Õunad pärast trenni
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Õunad pärast trenni
- This topic has 13 replies, 11 voices, and was last updated 15 years tagasi by
haubits.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 10, 2011 at 10:47 e.l. #21312
Anonüümne
Guestkui mul pole süsivesikupulbrit maltot peale trenni võtta kas sobiks nt 3 keskmist kodu õuna süsivesikute saamiseks 30g?
jaanuar 10, 2011 at 11:28 e.l. #285795Aile
Memberkui mul pole süsivesikupulbrit maltot peale trenni võtta kas sobiks nt 3 keskmist kodu õuna süsivesikute saamiseks 30g?See teie maltovaimustus on üle mõistuse ning maksab teile varem või hiljem kätte.
Kas õunad peale trenni on head? Ikka parem kui mitte midagi.
Mina eelistaks banaani või viinamarju (peske hoolega…).
jaanuar 10, 2011 at 12:35 p.l. #285802vend vähk
ModeratorMina soovitan kindlasti 2 tundi enne treeninguid värsket sibulat ja kapsast!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 10, 2011 at 1:16 p.l. #285805jrx
MemberMina soovitan kindlasti 2 tundi enne treeninguid värsket sibulat ja kapsast!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võib ka hapendatud kapsas olla.
jaanuar 10, 2011 at 1:21 p.l. #285807protein_pets
MemberVõib ka hapendatud kapsas olla.Milleks need kasulikud võiksid olla? Peale selle muidugi, et trennis plärtsuma panevad.
jaanuar 10, 2011 at 2:43 p.l. #285815JungaTroll
Memberkui mul pole süsivesikupulbrit maltot peale trenni võtta kas sobiks nt 3 keskmist kodu õuna süsivesikute saamiseks 30g?Kui just konkreetselt õunte kohta küsid …
Siis konkreetselt on õunte kohta ka öeldud et võrreldes mitmete muude puuviljadega on need suhteliselt happelised. Ei pruugi sobida. Kui aga gaasitama ei pane ja kõhuvaevusi ei tekita, miks mitte.
Banaan ja viinamari muidugi selles osas paremad, banaan ka oma mangaanisisalduse poolest.
jaanuar 10, 2011 at 2:48 p.l. #285816argoll
Member300ml piima + 3tl suhkurt ja taastusjook valmis.
Argo
jaanuar 10, 2011 at 3:20 p.l. #285818airmax27
Member300ml piima + 3tl suhkurt ja taastusjook valmis.Argo
Suhkur on kindalsti parem, kuna on kiirem süsivesik kui õun.
jaanuar 10, 2011 at 8:10 p.l. #285843smack
MemberSuhkur(sahharoos) on ju teadatuntud mürk. Joo parem mahla juba.
jaanuar 11, 2011 at 8:18 e.l. #285876haubits
MemberSuhkur(sahharoos) on ju teadatuntud mürk. Joo parem mahla juba.See mürgijutt on delfinaariumi kartus.
Mõistlik tarbimine ei tee sulle liiga ja vähe on toiduaineid, kus ei ole seda.
Variant on ka piim+kakao, kommertskakao just, kuna seal on süsivesikuid ka suhkru arvel. Korralik kakaopulber pole erilise maitsegagi ja peale trenni väga ei kutsu kuidagi.
jaanuar 11, 2011 at 8:49 e.l. #285878dirty scorpion
Membervõi kasuta valgupulbri segamiseks joogijogurtit
jaanuar 11, 2011 at 10:57 e.l. #285897Aile
MemberSee mürgijutt on delfinaariumi kartus.Mõistlik tarbimine ei tee sulle liiga ja vähe on toiduaineid, kus ei ole seda.
Variant on ka piim+kakao, kommertskakao just, kuna seal on süsivesikuid ka suhkru arvel. Korralik kakaopulber pole erilise maitsegagi ja peale trenni väga ei kutsu kuidagi.
Kui sa asetad PubMedi ja Delfi vahele võrdusmärgi siis…
Igaüks arvab, et ta tarbib mõistlikult, kuid diabeetikute read aina täienevad ja see ei ole ainuke suhkruga seotud diagnoos.
Noortele on mõttetu rääkida midagi suhkrust, neile maitseb ja asi ants.
Toiduained, kus puuduvad toitained (on ainult üks makrotoitaine…)….nende kasutamine peaks olema väga põhjendatud.
jaanuar 11, 2011 at 4:42 p.l. #285910Acqua
MemberKui sa asetad PubMedi ja Delfi vahele võrdusmärgi siis…Igaüks arvab, et ta tarbib mõistlikult, kuid diabeetikute read aina täienevad ja see ei ole ainuke suhkruga seotud diagnoos.
Noortele on mõttetu rääkida midagi suhkrust, neile maitseb ja asi ants.
Toiduained, kus puuduvad toitained (on ainult üks makrotoitaine…)….nende kasutamine peaks olema väga põhjendatud.
Millised toiduained need on, suhkur? Mis veel?
jaanuar 12, 2011 at 9:23 p.l. #286023haubits
MemberKui sa asetad PubMedi ja Delfi vahele võrdusmärgi siis…Igaüks arvab, et ta tarbib mõistlikult, kuid diabeetikute read aina täienevad ja see ei ole ainuke suhkruga seotud diagnoos.
Võrdust ma ei aseta kuna mõistliku all pidasin ma ikkagi silmas otseselt mõistlikku. Ülemäärane on asi kahtlemata paljudes riikides ja kaunis suurel määral.
1930’st olid vist esimesed andmed ja siis oli suhkru tarbimine ülemaailmselt ok – per person oli kogus väike selle rariteetsuse tõttu. Samas huvitav, et juba mitukümmend aastat hiljem tulid meile sukraloosid, aspartaamid, OLESTRA jm.
See-eest fitnessi foorumis alaga tegelevate inimeste seas võiks ju ometi olla inimesed, kes teadlikult ka toitu suhu panevad.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.