Paar küsimust
- This topic has 14 replies, 10 voices, and was last updated 18 years, 5 months tagasi by
maximus89.
-
AutorPostitused
-
august 17, 2007 at 8:53 p.l. #11465
xman
MemberTere. Ma olen siin foorumis uus ning sooviks küsida paar küsimust.
Ma mängin korvpalli ja võtan asja väga tõsiselt. Kuskil 4 korda nädalas. Ma ise olen 17 aastane, pikkus on 183cm ja kaalun kuskil 71-73 kg. Olen tagamängija.
Nii siis mu küsimused.
Millistele lihastele peaks rõhku jõusaalis panema, kas selles vanuses peaks juba mingeid proteiini jooke jooma. Kui jah, siis milline oleks see õige.
Tänan
august 17, 2007 at 8:56 p.l. #122629tarvi
MemberMina paneks rõhku just säärele ja triitsepile kuid kõike on tegelt ikka vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ….valgu jook ei ole mingi ime asi
august 17, 2007 at 9:33 p.l. #122630xman
Membernii, et seda veel vaja ei ole või mis see ime asi siis oleks
august 17, 2007 at 9:53 p.l. #122631dirty scorpion
Membersa võid valku ja süsivesikuid peale trenni taastusjoogiks kasutada.
august 17, 2007 at 9:57 p.l. #122632mullaonu
MemberNu ma arvan, et sul läheb ikka kõiki lihaseid vaja. Terve keha peab ikka olema tugev. Kui ikka suuremate poiste vastu mängid siis oleks iks jõudu ja massi ka vaja muidu jooksed nagu seina sisse
“>august 25, 2007 at 12:28 p.l. #123417xman
MemberTe arvate siis, et siis pole veel mõttet nende kreatiinidega ja proteiinidega jamada.
august 25, 2007 at 12:47 p.l. #123420Karu
MemberNende kreatiinide ja proteiinidega jamamine hakkab siis, kui tavatoidust arengu tempo säilitamiseks ei piisa enam ning on vaja natuke juurde. See aeg on tavaliselt aga alles pärast pikka treeningstaaži. Sulle piisab sellest, kui sööd vähemalt neli korda päevas, iga kord tugevalt. Jõusaalis tee baasharjutusi. Vaata siit foorumist, mis need on. Küll sul siis massi ja jõudu tuleb, mida mängus vaja!
august 25, 2007 at 2:13 p.l. #123436daemonium
MemberTe arvate siis, et siis pole veel mõttet nende kreatiinidega ja proteiinidega jamada.Teed sa nii tugevalt jõutrenni,et edasiseks lihaskasvuks on vajalikud juba valgulisandid?
Kas sa tõesti ei saa tavatoidust vajalikku valgukogust kätte?Äkki alustaks hoopis toidukava paikapanemisest?
Ja kui ise hakkama ei saa,no pöördu siis spetsialisti poole,siin foorumis ju võimalus olemas.
august 26, 2007 at 5:15 p.l. #123522skllm
MemberPeaksid treenima kõiki lihaseid ühtlaselt ja kordused võiksid jääda 10-15 vahele, kui tahad korvpalluriks saada.
Siis treenid ühtlaselt nii jõudu, kui hoiad lihase toonust. Korvpallis pole vaja seda üüratutu jõudu…
august 26, 2007 at 5:25 p.l. #123523Karu
Member…Tegelikult on laua all mängus vaja ikka kõvasti jõudu, et mitte alla jääda…
august 26, 2007 at 5:31 p.l. #123525skllm
Member…Tegelikult on laua all mängus vaja ikka kõvasti jõudu, et mitte alla jääda…Ta mainis, et on tagamängija…..
august 26, 2007 at 6:28 p.l. #123529BadAir
MemberKuigi olen algaja , arvan et säärelihastele ja selga oleks sul kamh kindlasti vaja
“>august 27, 2007 at 6:31 e.l. #123553eintsius
MemberTasub treenida kõiki lihaseid võrdselt. See tõstab üldist lihastoonust. Jõu kasvades muutud väljakul aina kiiremaks. Kreatiini ei kasutata ainult lihasmassi arendamiseks, vaid ka vasutpidavusaladel. Näiteks enamus profijalgpallureid tarbib seda. Samas ei ole sellel mõtet, sest selle mõju muutub märgatavaks alles siis, kui oled tippsportlane.
Üldiselt hakatakse jõutreeningutel tarbima lisandeid alles siis, kui lihasmassi areng muutub vaevaliseks. S.o ca 3 aastat pärast regulaarsete (ning õigesti sooritatud) treeningute algusest.
august 27, 2007 at 8:31 p.l. #123636xman
Membersuured tänud teile, ma sain nüüd palju targemaks.
august 27, 2007 at 8:55 p.l. #123637maximus89
MemberTasub treenida kõiki lihaseid võrdselt. See tõstab üldist lihastoonust. Jõu kasvades muutud väljakul aina kiiremaks. Kreatiini ei kasutata ainult lihasmassi arendamiseks, vaid ka vasutpidavusaladel. Näiteks enamus profijalgpallureid tarbib seda. Samas ei ole sellel mõtet, sest selle mõju muutub märgatavaks alles siis, kui oled tippsportlane.Üldiselt hakatakse jõutreeningutel tarbima lisandeid alles siis, kui lihasmassi areng muutub vaevaliseks. S.o ca 3 aastat pärast regulaarsete (ning õigesti sooritatud) treeningute algusest.
See on nüüd küll natuke liialdus, et selleks peab olema tippsportlane.Ma ise olen käinud aasta jõusaalis ja õigesti teinud ja nüüd hakkasin kreatiini võtma ja jõu ning vastupidavuse kasv on märgatav.Eriti just lihaste lühiajalise vastupidavuse osas, sest ennem ma tegin kordusi 10 tykki seerias, nüüd ma plaanin ka teha 10, valin sellise raskuse, aga esimestel seeriatel tuleb ikka oma 12-15.Kuna kreatiin osaleb aktiivselt ATP sünteesis meie lihastes, siis annabki ta meile lisavastupidavust ja energiat.
AutorPostitusedViewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)- You must be logged in to reply to this topic.