Skip to main content

Ott vs. Kalmus

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Ott vs. Kalmus

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 32 total)
  • Autor
    Postitused
    netz
    Member

Mõlemad on piltidelt vaadayes oma elu parimas vormis..

Võrdlesin siin samamoodi nagu üks teinegi.. Eks mõlemil ole oma eeliseid, aga kalmus on tõesti väga võimas praegu. Respect

Training
    Member

selg on ikka kalmusel kõvasti parem kui kiivikal minuarust!

aga noh,pole mõtet hakata kedagi maha ka tegema,mõlemad mehed on väga heas vormis ja palju vaeva näinud ikka…EDU!!!

imresoil
    Member

Ott ikka ülekõige>>jätka samas vaimus kuni proffide tasemeni

-aron-
    Member

Mis mõttes proffide tasemeni,Ott ongi ju proff…

Kzma
    Member

Mis mõttes proffide tasemeni,Ott ongi ju proff…

builder
    Member

jah,eestis veel kahjuks proffi meeste seas ju ei ole . ootame pönevusega

Marek Kalmus
    Member

jah,eestis veel kahjuks proffi meeste seas ju ei ole . ootame pönevusega

Peale 27. novembrit kui Moskvas on Fitnessi Maailmameistrivõistlused elukutselistele, millele sain kutse osalemiseks, loodan, et on ka Eestis esimene elukutseline kehaehitaja. http://www.wff.lt/page.php?lang=en&idd=pro

shreku
    Member

Kiivikas ja Kalmus on küll suhteliselt legendaarsed tegijad Eestis, kuid minu poolehoid langeb pigem Kalmusele. Pikem kasv tundub juba niisamagi võimsam, rääkimata sellest kui keha on treenitud kulturismi tasemel.

j6ujunn
    Member

edu kalmusele!

iluspoiss
    Member

Kalmus on meie Shwartz (H)

aga mida sisuliselt tähendab elukutseline??? Kas seal on doping lubatud? Mis erinevus on elukutseliste ja amatööride vahel?? Sorry, kui olid lollid küsimused.

laika
    Member

alaliite on mitmeid ja see et proff ei tähenda kohe steroide. põhimõtteliselt nagu mina aru saan tähendab see, et saad võistelda eliitvõistlustel kus muidu ei saa. proffidel ja amatööridel on erinevad võistlused. põhimõtteliselt tähendab see natuke raha kah vist. ja mingi liit kus proff ollakse peaks maksma midagi ja. et ma väga loodan et kalmus saab selle kätte. mees tõsiselt väärib seda. novaata. kalmus mitu korda käpuli käinud ja ikka ajab ennast püsti. tahe meeletu.

laika
    Member

seal kodulehel oli et mr. fitness ja mr. bodybuilding ehk mingi võistluse võitja saab 5000 dollarit ja kokku antakse välja 20 000 dollarit.

Kurupt
    Member

igatahes olen kalmuse poolt. p6hjus ju v2ga lihtne. vormel muutus igavaks kui schumm seda konkreetselt omas. ott kah nagu nii8elda monopoli saand siin:D VASTASEID TAHAKS TALLE, VASTASEID!

Ott Kiivikas
    Member

Tore on see, et Marek vahepeal lihtsalt käed rüpes pole istunud, loodame et kevadel saab näha kes – keda? Kui aga Marek otsustab minna WFF nn. profiks, siis paraku tõenäoliselt IFBB – s sellele positiivselt ei vaadata, sellise tasemega sportlane peab päris täpselt teadma millise liigaga ennast siduda, mitmes liigas samaaegselt heal tasemel teha ei saa. WFF teadupärast dopingukontrolli ei tehta, seega ka profiks pääsemine sellevõrra lihtsam. IFBB on ka järgmisel nädalavahetusel MM ja 5 finalistile igas kaalukategoorias tehakse dopingukontroll. Edu igaljuhul Marek.

a.p.
    Member

Ma ei tea, kas ma nüüd olen millestki valesti aru saanud aga IFBB profisarjas ju ei ole ka mingit dopingu kontrolli???

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 32 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.