Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
juuli 12, 2011 at 7:54 p.l. #307735
Ott Kiivikas
Memberjuuli 12, 2011 at 8:01 p.l. #307736Janno R.
MemberTublid mõlemad!!
ei tunne enam üldse revali saali ära, sügisel tagasi tulles saan shoki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 12, 2011 at 8:05 p.l. #307737Ott Kiivikas
MemberTublid mõlemad!!ei tunne enam üldse revali saali ära, sügisel tagasi tulles saan shoki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle see uus kujundus meeldib, saal on küll pimedam, kuna toonid on tumedamad, kuid tuled saab alati põlema panna, kui ükskord seal ventilatsiooni ka tööle saab ,siis oleks super.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 12, 2011 at 9:38 p.l. #307742Bonsuna
Member3 harjutus ühe käega hantli tõmme küljele, seal tegime ka mõlemad uued rekordid. Alustasime 48 kiloga 12 kordust, edasi mõlemad 70 kg 10x, siis tellis Siim 80 kilose hantli ja tegi 6 kordust, mis oli ka tema rekord. Mina paugutasin enda üllatuseks sellega 80 kgx 15 kordust (kehakaal hommiku enne sööki 92,5 kilo…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Niipalju ei oleks ise ka oodanud, kuid andke mulle ainult võimalus võistelda….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , viimaseks seeriaks ei olnud võtta raskemat kui 85 kilo – oleksin ka 100 proovinud kui oleks olnud, Siim tegi jälle 6 kordust ja mina 85 kiloga 12 kordust, mis on ka üle ootuste hästi, seda enam, et 3 harjutus ja 12 tööseeria käsil.
Ei tea kas beetakas laksab või mis, mulle on see kreatiiniga koos alati super hästi mõjunud. Või tõesti hakkas siiani nurgas seisnud Hydroiso lõpuks tööle….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hydroga paraku jah, kui temajuurde ei lähe tuleb ta ise sinu juurde, Kasvõi läbi purgi, põranda ja labajalgade poeb sinu sisse. Ega ma siis muidu teda sulle kinkinud, ikka heast tahtest, et sa ka tugevaks ja paremaks, suuremaks kasvaksid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa ei pea küll minu hinnangut millekski kindlasti aga, õlga ja isegi reit oleks vaja rohkem sul, et MM il kohe aluses lavale minnes vabaseisus silma jääda. Rind ok, selg võiks tiba paksem olla, aga säär on seeeest vinge. Vähe on selliseid, isegi pro maailmas tegelikult keda altpoolt selline säär toetab. Nii-et las Revali boss treib 100kg hantlid sulle, et saaksid selja paksemaks. Pisikeste hantlitega võid ju mängida, aga nendega pidevalt võimeldes midagi juurde ka ei tule.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 12, 2011 at 10:18 p.l. #307743protein_pets
MemberOtt, palju sa ka lõuga tõmbad?
juuli 13, 2011 at 6:23 e.l. #307746AnneP
Member….will be held in Mumbai India at 3th-7th November this year!
juuli 13, 2011 at 6:24 e.l. #307748AnneP
MemberAll-stars.de shared some news and photos of their athlete Kamal Elgargni after 2 weeks of his worlds prep.
juuli 13, 2011 at 6:49 e.l. #307750Ott Kiivikas
MemberOtt, palju sa ka lõuga tõmbad?Ega ma üle 10 korduse seerias ei tõmba. Lõuatõmbamisel keskendun nagu ma ka mainisin ennist maksimaalse venituse saamiseks negatiivses allalaskmise faasis ja see ei võimalda panna rõhku pikkadele seeriatele, kui lihtsalt tõmmata ilma selle pidurdamiseta, siis vast 15 tõmban ära ikka ja kui natuke lasta ka jõnksu sisse ei tohiks 20 ka probleemiks olla.
juuli 13, 2011 at 6:56 e.l. #307751Ott Kiivikas
MemberHydroga paraku jah, kui temajuurde ei lähe tuleb ta ise sinu juurde, Kasvõi läbi purgi, põranda ja labajalgade poeb sinu sisse. Ega ma siis muidu teda sulle kinkinud, ikka heast tahtest, et sa ka tugevaks ja paremaks, suuremaks kasvaksid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Sa ei pea küll minu hinnangut millekski kindlasti aga, õlga ja isegi reit oleks vaja rohkem sul, et MM il kohe aluses lavale minnes vabaseisus silma jääda. Rind ok, selg võiks tiba paksem olla, aga säär on seeeest vinge. Vähe on selliseid, isegi pro maailmas tegelikult keda altpoolt selline säär toetab. Nii-et las Revali boss treib 100kg hantlid sulle, et saaksid selja paksemaks. Pisikeste hantlitega võid ju mängida, aga nendega pidevalt võimeldes midagi juurde ka ei tule.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks igale poole oleks juurde vaja, see on üks mis selge, kuid hetkel tuleb leppida olemasolevaga, sest dieedi tingimustes loota veel lihasmassi kasvu oleks naiivne. Selge, et kui pilt veel teravamaks läheb, siis kogu pakett võimendub, kuid kas selles piisab eks seda näitab aeg. Igal juhul töötame edasi, ilma võitluseta ei anna midagi käest….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS. Isegi see pakett ei pea palju võimenduma, kui võimenduks dop. kontroll
juuli 14, 2011 at 7:38 p.l. #307876Ott Kiivikas
MemberVahelduseks veel puhkuse materiali osa v:
Kogu Krimmi rannikuäär on täis väiksemaid külasid ja linnasid. 25 km Aluštast ja 70 km Simferopolist asub üks peamisi kuurortlinnu Jalta. Esmakordselt sattusin sinna 2005 a naiste EM -le, siis ei olnud eriti aega seal ringi vaadata. Tegemist on Pärnu suuruse (rahvaarvult) linnaga, kus suvel tõenäoliselt rahvaarv kui mitte kahe, siis kolmekordistub. Ilus rannaäär, palju ilusaid poekesi – jätab sellise Hispaania või Itaalia kuurortlinna mulje, kui välja arvata Lenini monument peaväljakul….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sellised õhtused väljasõidud nendesse linnades ja küladesse oli hea vaheldus sellele, et mitte iga päev ühte ja sama rannajoont patseerida.Kes krimmi satuvad soovitan külastada.
juuli 14, 2011 at 7:39 p.l. #307877Ott Kiivikas
Memberjuuli 15, 2011 at 2:31 p.l. #307917Ott Kiivikas
MemberNii Fitcamp 2011 laagri ettevalmistustööd on täies hoos, suurem osa nodi sai just kullerile peale laetud ja lähipäevil jõuab saadetis Orissaarde. Teele läks suur hulk kvaliteetset “Novelle” vett, et laagrilised ikka trenniks särtsu leiaksid, siis laadung “Metal Pump” energiajooki. Lisaks laadung toidulisandeid altes “Ultralife” vitamiinindest, “OLIMP” Kõikvõimalike toodete ja “Fasti” uue sarja toodetega – nende esmaesitlus toimub ka laagris koos valmistaja poolse presentatsiooniga.
Loomulikult käisin läbi ka pikaaegse koostööpartneri “Talleggi” poolt ja varusin meile esimeseks laagriõhtuks sussutamiseks šašlõkke erinevates marinaadides ja grillvorste. Ärge siis laagrilised maske unustage, kes esmaspäevala saabuvad.
Ei saa ka homme rahu, panen veel asju kokku mis erinevateks tegevusteks kohapeal on vaja ja siis sõidan juba kohapeale Orissaarde pühapäeval ,et kõik valmis sättida enne kui külalised tulevad.
Kindlasti alustan ka fotoreportaaziga, seega püsige lainel, kes tulla ei saanud ja soovivad näha, mis kohapeal toimub.
juuli 15, 2011 at 4:52 p.l. #307920vrsm
Memberoi pliin, see platvormi seval kõõlumine on ikka päääris halb! karmid närvid, pole midagi öelda…
juuli 15, 2011 at 8:34 p.l. #307933Siim Kelner
MemberVahelduseks väike stiilinäide hantli tõmbest:
juuli 16, 2011 at 8:15 p.l. #307974Ott Kiivikas
MemberNiisiis homme laagri väljasõit, kodused trennid tehtud, eilse piinasin käsi ja täna jalgu – pidin tegema päevad vastupidi, kuid alaseljas oli närvivalu ja selg oli kange, seega lasin päeva taastuda rohkem ja see õigustas ennast, täna enam närvivalu ei olnud (sain selle viimasest õla ja rinnatrennist) kui tegin hantlitega ette lendamisi, käis väike krõks seljast läbi ja õhtul oli juba korralik närvivalu seljas. Kuna seda on ka varem korduvalt olnud, sain aru ,et midagi tõsist ei ole ja proovisin lihtsalt oma selga väänata nii ,et ta pinge lahti laseks ja see õnnestus.
Täna tegin juba kükke smithil 160kg + kang 6 s-ed ja valu ei olnud kuskil tunda jalapressi ka kuni 470 kg 8 kordused, samuti sujus valutult. Homme siis puhkan hommikul välja, hommikusöök ja start Orissaarde eks ma seal kohapeal sean staabi üles, et anda operatiivselt jooksvat infot. Õnneks ilmateade lubas ka järgmiseks nädalaks ilusat ilma, seega loodame, et saab ikka korralikult väljas tegutsed ja õues sportida.
Käisin ostsin esmaspäevaseks balliks ära ka maskeeringu, Natalia nokitseb ise hetkel omale maski teha, tuleb väga atraktiivne. Sealt tuleb tõenäoliselt lõbusaid pilte. Esimeseks õhtuks on kohal 17 inimest ja kogu nädala jooksul peaks neid olema üle 30 ne. Vaatame kuidas Orissaares asi välja tuleb ja siis saame otsustada, kus järgmisel aastal laager teha.
Sovin ilusat nädalavahetust ja püsige laagri lainel!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Laagris osalejatele ei sovi muud kui võtke kaasa hea tuju!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.