Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
september 21, 2011 at 10:59 e.l. #314102
Ott Kiivikas
MemberDieedi aeg peab ju kuidagi toidu maitsvaks tegema ja meresool maitseainetega on selleks ideaalne lahendus. Lisaks võtsin punast päevakübarat – et tugevada immuunsussüteemi – ümberringi kõik tatistavad….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 21, 2011 at 11:04 e.l. #314103Laura Reisalu
MemberDieedi aeg peab ju kuidagi toidu maitsvaks tegema ja meresool maitseainetega on selleks ideaalne lahendus. Lisaks võtsin punast päevakübarat – et tugevada immuunsussüteemi – ümberringi kõik tatistavad….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul ka samad tooted ja lihtsalt ainult häid kiidusõnu nende kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keedumunaga see spicy meresool on veel eriti hea
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 21, 2011 at 11:06 e.l. #314105Ott Kiivikas
MemberHerbamare Original® -vähem soola rohkem maitset!
Herbamaret kasutatakse tavapärase lauasoola otsese asendajana toitude valmistamisel, lisamaks oma roogadele võrratut värskete ürtide aroomi ja maitset.
Värsked, ökoloogiliselt kasvatatud seller, porrulauk, kress, sibul, murulauk, petersell, leeskputk, küüslauk, basiilik, majoraan, rosmariin, tüümian ja pruunvetikas segatakse naturaalse meresoolaga ja jäetakse imbuma nädalateks kuni kuudeks, misjärel eemaldatakse niiskus madalal temperatuuril vaakumprotsessi käigus. Nii säiluvad kõik ürtide kasulikud omadused, aroom ja maitse, mis on talletunud soolakristallidesse.
Kasutamine:
Lisa Herbamaret toidu valmistamisel kõige viimase etapina vastavalt soovile. Nii tunnetad kõige paremini toidu enda suurepäraseid maitseomadusi ja väldid soolaga liialdamist.
Herbamare Spicy® – terav, vürtsikas, pikantne maitse!
Herbamaret kasutatakse tavapärase lauasoola otsese asendajana toitude valmistamisel, lisamaks oma roogadele võrratut värskete ürtide aroomi ja maitset.
Värsked, ökoloogiliselt kasvatatud seller, porrulauk, kress, sibul, murulauk, petersell, leeskputk, küüslauk, basiilik, majoraan, rosmariin, tüümian ja pruunvetikas segatakse naturaalse meresoolaga ja jäetakse imbuma nädalateks kuni kuudeks, misjärel eemaldatakse niiskus madalal temperatuuril vaakumprotsessi käigus. Nii säiluvad kõik ürtide kasulikud omadused, aroom ja maitse, mis on talletunud soolakristallidesse.
Kasutamine:
Lisa Herbamaret toidu valmistamisel kõige viimase etapina vastavalt soovile. Nii tunnetad kõige paremini toidu enda suurepäraseid maitseomadusi ja väldid soolaga liialdamist.
Koostis:
Värsked, ökoloogiliselt kasvatatud seller, porrulauk, kress, sibul, murulauk, petersell, leeskputk, küüslauk, basiilik, majoraan, rosmariin, tüümian, tšilli, pruunvetikas ja meresool
Koostis:
Värsked, ökoloogiliselt kasvatatud seller, porrulauk, kress, sibul, murulauk, petersell, leeskputk, küüslauk, basiilik, majoraan, rosmariin, tüümian, pruunvetikas ja meresool.
Pakend:
250 g
september 21, 2011 at 11:43 e.l. #314109htilga
MemberMilline nende kahe viimase maitseaine hind muidu on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 21, 2011 at 12:10 p.l. #314112Ott Kiivikas
MemberMilline nende kahe viimase maitseaine hind muidu on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selleriga 4,70€ ja vürtisga 5,7€ – kliendikaardiga -10%
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuid eks sellest 250 gr jätkub ikka jupiks ajaks
september 21, 2011 at 12:50 p.l. #314115Ott Kiivikas
MemberTäna lähen vahelduseks siis TEAM Kooviti kodusaali Spartasse, et teha korralik käetreening ja peale seda üle vaadata oma õpilane Siim V, kelle kodusaaliks on Sparta. Kindlasti kasutan juhust ja viin Team Kooviti liikmetele – Kuusnõmmedele ka taastusjoogid ära, et poisid ikka pika võistlusdieedi vastu peaksid.
Eks annan õhtu teada kuidas Spartas läks.
september 22, 2011 at 7:36 e.l. #314165Ott Kiivikas
MemberEilne trenn Spartas sujus ilusasti, rahvast oli jätkuvalt palju ja loodan, et uue osa avamine leevendab olukorda, kus hantlirenni ees käib selline mürgel, et vaata kas ligi saad…
Samas näitab see selgesti ,et jõusaalitreeningud on väga populaarsed ja harrastajaid tuleb aina juurde.Soojenduse alustades sain kerge šoki- sest jalad olid eelmise päeva “kergest” jalatrennist nii väsinud (mitte isegi nii valusad), et panin tavapärase tempo jooksu alustuseks 9 km/h, see tundus, nii kiire nagu oleks miilidesse arvestanud…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , vahetasin rada, arvasin ,et viga ei saa olla jalgades, sest lõpud jooksen tavaliselt 11-12 km/h ja ei ole probleemi. Teise raja peal asi ei muutunud, jooksin esimesed 20 min 7 – 7,5 km tunnis, mis on selline kiire sammuga käimine…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Läksin alla ja pumpasin käsi – positiivne on see, et öeldakse, et oled kasvanud…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see on hea märk, et ei ole lihastest lahti saanud, pigem visuaalne effekt jätab mulje, et lihast on juurde tulnud. Kaal eile hommikul 88,0kg – seega täpselt see mida selleks nädalaks hommikuseks kaaluks plaanisin.Õhtune kaal 89,6kg – seega -85 annab ikka pigistada, sest pekki ei ole enam palju peale jäänud…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegin eile vahelduseks kätele superseeriaid ja lõi käed ikka korralikult täis. Peale seda lisaks kõhtu ja jooks – peale trenni jooksul sain juba 9 km/h ja lõpu jooksin 10,7km/h seega kuidagi trennis läksid jalad paremini lahti. Peale seda vaatasin üle õpilase SiimV – kes võistelb juuniorite raskekaalus, töö käib ja peab veel kuivemaks saama, kuid küll saab aega veel on. Samal ajal askeldas Team Koovit all – neist valmib õige pea ka persoonilugu ERR -i ja selat ka meile.
Täna puhkan trennist, tõenäoliselt lähen sauna, seega kui keegi seltsi vajab, siis 17 paiku kohtume Revali saunas…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 22, 2011 at 11:17 e.l. #314210vend vähk
ModeratorOtt!
Millised trennid sulle rohkem meeldivad- hommikused või õhtused? Mina ise eelistan vähemalt jõusaali minna pärast lõunat- enne ei lähe korralikult käima
september 22, 2011 at 11:19 e.l. #314211Ott Kiivikas
MemberOtt!Millised trennid sulle rohkem meeldivad- hommikused või õhtused? Mina ise eelistan vähemalt jõusaali minna pärast lõunat- enne ei lähe korralikult käima

Ma olen pigem õhtune inimene, kell 17 ja hiljem on minu jaoks ideaalne aeg treenida. Olen teinud hommikuti, kuid intensiivne kangitrenn kulges nagu läbi une. Aeroobset kannatab ka hommikul teha, kuid kangitrenn jäägu õhtusse. Loomulikult on see väga individuaalne, tean paljusid inimesi, kes käivad trennis enne tööle minekut hommikul ja on sellega väga rahul – seega kõige olulisem on see, et trenni tehakse ja vähemtähtis see kunas täpselt päev lõikes, loodan et nõustud minuga selles osa…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 22, 2011 at 11:25 e.l. #314213vend vähk
ModeratorMa olen pigem õhtune inimene, kell 17 ja hiljem on minu jaoks ideaalne aeg treenida. Olen teinud hommikuti, kuid intensiivne kangitrenn kulges nagu läbi une. Aeroobset kannatab ka hommikul teha, kuid kangitrenn jäägu õhtusse. Loomulikult on see väga individuaalne, tean paljusid inimesi, kes käivad trennis enne tööle minekut hommikul ja on sellega väga rahul – seega kõige olulisem on see, et trenni tehakse ja vähemtähtis see kunas täpselt päev lõikes, loodan et nõustud minuga selles osa…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, hädaga olen trenni teinud ka öösel kl 02:00 ajal, sest päeval ei olnud aega… Samas 1998 aastal oli mul ajateenijana võimalus jõusaalis treenida hommikul kl 06:00 ajal. Proovisin paar nädalat ja siis hakkasin vabatahtlikult koos teistega sellel ajal hoopis väljas jooksmas käima. Jõusaalis silm ikka vajus päris korralikult kinni ja see oli näiteks lamades surumise ajal ohtlik.
september 22, 2011 at 5:36 p.l. #314254Ott Kiivikas
MemberTäna puhkasin siis trennist, käsin Revalist läbi ja plaanisin harjutada vabakava, et mitte viimase minuti peale ei jääks, kohapeal selgus, et ei olnud võtnud kaasa õiget versiooni, seega tegin lihtsalt poseerimist. Kaal oli ca 90,2 kilo – peale seda käisin tavalises saunas ja siis vaatasin , et infrapuna on ka sees ja istusin seal ca 40 min. Kuivatasin ennast enne veel ära ,kui sinna istuma läksin ja seal hakkas ikka vesi jooksma nii, et peale sauna olin 88,0 kilo. Suur froteerätik oli nii märg, et väänasin nagu kaltsu välja – vesi jooksis põrandale…..
september 22, 2011 at 8:08 p.l. #314274vend vähk
ModeratorTäna puhkasin siis trennist, käsin Revalist läbi ja plaanisin harjutada vabakava, et mitte viimase minuti peale ei jääks, kohapeal selgus, et ei olnud võtnud kaasa õiget versiooni, seega tegin lihtsalt poseerimist. Kaal oli ca 90,2 kilo – peale seda käisin tavalises saunas ja siis vaatasin , et infrapuna on ka sees ja istusin seal ca 40 min. Kuivatasin ennast enne veel ära ,kui sinna istuma läksin ja seal hakkas ikka vesi jooksma nii, et peale sauna olin 88,0 kilo. Suur froteerätik oli nii märg, et väänasin nagu kaltsu välja – vesi jooksis põrandale…..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Peale infrapuna oli ka selline nälg, mida ei kaasne peale tavalises soome saunas istudes. Koju tulin sõin kohe kodujuustu ja paar soolakurki, et soolavarusid taastada ja õhtul läheb veel mune, ohtra soolaga ja loomulikult teed – et veevarud taastada.
Kindlasti proovin enne võistlusi vabadel päevadel infrasaunas käia, mõjub kuidagi ainevahetusele hästi. Soovitan Teilegi, Revalis on see tasuta (st. et kui ostate kaardi ,siis saate seda kasutada niipalju kui soovite).
Homme juba trennipäev ja plaanis seljatrenn.
Minule infrapuna ei sobi- ajab nii jubedalt jooma. Tavalise saunaga sellist probleemi ei ole ning madala kuumusega tuleb see higa ka päris ilusti välja.
september 23, 2011 at 6:15 e.l. #314296Ott Kiivikas
MemberMinule infrapuna ei sobi- ajab nii jubedalt jooma. Tavalise saunaga sellist probleemi ei ole ning madala kuumusega tuleb see higa ka päris ilusti välja.
september 23, 2011 at 8:58 e.l. #314315Sarge
MemberMinule infrapuna ei sobi- ajab nii jubedalt jooma. Tavalise saunaga sellist probleemi ei ole ning madala kuumusega tuleb see higa ka päris ilusti välja.
september 23, 2011 at 9:29 e.l. #314319Ott Kiivikas
MemberInfrapuna väljutab rohkem vedelikke kui tavaline soome saun. Seda soovitatakse sportlastele rohkem ka.Väljatulles oli nägu nii aukus, et ehmatasin peeglisse vaadates ise ka ära.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.