Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
mai 25, 2011 at 11:40 e.l. #303690
Ott Kiivikas
MemberSellised sündmused leidsid kunagi aset jah Musty Hades – olgu öeldud ,et Inna koera nimi oli Musty (eestipäraselt Musti). Aga minuteada töötas ta veel mitte kaua aega tagasi Lasnamäel asuvas spordiklubis treenerina (seal näis et ei olnud nagu mõistlusel häda midagi).
mai 25, 2011 at 1:06 p.l. #302905Janno R.
MemberSellised sündmused leidsid kunagi aset jah Musty Hades – olgu öeldud ,et Inna koera nimi oli Musty (eestipäraselt Musti). Aga minuteada töötas ta veel mitte kaua aega tagasi Lasnamäel asuvas spordiklubis treenerina (seal näis et ei olnud nagu mõistlusel häda midagi).Eks see ole, et kui pead sellise teo eest vastututama hakkama, siis sada häda küljes…
mai 25, 2011 at 3:13 p.l. #303763Nesatur
MemberOtt, küsin sinult kui asjatundjalt, ega FAST-il ei ole suuremaid, näiteks 2kg pakke Hera-le ja Mass2-le jne?
mai 25, 2011 at 4:57 p.l. #303779Ott Kiivikas
MemberOtt, küsin sinult kui asjatundjalt, ega FAST-il ei ole suuremaid, näiteks 2kg pakke Hera-le ja Mass2-le jne?Selleks ei pea olema asjatundja, see valik Fasti tooteid meil on mis valikus poodides ja netipoes väljas on. Suuri kotte 4 kg Whey on meil sees olnud, ma ei oska peast öelda kas hetkel on (Fasti toode, kuid pakend NoBrand). Mulle endale meeldib väiksem pakend, siis saan tihedamini maitset vahetada, muidu viskab üks ja sama üle. Mass Blast on ka Mass 2 copypaste ja see on 4 kg ja tuleb hinna poolest soodsam.
mai 25, 2011 at 5:07 p.l. #303781Ott Kiivikas
MemberTeen veel postituse ärak una ei tea kas arvutiligi pääsen. Aeg siis sealmaal, et homme hommikul stardime Peterburgi poole teele. Täna veel asjade pakkimine – kogemust on üksjagu ja proovin mitte midagi üleliigset kaasa tassida. Kohustuslik on arvuti kaasavõtmine ja ka fotoka….
sest kuidas muidu reportaaz teieni tuua. Kindlasti ülikond, sest pingviinide paraad on ka võistluste kohustuslik osa. Kindlasti võtan kaasa trenniriided ehk midagi saan teha (kohapeal olemas ka legendaarne Antei klubi, ma ei tea kui kaugel see seal hotellist asub, kuid kasvõi 1 trenn teeks rõõmu – täna sõitsin kodus tunnikese ratast). Toidupoolist peab ka kaasavõtma, loodame et piiril ei konfiskeerita. Põhiline, et sportlastel oleks oma toit, mina saan teepealt ka midagi võtta, kuid tippspordis peab olema kuni finaalini asi väga hästi läbi mõeldud ja garanteeritud, et midagi ehku peale ei jää.
Oleg pidi veel läbi tulema, arutame veel detailid läbi. Perenaisele veel kiht grimmi peale kanda, seega loodame ka grimmi osas mitte pusse panna.
Mis mul siis üle jääb teile soovid kallid lugejad. Ärge siis sportlasi materdama hakake kui kõik ei lähe ootuspäraselt….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pigem hoidke nädalavahetusel kodutöid tehes pöidlad pihus ja toetage hea sõnaga ja kui ei ole soovi seda kirjalikult väljendada, siis olge mõtetes meie sportlastega ja sellest on abi, uskuge mind.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 26, 2011 at 2:43 p.l. #303930Ott Kiivikas
MemberTervitused Peterburist, tana on taastumise kohapealt puhkep’ev ja moodub suuresti puhates ja magades. Voistlused on minu jaoks hea aeg ,sest siis on rohkem aega lugeda, mis seal lennujaamades ja bussis ikka targemat teha on. Votsin kaasa 3 raamatut mille kavatsen labi lugeda, esimese loodan ohtuks labi saada raamatu nimi Tsempionite eine. V]iks olla tsempionile asjakohane lugemine….
mai 26, 2011 at 7:23 p.l. #303984Vimka
MemberMulle lapsena väga meeldis kettaheide ja kuulitõuge, minu parimaks saavutuseks jäi naabrimehe klaaskasvuhoonesse kivi lennutamine…..
mai 27, 2011 at 10:26 e.l. #304032Ott Kiivikas
MemberOleme kohal ja kõik on korras. Jõudsime kohale varahimmikul kohaliku aja järgi 5.20 (öö jäi põhimõtteliselt vahele, ajavahe 3 tundi Eesti kellaga, st et meil on 15.38 praegu) Pimedaks lennu ajal läks vaid korraks ja oligi hommik käes. Mina magasin lennukis natuke, Oleg kelle jaoks lennusõit ei ole kõige meeldivam tegevus, pidas ilusasti vastu. Kaua aega läks pagasi kättesaamiseks ca 45 min lihtsalt ootasime pagasit, kuna meie lennuga saabus terve suur bussitäi sportlasi, siis võttis omajagu aega, et kõik peale saaks jne. St. et kokku läks ca 1,5 tundi ,et hotell “Vostok” juurde.
Hotell on lihtne, samas kõik mis vaja on olemas ja toit on ka ok. Edasi läls aega, et ära registreerida, sest kui kõik see mass korraga tahab tube saada ja ennast võistlusteks ära registreerida, läks veel oma 1,5 tundi, peale seda oli juba hommikusöögi aeg. Käisime söömas ära ja peale seda siis alles magama. Tegime 3,5 tunnikest und ja juba lõuna käes, praeguseks hetkeks on ka lõunasöök söödud ja on nö vaba hetk, sest 19 algab kaalumise ja mõõtmise protseduurid.
Ilm on läinud ilusaks ja siia tulles sadas lausvihma – mida varasemalt ilmateates ka lubas, kuid nüüd on soe ja päikseline. Olen juba erinevate maade inimestega suhelnud kaasarvatud korraldajamaa presidendi V.I. Dubiniga, kõik on organisatoorse poole pealt kontrolli all.
Tellisin tuppa ära ka interneti, st. et 24 tunid inernetiaega on mul krediidis, st. et saan uudiseid operatiivselt edastada.
Proovin pilte ka jooksvalt panna. Fotokas käitub vahepeal kummaliselt ütleb, et patarei on tühi, kuigi võtsin ka varu akud kaasa. Kuid kuna laadijat ei ole, siis vaatan kui kaua ma niimoodi vastu pean. Õnneks on kohal Eastlabs team ja nende pealiku Igor Kopcekiga rääkisin ka ja ta ütles, et olge mureta, nemad teevad korralikult fotomateriali.
Seega ärge kanalit vahetage ja püsige lainel…
mai 27, 2011 at 11:05 e.l. #304039viki667
MemberSeega ärge kanalit vahetage ja püsige lainel…vägev, ootame huviga
mai 27, 2011 at 12:38 p.l. #304048Ott Kiivikas
MemberVahepeal käisin ära kohtunike ja delegaatide kohtumisel – see on igakord olnud ja seal räägitakse üle muutustest või täpsustatakse reegelid jne. Bikini model kasutatakse uusi poose, ikkagi ka külejepoosid, mitte eest ja tagant ainult. Pildid tulevad siis on näha. Bikinis vaadatakse juba kaalumisel, et kui keegi on nö liiga lihaseline, siis soovitatakse teha kategooria vahetus kui inimene ei soovi seda, siis tehakse kohe märge kohtunike lehtedele, et seda hindamisel arvesse võetakse.
Mõõtmistulemused võib sinna võistlejatepassi kanda, kuid kui sa ei ole rahul seekordsete mõõtmistulemustega, siis ei ole see kohustulik, lihtsalt järgmistel võistlustel lased ennast uuesti mõõta. Meie võistlejad võistelvad homses päeva esimeses pooles, seega lõunaks on mingi pilt juba selge.
Kohe hakkab kaalumine, proovin sealt ka mõned pildid teha suurem galerii tuleb nagunii Eastlabs.biz
Tegin pilte ka panen need õhtul välja.
mai 27, 2011 at 4:59 p.l. #304096Ott Kiivikas
MemberTänane üks huvitavamaid kohtumisi oli bb maailmas tuntud näo Francise Benfattoga. Mees, kes omal ajal oli ka Mr. Olümpial top 6 sees ja eelkõige on tema läinud ajalukku ka üks paremaid sümmeetria ja proportsioonide esindaja, kes ei olnud kõige suurem mees laval, kuid geneetika mis kaasa anti oli väga esteetiline. Muideks rääkisime ka sellest, et ka tema ei saa aru meestest, kes teevad offseasonil esinemisi olenemata vormist (eriti mainis Ruhli – keda nägin ise ka Azerbaidazaanis) mees on ikka kaugel mingistki asjast mida vormist nimetada ja nõustub üldse ennast näitama sellisena, mingi enesekriitika peaks ikka olema. Benfatto on aga aastaringselt vormis ja ütles et tema jaoks on auasi näidata ennast parimast küljest, mitte minna raha vastu võtma ükskõik millise vormiga…selles osas nõustun temaga 100%
Tema etteaste peaks ka LIVE etteastes näha olema pühapäeval eesti ajajärgi kell 12.
mai 27, 2011 at 5:48 p.l. #304104Ott Kiivikas
Membermai 27, 2011 at 5:50 p.l. #304105Ott Kiivikas
Membermai 27, 2011 at 6:11 p.l. #304107renku
MemberEks see on maitse asi. Mulle meeldib kindalsti 20 kg suurem Ruhl rohkem kui lavavormis olles, aga ma ei vaata ka kui kulturist teda.
mai 28, 2011 at 9:05 e.l. #304158Ott Kiivikas
MemberEks see on maitse asi. Mulle meeldib kindalsti 20 kg suurem Ruhl rohkem kui lavavormis olles, aga ma ei vaata ka kui kulturist teda.Renku ma loodan ,et sa nägid milline ta siis välja nägi….mul ei ole pilti käepärast kuid otsin kui vaja, usu mind et 20 kilo kergem Ruhl on igale silmale rohkem vaadatavam. Aga nagu öeldakse kellele ema, kellele tütar….

Näiteks minul on 20 kilo kergemat Renkut näha parem….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.