Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
aprill 4, 2011 at 8:00 e.l. #295819
Ott Kiivikas
MemberTere Ott.Räägi, kas sul oleks homme võimalik tuua paar poseerimispükse ja nagu ma aru sain siis ka grimm revalisse kaasa, kui sul treeneri aeg hakkab ja võistlejatega tegelema hakkad? Kuna ma suht suure kondiga, siis kujutan ette, et mingid L suurus püksid võiks olla äkki?
Noorterühma Siim K.
Saab ikka panen kirja, et ära ei unustaks.
aprill 4, 2011 at 8:19 e.l. #295820Ott Kiivikas
MemberReavi osalejad on ka lukus kokku 23 võistlejat, paar kolm meest loobusid. Ka härra Feodorov….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 4, 2011 at 8:37 e.l. #295821AnneP
MemberOh my …. Anton’s shoulder-waist ratio is SICK.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 4, 2011 at 11:16 e.l. #295835vend vähk
ModeratorHr Taru on teinud väga korraliku arengu ning kindlasti on olnud kõva edasiminek ka poseerimises. Huviga ootan Reval Cup tulemusi!
aprill 4, 2011 at 11:22 e.l. #295836Ott Kiivikas
MemberHr Taru on teinud väga korraliku arengu ning kindlasti on olnud kõva edasiminek ka poseerimises. Huviga ootan Reval Cup tulemusi!Lähitunnil peaks selguma ka otsülekande võimalikus võistluspaigast, anname sellest koheselt ka teada. Karikad on tellitud ja muud jooksvad asjad on ka töös, Rückenbergile läks grimm ka juba teele….Laksud hakkavad käima….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 4, 2011 at 11:43 e.l. #295838Ott Kiivikas
MemberRõõmsad uudised on teatada – just kontrollisime ja saame teha REVAL CUP 2011 Otseülekande algusega kell 14.00 – nii et kes ei saa kohapeale tulla vaatama, vaadake LIVE ükskõik kus eestimaa või maailmaotsas te asute. Eks me tõstame selle akna ka õigeks ajaks nii uudise juurde kui foorumi teemasse.
aprill 4, 2011 at 5:34 p.l. #295891Ott Kiivikas
MemberSelle nädala esimine tööpäev siis õhtus. Esmaspäevad on alati ühed kõige kiiremad tööpäevad, inimestel oleks justkui soov kõik nädala töö ühel päeval ära teha….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See nädal möödub minule suuresti võistluste organiseerimise tähe all, homme plaanis stsenaarium valmis kirjutada ja võistlejate meelespea laiali saata (traditsiooniline kiri, kus on kirjas kus, mis hakkab toimuma ja mida on vaja kaasa võtta – see aitab eriti neid kes võistlevad esimest korda). Lisaks õhtul veel võistlejate ülevaatus ja grimmisoovitused, kuidas peale kanda ja üldse kuidas viimasel nädalal enne võistlusis treenida ja süüa.Täna tegime presentatsiooni Spartas, kohal oli GP täies rivistuses – rahvast oli Spartas palju, ka klubi juhataja Mart oli tagasi reisult ja hoidis toimuval silma peal – ma ei tundnud teda esiteks ära, sest polnud teda varem lühikeste juustega näinud….
Eks see vahetu töö võistluse osas algab reedel ja laupäeva hommikul kui sätime üles nii lava kui seame korda lavataguse. Kohtunikepaneeli eest hoolitseb Otsuse taat, lavataga peaks Miku poiss appi tulema ja muus osas loodetavasti saab Hiiglane oma väiksed käpad külge panna. Suur koormus langeb kindlasti ka noorperemehele Helarile, kuid iga kord on ta olnud oma ülesannete kõrgusel. Võistluste vaheetteastete eest hoolitseb GP.
Trenni osas tegin täna aeroobset 50 min ja venituse – jalad on meeletult valusad eilsest jalatrennist või äkki mõjus see Hiiglase 1 negatiivne kordus ka minu jalgadele…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Täna venitasin neid lahti, et taastumist kiirendada.Homsest algab jälle jõutsükkel eks paistab kas põhilistes baasharjutustes õnnestub raskust lisada.
aprill 4, 2011 at 5:54 p.l. #295901mihkelvaino
MemberSelle nädala esimine tööpäev siis õhtus. Esmaspäevad on alati ühed kõige kiiremad tööpäevad, inimestel oleks justkui soov kõik nädala töö ühel päeval ära teha….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See nädal möödub minule suuresti võistluste organiseerimise tähe all, homme plaanis stsenaarium valmis kirjutada ja võistlejate meelespea laiali saata (traditsiooniline kiri, kus on kirjas kus, mis hakkab toimuma ja mida on vaja kaasa võtta – see aitab eriti neid kes võistlevad esimest korda). Lisaks õhtul veel võistlejate ülevaatus ja grimmisoovitused, kuidas peale kanda ja üldse kuidas viimasel nädalal enne võistlusis treenida ja süüa.
Täna tegime presentatsiooni Spartas, kohal oli GP täies rivistuses – rahvast oli Spartas palju, ka klubi juhataja Mart oli tagasi reisult ja hoidis toimuval silma peal – ma ei tundnud teda esiteks ära, sest polnud teda varem lühikeste juustega näinud….
Eks see vahetu töö võistluse osas algab reedel ja laupäeva hommikul kui sätime üles nii lava kui seame korda lavataguse. Kohtunikepaneeli eest hoolitseb Otsuse taat, lavataga peaks Miku poiss appi tulema ja muus osas loodetavasti saab Hiiglane oma väiksed käpad külge panna. Suur koormus langeb kindlasti ka noorperemehele Helarile, kuid iga kord on ta olnud oma ülesannete kõrgusel. Võistluste vaheetteastete eest hoolitseb GP.
Trenni osas tegin täna aeroobset 50 min ja venituse – jalad on meeletult valusad eilsest jalatrennist või äkki mõjus see Hiiglase 1 negatiivne kordus ka minu jalgadele…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Täna venitasin neid lahti, et taastumist kiirendada.Homsest algab jälle jõutsükkel eks paistab kas põhilistes baasharjutustes õnnestub raskust lisada.
Njaa, jalad ikka päris katki omadega, nii lihasvalu kui paar kohta muljuda saanud, täna olid rinna trennis raskused kohe ikka meeletult väiksemad. Eks täna nii mõnigi tuli küsima, et kuidas on …
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tagant järgi mõtlesin, et sellist “tsirkust” ikka annab teha ..irwwwaprill 4, 2011 at 6:54 p.l. #295912rait83
MemberPäeva kild ongi see, et: tuli üks korralik negatiivne kordus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hea, et terveks jäid Mihkel.
aprill 4, 2011 at 6:55 p.l. #295913Ott Kiivikas
MemberNjaa, jalad ikka päris katki omadega, nii lihasvalu kui paar kohta muljuda saanud, täna olid rinna trennis raskused kohe ikka meeletult väiksemad. Eks täna nii mõnigi tuli küsima, et kuidas on …
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tagant järgi mõtlesin, et sellist “tsirkust” ikka annab teha ..irwwwMa olen vahest seal õhtuti trenni teinud nii ,et saalis on veel 2-3 inimest, vedas et seal rohkem rahvast oli ,sest selle aja peale kui sealt kettaid maha lapata, pressib selline raskus juba korralikult midagi puruks….Eks see selline õppetund ole kõigile, et kui soovite midagi sellist ekstremaalset teha, siis vaadake alati ,et teil on julgestajad juures.
Meenus kohe peale seda lugu ajakirast Flex fotosessioon Jean Pierre Fuxiga – kus ta enne võistlusi kükkis ca 260 kg ja siis samal ajal teda pildistati ja kuidagi vajus läbi ja murdis mõlemad põlved, sest kedagi ei olnud seljataga julgestamas (fotograaf jäädvustas kogus sündmuse – see ei kiirustanud appi minema, eks see juhutus ka kõik nii kähku, viimased pildid olid kanderaamil….), mul juhtus olema just jalapäev kui seda aastaid tagasi juhtunud lugu vaatasin. See avaldatigi selle mõttega, et ka kogenud treenijad õpiksid sellest loost. Peale seda traumat ta enam korraliku vormi ei jõudnudki….
aprill 4, 2011 at 7:15 p.l. #295919Kask
Memberhttp://veganbodybuilding.userboard.net/t360-jon-pierre-fux
.. pääris karm
aprill 4, 2011 at 9:14 p.l. #295939nightq
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See nädal möödub minule suuresti võistluste organiseerimise tähe all, homme plaanis stsenaarium valmis kirjutada ja võistlejate meelespea laiali saata (traditsiooniline kiri, kus on kirjas kus, mis hakkab toimuma ja mida on vaja kaasa võtta – see aitab eriti neid kes võistlevad esimest korda). Lisaks õhtul veel võistlejate ülevaatus ja grimmisoovitused, kuidas peale kanda ja üldse kuidas viimasel nädalal enne võistlusis treenida ja süüa.
Täna tegime presentatsiooni Spartas, kohal oli GP täies rivistuses – rahvast oli Spartas palju, ka klubi juhataja Mart oli tagasi reisult ja hoidis toimuval silma peal – ma ei tundnud teda esiteks ära, sest polnud teda varem lühikeste juustega näinud….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Täna venitasin neid lahti, et taastumist kiirendada.Homsest algab jälle jõutsükkel eks paistab kas põhilistes baasharjutustes õnnestub raskust lisada.
Sparta presekas oli tõesti väga meeldiv, pean nüüd kriitilise pilguga oma toidulaua üle vaatama.
Muide, see ongi see kurikuulus saib, millest ma rääkisin ja mis ikka kuradima maitsev on, rukkijahust tehtud siis. Kui sai annab liigselt kaloreid ja leib ei sobi, siis on see ikka täiuslik kompromiss
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 5, 2011 at 5:55 e.l. #295948Ott Kiivikas
Memberhttp://veganbodybuilding.userboard.net/t360-jon-pierre-fux.. pääris karm
Tänud, sa leidsid selle üles, tagasivaadateski tõusevad ihukarvad püsti…..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 5, 2011 at 5:59 e.l. #295949Ott Kiivikas
MemberSparta presekas oli tõesti väga meeldiv, pean nüüd kriitilise pilguga oma toidulaua üle vaatama.Muide, see ongi see kurikuulus saib, millest ma rääkisin ja mis ikka kuradima maitsev on, rukkijahust tehtud siis. Kui sai annab liigselt kaloreid ja leib ei sobi, siis on see ikka täiuslik kompromiss
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tore oli sinuga kohtuda nagu mainisin, siis mina tunnen suhteliselt väikest hulka kasutajaid nime ja nägupidi ja tore on kui tullakse juurde ja tutvustatakse ennast, et mina olen foorumis kasutaja see ja see – mul ka parem teinekord aru saada kes postituse tegi ja mis inimesega on tegemist.
aprill 5, 2011 at 9:01 e.l. #295991vrsm
MemberSparta presekas oli tõesti väga meeldiv, pean nüüd kriitilise pilguga oma toidulaua üle vaatama.Muide, see ongi see kurikuulus saib, millest ma rääkisin ja mis ikka kuradima maitsev on, rukkijahust tehtud siis. Kui sai annab liigselt kaloreid ja leib ei sobi, siis on see ikka täiuslik kompromiss
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hmm, minu mäletamist mööda andis tavaline sai 240-250 kcal 100g kohta, saib annab aga 270.
ära valesti aru saa, ka minu arvates on igati mõttekam eelistada saibi saiale, kuid noh… leib oleks ikkagi parem variant. korralik täistera rukkileid võib anda lausa alla 200 kcal 100g kohta.
kuid igasugu häid asju on saibi sisse pandud jah. eks midagi mitte nii head kindlasti ka, kuid vaadakem positiivset poolt…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.