Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
detsember 13, 2015 at 8:42 e.l. #384208
miis
MemberSai ka neid siis proovitud. Kakao oma oli suht kakaovaese maitsega, aga ananassi oma täitsa OK. “Tilk tõrva meepotis” aga oli minu jaoks see magusainete nimistu. Atsesulfaar-K(E950) loetakse hullemaks kui tavaline suhkur seda on. Atsesulfaat-k on neurotoksiline aine. Sukraloos(E955) on sünteetiline magustaja, mis võib põhjustada leukeemiat, diabeeti, vähendab kasulike bakterite hulka soolestikus jm.. Kuigi arvatavasti neid aineid ei ole seal kilode-viisi, ei innusta see fakt mind neid kreeme edaspidi enam tarbima. Ehk otsustavad seal Valios mingi looduslikuma magustaja kasuks, et seda toodet saaks edaspidi tervislikuks pidada!?
detsember 13, 2015 at 9:27 e.l. #379839Ott Kiivikas
MemberSai ka neid siis proovitud. Kakao oma oli suht kakaovaese maitsega, aga ananassi oma täitsa OK. “Tilk tõrva meepotis” aga oli minu jaoks see magusainete nimistu. Atsesulfaar-K(E950) loetakse hullemaks kui tavaline suhkur seda on. Atsesulfaat-k on neurotoksiline aine. Sukraloos(E955) on sünteetiline magustaja, mis võib põhjustada leukeemiat, diabeeti, vähendab kasulike bakterite hulka soolestikus jm.. Kuigi arvatavasti neid aineid ei ole seal kilode-viisi, ei innusta see fakt mind neid kreeme edaspidi enam tarbima. Ehk otsustavad seal Valios mingi looduslikuma magustaja kasuks, et seda toodet saaks edaspidi tervislikuks pidada!?
See postitus ei tule mulle üllatusena ja keegi ei ole ka varjanud, et seal magusaineid kasutatud on. Testisime ka steviaga – no oleme ausad, et see kraam lihtsalt süüa ei sünni olgu see siis nii tervislik kui tahame. Ise olen sünteetilisi magusaineid kasutanud viimased 22 aastat – just niikaua kui toidulisandeid tarbinud olen (kas ma olen selle üle uhke – ei… kuid ega seal pole ka alternatiive ja kui on siis lihtsalt vägisi ei ole ka mõtet toitu sisse ajada, mis ei maitse, lisaks on see eksperiment olnud piisavalt pikk, et mõista kui need niii kahjulikud on, siis see aeg peaks ju midagi juba avalduma….kui siiani ei ole seda õnneks juhtunud, lisaks on magusaine kogus piisake sellest mida loetakse tervise seisukohast ohutuks ka selles osas on uuringuid tehutd ja numbrid päris õhust võetud ei ole. Seega mina paanikaks põhjust ei näe ja selge, et igaüks ise valib mida ta sööb või joob. Mina tänan tagasiside eest!
detsember 13, 2015 at 6:13 p.l. #384215theaestheticproject
Memberdetsember 13, 2015 at 8:24 p.l. #384218Ott Kiivikas
MemberTänud sõbrad ausa tagasiside eest! Mul on väga hea meel, et te selle kokkuvõtte tegite ja siia postitasite! Ja tõesti ei mina ega minuteada ka Valio ei ole seda lugu poistelt tellinud…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Olge mõnusad ja edu teie tegemistes!detsember 14, 2015 at 6:22 e.l. #384225theaestheticproject
MemberTänud sõbrad ausa tagasiside eest! Mul on väga hea meel, et te selle kokkuvõtte tegite ja siia postitasite! Ja tõesti ei mina ega minuteada ka Valio ei ole seda lugu poistelt tellinud…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Olge mõnusad ja edu teie tegemistes!Suur aitäh
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!detsember 17, 2015 at 1:54 p.l. #384281SiimMe
MemberTatari Rimisse võiksid proteiini kohupiima kreemi pushida. Rimides ei ole veel leidnud neid maiuseid
??:”>detsember 17, 2015 at 3:06 p.l. #384282Ssnozzz
MemberTatari Rimisse võiksid proteiini kohupiima kreemi pushida. Rimides ei ole veel leidnud neid maiuseid
??:”>Kui juba soovi avaldamiseks läks, siis Tartu Kesklinna mini-rimis võiks ka olla trenni vahepala saadaval
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidu kohupiim iseenesest 5+!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2015 at 6:31 p.l. #384284Ott Kiivikas
MemberKui juba soovi avaldamiseks läks, siis Tartu Kesklinna mini-rimis võiks ka olla trenni vahepala saadaval
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidu kohupiim iseenesest 5+!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tatari Rimisse võiksid proteiini kohupiima kreemi pushida. Rimides ei ole veel leidnud neid maiuseid
??:”>Rimid peaks olema protsessis, kuid arvan et ei ole paha oma soovidest ka otse poodidele või siis juba miks mitte Rimi kliendi tagasiside lahtrisse kirjutada oma soov ja kui neid kirjutajaid on rohkem ,siis küll nad sisse ka võtavad….https://www.rimi.ee/ (paremal ääres on see tagasiside koht). Ise saate aidata, et see kodupoes müügile tuleks.
detsember 17, 2015 at 6:39 p.l. #384285Ott Kiivikas
MemberVahelduseks natuke trennijuttu ka. Trennid sujuvad, kerged tsüklid vahelduvad rasketega ja taastumise osa tundub paigas olevat, sest mitmedki jõunäitajad lähenevad parimatele numbritele ja loodetavasti saab kuskil ka uusi numbreid näha. Eesmärk üksi ei olegi mingeid rekordeid teha ,vaid see on vaimu ergastamiseks eelkõige vajalik ,saad nagu korraliku adrenaliini laksaka sealt kätte kui midagi õnnestub ja aitab seda lihtsalt läbitreenimist ergastada. Homme raske ülakeha ja proovin kui vähegi saab kaldpinki 65 kiloste hantlitega, loodetavasti saab ka seljale juurde panna ja ka lähipäevil tulev jalatrenn, seal plaanis raw minna juba 180 seeriat tegema, mis hakkab lähenema juba ka paremate päevade numbritele. Vahepeal oli selg pinges, kuid siis andsin rahu ja täna on väga ok.
Muus osas võtavad jätkuvalt oma osa ka pidustused ja eile tähistasime kolleegidega Saku Suurhallis aastalõppu, väga vahva pidu oli ja lõbus rahvas…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Natuke pikaks läks ka kuni kella 4 ni kuid eks varem oleme ka harjutanud ja täna lihtsalt varem magama minna ja homme ok. Järgmine nädal möödub juba pühade meeleolus ja kujuneb loodetavasti natuke rahulikumaks – kuid mine sa tea…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 19, 2015 at 11:45 e.l. #384302Ott Kiivikas
MemberTrennid edenevad ja raskused suurenevad, siiani olen üles videod laadinud oma facebooki lehele, saate neid jooksvalt vaadata siit: https://www.facebook.com/ottkiivikas77/?fref=ts (loomulikult võite selle lehe ka oma lemmikuks lisada, siis näete ka jooksvalt kohe oma facebooki lehel uudistevoogu). Eile siis äramärkivamad numbrid kaldpink hantlite surumine 65kg x 6 (mis ka rekordi kordamine seda kehakaalu juures ca 88 kilo), hästi ka rööbaspuud tulid 75kg x7 mis selle raskusega ka parim, mida teinud olen. Täna plaanis tugevam jalatrenn ja kükis plaan minna 180 peale välja.
Muus osas on tööd, nii et tuleb ka nädalavahetusel järelaitamistunde teha…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Toidu ja trenniplaane, saan üldjuhul teha nädalavahetuseti ja siis ongi kodused tööd planeeritud….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui keegi selles osas abi vajab võtke julgesti ühendust, loodetavasti saan aidata…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 20, 2015 at 4:32 p.l. #384315kaido leesmann
MemberProovisime koos Triinuga ära ka kõik need uued kohukesed. Väga söödavad ja maitsvad, võib rahuliku südamega soovitada.
Minu lemmik on ananass, Triinul banaan.
Homme Ott siis Revalisse suruma, Samakas ootab juba
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ohvrit.detsember 20, 2015 at 6:23 p.l. #384319Ott Kiivikas
MemberProovisime koos Triinuga ära ka kõik need uued kohukesed. Väga söödavad ja maitsvad, võib rahuliku südamega soovitada.
Minu lemmik on ananass, Triinul banaan.
Homme Ott siis Revalisse suruma, Samakas ootab juba
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ohvrit.Tänud tagasiside eest! Surumise osas vaatan ,pean tunnistama, et sel aastal plaani osaleda ei olnud, kuid mine sa tea ehk olen kohal – päev näitab kuidas asjad kujunevad.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 28, 2015 at 2:35 p.l. #384422Ott Kiivikas
MemberOlen täiesti olemas ja toimetan nii tööalaselt kui trennis. ViImases sujuvad asjad päris hästi ,st. et olen paljudes harjutustes kas korranud rekordeid või jõudnud neile väga lähedale, enamus olen laadinud ka facebooki oma sportlase lehele, neid saab vaadata siit ja kui meeldib, siis ära ole kade lehele LIKE lisamast…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>https://www.facebook.com/ottkiivikas77/?fref=ts proovin edaspidi siia blogisse ka videosid postitada. Äramärkivamad tulemused on olnud HOIST jõutõmme 265kg x4, kükk kang turjal 180×5 raw samuti pausiga kükk 140×9 see ühtlasi ka uus rekord, varasem oli kordus vähem ja tehtud esimese harjutusena nüüd tegin tugevama kki alla ja siis pausiga kükk ota ja tuli ikkagi rohkem. Hantli tõmme küljele 100kg 18x ja hantlitega istudes surumine 48kg 8 kordust. Need on korralikud numbrid, seda enam et kaal on alla 90 kilo seal 88 – 89 kilo. Lisandite osas hoian jätkuvalt sees HPR + Vitargo, need mu lemmikud ja beeta – alaniini olen juurde võtnud, see on alati jõunäitajatele hästi sobinud. Uuest Fasti BOOM laksust on ka enne tugevaid trenne kõvasti abi, see töötab korralikult!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vahepealsetest muudest tegemistest niipalju ,et Honda Jõuluturniir sai läbi viidud, kahju muidugi raskejõustiklastest, kes viimaseks platseerusid…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei tea mis seal poistel oli, kuid ei olnud seal eriti kuskil minekut, isegi oma trumpaladel – õllekast, sõudeergomeeter ja rippumine, oleks võinud eeldada paremat tulemust, kuid sport juba kord on selline.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga muidu oli Pärnus vahva, õhtu veetsime koos kõikide sporditippudega ja see on väheseid üritusi, kus reaalselt võimalus sportlastel omavahel tuttavaks saada, eriti saunas kus vabam õhkkond ja saab kõigest rääkida. Kindlasti teeme ürituse ka järgmisel aastal.Täna toimub Butterfly Lounges EKFL pidulik spordiaasta lõpetamine ja parimate autasustamine. Sel aastal võitsid meie sportlased 7 tiitlivõistluste medalit ja lisaks 8 tiitlivõistluste finaalikohta, mis on jällegi väga kõva tulemus, kokku tuli 11 eri sportlast vähemalt tiitlivõistluste finaali, mis on samuti märkimisväärne tulemus. Suur tänu kõigile spordiklubidele, sportlastele ja treeneritele!
Jaan Taltsile üle andmas Jüri Arraku piltidega 2016 aasta kalendrit

Säärpoisse sai ka vahepeal pildistatud…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Offseason selg näeb välja selline
detsember 28, 2015 at 8:44 p.l. #384430Ott Kiivikas
MemberSellist seltskonda juba iga päev kokku ei saa on mida kunagi vanaisana meenutada….
Täna siis autasustamine ja parima kulturisti osas jällegi nagu ka viimasel 17 aastal üllatusi ei sündinud…
Koos oma õpilase kahekordse maailmameistri Oleg Anissimoviga kes tuli ka EKFL aasta parimaks meessportlaseks!
Lisaks EKFL parima naissportlase Kristina Koroljaki ja EKFL aasta parima treeneri Nataliaga
detsember 29, 2015 at 8:01 p.l. #384438Ott Kiivikas
MemberTäna sai tehtud kergem pumpav ülakeha trenn ja vaikselt proovin uue telefoni võimalusi, mida sellega teha annab. Revalis on on olemas mitmeid Hoisti pinke ja kuigi trenazöör on mõeldud idee poolest, vaid biitespiste tegemiseks, siis ise olen seal julgelt kümme kui mitte rohkem eri harjutust teinud ja kuna liikumine on hästi ühtlane, siis on seal just isoleeritud harjutusi väga hea teha. Proovin hakata just youtube kanalit ka taspaisi rohkem kasutama ja kui soovid videosid kohe näha, siis telli endale Team Kiivikas kanal!
Väike stiilinäide siis sellest lendamisest ja nagu näha triitsepsid ka hooajaväliselt triibutavad….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.