Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
detsember 5, 2015 at 5:14 p.l. #373654
Ott Kiivikas
MemberKuna oma sõbralist on facebookis juba ammu umbes, so ei saa enam sõpru lisada, siis tegin endale fännilehe ka, sinna hakkan rohkem oma Team Kiivikas tegemisi (st. õpilaste ettevalmistust ja uusi õpilasi lisama) ja toitumis, trenni ja võistlusteemasid postitama kui tänan ette kui sina- kes mu blogi loed, lisad ka selle lehe oma lemmikutesse:
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ega sa muidu ei loeks seda blogi kui see sulle huvi ei pakuks…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Link fännilehele: https://www.facebook.com/ottkiivikas77/?fref=tsdetsember 5, 2015 at 5:43 p.l. #373653Ott Kiivikas
MemberMoskva amatöör Olympia absoluudi võitis -85 kg võitja, kellega äsja just koos kõrvuti poose tegin ja kannatas kõrval seista küll ütleme nii. Mees sai siis otsepileti 2016 Mr. Olympia profilavale….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Babak Akbamia Iraan. Pole paha saada võrdlusi sellisel tasemel meestega. Muidugi selle Olympia kollikarja krval ei ole selle massiga siiski midagi teha – kuid proovi sinna joonelegi saada…
detsember 6, 2015 at 8:10 e.l. #384100Ott Kiivikas
MemberÜks huvitav fakt veel sellest Amateur Olympia võistlusest, lisaks Akbarnia võidule – 85 kg võitis -90 kg Alzeerlane Zoheir Mihoubi, kes võistles MM samuti minu kategoorias ja sai seal hõbemedali. Mõlemad mehed olid ka absoluudis esimene ja teine, vot selliste meestega tuleb MM tasemel oma katis rinda pista! Esikoha võitis Akbarnia seejuures puhta skooriga 5 palli…(võistlejad 4 ja 127)

detsember 6, 2015 at 11:06 e.l. #384106breakdown
MemberEi taha mõeldagi, kui palju see keskmine jurakas sööb . .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Need kogused on kindlasti meeletud. .
detsember 6, 2015 at 1:53 p.l. #384111DarkCloud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Need kogused on kindlasti meeletud. .
Eks see kipub nii olema, et mingist hetkest alates on söömine juba töö (muidugi ka rahakulu aina kasvab).
On ka mõned professionaalsed kulturistid öelnud, et nad täiesti vihkavad söömist.
detsember 6, 2015 at 1:55 p.l. #384112Angelo
MemberTahax näha meest kes dieedi( kaalu langetamise) ajal vihkab söömist
detsember 6, 2015 at 5:16 p.l. #384114breakdown
MemberEks see kipub nii olema, et mingist hetkest alates on söömine juba töö (muidugi ka rahakulu aina kasvab).
On ka mõned professionaalsed kulturistid öelnud, et nad täiesti vihkavad söömist.
Aga kui vihkad söömist, kas see pakub veel midagi?
On üldse mingit rõõmu veel? Või mis motiveerib jätkama?
detsember 6, 2015 at 6:13 p.l. #384115Ott Kiivikas
Nagu protokoll näitas, siis seda keskmist jurakat peksid väiksemad mehed nagu paberkotti, see ei tulnud 3 sekkagi absoluudis. Eks see rusikasuurne nabasong oli ka kindlasti üks põhjusi miks ta esteetika pärast maha tõmmati – seda tehti juba eelmine kord kui ta kaalukategorias teiseks jäeti.
detsember 6, 2015 at 6:20 p.l. #384118Ott Kiivikas
MemberJälgi vana naba…)))
detsember 6, 2015 at 6:22 p.l. #384119vend vähk
ModeratorJälgi vana naba…)))

Kas need võimsad mehed seda naba mõne ilulõikuri juures kõpitseda ei saaks? See on tõesti räme. Ühel võimsal soomlasel on sama teema…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> detsember 7, 2015 at 7:13 p.l. #384130renku
MemberTahax näha meest kes dieedi( kaalu langetamise) ajal vihkab söömist
detsember 7, 2015 at 7:25 p.l. #384131Ott Kiivikas
MemberKas need võimsad mehed seda naba mõne ilulõikuri juures kõpitseda ei saaks? See on tõesti räme. Ühel võimsal soomlasel on sama teema…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma arvan ,et saaks ikka ja ei saagi aru miks nad seda ei tee….

Mina.
Kadunud pojad on tagasi ,tore kuulda üle tüki aja!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 7, 2015 at 7:45 p.l. #384132renku
MemberKadunud pojad on tagasi ,tore kuulda üle tüki aja!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ole kuhugi kadunud. Silm on ikka peal
detsember 8, 2015 at 6:05 p.l. #384143Ott Kiivikas
MemberTegemisi jagu ja aasta lõpp läheneb, autasustamised, vastuvõtud on märgusõnad ja selge, et trenni on ikka süües palju kergem teha….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eile külastasin Saku Gümnaasiumi ja olin palutud, seal sportlasi autasustama. Tore elamus ja palju noori – väga sportlik kool ja head sportimisvõimalused.
Täna toimus Tallinna linna parimate sportlaste autasustamine ja oodatud võidu võttis Mart Seim, kuid nominentide hulgas oli ka fitnessi maailmameister Oleg Anissimov ja mina kui tema treener olin ka kutsutud. Lisaks naiste nominatsioonis oli Endla Vaher kandideerima ja seal läks ka oodatud võit MM pronksile maadluses Epp Mäele.
detsember 8, 2015 at 6:56 p.l. #384144Ott Kiivikas
MemberKõvale mehele antakse garderoobi number ka kogusumma järgi…)) Mart Seim sai numbri 1 kilo oma MM kogusummast rohkem. Alguses otsisime mardi jopet sektorist 210 – 260 (eeldades tõukamise tulemust 248 kg), kuid siis saime aru ,et nutikas garderoobipidajast vanaproua teab Mardi tulemust ja pani selle kogusmma sektorisse!….))) Õnnistlused Mardile Tallinna linna parima sportlase tiitli eest! Loodetavasti ei tule üllatusena ka selle aasta parima meessportlase tiitel! Mina võtsin oma jope välja 189 numbri alt…)))
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.