub kükiteemaks ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga tõesti, väga tähtis on jälgida, et jalalabad oleksid põlve liikumise suunas ja põlved kükkimise ajal küljesuunas “värisema” ei hakkaks. Ja ei tohiks ka teha all asendis “põrgatamist”, ikka ilusti ja rahuliku tempoga teha.Ma alguses tegin ka natuke halvasti (põlved ei liikunud jalalabadega ühes suunas ja vist ka liikusid harjutuse sooritamise ajal küljesuunas) ja mõnikord oli peale trenni õhtul põlves ebameeldiv tunne. Peale seda kui hakkasin neid nö. reegleid järgima, ei ole midagi imelikku tundnud, kuigi viimasel ajal olen raskust juurde lisanud. Olen teinud täiskükke ainult.
november 29, 2007 at 11:57 p.l. #132845mullaonu
MemberImelik.Minu põlvedele mõjub hävitavalt hoopis poolkükk …Nu kuda kellelegi, endal pole kükist veel põlvedega probleeme olnud. Aga alaseljale tegin kunagi kükiga liiga ja peale seda olen just teinud poolkükke
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.