Ott vs. Kirsipuu
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Ott vs. Kirsipuu
- This topic has 26 replies, 21 voices, and was last updated 18 years, 11 months tagasi by
Capricorn.
-
AutorPostitused
-
veebruar 16, 2007 at 6:27 p.l. #106668
Bonsuna
Memberkasti hoidmine on ikka vastupidavus ala, jalgratta sõidus ongi see peamine. Arvan ma…Väga valesti arvad, mis on rattasõidul ühist staatilise pingutusega??? Miks keegi õllekasti kauem hoiab kui teine sõltub väga paljudest asjades. Vähemtähtis pole taluvusvõime, võime kannatada. Mille nimel kannatada? Kas minna lõpuni või ei? jne. jne. 1000 asja. Lihaste ehitus, kinnitus luudele. Loetelu ei lõpeks niipea. Parim võidab see on selge.
veebruar 16, 2007 at 6:34 p.l. #106670Corrosion
MemberIsiklikust kogemusest võin väita ,et rattasõit võtab sprindikiirust jooksus meeletult maha, jalad oleksid nagu rasked ja tuimad. Aga hea, et Kirsipuul niigi läks, väidetavalt ta ei pidavat eriti jõusaalis käima.
veebruar 16, 2007 at 7:39 p.l. #106672ROtter
Memberkasti hoidmine on ikka vastupidavus ala, jalgratta sõidus ongi see peamine. Arvan ma…Kasti hoidmisel loeb õige tehnika väga palju ja seda tõsiselt.
veebruar 16, 2007 at 8:41 p.l. #106679rait83
Memberräägiks sellest tehnikast lähemalt…
veebruar 16, 2007 at 8:43 p.l. #106680zwen
MemberKasti hoidmisel loeb õige tehnika väga palju ja seda tõsiselt.Nii see on jah.
Üks asi näiteks on see kuidas kastisti kinni hoida. 1. paned sõrmed ümber sangade nagu kangile/hantlile 2. paned pöidlad sangadest läbi. viimane variant on minu meelest kõvasi kergem-ei vääna randmeid.
veebruar 16, 2007 at 10:39 p.l. #106698sdmartin
Memberse joonejooksu värk sis on kulturistil ikkagi eelis sest seal on vaja ju kiireid ja tugevaid plahvatuslike liigutusi ning seda kulturistil on.
veebruar 16, 2007 at 11:12 p.l. #106701MEE
Memberse joonejooksu värk sis on kulturistil ikkagi eelis sest seal on vaja ju kiireid ja tugevaid plahvatuslike liigutusi ning seda kulturistil on.lubagem kahelda…. no ei suuda kuidagi uskuda seda et 110kg vend end kiiremini liigutab kui 80 ( ma mõtlen kulturist vs sprinter ) seda massi annab ikka vedada ju
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 16, 2007 at 11:47 p.l. #106704gmaster
Memberlubagem kahelda…. no ei suuda kuidagi uskuda seda et 110kg vend end kiiremini liigutab kui 80 ( ma mõtlen kulturist vs sprinter ) seda massi annab ikka vedada ju
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>just tõestati vastupidist, kui palju tõendeid sulle vaja on?
veebruar 17, 2007 at 12:41 e.l. #106706Capricorn
MemberÕllekasti hoidmisel loeb ka see, kas ja kuidas toetad käsivarsi külgede pealt kasti vastu ning üldse kust kohast täpselt kinni hoiad.
Mida kaugemalt hoiad (kast “tuleb” kehale lähemale)seda parem ning siis lisaks veel käsivarte hoidmine külgedelt kasti vastas toovad hoitava massi raskuskeskme kehale ligemale. Mõnikord selle peale ei mõelda ja hoitakse kasti kusagilt keskelt ning ainult randmed on kastiga kokkupuutes. See on tõesti rohkem selline trikiga asi kui lihtsalt jõu või vastupidavuse näitamine. Loomulikult on ka lühemate kätega inimesel kergem kasti hoida, mõnel mehel toetuvad kasti servad biitsepsitele.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 17, 2007 at 7:10 e.l. #106709ROtter
MemberÕllekasti hoidmisel loeb ka see, kas ja kuidas toetad käsivarsi külgede pealt kasti vastu ning üldse kust kohast täpselt kinni hoiad.
Mida kaugemalt hoiad (kast “tuleb” kehale lähemale)seda parem ning siis lisaks veel käsivarte hoidmine külgedelt kasti vastas toovad hoitava massi raskuskeskme kehale ligemale. Mõnikord selle peale ei mõelda ja hoitakse kasti kusagilt keskelt ning ainult randmed on kastiga kokkupuutes. See on tõesti rohkem selline trikiga asi kui lihtsalt jõu või vastupidavuse näitamine. Loomulikult on ka lühemate kätega inimesel kergem kasti hoida, mõnel mehel toetuvad kasti servad biitsepsitele.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>… siis väike “sild” nii, et käed on 45* maapinna suhtes ja tiitel on võidetud.
Nüüd kõik ruttu-ruttu harjutama ja õhtul paneme ajad kirja, kes kui kaua hoidis.veebruar 17, 2007 at 10:55 e.l. #106746joey
Memberlubagem kahelda…. no ei suuda kuidagi uskuda seda et 110kg vend end kiiremini liigutab kui 80 ( ma mõtlen kulturist vs sprinter ) seda massi annab ikka vedada ju
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kevin levrone tegi ju väidetavalt sprinteri dwain chambersi aja üle. on ka netis videoid kus nad koos jooksevad, levrone jäi ainult tsipa taha, kuna koperdas stardis. eks seal määrab suurema osa plahvatuslik jõud ja kui vaja, siis on võimnalik ka oma 130kgkeha kiirest järele vedada.
veebruar 17, 2007 at 3:22 p.l. #106769Capricorn
Member… siis väike “sild” nii, et käed on 45* maapinna suhtes ja tiitel on võidetud.
Nüüd kõik ruttu-ruttu harjutama ja õhtul paneme ajad kirja, kes kui kaua hoidis.Olen näinud jah, kuidas kõvemate aegade tegijad hoiavad sellist sillataolist asendit.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kahjuks õllekasti ja pudelitega pole harjutanud, aga kunagi proovisin 16 kg sangpommiga harjutada. Täpselt ei teagi palju täis õllepudel ja kast ise kaaluvad, võibolla ka ntuke rohkem, aga pommi vist on umbes sama raske hoida või isegi raskem, sest selle raskuskese on kaugemal.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.