Ott Kiivikas jätkab enda kallal peitlitööd
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Ott Kiivikas jätkab enda kallal peitlitööd
- This topic has 19 replies, 13 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
Bonsuna.
-
AutorPostitused
-
oktoober 10, 2009 at 5:31 p.l. #226097
Ott Kiivikas
MemberJah Marek Kalmus oli üks mu suurimaid iidoleid kui kulturismiga alustasin. Eks ma fännasin vähemal või rohkemal määral ka teisi sellel ajal tipus olnud kulturiste, nende seas ka Jaanus Mummi. Alates 1997 a. muutusin Kalmusele konkurendiks – siis ei sobinud ju enam fännata
oktoober 10, 2009 at 5:36 p.l. #226100maxcar
MemberJah Marek Kalmus oli üks mu suurimaid iidoleid kui kulturismiga alustasin. Eks ma fännasin vähemal või rohkemal määral ka teisi sellel ajal tipus olnud kulturiste, nende seas ka Jaanus Mummi. Alates 1997 a. muutusin Kalmusele konkurendiks – siis ei sobinud ju enam fännata
oktoober 10, 2009 at 5:44 p.l. #226101Ott Kiivikas
MemberLegendaarne Arnold fännas ju Reg Parki – hiljem laval ta teda ka võitis (sõbraks jäid nad eluajaks). Ma arvan ,et ka noortel peabki olema motivatsioon võita oma iidolit, see viibki ala edasi….
oktoober 10, 2009 at 10:00 p.l. #226138ingrid81
MemberNii on ta kunagi maininud jah, et OLIN , kas just iidol aga mingis mõttes eeskujuks:) , üks paljudest. See on suur au. Ja seda ilma naljata.Otile aga EDU kõiges! Ka see on öeldud ilma naljata.
sa lubasid , ju ,et jääd suurimaks meheks eestis

*legendina *
minu lubadus oli , et tulen ja näitan , milleks suudan
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ära sa lase muid mööda endast
oktoober 14, 2009 at 8:01 e.l. #227219Bonsuna
Membersa lubasid , ju ,et jääd suurimaks meheks eestis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
*legendina *
minu lubadus oli , et tulen ja näitan , milleks suudan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ära sa lase muid mööda endast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No aga ma ju olengi teatud mõttes suurim. Tõenäolislt jään selleks ka väga pikaks ajaks veel.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.