Ott Kiivikas jätkab enda kallal peitlitööd
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Ott Kiivikas jätkab enda kallal peitlitööd
- This topic has 19 replies, 13 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
Bonsuna.
-
AutorPostitused
-
oktoober 10, 2009 at 7:18 e.l. #18786
martin1333
Memberhttp://www.elu24.ee/?id=173216
hea lugemine hommikuse kohvi kõrvale
oktoober 10, 2009 at 8:12 e.l. #225960paprica
MemberOtt on tõesti äärmiselt laia silmaringiga inimene, üks vähestest, kes suudavad murda murda klišeed lollidest sportlastest. See töö mis on tehtud jõusaali kui elustiili turustamisel on tegelikult ikka tohutu.
Ilmselt oleks Otil ainest teha tulevikus (peale sportlaskarjääri lõppu) korraliku karjääri ka poliitikas.
NB! seda nüüd hästi ei usu, et TRM-l Pulleritsi võidaksid, see on ilmselt isegi Kalmusel tänasel päeval keeruline, ilma eriettevalmistuseta.
oktoober 10, 2009 at 8:49 e.l. #225974builder
Member“Sinu küljes kinni” kui kaua see jätkub? Et esimene saade nagu alati huvitav. Rohkem nagu endal huvi järgmiste seeriate vastu pole, ootan jälle midagi uut. Ma loodan, et Otil ka viskab sama nali pika peale üle.
oktoober 10, 2009 at 9:20 e.l. #225979vend vähk
ModeratorLugesin selle loo läbi ja vahelduseks väga hea teema. Usun, et tavainimeste väärarvamused sellest spordist ja sportlastest said jälle tugeva tagasilöögi. Otile edu teletöös ja tegelikult, miks mitte: OTT PRESIDENDIKS!
oktoober 10, 2009 at 9:26 e.l. #225981-AJ-Styles
MemberLugesin selle loo läbi ja vahelduseks väga hea teema. Usun, et tavainimeste väärarvamused sellest spordist ja sportlastest said jälle tugeva tagasilöögi. Otile edu teletöös ja tegelikult, miks mitte: OTT PRESIDENDIKS!
oktoober 10, 2009 at 9:41 e.l. #225987Aimuu
MemberHeh, vb tulevikus tõesti presindent, aga hetkel liiga noor ta selleks ametiks_
oktoober 10, 2009 at 9:46 e.l. #225988JamesC
MemberSeda sa ainult ootadki ?, et lisandid odavamaks läheks ja üle saaks tõmmata neist?
oktoober 10, 2009 at 9:48 e.l. #225989maxcar
MemberHeh, vb tulevikus tõesti presindent, aga hetkel liiga noor ta selleks ametiks_
oktoober 10, 2009 at 9:50 e.l. #225990maxcar
MemberKui õigesti mäletan, siis esimest korda kohtusin Otiga 1995. aasta Eesti meistrivõistlustel, kui tulin ainumat korda Eesti absoluutseks meistriks. Vähemalt juttu sai siis kindlasti temaga esimest korda aetud. Mingil hilisemal võistlusel, kui ta oli vist tulnud juunioride absoluutseks võitjaks, seisis ta minu kõrval laval ja küsimusi sadas lakkamatult. Umbes nii, et kuidas treenid, mida sööd, kui palju su biitsa ümbermõõt on.
1996. aasta Eesti karikavõistlustel oli tema hääl fännina saalist kõige selgemalt lavale kosta: «Marek on kõige parem!!! Maarek, Maarek, Maaarek!» Ja terve saal karjus tema järgi. Pärast seda võistlust hakkasime juba tihedamalt suhtlema.
Mingi aeg helistas noor Kiivikas mulle lausa igal õhtul, rääkis oma treeningutest ja muudest seiklustest. Ega ma suurt võimalust vahele rääkida saanudki, ümisesin vaid «mhmh» ja «jajah».
Ott su kunagine iidol oli siis kalmus?
oktoober 10, 2009 at 10:38 e.l. #225995InsaneQlimax
MemberSee kommentaar on küll mööda:
oktoober 10, 2009 at 10:53 e.l. #225999Madis232
MemberSee kommentaar on küll mööda:
“Inimene Oti sees mulle meeldib aga see mida ta enda kehaga teinud on , ei meeldi. Loodame, et ta ei sure selle kätte”
eriti hull mõistus tüübil
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 10, 2009 at 11:33 e.l. #226007Bonsuna
MemberKui õigesti mäletan, siis esimest korda kohtusin Otiga 1995. aasta Eesti meistrivõistlustel, kui tulin ainumat korda Eesti absoluutseks meistriks. Vähemalt juttu sai siis kindlasti temaga esimest korda aetud. Mingil hilisemal võistlusel, kui ta oli vist tulnud juunioride absoluutseks võitjaks, seisis ta minu kõrval laval ja küsimusi sadas lakkamatult. Umbes nii, et kuidas treenid, mida sööd, kui palju su biitsa ümbermõõt on.1996. aasta Eesti karikavõistlustel oli tema hääl fännina saalist kõige selgemalt lavale kosta: «Marek on kõige parem!!! Maarek, Maarek, Maaarek!» Ja terve saal karjus tema järgi. Pärast seda võistlust hakkasime juba tihedamalt suhtlema.
Mingi aeg helistas noor Kiivikas mulle lausa igal õhtul, rääkis oma treeningutest ja muudest seiklustest. Ega ma suurt võimalust vahele rääkida saanudki, ümisesin vaid «mhmh» ja «jajah».
Ott su kunagine iidol oli siis kalmus?
Nii on ta kunagi maininud jah, et OLIN , kas just iidol aga mingis mõttes eeskujuks:) , üks paljudest. See on suur au. Ja seda ilma naljata.
Otile aga EDU kõiges! Ka see on öeldud ilma naljata.
oktoober 10, 2009 at 12:02 p.l. #226018maxcar
MemberNii on ta kunagi maininud jah, et OLIN , kas just iidol aga mingis mõttes eeskujuks:) , üks paljudest. See on suur au. Ja seda ilma naljata.Otile aga EDU kõiges! Ka see on öeldud ilma naljata.
Tüütu ei olnd kui ta igaõhtu helistas ja ise midagi vastu rääkida ei saand:D?
oktoober 10, 2009 at 12:06 p.l. #226023FanXter
MemberJap miks mitte ega ta esimene kulturist poleks kes presidentiks saaks ju.väga kõva oleks , teine california
oktoober 10, 2009 at 5:02 p.l. #226090paprica
Memberahjaa, siin saab lugeda lehest välja jäänud spordiosa: http://suusk.blogspot.com/
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.