Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
mai 31, 2011 at 12:37 p.l. #304635
Siim Kelner
MemberBanaani-šokolaadi on kindlam valik. DY Tempro oli ka päris “intensiivse” maitsega, igatahes magusam kui Ultralife mahedad maitsed(mis muidu on väga head).Vaidlen vastu, šok-banaan on vähem magusam ja vadaku maitset kumab rohkem läbi kui šok-apelsinis.
mai 31, 2011 at 2:53 p.l. #304649vrsm
MemberBanaani-šokolaadi on kindlam valik. DY Tempro oli ka päris “intensiivse” maitsega, igatahes magusam kui Ultralife mahedad maitsed(mis muidu on väga head).vot selle peale mul tekibki küsimus – kuhu on fitshopist kadunud DY tooted? eelmine kord robocopis käies olid ultralife’id kodu DY müügiala ärasöönud, veebipoes vist ka enam pole miskit. kas teistes fitshopides sama lugu või ajan ma ise mingit mulli praegu?
mai 31, 2011 at 2:59 p.l. #304650vrsm
MemberMingit keemiat ei olnud tunda H-isos?hmmm…. minu meelest nagu mitte. maasika oma pole proovinud, kuid teistest maitsetest
šokolaad on ülihea väga tugeva maitsega, miskit ei häiti
banaan on hästi intensiivne, tuleb ettevaatlikult lisada, et läilaks ei teeks.
ega banaan ei maitse jah nagu päris naturaalne banaan ise, kuid mis sa ikka tahad, eg aükski valk pole 100% oma loodusliku maitseandja (vaarikas, maasikas, banaan, vanill) maitsega. aga ei, mind ei häirinud igatahes.
pigem pean ütlema, et nt banaanišoko hera tundus pisut keemiline…
mai 31, 2011 at 3:55 p.l. #304656Kristjan-Johannes Konsap
Memberhmmm…. minu meelest nagu mitte. maasika oma pole proovinud, kuid teistest maitsetestšokolaad on ülihea väga tugeva maitsega, miskit ei häiti
banaan on hästi intensiivne, tuleb ettevaatlikult lisada, et läilaks ei teeks.
ega banaan ei maitse jah nagu päris naturaalne banaan ise, kuid mis sa ikka tahad, eg aükski valk pole 100% oma loodusliku maitseandja (vaarikas, maasikas, banaan, vanill) maitsega. aga ei, mind ei häirinud igatahes.
pigem pean ütlema, et nt banaanišoko hera tundus pisut keemiline…
No kerge metaanimaitse ikka oli ju?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuule DY tooteid pole jah ammu tulnud, peaks onu Dorianile traati tõmbama, et mis ta seal USAs teeb, sest rahvas küsib DY totoeid meil siin Tartus ka usinasti.
mai 31, 2011 at 4:46 p.l. #304663Kask
MemberBanaani HI alguses maitses väga aga tünni lõpuks oli/on sellest ikka väga siiber ja suht vastumeelselt läheb alla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 31, 2011 at 8:29 p.l. #304708Ott Kiivikas
MemberUltralife valk on ise nagu magustoit, see peaks kärama küll ja maitse on vailedamatult parim mis mina saanud maitsta olen.
Oleme ilusasti kodus, tänud fännidele, kes bussijaama olid vastu tulnud ja ka neile kes ei saanud tulla, kuid mõtetes meiega olid.
Mõned pildid eilsest jalutuskäigust öisest Peterburist.
mai 31, 2011 at 8:30 p.l. #304709Ott Kiivikas
Membermai 31, 2011 at 8:53 p.l. #304713Ott Kiivikas
Memberjuuni 1, 2011 at 9:39 e.l. #304761vrsm
Membersellele tõesti ei saa vastu vaielda – banaani ultralife on parima maitsega proteiin, mida kunagi saanud olen.
juuni 1, 2011 at 8:50 p.l. #304850Ott Kiivikas
MemberNonii ongi aeg sealmaal, et homme stardime Ukrainasse puhkama….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei ole kindel kui palju sealt interneti jõuan ,seega teen sellise viimase postituse enne ärasõitu. Tagasi olen 03 juuli, seega kui keegi soovib vahepeal kontakti ,siis olen telefonitsi olemas kui tõesti mõni pakiline asi või küsimus peaks tekkima. Sõidame algul Kiievi ja sealt edasi juba Aluštasse Musta mere äärde. Eelmisel aastal puhkasime ka seal – superkoht puhkamiseks soovitan soojalt.Kindlasti on plaanis kohapeal trenni teha ja alustada ettevalmistust sügishooajaks. Treeningtingimused on nii Kiievis kui Aluštas head, seega selle osaga probleeme ei ole.
Soovin kõigile fitness.ee külastajaile head ja ilusat suve ja ärge treeninmist ka suvel unarusse jätke.
Kes valmistuvad minuga sügieks, siis ettevalmistus algas nüüd…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loomulikult ei ole keelatud teemat aeg – ajalt ette tõstmast, et omavahel arutada kuidas vahepeal teie ettevalmistus läinud on ja kui saan võimaluse kostitan teid ka kohapealt mõne postitusega.
juuli 3, 2011 at 11:12 e.l. #306964Ott Kiivikas
MemberOleme kodus ilusasti tagasi, läbi sai sõidetud 7000 km ja elamusi üksjagu. Õige pea kirjutan juba mis toimus ja mis vahepeal tehtud sai, on ka üksjagu pildimateriali. Kõik kes vahepeal minust puudust on tundnud – olen nüüd olemas ja võtke julgesti ühendust.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 3, 2011 at 11:21 e.l. #306965Taavi701
MemberNo oli ka aeg!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga pikemat juttu ootan mina igaljuhul väliskulturist, sealne kant kindlasti teistmoodi oma olemuselt ja inimeste suhtumise poolest teistmoodi.
juuli 3, 2011 at 11:42 e.l. #306966Ott Kiivikas
MemberKas täna trennimehi ka on, olen revalist juba puudust tundnud pikka aega, vahepeal olen kaalust korralikult maha võtnud – palav ilm + palju trenni ja liikumist ja kiht nö grimmi ka peal (päikest siis – kes lähipäevadel näevad, need veel ehk märkavad päevitust, muidu kaob see Revali sauna kiiruga….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )juuli 3, 2011 at 3:03 p.l. #306985Janika Aavamägi
MemberTere tulemast tagasi !!
Suvi käib siin ka juba täie hooga nii, et Sa ei pea ära lõpetamagi päikesenautimist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 3, 2011 at 7:11 p.l. #306995Ott Kiivikas
MemberTere tulemast tagasi !!Suvi käib siin ka juba täie hooga nii, et Sa ei pea ära lõpetamagi päikesenautimist

Ilm on siin tõesti parem kui seal praegusel hetkel. Eile Kiievist välja sõites sadas 24 tundi jutti ja sooja oli 17 kraadi. Viimane nädal keeras ilma külmaks ja vihmaseks nagu sügis saabus….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna kohe ka trennis ära käidud, toss oli väljas sõidust seega tegime Olegiga rahulikuma jalatrenni. Revalis on käimas sisekujunduslikud muutused, päris huvitav oli tagasi tulla nagu uude klubisse.
Pildid laadisin ka arvutisse ja hakkan neid järgemööda järjejutuna üles panema.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.