Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
september 19, 2011 at 7:23 p.l. #313899
Ott Kiivikas
MemberTeam Silbaumi- tallipealik Margus lugemas õpilase poolt tema jaoks kirjutatud luuletust
Sellist harjutust ei näe just meie jõusaalides igapäev – Ukraina jõutõmme
Margus tegi parasjagu biitsepsit 160kg ja et ajalimiidi sisse mahtida pani ka stopeeri ette (seeria pikkus 90 sek…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )september 19, 2011 at 7:27 p.l. #313900Ott Kiivikas
Memberseptember 19, 2011 at 7:34 p.l. #313901z3nka
MemberZenja ei usu, et kellegil võib olla madalam rasva% kui temal….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muide ta oli ainuke kelle oli minust kõrgem, teistel kõigil oli madalam:D
september 20, 2011 at 8:49 e.l. #313937Ott Kiivikas
MemberTäna möllan siis koduklubis Revalis jalgadega – vaatame mis välja tuleb. Enne seda aga olen jällegi võistlejate sportlaste käsutuses, seega kes saavad kohale tulla, vaatame vormid üle ja pildistame.
september 20, 2011 at 6:07 p.l. #314007Ott Kiivikas
MemberTrenn tehtud, täna siis”kergem” jalapäev. Saalis oli nii palav, et täitsa p….s, õhku absoluutselt ei olnud. Lõpuks kegi tõmbas akna lahti, siis läks lahedamaks. Kaks särki olid nii märjad, et enam vett sisse ei võtnud….väänaisn prügikasti vahepeal nagu põrandalappi….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Trenn ise tegin rohkem tunnetusega ja kergemate raskustega (kergemad siis 3 harjutuses kükk ilma sidemete, ja vööta 140/10) peale seda käärkükke 120kg 4 seeriat igas 12 kordust varuga. Lisaks aeroobset 40 min jooksu.
Enne trenni olin noorterühma treener ja vaatasin üle vormid, seekord käisid kohal Stas, Hr. Kelner ja Oleg. Kõik liiguvad oma eesmärgi suunas, esimesena on võistlustules Oleg 3,5 nädala pärast, vorm on läinud teravaks ja võtame 3 nädalat veel, siis on töö tehtud ja aeg palga järele minna….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegin ka pilte mille loodetavasti varsti üles panen.
september 20, 2011 at 6:15 p.l. #314009Siim Rast
MemberVaata,et selle akna avamisega külma ei saa. Seal pole palju tarvis kui juba tunned,et tuul tõmbab. Päeval oli saalis täitsa okey soojus, ei midagi hullu, ei kujuta ette mis seal õhtul juhtus, ju tulid kuumemad kehad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .september 20, 2011 at 7:12 p.l. #314018z3nka
MemberVaata,et selle akna avamisega külma ei saa. Seal pole palju tarvis kui juba tunned,et tuul tõmbab. Päeval oli saalis täitsa okey soojus, ei midagi hullu, ei kujuta ette mis seal õhtul juhtus, ju tulid kuumemad kehad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .KUI KIRP OMA SEKSIKATE PÜKSTEGA SAALI TULEB,SIIS KÕIK PÕLEB:D
september 20, 2011 at 7:54 p.l. #314023Ott Kiivikas
MemberSeal on see, et kui kassid kodust ära, siis hiirtel pidu – ventilatsioon tõenäoliselt, mis ei kunagi hiilanud oli vist üldse välja lülitatud. Selle foonil mõjus seksikate pükstega Kirp tõelise rannamannekeenina…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 21, 2011 at 6:03 e.l. #314046vend vähk
ModeratorEi ole pikka aega käinud, samas pean tunnistama, et kui treenin süsteemis 2+1, kus iga 2 trenni järel on üks täielik puhkepäev (lisaks saun), siis on taastumine ka ilma massazita korralik. Samas soovitan massazi väga kui on tihedam treening graafik ja toit on ka kalorite mõttes miinustes. Lisaks ka korralikud toidulisandid juurde ja treeningmaht on väiksem kui varasematel aastatel – see kõik kokku võimaldab normaalselt taastuda.Kas ise käid massazis?
Jah, püüan 2 korda nädalas ikka käia. Olen märganud, et kui enne võistluseid usinasti massööri juures olen käinud, siis pärast võistluseid ei ole lihased järgmistel päevadel üldse valusad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 21, 2011 at 6:18 e.l. #314047Ott Kiivikas
MemberJah, püüan 2 korda nädalas ikka käia. Olen märganud, et kui enne võistluseid usinasti massööri juures olen käinud, siis pärast võistluseid ei ole lihased järgmistel päevadel üldse valusad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma poseerisin nädalavahetusel ja tänaseni on sääred valusad….See on tavaline, et esimesel võistlustel on lihased peale võistlust kõige valusamad ja iga järgmise võistlusega mis tuleb järjestikustel nädalatel harjub lihas sellise pingega ja ei jää enam nii valusaks. Massaz ei ole kunagi mul seda ära võtnud, st. et sellist lihaskontraktsiooni me tavaliselt trennis ei tee ja sellisest pingutusest lihtsalt jäävad lihased valusaks, sest trennis me ei hoia pinget nii kaua tippkontraktsioonis.
september 21, 2011 at 7:18 e.l. #314059Ott Kiivikas
MemberKoos uue sisehooajaga alustame ka toidulisandite presentatsioone! Esmaspäeval, 26. septembril toimub toidulisandite presentatsioon Arctic Spodiklubis, Tallinnas.
Presentatsioon toimub ajavahemikus 18.00 – 20.00 ja degusteerimisele tulevad uued Fasti PRO sarja tooted (Recovery Feed, Protein Block, Workout Shock ja Amino Rush).
Õpetussõnu ja nõu jagab 12 kordne Eesti absoluutune meister kulturismis Ott Kiivikas, keda sekundeerivad Girl Power of Fitnessi vallatud tüdrukud. Kohapeal võimalus mõõta TASUTA rasvaprotsenti!
Spordiklubi asub aadressil Ehitajate tee 114b, Tallinn. Info klubi kohta http://www.arcticsport.ee
september 21, 2011 at 7:33 e.l. #314063TõnuE
MemberTulge Scala Fitnessisse ka presentatsioonile!
september 21, 2011 at 7:39 e.l. #314066Ott Kiivikas
MemberTulge Scala Fitnessisse ka presentatsioonile!Kindlasti tuleme, lihtsalt alustame nö suurematest klbuidest ja siis võtame läbi kõik meie põhilised müügikohad, seega Tõnu varu kannatust…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 21, 2011 at 9:25 e.l. #314073Kristjan-Johannes Konsap
Memberseptember 21, 2011 at 10:13 e.l. #314095vend vähk
Moderator -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.