Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
mai 4, 2011 at 1:38 p.l. #300503
klain
MemberÄkki üritad selle wrapi asja R-kioskisse sisse saada. Igalpool vbo kõige popim asi poleks aga nendes kohtades, kus kontorihooned ligidal läheks ilmselt päris hästi.
mai 4, 2011 at 1:41 p.l. #300504vend vähk
ModeratorÄkki üritad selle wrapi asja R-kioskisse sisse saada. Igalpool vbo kõige popim asi poleks aga nendes kohtades, kus kontorihooned ligidal läheks ilmselt päris hästi.R-kioskitesse võiks veel müügile tulla ka rasvata kitsepiim ja Oti munad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 4, 2011 at 1:46 p.l. #300508Ott Kiivikas
MemberÄkki üritad selle wrapi asja R-kioskisse sisse saada. Igalpool vbo kõige popim asi poleks aga nendes kohtades, kus kontorihooned ligidal läheks ilmselt päris hästi.Eks me lähiajal istume tootjaga maha ja paneme edasised plaanid, kindlasti muudab sissemüügi lihtsamaks see, kui inimesed hakkavad järjepidevalt seda toodet küsima kohtadest kus neil oleks mugav seda osta, nii on ennegi sisse tooteid müüdud. Seega kellel ei ole tülikas oma kodupoes aeg – ajalt küsida, kas Oti Wrapi ka juba müügil on? Siis andke sellest siin teada ja eelkõige võtaks ette need müügikohad.
mai 4, 2011 at 1:48 p.l. #300510Ott Kiivikas
MemberSiiani kehtib eripakkumine Fitness.ee kasutajatele, kes seda blogi loevad, kui soovite wrapi tellida:
Wrapi tavahind 3.90€ saate siiski soodsamalt 2.95€ ja tellimus saata grete@agc.ee(märgusõna Fitness). Alates 15 wrapist kohaletoomine tasuta! Kui soovite teha kiirtellimust, et poole tunni pärast wrapi kätte saada ,siis helistage tellimiseks sellele numbrile 56691430
mai 4, 2011 at 2:43 p.l. #300527J.J
MemberKauaoodatud wrapi sisaldus:Kana 45 g.
Kurk 25 g.
tomat 25 g.
paprika 25 g
täistera wrapp 50 g.
kaste millest 50 % maitsestamata jogurt ja 10% hapukoor = 12,5 g,
Tulemus: kaloreid : 202,58
rasva: 3,62
valku : 14,64
süsivesikuid: 26,8
kiudaineid : 3,9
Kastme olemasolu on vist juhuse asi, mina pole seda veel nendes wrappides leidnud
mai 4, 2011 at 4:07 p.l. #300539soomusk
MemberKauaoodatud wrapi sisaldus:Kana 45 g.
Kurk 25 g.
tomat 25 g.
paprika 25 g
täistera wrapp 50 g.
kaste millest 50 % maitsestamata jogurt ja 10% hapukoor = 12,5 g,
Tulemus: kaloreid : 202,58
rasva: 3,62
valku : 14,64
süsivesikuid: 26,8
kiudaineid : 3,9
3.90 euri (vanas rahas ~60 eeki) sellise ampsu eest on päris palju küsitud..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 4, 2011 at 6:10 p.l. #300557Ott Kiivikas
MemberKastme olemasolu on vist juhuse asi, mina pole seda veel nendes wrappides leidnudTegelikult peaks see olema ikka kindel koostisosa, saan aru et oled söönud, kuid ilma kastmeta (viimane tegi selle oluliselt mahlasemaks) kui nii ,siis teavitan valmistajat, et nad ei vigurdaks…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Natuke trennijuttu ka täna tegin siis kergelt keha läbi, päris mõnus on vahepeal teha trenni nii, et ei pea üldse pead vaevama, mis raskuseid tõstad. Igat harjutust 3 seeriat 10 -15 kordust ja kõik seeriad varuga. Soovituslik olekski peale ca 3 kuu pikkust ülesliikumist teha 2 nädalat taastavat treeningut.
Pärast trenni vaatasin kodanik Fokini üle – seis on ok ega mingit imet me ei plaaninud siin kahe nädalaga teha, teeme selle võistluse ära ja siis mõtleme edasi.
Päev ise oli tihe ,hommikul saaliseadmete mahalaadimine siis thaipoksijatele, lõuna aeg viisin ema ja Emilia (väiksem tütar) ära lennujaama, sõitsid Kiievi vanemale külla, ise läheme Nataliaga järgi juuni alguses. Peale seda kohe EKFL juhatuse koosolek, kus käisime üle reaalse MM eelarve ja vaatamata sellele, et ei ole läinud toetuste osas nii roosiliselt kui oleksime lootnud, suudame me vajaliku eelarve kokku saada.
Homme ehk õnnestub kätte saada ka Eesti koondise uued dressid – osad sportlased kes on arvatud MM koondisse saavad need loodetavasti selga juba selleks Balti Matšiks.
Homme toimub mul Spartas viimane selle hooaja kaalulangetamise lühikoolitus, peale seda jääb veel 14 mai viimane pikk koolituspäev Spartas ja selle koolitusega on kevadhooaeg läbi eks paistab kas ma sügisel peale treenerite koolituse jõuangi midagi muud teha, sest oma võistlusplaanid + MM korraldus võtavad oma energia.
mai 4, 2011 at 6:30 p.l. #300564Ott Kiivikas
MemberLeidsin juhuslikult ennast eelmise aasta Absoluutse Euroopa meistri ja maailmameistri Stefan Havliku kodulehe avavideost, ütleme nii et ei olnud häbi kõrval seista, eriti kui ettevalmistuses (kes mäletavad oli kolm vigastust korraga) http://www.stefanhavlik.com
mai 5, 2011 at 10:01 e.l. #300650nightq
MemberKubemesse vast ikka ei või
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 5, 2011 at 11:05 e.l. #300672vend vähk
ModeratorVõimas! Jalaga ja käega peksti küll vastu pead, vastu jalgu, vastu kõhtu, vastu selga, eriti rängalt sai kannatada nägu, aga kube kannatada ei saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 5, 2011 at 3:21 p.l. #300744Samakamees
MemberPühapäeval lähen siis seda imepärast Otti wrapi maitsma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sisalduse järgi tundub isegi täitsa okei kraam olevat ju 
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 5, 2011 at 7:03 p.l. #300849Ott Kiivikas
MemberPühapäeval lähen siis seda imepärast Otti wrapi maitsma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sisalduse järgi tundub isegi täitsa okei kraam olevat ju
😮Ma loodan et pettuma ei pea, mina vähemalt ise ei pidanud, vastasel juhul oleksin teinud ettekirjutuse.
Kirjutan natuke tänasest päevast ka. Päev algas juba kell 8.00 kui olin kontoris ja peale traditsioonilist hommikukohvi ja elektronposti läbi sirvimist, tormasin edas objektile, nimelt oli vaja üks kodukasutuseks mõeldud jõusaaliseadmete tellimus vastu võtta ja paigaldada. Abiks palusin ka M.M ja Viska sest teadsin, et üks maiuspala 300 kilone multifunktsionaalne seade ootab paigaldamist kodukeldrisse….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Auto pealt maha saime asjad kähku, kuid siis edasi enam nii lihtsalt ei läinud, oli vaja mööda kitsast koridori alla keldrisse seadmed saada. Ellips oli kergem ja sellega polnud erilist probleemi samuti sõudeergomeeter kuid see suurem vigur – sealt sai eemaldatud kaalupakid, mis tegid selle 170 kilo kergemaks, kuid 130 jäi ikkagi alles ja ruumid olid piisavalt kitsad, et neljakesi ligi ei pääse, lisaks pööre ja uksepiidad, kuhu asi kinni kiilus, nii et tuli siiski uks eemaldada. Aga nagu mulle meeldib öelda, et kui tugev oled siis ei tunne…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis sai veel oma tehnikaalased teadmised meelde tuletatud ja kamba peale saime asjad jälle kokku tagasi. Seega kui on kellegil soovi kodu või kooli või firmasse seadmeid muretsed, siis kutsuge spetsialistid appi!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kokku läks kogu hommikupoolik sinna ära, vähemasti sai asi korda.Peale seda jooksvad tööasjad kontoris ja sealt edasi korraks koju, et ennast õhtuseks koolituseks valmis seada. Lühikoolitusel, mis oli selle hooaja viimane osales ca 25 inimest ja juttu jätkus lausa 20.30 ehk tavapärase 2 tunni asemel 2,5. Järgmise nädala pikal koolitusel peaks praeguse järgi osalema ca 45 inimest ,mis on päris paras hulk ja ega Sparta klassi suurt rohkem ei mahugi panna.
Päeval märkasin ,et Preili J silkas ringi uutes koondise dressides ja nägi neis väga kena välja. Eks proovin homme ka oma dressid ära.
Trenni täna ei jõudnud ja ei olnud ka plaani, sest käimas on taasav treeningtsükkel.
NB Võistlejad! kes ei ole mulle veel teavitanud, kust nad peale tulevad ja kes nendega Balti Matšile Riiga kaasa tulevad, palun teheke seda esimesel võimalusel ,siis tean millise rahvahulgaga arvestada.
Homme toimub õhtul ka Revalist võistlustele tulejate viimane ülevaatus, teen kindlasti pilte ka sealt. Algus kell 19 Shapingu saalis (Siim K -mul ei olnud sinu numbrit ja ma ei saanud helistada, loodan et sa loed seda posti).
mai 5, 2011 at 7:08 p.l. #300851Siim Kelner
MemberLoetud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võid endale kirja panna – 53004947
mai 5, 2011 at 7:14 p.l. #300853Ott Kiivikas
MemberSiim sa oled ka kaval, paned numbri välja, et tüdrukud ka selle üles korjaksid….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 5, 2011 at 7:34 p.l. #300861Siim Kelner
MemberSiim sa oled ka kaval, paned numbri välja, et tüdrukud ka selle üles korjaksid….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Looda sa, minu mõtted on hetkel vaid šokolaadikoogile ja jäätisele suunatud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.