Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 5, 2011 at 12:46 p.l. #285410
Aile
MemberEi kaaluta jah, sest silmad on juba nii harjunud, et pilguga mõõdetakse 5g täpsusega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma ei saa päris hästi aru, mida sa sellega öelda tahad? Väidan seda, et üks hetk tekivad liigse teooria ja vähese praktika vahele käärid.
Baasil ja baasil on ka vahe. Ma ei mõelnudki baasi all seda et on käinud mingil 5tunnisel koolitusel, aga professor, kes pole oma nõuandeid kunagi järginud pole.. Minu jaoks umbes sama kui raamatu järgi poksimist õppida

Võibolla sulle meeldiks, aga eks siin tekib ka see efekt, et mõni õpib paremini teoorias, teine praktikas ja kolmas värviliste piltide pealt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eh, ma mõtlesin…kaalumist kui kaalutlemist. Ma suudan ka kogust vahest paremini hinnata kui poemüüja.
Nojah, kuid sa unustad ära, et tema tööks on igasuguste erinevate teooriatega kursis olemine. Käärid käärideks, palju suuremad käärid tekivad kui me ajame mingit oma praktikat. Kellelt siis rohkem õppida võimalik on, tekib küsimus.
Teil on erinevad eesmärgid. Tema ei taha olla võimalikult lihaseline ja kuiv…
jaanuar 5, 2011 at 1:07 p.l. #285415gmaster
MemberEh, ma mõtlesin…kaalumist kui kaalutlemist. Ma suudan ka kogust vahest paremini hinnata kui poemüüja.Nojah, kuid sa unustad ära, et tema tööks on igasuguste erinevate teooriatega kursis olemine. Käärid käärideks, palju suuremad käärid tekivad kui me ajame mingit oma praktikat. Kellelt siis rohkem õppida võimalik on, tekib küsimus.
Teil on erinevad eesmärgid. Tema ei taha olla võimalikult lihaseline ja kuiv…
Selle teooriatega kursis olemise kohta tsiteeriks sind et “Kunagi peeti maakera ka lapikuks”
Kui ise maakera kaugemalt näinud pole, siis võib seda uskuma jääda.

Sama ütleks ka sporditeaduste kohta
Aga võime ka teha “we agree to disagree” ja lõpetada Oti blogi reostamise
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 5, 2011 at 1:46 p.l. #285427Ott Kiivikas
MemberVaatasingi, et väga huvitav diskussion kujunes välja….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks arutama peab ikka ja kui ei ole just üksteise p….ga loopimine, siis võite seda selles teemas ka teha – kuid eelduseks on see, et teema on vähemalt algselt kuidagi minu tegemistega seotud või küsimus mulle suunatud (nagu ka hetkel see teema oli).jaanuar 6, 2011 at 2:56 p.l. #285533Ott Kiivikas
MemberEilne seljatrenn siis nagu eelpool mainisin tegin pikemaid seeriaid – no nendega saab korraliku pumbaefekti kätte, kohati on tunne nagu lihas tahab lõhki minna.
1. Alustasin ploki tõmbed kuklataha
65kg/15,65/15,65/15,65/13
2. Ploki tõmbed vastu kõhtu kitsas haare
95kg/15, 95/15, 95/15, 95/15
3. Ühe käega ploki tõmbed ülalt
9*(ploki auk)/15, 9/15, 9/15
4. Ettekallutatult hantlite tõmbed (selja ülaosale rohkem)
24kg/15, 24/15, 24/15
5. Õlatagaosale trenazöör
52kg/15, 52/15, 52/15
6. Trapets õlakehitus plokk
90kg/15, 90/15, 90/15
7. Alaseljale keretõsted trenazööril vaba raskusega
65kg/15, 65/15, 65/15, 65/15, 65/15
lõpetuseks aeroobset 30 min
Helistas just sõber leedust Arvydas Mickus ja kutsus võistlema, ta organiseerib ka sellel kevadel Olimp Classicu nimelise võistluse ja küsis nõu, mis kategooria lisaks bodybuildingule teha ja pakkusin välja, et klassika – ta oli sellega igati nõus, seega tõenäoliselt tuleb meie parimatel klassikutel üks võistluse võimalus juurde. Võistlus ise toimub nädal peale EM – ehk mai kuu viimane nädalavahetus. Ta lubas saata ka täpsema info kui võistlusjuhend välja tuleb.
Arvydas ise valmistub Arnold Classic amateur ja Mr. Olümpia amateur. Ütles, et vormist on veel vara rääkida,sest alles esimesed kilod on kaalu maha tulnud.
Täna on trennist puhkepäev, kuid vaatan et väljas tuiskab see tähendab lumelabida trenni….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üks huvitav kohtumine leidis täna veel aset, kuid sellest räägin juba siis kui asi on küps.
jaanuar 6, 2011 at 4:35 p.l. #285538Milehigh
MemberVäga hea, et Eesti esikulturist oma blogi avas. Huvitav lugeda. Muide üks küsimus härra Otile. Kui tihti te omale üldse magusat lubate? Võistlusperioodil vahel mõni šokolaad/jäätis rändab sisse ja siis selle korvamiseks aeroobset rohkem? 100 % puhtalt koguaeg süüa vist tekitab isusi või kuidas?
Danke
jaanuar 7, 2011 at 7:50 e.l. #285562Ott Kiivikas
MemberVäga hea, et Eesti esikulturist oma blogi avas. Huvitav lugeda. Muide üks küsimus härra Otile. Kui tihti te omale üldse magusat lubate? Võistlusperioodil vahel mõni šokolaad/jäätis rändab sisse ja siis selle korvamiseks aeroobset rohkem? 100 % puhtalt koguaeg süüa vist tekitab isusi või kuidas?Danke
Magusat ikka luban, enamasti nädalavahetuseti kui rohkem on aega kodus olla. Minu kindel eelistus on jäätis, ära ei ütle ka abikaasa tehtud toorjuustukoogist ja muudest hõrgutistest mida talle meeldib teha. Kuid kindlasti vaatan ka kaalunumbreid, et needlubatud piiridesse jääksid. Igapäevase magusa saan nii hommikusöögist, sest lisan pudrule jogurtit, rosinaid ja vadakukonsentraati – see kokku teeb puduru päris magusaks. Lisaks iga peale trenni vadaku + glükoosi segu, mis kokkuvõttes on ka päris magus ja peale seda erilist magusaisu ei ole enam.
Eile näiteks plaanisin puhata, kuid jalg hakkas sügelema ja sõitsin ikka ratast 45 min kodus, peale seda tegi ema sõrnikuid ja shake asemel sõin sõrnikuid maasikamoosiga…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oli vast hea suutäis.jaanuar 7, 2011 at 7:57 e.l. #285563vend vähk
ModeratorMagusat ikka luban, enamasti nädalavahetuseti kui rohkem on aega kodus olla. Minu kindel eelistus on jäätis, ära ei ütle ka abikaasa tehtud toorjuustukoogist ja muudest hõrgutistest mida talle meeldib teha. Kuid kindlasti vaatan ka kaalunumbreid, et needlubatud piiridesse jääksid. Igapäevase magusa saan nii hommikusöögist, sest lisan pudrule jogurtit, rosinaid ja vadakukonsentraati – see kokku teeb puduru päris magusaks. Lisaks iga peale trenni vadaku + glükoosi segu, mis kokkuvõttes on ka päris magus ja peale seda erilist magusaisu ei ole enam.Eile näiteks plaanisin puhata, kuid jalg hakkas sügelema ja sõitsin ikka ratast 45 min kodus, peale seda tegi ema sõrnikuid ja shake asemel sõin sõrnikuid maasikamoosiga…..
Oli vast hea suutäis.Pannkook ruulib täiega! Minule maitsevad kõige rohkem pannkoogid murakamoosiga või meega. Murakamoos on üldse minu arvates mooside kuningas! Viimastel päevadel olen koogisöömist ja muude hõrgutistega maiustamist piiranud kuna enesetunne ei olnud enam kõige parem. Praegu piirdun murakajogurtiga ning samuti täiesti pandav toit! Kuna öö jäi erakordselt lühikeseks, siis olen sunnitud kasutama ka Burn energiajooki, et õhtuni vastu peaks. Tuunikala tükid soolvees tulevad lõuna ajal koos sheigiga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2011 at 8:19 e.l. #285570Ott Kiivikas
MemberKohe on algamas ka uus Talleggi munakampaania, stiilinäide mis tulemas on. Seda et muna täisväärtulik toiduaine on vist ei ole vaja enam eraldi rõhutada, ise tarbin keskeltläbi 3-4 muna iga päeva, vahest rohkem vahest vähem. Hiiglasele jään muidugi alla, sest tema lammutab 14 muna ööpäevas…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma võtsin praegu pildi maha, sest kampaania algab veebruarist ja reklaam ei pidavat veel valmis olema, seega kui tuleb lõplik versioon panen uuesti üles.
jaanuar 7, 2011 at 8:27 e.l. #285571vend vähk
ModeratorKunagi oli “Ärapanijas” selline teade: “Müügile tulid Ott Kiivikase munad!” Nüüd siis jälle munad müüki uue hooga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2011 at 8:29 e.l. #285572Ott Kiivikas
MemberKunagi oli “Ärapanijas” selline teade: “Müügile tulid Ott Kiivikase munad!” Nüüd siis jälle munad müüki uue hooga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Munaralli käib kogu aeg ei ole mina veel näinud Talleggis käies, et seal tööseisak oleks munaliin jookseb ja mune tuleb nagu Vändrast saelaudu…
jaanuar 7, 2011 at 8:30 e.l. #285573vend vähk
ModeratorVaatasin Youtubest järgi, et äkki on see Ärapanija saade ka seal üleval, aga leidsin hoopis sellise video:
jaanuar 7, 2011 at 8:38 e.l. #285574Ott Kiivikas
MemberSee video jäi küll segaseks, kuid vaatasin , et oli üles pandud vanu “Sinu Küljes kinni” osasid, näiteks Krišnaiitidega kes ei näinud, vaadake
jaanuar 7, 2011 at 8:44 e.l. #285575vend vähk
ModeratorKusjuures üllatavalt palju videosid oli üles pandud 2010 Eesti KV ja Meistrivõistlustelt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2011 at 8:49 e.l. #285576Ott Kiivikas
MemberLisan ka minu sõnavõtu Eesti Spordikongressil kliki
jaanuar 7, 2011 at 12:51 p.l. #285594Ott Kiivikas
MemberLisan veel ühe koolituse info kui on huvi ja võimalust tulge kuulama.
Eluterve juht = Efektiivselt toimiv organisatsioon
mis toimub 21. jaanuaril 2011. a koolituskeskuses Punane Puu, Tallinnas.
Ajal, mil juhtidele esitatavad nõudmised aina kasvavad, tundub, et unustatakse tähtsaim – juht kui inimene.
Kuidas tulla toime üha enamate kohustutega ning nendest tulenevate negatiivsete emotsioonde käitlemisega säilitades hea füüsilise vormi ja tervise?
Kuidas „jääda ellu“ juhina, lapsevanemana, elukaaslasena, unustamata tähtsaimat-iseennast?
Käsitletavad teemad ja nõuanded on vajalikud kõikidele juhtidele, sest sõltub ju iga organistasiooni efektiivsus otseselt selle juhtimisest.
Seminaril esinejad on pikaajaliste kogemustega tuntud praktikud, kes enda poolt õpetatavat aja jooksul praktiseerides täiendanud.
Seminari kava
9. 30 – 10. 00
Hommikukohv ja registreerumine
10.00 – 11.00 Kõnelemise A ja O
Mõjuv kõnelemine – soovitud tulemus.
Lektor Toomas Lõhmuste, ERR Raadioteatri juhataja ja Tallinna Ülikooli kõnetehnika õppe-jõud.
11.00 – 11.15 Kohvipaus
11.15 – 13.25 Eluterve juht = efektiivselt toimiv meeskond
Töötaja kui suurim riskiallikas igale organisatsioonile? Miks? Inimkäitumise alused.
Emotsionaalse intelligentsuse alused ehk kuidas mõista teisi ja ennast mõistetavaks teha. Head suhted – vähem probleeme.
Kuidas käituks Tark Kuningas? Targa Kuninga käitumise kuldreeglid.
Miks peaks töötama vähema eest rohkem ehk mis meid motiveerib tegutsema?
Kuidas jagada oskuslikult vastutust ning võita aega enda jaoks?
Efektiivselt toimiv organisatsioon = eluterve juht.
Lektor Ülli Kukumägi, nõustaja, tegutsenud eraettevõtjana viimased 20 aastat, aktiivselt psühholoogiaga viimased 10 aastat , et leida vastuseid iga juhi ja ettevõtja töös ettekerkiva-tele probleemidele.
13.25- 13.45 Lõunapaus
13.45 – 15.45 Tervislik eluviis. Toitumise, treenigu ja puhkuse alustalad.
Toitumise põhialused. Õige toitumine – parim emotsioonide genereerija
Mida süüa enne ja mida peale trenni ? Kuidas põletada efektiivselt rasva?
Kas peale kella 6 õhtul tohib süüa?
Kuidas saada lisaenergiat?
Kuidas alustada treenimist?
Kui palju puhata?
Lektor Ott Kiivikas, toitumis- ja treeniguspetsialist, eraettevõtja.
KOHTADE ARV PIIRATUD!
Seminaril osalemise hind 1290.-EEK (82.45 EUR).
Registreerumine meiliaadressil: marius@suhtekunst.ee hiljemalt 14. 01. 2011.a.
või telefonidel 50 30 600, 5 117 629
Koolitus toimub Koolituskeskuses Punane Puu, aadressil Pikk tn 36, Tallinnas.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.