Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
aprill 20, 2011 at 4:04 e.l. #298436
Aile
MemberKommertslik või mitte, ta on (nagu me kõik) lagedale toonud seisukohti, mille kohta on teaduslik tõestus et need ei ole korrektsed : )Just toitumise-toidulisandite teemadel
Sa oled meil liiga mõjutatav ja kergeusklik
aprill 20, 2011 at 5:24 e.l. #298439Sarge
MemberOttTV jäädvustas ühe käega T-kangi tõmbed, video siis siin (paljud ei tea kuidas seda harjutust sooritada, siis nüüd saab mingigi pildi ette)Soovitan seda harjutust. Minu puhul töötab see paremini kui hantli tõmme.
aprill 20, 2011 at 5:48 e.l. #298444Janar Rückenberg
MemberSama siin, pole hantli tõmmetega kunagi saanud sellist tunnetust nagu selle harjutusega. Selja osas olen ka suures osas tänu sellele harjutusele ja lõuatõmmetele arenenud. Meeldib see fikseeritus, mille pikk kang varre näol tekitab. Ise kasutan rohkem isegi sellist varianti, et seisan risti kangiga ja hoian päris kangi otsast, kasutan muidugi tõmberihmasid. John Meadows teeb seda T – kangiga, ise teen tavalisega ja töötab sama hästi. Pealegi, tunnen, et see variatsioon koormab ja murrab alaselga soorituse ajal oluliselt veel vähem, kui kangi kõrval seistes variant. Kui see puusa ettelükkamine soorituse ajal ära tabada, millest Meadows samuti räägib, siis see on super harjutus, super lihase tunnetus soorituse ajal. Soorituse korral tavalise kangiga on jalgade asend mõnevõrra siiski teine, kui Meadows´il videos.
aprill 20, 2011 at 6:08 e.l. #298451Ott Kiivikas
MemberMa olen selle T- kangi otsaga ka teinud, kuid ei ole päris head tunnetust seal kätte saanud, kuna see ots liigub suht kindlat trajektoori mööda, siis tunnen seal seljavenitust vähem -kui käsi all lasta lähevad kettad juba vastu põrandat ja ei saa venitust. Hea oli selle Mägikoera plokk ülalt kitsa haardega, kus lased venituse sisse pea jääb õlgade vahele – seda kasutan ise ka päris tihti.
Janar kui mahti on siis sellel tüübil on tõenäoliselt eri lihasrühmadele veel mingeid harjutusi ja süsteeme mida kasutada (olen videosid näinud) – huvitav oleks neid lugeda, piisab sellest kui saad 1-2 harjutust jälle oma harjutustepanka juurde ja annab kohe tõuke edasiseks arenguks.
aprill 20, 2011 at 6:41 e.l. #298453rait83
Membertal on youtubes oma channel, kus on väga palju videosid, vaatasin ükskord kõik läbi
aprill 20, 2011 at 6:52 e.l. #298454R.Tamm
MemberMina olen kasutanud ka seesugust varianti, kus üks jalg ühel ja teine teisel pool kangi. Nii saab hõlpsamalt kasutada suuremid raskuseid (fikseeritus kindlam) võrreldes mõlema jalaga samal pool kangi seistes. Muutub pisut ka kangi trajektoor. Varieerimise mõttes hea viis selle harjutuse sooritamiseks.
aprill 20, 2011 at 7:06 e.l. #298456Ott Kiivikas
MemberMina olen kasutanud ka seesugust varianti, kus üks jalg ühel ja teine teisel pool kangi. Nii saab hõlpsamalt kasutada suuremid raskuseid (fikseeritus kindlam) võrreldes mõlema jalaga samal pool kangi seistes. Muutub pisut ka kangi trajektoor. Varieerimise mõttes hea viis selle harjutuse sooritamiseks.Ma saan aru, et saa teed seda samamoodi nagu t- kangi tehakse jalad üks -ühel ja teine teisel pool kangi, lihtsalt tõmbad ühe käega? Tehes nii nagu ma videos tegin võtab tugevalt töösse kõhupõikilihased, järgmisel päeval on lisaks seljale ka kõht valus….
aprill 20, 2011 at 8:07 e.l. #298466Bonsuna
MemberPäev õhtus ja aeg kokkuvõte teha. Päeval sai jooksvaid tööasju tehtud ja osake ka laupäevase võistlusega seotud asjadest. Trenn sujus hästi tegin selga (kohal oli ka OTT TV – mis loodestavasti ka paremad palad teieni toob….
Kõhtu 3 seeriat
Peale seda olin noorterühma treener ja vaatasime poistel vormid üle, nähtuga võib rahule jääda. Korralike korrektiive sai tehtud poseerimises ja loodan ,et seeläbi vähemalt poisid vastastele midagi niisama ära ei anna. Eraldi sai räägitud läbi kuidas viimastel võistuseelsetel päevadel toituda, sest just selle juures on alati kõige suurem poleemika ja teine pool ka soolade ja veega manipuleerimine. Külalisesinejana käis ennast näitamas ka Hiiglane – nähtu oli parem kui viimane poseerimine kui ma teda nägin, seega tundub, et treener Bonsuna teeb korraliku tööd või Mihkel ise – mine sa nüüd võta kinni….
aprill 20, 2011 at 8:49 e.l. #298468R.Tamm
MemberMa saan aru, et saa teed seda samamoodi nagu t- kangi tehakse jalad üks -ühel ja teine teisel pool kangi, lihtsalt tõmbad ühe käega? Tehes nii nagu ma videos tegin võtab tugevalt töösse kõhupõikilihased, järgmisel päeval on lisaks seljale ka kõht valus….
aprill 20, 2011 at 9:02 e.l. #298469Ott Kiivikas
MemberSmithil tehes saan aru ,et sa ei tõmbakangi mitte vastu kõhtu nagu ettekallutatult kahe käega seal teha saab, vaid seisad kangiga külje vastas ja tõmbad kangi küljele?
aprill 20, 2011 at 9:07 e.l. #298471R.Tamm
MemberJust täpselt. Kuigi võiks ju proovida ka vastu kõhtu tõmbeid. Lahtise kangiga oleks seda väga kohmakas teha, aga smithil asi toimib.
aprill 20, 2011 at 9:15 e.l. #298474Archangel
MemberSmithil tehes saan aru ,et sa ei tõmbakangi mitte vastu kõhtu nagu ettekallutatult kahe käega seal teha saab, vaid seisad kangiga külje vastas ja tõmbad kangi küljele?Kuskil siin Fitnessi artiklite hulgas oli ka üks pikem jutt selja treenimisest, kus viiteid erinevatele tõmmetele ühe käega. Küll T kangiga risti, küll paralleelselt, küll smithiga jne.
Ma olen nüüd vahelduseks ise samuti kodus hantli tõmbe asemel T-kangiga ja ühe käega teinud. Ülihästi töötleb selga. Ning vahelduseks väga hea kuna ei pea kasutama niivõrd palju energiad hantli stabiliseerimiseks. Vormi on kergem hoida.
aprill 20, 2011 at 9:26 e.l. #298477Ott Kiivikas
MemberMa ei tea kuidas on, kuid kas smitil ei tule jälle see effekt, et ei saa selga korralikult venitusse lasta, vastasel juhul peaks panema kas keetaid või midagi alla kuhu peale ise seista, et maksimaalset amplituudi saaks kasutada? Minuarust osadel on see algasendi kang juba maapinnast niipalju kõrgel ,et jääks võimalus ainult õlemist osa tõmmata….
aprill 20, 2011 at 9:31 e.l. #298478Raivo Piiber
MemberMa ei tea kuidas on, kuid kas smitil ei tule jälle see effekt, et ei saa selga korralikult venitusse lasta, vastasel juhul peaks panema kas keetaid või midagi alla kuhu peale ise seista, et maksimaalset amplituudi saaks kasutada? Minuarust osadel on see algasendi kang juba maapinnast niipalju kõrgel ,et jääks võimalus ainult õlemist osa tõmmata….Smithil oleme kasutanud stepilauda, tõstab piisavalt kõrgele ja saab max amplituudiga tega. Nüüd Kimberis on lausa pjedestaal, II koha aste annab kenast teha nii ühe käega tõmbeid kui ka kangi tõmbeid vastu kõhtu (nii alt – kui pealthaardega)
aprill 20, 2011 at 9:38 e.l. #298479R.Tamm
MemberSmithil oleme kasutanud stepilauda, tõstab piisavalt kõrgele ja saab max amplituudiga tega. Nüüd Kimberis on lausa pjedestaal, II koha aste annab kenast teha nii ühe käega tõmbeid kui ka kangi tõmbeid vastu kõhtu (nii alt – kui pealthaardega)
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.