Skip to main content

Paar küsimust

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Paar küsimust

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Renka
    Member

Tere viimane kord , kui midagi küsisin sain peaaegu kõigele vastuse . Nüüd on uued küsimused .

1. Kas keegi saaks mõnda harjutust nimetada , mis treenib rinna alumist osa .

2. Siis selline jama , et rinnalihased ei ole ühtlase suurusega , kuidas saaks seda vahet tasakaalu panna?Harjutus?

3. Oleks vaja harjutust millega saab kõhulihastel keskmise osa välja , kuna mul on ülemised 2 “punni” on väljas juba , treenin kõige alumisi , aga keskmist rida ei oksa treenida .

Tänan juba ette , Renka .

Dude19
    Member
    Mr.Y
    Member

1. Kas keegi saaks mõnda harjutust nimetada , mis treenib rinna alumist osa .

Negatiivse kaldega pingil (pea allpool) surumine, lendamine. Peaks ka rööbaspuud abiks olema.

2. Siis selline jama , et rinnalihased ei ole ühtlase suurusega , kuidas saaks seda vahet tasakaalu panna?Harjutus?

Kui erinevad sul nad ikka on? Endal ka vahepeal natuke oli erinevus sees, väike, aga läks korda iseenesest. Ma arvan, et peaksid kannatama, kui hakkad ühte rohkem treenima kui tesist võid asja hullemaks teha.

3. Oleks vaja harjutust millega saab kõhulihastel keskmise osa välja , kuna mul on ülemised 2 “punni” on väljas juba , treenin kõige alumisi , aga keskmist rida ei oksa treenida .

Tegelikult treenivad kõik harjutused kogu 6 punni sul, sa ei saa isoleerida neid 2 kaupa. Ja veel, kui tahad neid välja saada suveks, siis võta üks dieedikuur ette, tee rohkem aerbooset. Kui sul ülemised kaks juba väljas, ei tohiks palju aega minna. U 3-4 nädalaga saaksid kogu oma 6-packi välja.

Renka
    Member

nii erinevad , et üks on suurem kui teine ja rohkem vormis . nimelt parem alarind nagu ei ole sama pinges , kui vasak ja siis paremat rinda ei saa nii hästi liigutada , kui vasakut

Mesku
    Member

nii erinevad , et üks on suurem kui teine ja rohkem vormis . nimelt parem alarind nagu ei ole sama pinges , kui vasak ja siis paremat rinda ei saa nii hästi liigutada , kui vasakut

Mul sama lugu, aga lähemal vaatlusel selgus hoopis, et rinnalinased ei kinnitu rinnakorvi külge võrdselt, asi on tsentrist natuke paremal ja sellega seoses on vasak rinnalihas pikem ja tundub suurem ja on samuti lihtsam liigutada. Vaata kas viga on kinnituskohtades või ainult lihase suuruses. Viimase puhul pole vist põhjust eriti muretseda, tee aga trenni ja küll nad võrdseks kasvavad.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.