Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
mai 2, 2011 at 7:58 p.l. #300275
Bonsuna
MemberJumal tänatud, mul langes nagu kivi südamelt saan rahuliku südamega tuttu minna….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kosutavat und, sest kui seda napib siis ei eritu ka kasvukat piisavalt. See aga tähendaks juba nägemist kuldkollane unelm – MM i medalit silmas pidades!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 3, 2011 at 8:41 e.l. #300317vend vähk
ModeratorJumal tänatud, mul langes nagu kivi südamelt saan rahuliku südamega tuttu minna….
Mul lõi lambi põlema. Me oleme noortele näidanud võistluste-, treeningute-, toitumise- ja iagasuguste muude põnevate teemade videoasid, aga võiks üles riputada ka puhkava kulturisti videod. Ehk siis magava Oti videod. Kõik me teame, kui oluline on puhkamine. Noorsportlased saaksid hea ülevaate korralikust magamisest. Krt, mina küll Serbias magada ei saanud kui Koovit ühes ja Ott teises hotelli toa otsas öösel traktoreid käivitama hakkasid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 3, 2011 at 9:02 e.l. #300323Ott Kiivikas
MemberMul lõi lambi põlema. Me oleme noortele näidanud võistluste-, treeningute-, toitumise- ja iagasuguste muude põnevate teemade videoasid, aga võiks üles riputada ka puhkava kulturisti videod. Ehk siis magava Oti videod. Kõik me teame, kui oluline on puhkamine. Noorsportlased saaksid hea ülevaate korralikust magamisest. Krt, mina küll Serbias magada ei saanud kui Koovit ühes ja Ott teises hotelli toa otsas öösel traktoreid käivitama hakkasid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei ole veel näinud, et sa enne võistlusi magad – tavaliselt müttad ringi või oled ennast teki alla paksult sisse mässinud et kaalu saada, seda videot vaataks küll huviga kus sa magad nagu lapsuke ….
mai 3, 2011 at 9:26 e.l. #300326vend vähk
ModeratorMa ei ole veel näinud, et sa enne võistlusi magad – tavaliselt müttad ringi või oled ennast teki alla paksult sisse mässinud et kaalu saada, seda videot vaataks küll huviga kus sa magad nagu lapsuke ….
Viimane kord magasin rahulikult…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 3, 2011 at 5:05 p.l. #300394Ott Kiivikas
MemberTänasest päevast ka natuke, trenni ei jõudnud, asjad olid kaasas kuid tahtmist ei olnud, seega ei teinud trenni. Enesetunnet tuleb kuulata ja vägisi ei ole mõtet punnida. Vaatasin Revalis võistlejad üle, kes Balti Matšile valmistuvad, peale Zenja olid kõik kohal. Nähtuga võib rahule jääda ega mingit imet ei püüagi selle kahe nädalaga teha, eriti juuniore silmas pidades, kuid natuke loodan et mehed paremad välja näevad.
Reedel teeme veel ülevaatuse, annan homme teada mis kell ja kus. Päeval saatsin välja võistlejatele vajaliku info Balti Matšiks, loodetavasti annavad sõitjad kiiresti tagasisidet.
Päeval käisin Talleegis toiduvarusid täiendamas, ladu oli mune puupüsti täis, küsisin et kas pean oma muna päevanormi tõstma, et jõuaks eest ära süüa, muidu pole varsti mune kuhugi panna….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 100 Oti muna sai kaasa haaratud ja lisaks ka paar kotti kanafileed ja suitsumaitselist fileesinki – see mu lemmik.Kohtusin ka ühe teleprojekti raames, kuid sellest on veel vara rääkida, kui käiku läheb on huvitav asi tulemas….
Suvelaagri viimane loosimine sai ka ära tehtud, loodetavasti tuleb võistja video ka lähiajal välja. Samas tegelesin ka laagrikorraldusega, ootan lihtsalt pakkumisi – et saaksin teha ära laagripaketid. Kuupäev on paigas 18-24 juuli, loodetavasti eliate aega osa võtta….
Homme lähen paigaldama jõusaaliseadmeid ,mis sai tellitud Muay Thai federatsioonile – neile ka palju õnne, nad on nüüd ametlikult EOK liikmed.
Loodetavasti lubab enestunne homme juba ka kerge trenni teha.
mai 3, 2011 at 5:32 p.l. #300400empire
MemberOti Wrapi toitainete sisaldus on tulnud kusagil?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 3, 2011 at 5:36 p.l. #300401Ott Kiivikas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei tea, mul läheb see kogu aeg meelest ära, päeval kui tööarvuti avan, on juba muud asjad peal ja lubadus ununeb….muidu olen rohkem sõnapidaja, kuid kribu krabu kipub meelest minema, proovin ennast parandada, õhtul olen jällegi koduarvutis….ehk homme, ei hakka enam kindlat aega lubama….
mai 3, 2011 at 7:52 p.l. #300421z3nka
MemberTänasest päevast ka natuke, trenni ei jõudnud, asjad olid kaasas kuid tahtmist ei olnud, seega ei teinud trenni. Enesetunnet tuleb kuulata ja vägisi ei ole mõtet punnida. Vaatasin Revalis võistlejad üle, kes Balti Matšile valmistuvad, peale Zenja olid kõik kohal. Nähtuga võib rahule jääda ega mingit imet ei püüagi selle kahe nädalaga teha, eriti juuniore silmas pidades, kuid natuke loodan et mehed paremad välja näevad.Reedel teeme veel ülevaatuse, annan homme teada mis kell ja kus. Päeval saatsin välja võistlejatele vajaliku info Balti Matšiks, loodetavasti annavad sõitjad kiiresti tagasisidet.
Päeval käisin Talleegis toiduvarusid täiendamas, ladu oli mune puupüsti täis, küsisin et kas pean oma muna päevanormi tõstma, et jõuaks eest ära süüa, muidu pole varsti mune kuhugi panna….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 100 Oti muna sai kaasa haaratud ja lisaks ka paar kotti kanafileed ja suitsumaitselist fileesinki – see mu lemmik.Kohtusin ka ühe teleprojekti raames, kuid sellest on veel vara rääkida, kui käiku läheb on huvitav asi tulemas….
Suvelaagri viimane loosimine sai ka ära tehtud, loodetavasti tuleb võistja video ka lähiajal välja. Samas tegelesin ka laagrikorraldusega, ootan lihtsalt pakkumisi – et saaksin teha ära laagripaketid. Kuupäev on paigas 18-24 juuli, loodetavasti eliate aega osa võtta….
Homme lähen paigaldama jõusaaliseadmeid ,mis sai tellitud Muay Thai federatsioonile – neile ka palju õnne, nad on nüüd ametlikult EOK liikmed.
Kle ei saanud tulla, ise jõudsin trenni peale kaheksat, kool venis pikaks sest naistel uhked soengud
, aga ma helistan homme äkki meie ajad ühtivad ja saab asja üle vaadata.mai 4, 2011 at 7:59 e.l. #300455vend vähk
ModeratorTänasest päevast ka natuke, trenni ei jõudnud, asjad olid kaasas kuid tahtmist ei olnud, seega ei teinud trenni. Enesetunnet tuleb kuulata ja vägisi ei ole mõtet punnida. Vaatasin Revalis võistlejad üle, kes Balti Matšile valmistuvad, peale Zenja olid kõik kohal. Nähtuga võib rahule jääda ega mingit imet ei püüagi selle kahe nädalaga teha, eriti juuniore silmas pidades, kuid natuke loodan et mehed paremad välja näevad.Reedel teeme veel ülevaatuse, annan homme teada mis kell ja kus. Päeval saatsin välja võistlejatele vajaliku info Balti Matšiks, loodetavasti annavad sõitjad kiiresti tagasisidet.
Muay Thai– millega on tegemist?
mai 4, 2011 at 8:35 e.l. #300461Ott Kiivikas
MemberMuay Thai– millega on tegemist?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nagu nimigi ütleb siis Thai poksi federatsioon. Neil on korralik treeningkeskus Lasnamäe täiskasvanute Gümnaasiumis. Reeglite järgi erineb Kick poksist sellega ,et lisaks on lubatud löögid ka küünarnukkidega.
mai 4, 2011 at 9:51 e.l. #300470nightq
Member…ja põlvedega
mai 4, 2011 at 9:56 e.l. #300474vend vähk
Moderator…ja põlvedegaKubemesse vast ikka ei või
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 4, 2011 at 12:28 p.l. #300489Ott Kiivikas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kauaoodatud wrapi sisaldus:
Kana 45 g.
Kurk 25 g.
tomat 25 g.
paprika 25 g
täistera wrapp 50 g.
kaste millest 50 % maitsestamata jogurt ja 10% hapukoor = 12,5 g,
Tulemus: kaloreid : 202,58
rasva: 3,62
valku : 14,64
süsivesikuid: 26,8
kiudaineid : 3,9
mai 4, 2011 at 12:41 p.l. #300493z3nka
MemberTere Ott
Lähen täna trenni poole viieks, oleks hjelistanud aga ei saa helistada.
Loodn et nägid postitust
mai 4, 2011 at 12:51 p.l. #300494Ott Kiivikas
MemberTere OttLähen täna trenni poole viieks, oleks hjelistanud aga ei saa helistada.
Loodn et nägid postitust
Lähen täna trenni poole kuueks, seega me kohtume, mul ei ole pikk trenn – algajate kava kergelt keha läbi, sest ma olen oma sportlastee alguses alles…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.