Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
aprill 21, 2011 at 8:08 p.l. #298729
Ott Kiivikas
Memberaprill 21, 2011 at 8:12 p.l. #298730timo116
MemberAntonil on haige talje täitsa hull.
aprill 21, 2011 at 8:23 p.l. #298737Ott Kiivikas
MemberAntonil on haige talje täitsa hull.Kui sinna liha ka peale kasvaks, siis oi-oi.oi ja loomulikult peab ka kõrvade vahele juurde tulema, siis saab asja ka…
aprill 21, 2011 at 8:24 p.l. #298738Siim Kelner
MemberTäitsa head pildid tulid. Arvasin, et vorm on kehvem.
aprill 21, 2011 at 8:31 p.l. #298740AntOst
MemberTäitsa head pildid tulid. Arvasin, et vorm on kehvem.aga mul on pildid kehvem teistpidi
aprill 21, 2011 at 9:21 p.l. #298745Samakamees
MemberSarge
MemberMa ei osanud kuskile pöörduda. Aga asi selline, et Kalev Arbus võitis pileti EKV’le, aga ta ei saa tulla. Tema asemel tahab tulla meie sõbranna Mari-Helen Saarna. Kas saad selle asja korda ajada, et ei tekiks tal kassas mingeid probleeme?
aprill 22, 2011 at 5:41 e.l. #298759Ott Kiivikas
MemberMa ei osanud kuskile pöörduda. Aga asi selline, et Kalev Arbus võitis pileti EKV’le, aga ta ei saa tulla. Tema asemel tahab tulla meie sõbranna Mari-Helen Saarna. Kas saad selle asja korda ajada, et ei tekiks tal kassas mingeid probleeme?Mul ei ole endal seda nimekirja, kuid pane igaks juhuks see ka meie infomaili – loodan ,et inimesed kes neid pääsmeid jagavad loevad ja teevad nimekirjas muutused. info@fitness.ee
aprill 24, 2011 at 2:32 p.l. #299185Ott Kiivikas
MemberOlen nädalavahetusest toibumas ja mõtlesin ka mõned read kirjutada. Ausalt öeldes valitseb peas väike segadus, mida esiletõsta või millest üldse kirjutada, pidades silmas eelkõige toimunud EKV.
Olles esmakordeselt EKV ja EMV selles rollis, et vedasin seda niilavakohtuniku kui ka õhtujuhina, siis saan ainult kommenteerida ja kirjutada asjadest, mida nägin küljepealt vaadates ja lavataga enne ja peale võistlust tehes.
Kindlasti ei hakka ma kommenteerima seekord kohtunike otsuseid, sest ise kõrvalt vaadanuna ei ole mul seda võimalus kritiseerida. Kindlasti oli kategooriaid, kus mu arvamus oleks erinenud lõpptulemuste osas, kuid selleks olid ka 7 kohtuniku, et saada keskmine hinne, mis arvesse läheb. Eks vastused osaliselt nende tööle annab ka peagi toimuv Balti Matš ja siis saab nähe kas mõne kategooria puhul tehtud otsused hindamiskriteeriumite osas olid õigustatud.
Võistlejates, tore et oli kaks fitnessi võistlejat (peale Natalia ja Liisa – kes seekord ei võistlenud) võitis minuarust seekord parim, Kristi peab kõva tööd tegema nii vabakava kui poseerimise osas (vorm kui selline oli isenensest hea – kuid see on kahjuks osa võistlus ja hindamiskriteeriumitest).
Olegi vabakava oli jällegi nauditav ja tõi kananaha ihule.
Noori oli võistlemas vähe, sellest on kahju, kuid nagu Rainer näitas, siis tasemelt olid noored väga head. Ja nagu ka absoluudi tulemus näitas, siis mitte asjata ei olnud sama punktide seis ka nädal tagasi LEKV. Proportsioonid ja raam on sul tasemel – lihtsalt aega on veel vaja. Aga aastaga teinud vaieldamatult mega arengu.
Juuniorid olid ka väga tasavägise ja ühtse tasemega nii kergemad kui raskemad. Ostroglazov suutis tänu vabakavale otsuse oma kasuks pöörata, Tarosega ka rääkisin ja kõva töö peab toimuma poseerimise osas -praegu sinna nahka esikoht läks.
Raskemad poisid, üllatas SiimK kes on iga nädalaga teinud esinemise osas edsimineku ja vabakava oli minuarust üks parmeini muusikasse tehtud, tubli! Zenja võttis tugevate konkurentide puudumisel seekord oma, paistab mis sügisel saab…
Klassika -180cm väga kõva tase ja ega külepealt ei saagi oma hinnangut anda. Taru kindlasti tegi nii poseerimise kui vormi osas oma parima etteaste, Kolja oli hea, kuid just seljapoosides paistis ülakeha teravusest puudu jääki olevat. Imre oli oma elemendis nagu alati, ma ei oska tema vormi hinnata – kuid nagu aru sain ,siis on ta teravam olnud, seega usun et siiski juba Balti Matšiks on ta tunduvalt teravam ja annab Janarile lahingu.
Janar pikas klassikas oli eelkõige iseenda vastane, kuid Sarge on teinud korraliku arengu ja ei olnud tal häbi seista abs võitja kõrval, tubli!
Mehed kulturism -Abross, vaieldamatult enda kohta üks teravamaid vorme, kuid siiski kulturismis ei saa hinnata ainult ülakeha (pean silmas abs, kus kohati oli talle isegi 2. kohta antud…). Oma katis selge et talle vastast ei olnud. Morozz vaieldamatult üle pika aja arengut näidanud – oli ikka parajsagu suur enda kohta, kahju natuke poseerimisest, sest tegi lihtsaid vigu, mida sellise kogemuste pagasiga võistleja tegema ei peaks. Soovitan selles osas parandusi teha, sest saan aru ,et võistlusi on tal veel tulemas nii Oslos kui Balti Matš.
Absoluut – ma kindlasti olen tulemusega rahul, sest nägin kelle vahel võistlus käis ja kui Imre oma salarelva teravuses natukenegi järgi annab, siis võib teda Janari tasemega mees kohe ka karistada. Muidugi Janari grimmi finaalis oli katastroof…..kartsin , et see võib talle saatsulikuks saada. Õnneks nii ei läinud.
Vaneumine oli hea koht võistluste läbiviimiseks, loodan et tulin ka oma osaga toime, mis puudutas neid rolle, mida ma etendama pidin, vähemalt tegin oma parima ja suuri prohmakaid ka ette ei tulnud. Mis puudutab seda purjus Imre fänni, see nõudis ka minu käest, et ma pükisd maha võtaksin….
Üks hullemaid asju on minuarust siis kui naisterahvas on nii purjus kui see fänn…..midagi jubedamat on raske naiste puhul esile tuua.Otsepilti võib kiruda – ma ei tea milline see kvaliteet oli, peamine oli see, et tahtsime selle teieni tuua, et operatiivselt saaksite teada mis toimub, kui hästi või halvasti see õnnestus sellele oskate paremini vastata teie.
Ma kokkuvõttes tänan kogu korraldusteami, eriti Jüri Vilo, kes suuresti tegi ära kõik et see võistlus saaks toimuda, samuti Marko Terasmaad ja tema teami, kes aitasid nii tehniliste lahenduste loomise kui kogu nö musta töö tegemist , mis pidi olema tehtud lava taga ja loomulikult Lõvisüdame kohvikut – kus on imehead söögid, usun et osalenud minuga nõustuvad ja ei ole palju bankette, kus toitu üle jääb….
Kogu Fitness. ee teami, kes olid seotud selle korraldusega!
Mis puudutab neid sponsorpakette, siis sponsoril on täiesti subjektiivne õigus, valida endlae reklamminäoks inimesi, kes võiksid olla heaks reklaamiks tema toodetele, selles osas ärge otsige mingit loogikat ja kindlasti antakse üks pakett välja ka athletic fitnessi EKV Orisaares. Ja ei maksa olla kade või pahane, et teie täna valituks ei osutunud, pigem näidake läbi oma tegude, et just teie olete see, kes järgmine kord seda sponsorpaketti väärib.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pikalt ei ole aega toibuda, sest homme peame ära kinnitama Eesti koonidse Balti Matšiks, helistan täna õhtul ka korrladajale ja täpsustan üle mis kategooriates kui palju võistlejaid saame välja panna ja anname selelst kohe ka teada.Võistlejad NB!ärge paksuks veel sööge!
Ja koheselt hakkan ette valimistama Orisaare võistlust….reedel juba saarele minek et asjad sujuksid…
aprill 24, 2011 at 2:53 p.l. #299186Aile
MemberMulle meeldis sinu lavakohtuniku ja õhtujuhi rolli täitmine.

Väga viis!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa tunned võistlejaid, tead tausta, tead vajadusi jne.
aprill 24, 2011 at 5:48 p.l. #299199tarmop
Member… Mis puudutab seda purjus Imre fänni, see nõudis ka minu käest, et ma pükisd maha võtaksin….
Üks hullemaid asju on minuarust siis kui naisterahvas on nii purjus kui see fänn…..midagi jubedamat on raske naiste puhul esile tuua.Meie uus staar on sündinud, kõik räägivad sellest “meeldivast neiust”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jama selle lõugamise juures, et kui jälle võistlust tahad näha, siis pead jälle seda kraaksumist kannatama, IMREEEE, VÕTA ALASTIIIII!!!, OTT SINA KAAAAA!!!!
Aga otseülekanne oli piisavalt hea, ei ütleks küll miskit pahasti. Ja antud ürituse õhtujuhiks olid sa kindlasti parim.
aprill 24, 2011 at 6:01 p.l. #299205Patella
MemberMulle ka meeldis, et oli selline õhtujuht.
Põnev ja sujuv õhtu. Ei tundunud üldse nii pikk.
Võibolla ainult see, et võistlejad soovivad, et õhtujuht vabakavasse jutuga sisse ei sõidaks.
aprill 24, 2011 at 6:05 p.l. #299206Indrek K
MemberSee oli ja jama Oti poolt minu arust, et liiga pikalt rääkis vabakava ajal! See on ju sama, kui mingil üritusel tutvustaja laulja laulmise ajal oma juttu edasi ajab põhimõtteliselt!
aprill 24, 2011 at 6:54 p.l. #299227Ott Kiivikas
MemberTänud konstruktiivse tagasiside eest. Ega tegelikult ei peaks ju midagi eriti rääkimagi kui tulevad vabakavad, kuid see on ka ainuke aeg kui tutvustada mis hobid, tulemused ja mis taust sportlasel on, sest võistluse käigus kui ma pean poose ette ütlema, siis seda aega ei ole. Samas kui see info publikut ei huvita ja ta soovib pigem kuulata kuidas sportlane muusika saatel lavale jalutab, siis järgmisel korral võtan seda kindlasti arvesse.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vabandan ka kui kellegi vabakava seeläbi ära rikkusin….Natuke tänasest trennist ka, tegin surumisi ja sain uued numbrid:
1) Lamades surumine
120kg/10+110/10+100/10+90/10+80/10+75/10 – uus rekord (paus seeria vahel 30 sek)
2) Kaldpink kangi surumine (eelmine harjutus võttis läbi ja see andis siisn tunda ehk jäi ka paus natuke lühikeseks harjutuste vahe)
105kg/10+95/8+85/6+75/9+65/10+60/10
lisaks veel eri harjutusi nii rinnale, õlale ja kõhule.
Kes soovib korrata või üle teha numbrid on ees. Kaal seal 96-97 kilo juures. Tundub ,et eilne laadimine “Lõvisüdames” läks asjaette….
aprill 24, 2011 at 7:34 p.l. #299246