Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
mai 28, 2011 at 2:23 p.l. #304216
Ott Kiivikas
MemberPäev hakkab meil õhtusse jõudma. Magasime päeval tundi….
selge et kui öösel ei maga, siis magad päeval, iseasi on see et varsti peab jälle magama minema, mis sest et alles 2 tundi tagasi tõusin…. vahepeal käsin trennis ära, leidsin kohe hotelli kõrvalt ca 100m korraliku jõusaali nimega “Titan”, kui ma õigesti mäletan ,siis meil peaks Tallinnas ka sellenimeline klubi olema ehk on tegemist lausa ülemailmse saalide ketiga….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Treener Vitali kes mind seal vastu võttis oli igati sõbralik ja abivalmis, seega trenn kujuneks väga heaks – mingit plaani ei olnud kuna võtsin siia kaasa ka riietest vaid lüikesed püksid ja maika, siis ei hakanud midagi kangutama, tegin alakeha lihtsalt läbi.Alguses sisenedes tekkis väike tõrge, nimelt vahetasin raha ja maksin 1000 rublasega ca 400 krooni ehk siis 24€ korramaks oli 5€. Aga müüja ei tahtnud raha vastu võtta, ütlse et tema ei ole sellist 1000 rublast veel näinud, tööle ta oma aparaati ,mis võimaldaks võimaliku pettust avastada ei saanud ja ei jäänudki mul muud üle kui minna kõrvalasuvasse poodid raha peenemaks vahetama. Seal ei vaadanud keegi mis 1000 rublase ma tõin….
Ega muud kui aeg vahepeal käia söömas – söögid on siin igati ok. Kõik vajalik ja tervislik on olemas, ise rootsi laua stiilis valid mida tahad ja palju tahad, seal on alati see oht et üle sööd. Samas on nad kavalad, nad on ära korjanud normaalse suurusega praetaldrikud ja alles jätnud leiva serveerimiseks mõeldud väiksemad taldrikud, nii et ei annagi korraga ette kühveldada….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kui laua taga juba istud, siis sööd selle väikse portsu ära ja tunned et said juba nagu küll ja ei viitsigi uue portsu järele minna. Seega üleskutse kõigile, kes stabiilselt üle söövad, viskae oma praetaldrikud minema ja jätke kappi ainult alustassid ja leivataldrikud ja näete kuidas kaal alanema hakkab.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 29, 2011 at 2:08 p.l. #304437Ott Kiivikas
Membermai 29, 2011 at 3:39 p.l. #304453vend vähk
Moderatormai 30, 2011 at 3:33 p.l. #304553Ott Kiivikas
MemberTana oleme Peterburis ja k’isime Peeter I paleed vaatamas, olen seal kunagi lapsepolves kainud, kuid suurt ei m’leta. Igal juhul vage ilus park oli meeletult palju purskkaeve, tegime ka palju pilte.
Helistati Irkutskist kus toimub 5-8 august Baikal Grand Prix ja Natalia kutsuti osalema, m]tlesime natuke ja otsustasime, et ta osaleb seal. Konkurents on tugev ,kuid koht ise on vaatamaist v”rt ja piletid makstakse kinni, lisaks top 6 auhinnarahad, seega voib kohale minna, 6 sekka peaks seal igal juhul tulema.
Homme stardime kodu poole orieteeruv saabumise aeg kell 20 Tallinna bussijaama.
mai 30, 2011 at 4:34 p.l. #304557Samakamees
MemberEI tea kas sa oled kõiki lisandeid maitsnud, mis fitshopis müügil, aga äkki sa tead, millel on KÕIGE tugevam maitse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oleks vaja magustoitu teha, aga suhkrut ei taha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 30, 2011 at 5:08 p.l. #304558Siim Kelner
MemberEI tea kas sa oled kõiki lisandeid maitsnud, mis fitshopis müügil, aga äkki sa tead, millel on KÕIGE tugevam maitse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oleks vaja magustoitu teha, aga suhkrut ei taha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui minu arvamus korda läheb, siis šokolaadi-apelsini hera on üks magusamaid, mida olen saanud. USA valgud on suht magedad imo.
mai 30, 2011 at 5:19 p.l. #304560jrx
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Osta suhkruasendajat, mis sa selle lisandiga vaeva näed:D
mai 30, 2011 at 5:50 p.l. #304565Aile
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina kasutan v2rskeid datleid.
V2ga magusaid asju on teisigi… rosinad n2iteks. Korra surr blenderist l2bi.
mai 30, 2011 at 6:58 p.l. #304579tykonu
MemberHera80 ongi sukraloosiga magustatud. Nt Splenda
mai 30, 2011 at 7:26 p.l. #304583Samakamees
MemberKui minu arvamus korda läheb, siis šokolaadi-apelsini hera on üks magusamaid, mida olen saanud. USA valgud on suht magedad imo.Tegin sellega, ei jäänud päris õige värk
mai 31, 2011 at 2:09 e.l. #304600vrsm
MemberTegin sellega, ei jäänud päris õige värknoh, kui natuke kaugemale vaadata, siis banaani hydroiso on vist kõige intensiivsema maitsega valk, mida kunagi maitsnud olen…
aga fitshopi toodetest – eks mingi hera vist jah. šokolaadi heral oli suht tugev ja mis peamine: väga hea maitse.
mai 31, 2011 at 9:52 e.l. #304623Carlsson
Membernoh, kui natuke kaugemale vaadata, siis banaani hydroiso on vist kõige intensiivsema maitsega valk, mida kunagi maitsnud olen…aga fitshopi toodetest – eks mingi hera vist jah. šokolaadi heral oli suht tugev ja mis peamine: väga hea maitse.
Mingit keemiat ei olnud tunda H-isos?
mai 31, 2011 at 9:55 e.l. #304624Beljo
MemberTarvitan ise ka banaani Hydrot. Täitsa normaalne maitse nii vee, kui piimaga juues.
Mingit kõrvalmaitset, kui sellist ei tundnud.
Aga no õige banaanimaitse on parem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 31, 2011 at 10:35 e.l. #304625Samakamees
MemberHydroisot kahjuks ei taha. Sooviks fitshopi valikust midagi. Shokolaadi-apelsini hera oli küll magus, aga midagi jäi häirima selle juures. Huvitav kas shokolaadi-banaani oleks äkki parem. Keegi on proovinud? On mahe, magus või läila?
mai 31, 2011 at 11:42 e.l. #304632Kristjan-Johannes Konsap
MemberHydroisot kahjuks ei taha. Sooviks fitshopi valikust midagi. Shokolaadi-apelsini hera oli küll magus, aga midagi jäi häirima selle juures. Huvitav kas shokolaadi-banaani oleks äkki parem. Keegi on proovinud? On mahe, magus või läila?Banaani-šokolaadi on kindlam valik. DY Tempro oli ka päris “intensiivse” maitsega, igatahes magusam kui Ultralife mahedad maitsed(mis muidu on väga head).
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.