õunaäädikas
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » õunaäädikas
- This topic has 23 replies, 16 voices, and was last updated 12 years, 10 months tagasi by
Impsik.
-
AutorPostitused
-
detsember 2, 2006 at 9:35 e.l. #96957
QWE8
MemberSee peaks toimima.
Juua tuleb sooja veega klaasi täist, aga paraku ei tea kui tihti ja kui palju õunaäädikat panna tuleb.
september 11, 2007 at 6:21 p.l. #125020liisalil
MemberIgatahes tean omast käest, et õunaäädikas on väga kasulik asi igas mõttes ja mitte ainult kaalulangetamise vaid ka muude terviseprobleemide puhul
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siin üks informeeriv link:
september 11, 2007 at 8:59 p.l. #125038Hellboy
MemberIse olen ka juba pikemat aega kasutanud ja tõesti teeb kuidagi selle seedimise kergemaks ja kiiremaks. Tean, et mulle mõjub, sest olen proovinud ja katsetanud, kuidas on päev ilma õuna-äädikata ja kuidas on päev õuna-äädikaga ja tõesti, kui kasutada pikemalt paraneb mõju veelgi!
september 12, 2007 at 11:10 e.l. #125067Liinu
MemberOsadele õunaäädika toodetele on peale kirjutatud, kuidas kasutada tuleb…
Kuid mulle see isiklikult ei meeldinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ühe korra proovisin ja ei suutnud seda jama ära juua, nii et sinna paika see jäigi. Ennem võtan hommikuti linaseemne õli või siis 2 sl mett segatud sooja veega. Paneb samamoodi ainevahetuse käima. Piisab isegi sellest, kui pool tundi enne sööki juua klaas vett.september 12, 2007 at 12:25 p.l. #125076Bonsuna
MemberOsadele õunaäädika toodetele on peale kirjutatud, kuidas kasutada tuleb…Kuid mulle see isiklikult ei meeldinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ühe korra proovisin ja ei suutnud seda jama ära juua, nii et sinna paika see jäigi. Ennem võtan hommikuti linaseemne õli või siis 2 sl mett segatud sooja veega. Paneb samamoodi ainevahetuse käima. Piisab isegi sellest, kui pool tundi enne sööki juua klaas vett.Ma loodan, et sa puhast õunaäädikat ei joonud siis.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 10, 2010 at 2:04 p.l. #260644elmo11
MemberMa loodan, et sa puhast õunaäädikat ei joonud siis.
märts 26, 2013 at 10:08 e.l. #339221rait83
MemberOn keegi viimasel ajal praktiseerinud õunaäädikaga?
märts 26, 2013 at 10:15 e.l. #339223martinkink
MemberMinul läks ükskord korralik õunavein nö äädikaks. Mekkisime ja ikka väga jube oli, pärast oli s… nii lahti ja süda nii paha, et eluisu hakkas vaikselt kaduma

Üpris koomiline oli ja “õunaveini” tarbimine on siiamaani mu elust kadunud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selles mõttes pani tõesti mu ainevahetuse tööle ja kilod kadusid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 26, 2013 at 3:21 p.l. #339246Impsik
MemberOn keegi viimasel ajal praktiseerinud õunaäädikaga?
Olen kunagi proovinud. Maitse ja lõhn oli küllaltki vastu ja minu jaoks mõju puudus.
Teine tuntud seedimist elavdav vahend on kuivatatud mustade ploomide leotis, mida ise kasutan. Selleks võtan 3–4 kuivatatud ploomi ja valan üle klaasi keedetud veega (lasen seista 10–12 tundi) ning joon sellist tõmmist hommikul kohe pärast tõusmist.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.