Paar küsimust
- This topic has 4 replies, 3 voices, and was last updated 15 years, 11 months tagasi by
Djud.
-
AutorPostitused
-
veebruar 3, 2010 at 5:32 p.l. #21438
Rando112
MemberMis vahe on apteegi Omega’l ja Omegal mis müüakse spordipoodides?
Jutt käib kalamaksaõli kapslitest, apteegi oma on 141,- ja teine ala 250.-
Olen veits üle aasta trenni teinud, jalad on kuidagi suured mul. Jalgu teen nüüd suht vähe, ei soovi, et nad suuremaks läheksid, pigem veits väiksemaks. Samas ma sõidan ju rattaga trennis rasvapõletuse eesmärgil, ega see liialt koormust ei anna kui kuskil 2×60 minutit nädalas sõita? Piisavalt palju põletada sõites ja piisavalt vähe jalgu koormata. Ega see sõit ei ole samaväärse koormusega trenn nagu kõik need harjutused mis jalapäeval on?Raske on seletada, loodan, et saate aru.
veebruar 3, 2010 at 5:34 p.l. #253764Jarmo Oberst
MemberMis vahe on apteegi Omega’l ja Omegal mis müüakse spordipoodides?Jutt käib kalamaksaõli kapslitest, apteegi oma on 141,- ja teine ala 250.-
Olen veits üle aasta trenni teinud, jalad on kuidagi suured mul. Jalgu teen nüüd suht vähe, ei soovi, et nad suuremaks läheksid, pigem veits väiksemaks. Samas ma sõidan ju rattaga trennis rasvapõletuse eesmärgil, ega see liialt koormust ei anna kui kuskil 2×60 minutit nädalas sõita? Piisavalt palju põletada sõites ja piisavalt vähe jalgu koormata. Ega see sõit ei ole samaväärse koormusega trenn nagu kõik need harjutused mis jalapäeval on?Raske on seletada, loodan, et saate aru.
1)Ma usun, et apteegi ja spordipoodide toodete hinnavahe võib tulla kapslite kogusest(või toimeaine kogusest).
2)2x60min rattasõitu küll suuri jalgu ei kasvata sulle. Seda võid teha rahulikult edasi.
veebruar 7, 2010 at 11:50 p.l. #254946hipi
Membereee pole võimatu rattaga treenida suuri jalgu, või suuri sääri. rattaga sõites ei tule mitte 60 minti kulgeda mööda maanteed vaid teha kiirendusi. rattal kõige kiirem käik sisse ja 5 min viia kiirus ca 60 km lähedale. puhkad natuke ja teed uuesti. tegin ise ratta trenni kaks aastat ja suur probleem oli pükste leidmistega. raske oli leida pükse kuhu sääred mahuks ja vöökohalt kottis polnud.
veebruar 8, 2010 at 10:39 e.l. #254968Jarmo Oberst
Membereee pole võimatu rattaga treenida suuri jalgu, või suuri sääri. rattaga sõites ei tule mitte 60 minti kulgeda mööda maanteed vaid teha kiirendusi. rattal kõige kiirem käik sisse ja 5 min viia kiirus ca 60 km lähedale. puhkad natuke ja teed uuesti. tegin ise ratta trenni kaks aastat ja suur probleem oli pükste leidmistega. raske oli leida pükse kuhu sääred mahuks ja vöökohalt kottis polnud.Samas ma sõidan ju rattaga trennis rasvapõletuse eesmärgil, ega see liialt koormust ei anna kui kuskil 2×60 minutit nädalas sõita?Ta rääkis, et väntab ratast (trenažööri) trennis rasvapõletuse eesmärgil, mitte maanteel.
veebruar 17, 2010 at 4:55 p.l. #256847Djud
MemberOmegal ja omegal võib olla vahe ka lihtsalt purgi välimuses..Üks tuttav ostis näiteks TÜ apteegist 2.3kg valgu 1300.- eest,kuigi fitshopis oli 990.-..täpselt sama toode,küll ta siis kahetses.Müüja määrab hinna ikkagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rattaga sõites ei saa tõesti suuri jalgu ja vaevalt,et sul ka jõuharjutustega kohe jalad kasvama hakkavad,kui nad rasvased,pikemad seeriad lihtsalt.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.