Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
mai 10, 2011 at 6:23 p.l. #301710
Ott Kiivikas
MemberTänase päeva kokkuvõte:
Hommik algas Venemaa saatkonnas ja oli paras peavalu…minu viimasest Venemaal oligi 2004a MM Moskvas, sealt on ainult head mälestused, nüüd siis mõtelesin ise saatkonnas ära käia ja viisa tegemisse anda. Esimese hooga läksin vale ukse taha Lai18, seal on küll Vene saatkond, kuid passide väljastamine, vaatasin et hulk inimesi juba järjekorras ja aru ei saanud, mis alusel inimesi ukse vahelt sisse kutsutakse. Minu ees seisid inimsed Austraaliast (nagu jutukäigus selgus) ka nemad tulnud viisat tegema, kuid ei saavat mõhkugi aru ,mis toimub. Kasutades oma vennasrahva keele oskust, küsisin järjekordselt uksevahele kõõluma tulnud turvamehelt, et kuidas viisat saab teha, ütles et mingu ümber nurga Pikale ätnavale, haakisin siis Austraalia pensionärid endale sappa ja läksime siis õigest uksest sisse.
Seal käis juba paras märul, täideti ankeete, sagiti ringi ja tükk tegemist oli aru saada kuhu järjekorda seista. Leidnud järjekorra loen seinalt, et ankeet tuleb täita MUSTA tindiga, mul oli blanket välja prinditud kontoris ja täidetud sinisega, võtsin uue ja täitsin ära – aega oli kuna kogu seda hulka inimesi teenindas üks ametnik ja seda elavas järjekorras, seega pidi kogu aeg silma peal hoidma, et keegi vahele ei roniks. Jõudnud siis ametnikuni andsin talle ametliku kutse (Vene Kulturismi ja fitnessi liidu V.I.Dubinin kõikvõimalik ametinimetuste ja kontaktidega), selle peale öeldi ,et teil väga tore kutse, kuid sellel puudub INN number ehk siis käibemaksukohustuslase number….anti mulle mu paberid tagasi ja öeldi ,et tulge homme…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olin selleks ajaks üle tunni aja järjekoras seisnud ja uksest väljudes võstin vastu osuse, et tagasi ei pöördu sinna majja. Teepeal sõitsin esimesse reisibüroosse ja andsin dokumendid viisa jaoks sisse maksin lisa 20 € ja saan nädal varem veel kätte ka…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järeldus, ärge minge ise saatkonda neid pabereid ajama, andke teha inimestele kes iga päev sellega tegelevad ja turistiviisat on palju kergem saada.
Päeva teises pooles ostsin Tjumeni piletid ära, sellega oli ka oma jagu jamamist, sest tellimisel pidevalt sain teateid, et just osteti teile sobivad piletid ära, kolmandal tiirul lõpuks asi õnnestus, seega EM Tjumenis on väga käeulatuses.
Sain kätte ka Kääriku laagripaketi pakkumise, kuid see ostutus selgelt liiga kalliks, praeguse järgi võin juba kindlalt öelda, et selle aasta suvelaager toimub Orisaares Püharisti puhkekeskuses. Loodetavasti reedeks saame paketid lukku ja lähevad avalikult müüki. Koht on vahetult mere ääres, vaade on sealt küll super, saal Orisaare spordioones samuti, lisaks kõik välised sportimistingimused. Nüüd räägin veel läbi ,et ka toit oleks osaliste vääriline.
Päeva lõpus sai veel Zenja, Marti ja Siimu edasisesd võistlusplaanid paika pandud ja ette joonistatud kuidas kellegi ettevalmistus kulgema hakkab ja milliste kaalunmbriteni välja minnakse ja milliseid kaalunmbreid planeerime järgmisteks võistlusteks.
mai 11, 2011 at 4:02 e.l. #301748Aile
MemberTänase päeva kokkuvõte:Hommik algas Venemaa saatkonnas ja oli paras peavalu…minu viimasest Venemaal oligi 2004a MM Moskvas, sealt on ainult head mälestused, nüüd siis mõtelesin ise saatkonnas ära käia ja viisa tegemisse anda. Esimese hooga läksin vale ukse taha Lai18, seal on küll Vene saatkond, kuid passide väljastamine, vaatasin et hulk inimesi juba järjekorras ja aru ei saanud, mis alusel inimesi ukse vahelt sisse kutsutakse. Minu ees seisid inimsed Austraaliast (nagu jutukäigus selgus) ka nemad tulnud viisat tegema, kuid ei saavat mõhkugi aru ,mis toimub. Kasutades oma vennasrahva keele oskust, küsisin järjekordselt uksevahele kõõluma tulnud turvamehelt, et kuidas viisat saab teha, ütles et mingu ümber nurga Pikale ätnavale, haakisin siis Austraalia pensionärid endale sappa ja läksime siis õigest uksest sisse.
Seal käis juba paras märul, täideti ankeete, sagiti ringi ja tükk tegemist oli aru saada kuhu järjekorda seista. Leidnud järjekorra loen seinalt, et ankeet tuleb täita MUSTA tindiga, mul oli blanket välja prinditud kontoris ja täidetud sinisega, võtsin uue ja täitsin ära – aega oli kuna kogu seda hulka inimesi teenindas üks ametnik ja seda elavas järjekorras, seega pidi kogu aeg silma peal hoidma, et keegi vahele ei roniks. Jõudnud siis ametnikuni andsin talle ametliku kutse (Vene Kulturismi ja fitnessi liidu V.I.Dubinin kõikvõimalik ametinimetuste ja kontaktidega), selle peale öeldi ,et teil väga tore kutse, kuid sellel puudub INN number ehk siis käibemaksukohustuslase number….anti mulle mu paberid tagasi ja öeldi ,et tulge homme…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olin selleks ajaks üle tunni aja järjekoras seisnud ja uksest väljudes võstin vastu osuse, et tagasi ei pöördu sinna majja. Teepeal sõitsin esimesse reisibüroosse ja andsin dokumendid viisa jaoks sisse maksin lisa 20 € ja saan nädal varem veel kätte ka…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järeldus, ärge minge ise saatkonda neid pabereid ajama, andke teha inimestele kes iga päev sellega tegelevad ja turistiviisat on palju kergem saada.
Päeva teises pooles ostsin Tjumeni piletid ära, sellega oli ka oma jagu jamamist, sest tellimisel pidevalt sain teateid, et just osteti teile sobivad piletid ära, kolmandal tiirul lõpuks asi õnnestus, seega EM Tjumenis on väga käeulatuses.
Sain kätte ka Kääriku laagripaketi pakkumise, kuid see ostutus selgelt liiga kalliks, praeguse järgi võin juba kindlalt öelda, et selle aasta suvelaager toimub Orisaares Püharisti puhkekeskuses. Loodetavasti reedeks saame paketid lukku ja lähevad avalikult müüki. Koht on vahetult mere ääres, vaade on sealt küll super, saal Orisaare spordioones samuti, lisaks kõik välised sportimistingimused. Nüüd räägin veel läbi ,et ka toit oleks osaliste vääriline.
Päeva lõpus sai veel Zenja, Marti ja Siimu edasisesd võistlusplaanid paika pandud ja ette joonistatud kuidas kellegi ettevalmistus kulgema hakkab ja milliste kaalunmbriteni välja minnakse ja milliseid kaalunmbreid planeerime järgmisteks võistlusteks.
Suur tänu kogemusi jagamast. Venemaal ei ole isegi juba pikka aega käinud.
Asi on kahe otsaga. Süsteem toidab ise kunstlikult vahendajaid ja nende vajalikkust, ei muud. Puhas korruptsioon peenraha nimel.
mai 11, 2011 at 5:56 p.l. #301895Ott Kiivikas
MemberKas annate kerjustele süüa?
Tulin täna siis Revalist trennist, käin seal lähendal asuvas Rimis, selle ukse ees käib pidev möll – poes kohtusin juhuslikul sõudeliidu president Rein Kilgiga, kes parasjagu kartulikrõpse ostis….
Nähes minu toidukorvi, tekkis ka temas soov oma toitumisharjumusi muuta. Tulime siis uksest välja ja vestlesime kui ühtäkki kuulen seljataga karjumist andke süüa, andke raha…..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja karjub nii kõvasti ,et ei ole võimalik teise inimesega rääkida. Mis seal ikka tegin leivakoti lahti ja viisin siis leiba karjujale, et vait jääks.Mulle on tihti ligi hüpatud just poodide juures, sest sheffidel tuleb see äratundmisrõõm ja siis karjuvad juba kaugelt Kiivikas….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ega ma kade poiss ei ole alati ikka küsin, miks siis nii ja raha annan harva, küll aga toidukotist kas banaane, leiba, vett jne. Joovad maha muidu.Proovosin siis NoPreloadi – peab ütlema, et seda nö “laksu” ei saanud, küll aga lihased läksid meeletult täis, st et mingit pumbaefekti see omab ehk peab 6 kapsliga proovima, praegu proovisin 4 nagu ette kirjutatud. Ühe korra proovimise juures selget sotti ei saa, proovin veel.
Homme sõidan Pärnu, Swedpanga superklientidele tervislikust elustiilist ja motivatsioonist loengut pidama 30 min. on esinemisaega, kuid sõiduga läheb kokku ikka pool päeva ära.
Muus osas valmistan ette 14 mai pikka toitumis ja treeningualast koolitust, seega ka see laupäev veel puhkust ei saa, kuid juunist sõidan Ukraina puhkama kuuks ajaks…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 12, 2011 at 6:26 e.l. #301959mai 12, 2011 at 7:27 e.l. #301964Ott Kiivikas
MemberKogu seda ajakirjanduse suhtumist peale Veerpalu juhtumit on olnud huvitav kõrvalt vaadata. Nagu ka käesolev ilmunud lugu kui helistatakse ja vähemalt minu jaoks ebaprofessionaalselt alustatud kõnet küsitakse kas sa süstid või sööd tablette…..
mai 12, 2011 at 9:16 e.l. #301973vrsm
Memberlugesin seda intervjuud… ehkki ott räägib seal täiesti süütutest asjadest – no kammoon, ka “tavainimesed” võtavad liigeserohte, d-vitamiini jne – on artikli toon või üldine kõla küll selline, nagu oleks tegu miski jubeda patuga.
nt oli mingi lause a la “enamasti võtab ott kiivikas tablette õhtuti”.
ei tea, vbl mulle ainult tundub…
mai 12, 2011 at 5:17 p.l. #301994Ott Kiivikas
MemberPäev õhtus, täna suurt midagi ei jõudnudki teha peale Pärnus käigu, külastasin meie Pärnu filiaali Fitshop Pärnut – Ain koos perenaisega võtsid mind lahkesti vastu ja lasid nö mul oma päevatoietustesse sisse sõita. Kimberi klubis valitses mõnus jahe õhk, kujutasin juba ette kui mõnus seal ka suurema palavaga treenida oleks….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kaupa olid riiulid Fitshopis täis, sest just oli kaubalaadung sinna jõudnud, seega Pärnu rahavas kelle varud vajavad täiendamist käige läbi.Kuna sõidu esmane eesmärk oli esinemine Swedpanga superklientidele, siis loomulikult keskendusin selleks. Teemaks siis motivatsioon leidmine ja tervislik eluviis. Mõlemad teemad on päris mahukad ja proovisin siis vabas vormi selle loogiliselt sõnastada ja kohandada eriti seda sellele osale, mis jääb väljaspoole tööd, sest enamus neid inimesi võiks mulle teha lonegu kuidas tööl end motiveerida…

Aga jutulõng kuidagi jooksis ja näidetega elust enesest sai seda vürtistatud ja tundus, et kuulajskond jäi rahule. Seda kinnitas ka Pärnu linnapea tagasiside peale loengut ja nii mõnigi kuulaja tuli peale loengut lisaküsimusi esitama ja ütlema, et ta tundis ennast ühes ja teises lõigus ära. Eks sellised loengud annavad ka tuleviku silmaspidades enesekindlust veelgi juurde.
Trennist täna puhkan – Spartast läbi põigates nägin “Käppa”, kes tormas “Inimkraanat” treenima. Kaugel see sügiski on, kes tahab sügisel saaki koristada see peab kevadel külvama nagu ütleb vanasõna….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homme palju tööasjau ja mitmed kohtumised ees nii korraldatava MM kui suvise suvelaagri osas – homme tahaks selle lõplikult purki panna ja paketid välja panna – et soovijad saaksid juba registreerida.
mai 14, 2011 at 5:07 e.l. #302140Ott Kiivikas
MemberKirjutan hommikul ära, ei ole kindel, et täna veel arvutisse jõuan. Käes ongi pikk kaalulangetamise ja tervisliku toitumise koolituspäev. Juba algusega kell 9.30 alustan Spartas ja läheb välja kella 16.30 ni õhtul. Tean ,et tavaliselt on õhtuks selline tühjakspigistatud sidruni tunne, kuid samas alati peale igat koolitust on väga hea tunne, see on umbes sama nagu trenn kus tead et ees ootab raske pingutus (vastutusrikas) ja kui sellega hakkama saad on alati väga hea olla.
Trenni teen ja raskusi kergelt juba lisan kaks nädalat saav just homme täis sellist taastavat trenni. Vaatan ehk isegi jätkan selle süsteemiga, lihtsalt panen reaalselt suuremaid raskusi peale. Vahelduseks tunnen, et ka sellisel metoodikal võib olla treeningsüteemis koht (olgem ausad kui teha ikka igat harjutust korraliku pingutusega kükk, seljatõmbed, surumised jne siis piisab sellest kui teha igat tööseeriat 3 tk ja trenni lõpuks on toss korralikult väljas).
Kaalunumbrid hoian kontrolli all, palju tõsta ei ole mõtet, sest juulist peaks dieedile minema, raegu on pilt täitsa ok ja teadlikult ei ole vaja seda viimase kuu jooksul palju tõsta, muidu võib olla raskendatud vormi jõudmine.
Täna puhkan veel trennist, õhtul väike laadimine, perenaine õppis sushi tegemise selgeks ja nüüd saab seda siis kodus hakata tihedamini nautima….
mai 15, 2011 at 8:23 e.l. #302260Ott Kiivikas
MemberKoolitushooaeg sai minujaoks läbi, läks täitsa hästi nagu tagasiside ankeedidelt lugeda võis ja see teeb hea enestunde. Õhtuks võtab muidugi tossu välja kui hommikust õhtuni pead pingsalt mõtlema mida räägid, igapäevaselt lektori tööd ei kujuta ette, vist harjub ära….

Õhtul käis Oleg külas – sportlased on nagu joone peal, mingit suurt jooki ja sööki lubada ei saa, mina tegin ikkagi kerge laadimise. Perenaine tegi sushit – mis ei ole teab mis laadimise söök, kuid kui topsi jäätist otsa panna, siis võib juba laadimiseks nimetada küll…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õhtul vaatsin Eurovisiooni – jah oleks arvanud, et Eestil paremini läheb, kuid seekord siis sedasi. Azerbaidzaani võitu ei oleks ma ka osanud ennustada. Peab tunnistama, et seekord oli päris palju tugevaid laule, seega favoriite oli mitmeid. Praegu korduse käivituse alguses kõlab juba naljakalt Reikopi lause, ma ei ole kindel Eesti võidus, kuid ta võib võita küll…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna kindlasti trenni minek ja samas vaatame ka Olegi ja Natalia vormid üle, et saada selgem pilt kus me hetkel asume ja mida annab veel ära teha. Ootan juba Tjumeni sõitu, sest selline kõrgete kohtade ootuses võistlustlee sõidud on alati paremate emotsioonidega seotud, kui nö osavõtma sõita….eks tõde selgub nagunii kohapeal, kuid usun, et ka seekord osaletakse ootuste vääriliselt.
Meeste järgmisel nädalavahetusel toimuvat EM jälgin kindlasti suure huviga, sest paratamatult tekkib spekulatsioon, kuhu oleksn hea vormi puhul võinud ise platseeruda. Tean et osaleb eelmisel aastal hõbedal olnud slovak ja Ukrainast on paar uut meest, lisaks mujalt. Janaril ka kindlasti kerge olema ei saa ,kuid sellise vormiga kuhu ta jõudnud on ei ole häbi ükskõik kelle vastu seal minna, võistlejaid peaks eelülesandmise põhjal tulema ka päris korralikult.
Järgmisest nädalast hakkan jälle tugevamini treenima ja siis on ehk põhjust jälle ka natuke korralikematest treeningraskustest kirjutada.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 15, 2011 at 3:18 p.l. #302298Ott Kiivikas
Membermai 15, 2011 at 3:37 p.l. #302302Ott Kiivikas
Membermai 15, 2011 at 3:39 p.l. #302304Ott Kiivikas
Membermai 15, 2011 at 3:45 p.l. #302305Ott Kiivikas
Membermai 15, 2011 at 4:07 p.l. #302309Ott Kiivikas
Membermai 15, 2011 at 4:34 p.l. #302327Ott Kiivikas
MemberAutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.