Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
juuli 7, 2015 at 6:01 p.l. #381961
Ott Kiivikas
MemberTrennijutule vahelduseks on saanud valmis 3. osa “Oti kööginurga” saatest ja sedakorda teeme lõunasööki. Täistera kana – juurvilja pasta. Kust see jõud muidu tuleb kui korralikult ei söö!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Retsept (arvestusega 4 – le inimesele)
Täistera pasta 200gr
kanafilee 500gr.
porgandit 2 tk
sibul 1 tk
küüslauk 2 küünt
4 tomatit
sidrun 1/2
kookosõli 2 spl.
maitsestada mersoola, piprasegu ja loorberigamesi 2 tl.
Head isu! Tagasiside, mida soovite edasistes saadetes näha on väga teretulnud!
juuli 8, 2015 at 2:26 p.l. #381974Ott Kiivikas
MemberEile tegin tugevama rinnatrenni ja jõudu tasapisi lisandub, nii tegin teises harjutuses kaldpingil hantlitega surumisi ja uueks rekordiks 65kg x 6 (kordus jäi vast reservi ka) ka rinnatrenazöör millel tavaliselt teen 6-8 kordust põhjas kaalupakiga sai eile tehtud 14 kordust. Tundub, et taastumine ja kogu treeningsüsteem on õige ja see annab ka tulemust. Täna taastun plaanis Revalisse saunatama ja basseinitama minna (ega selle sügisese ilmaga muud targemat teha olegi…)))
juuli 9, 2015 at 9:14 e.l. #381987Ott Kiivikas
Memberjuuli 9, 2015 at 9:39 e.l. #381988breakdown
MemberOtt, Sul videos mõned kordused puudu? Videos on kirjutatud 14 asemel vaid 11
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Köögiteema on väga äge idee! Miinusena: kindlasti oled ise ka märganud, et kui pann suurel kuumusel pragiseb, siis kahjuks pole eriti aru saada, millest Sa samal ajal räägid.
Jõudu!
juuli 9, 2015 at 10:32 e.l. #381989Ott Kiivikas
MemberOtt, Sul videos mõned kordused puudu? Videos on kirjutatud 14 asemel vaid 11
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Köögiteema on väga äge idee! Miinusena: kindlasti oled ise ka märganud, et kui pann suurel kuumusel pragiseb, siis kahjuks pole eriti aru saada, millest Sa samal ajal räägid.
Jõudu!
Kordusi on videos vähem ,sest video pandi käima kui 3 kordust oli juba tehtud…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Andisn ühe vanema kolleegi kätte ja tehnika värk, alati ei taba ära. Köögiteema probleem on mul ka endal selge, peale esimese video tegemist, parandan seda viga! Tänud tagasiside eest!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 9, 2015 at 6:07 p.l. #381994Ott Kiivikas
Member“Oti kööginurk” 4. osa on saanud valmis ja enne kui asute õhtust sööma ehk on just sellest retseptist teile abi. Head isu ja head vaatamist!
Köögivilja omlett:
4-5 tk “Oti tervise” muna
50 gr fileesinki
100 ml piima
ca 20-30gr 8 -viljahelbeid
1 tomat
1 sibul
3-4 küünt küüslauku
1/2 paprikat
1 avokaado
1 väike värske kurk
1 hapukurk
maitsestada meresoola, pipraseguga.
Garniiriks peale värske till ja basiilikjuuli 10, 2015 at 7:43 p.l. #382015Ott Kiivikas
MemberTöönädal õhtus, trennid tehtud ja ega siin pikka pidu ei ole – juba pühapäeval algab järjekordne Fitcamp suvelaager. Terve see nädal on mul vahelduva eduga kulunud selle igasuvise suursündmuse ettevalmistuseks ja asjad on kontrolli all, ütleme nii. Vahepealsed kaks nädalat olen teinud raskemaid trenne, nüüd vahelduseks jälle pumpamine ja superseeriad. Eilne jalatrenn sai videosse jälle osaliselt võetud ja ütleme nii ,et midagi enneolematut ei teinud, samas hea on see, et põlved ja selg peab vastu (küll me uued rekordinumbrid ka jalale teeme).
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kaalunmbrid olen saanud juba sinna, kuhu plaanisin neid üldse lasta (hommikul 91 ja õhtul kuni 93 kilo) plaan on dieeti alustada 1 kilo kõrgemalt, eeldusel, et ka 1 kilo rohkem liha luude peale jääb, rohkem pole mõtet selle lühikese ettevalmistuse aja peale vaadates unistada…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 11, 2015 at 7:00 e.l. #382025Ott Kiivikas
MemberEga laupäev siin ka ei maga, kokasaade on saanud oma järje ja enne kui laagrisse ära sõidan panen järjekordse osa üles.
5. osa “Oti kööginurgast” on saanud valmis ja sedakorda teeme kergema muna-tuunikala salati. Sobib nii kergeks vahepalaks kui õhtusöögiks.
Retsept (väiksemad inimesed jage kahega kogus)
4 tk “Oti tervisemuna”
1 karp tuunikala soolvees
1/2 avokaadot
1 väiksem keedupeet
1/2 sibulat
1 hapukurk
Felixi 3% majonees ca 50 gr.
garneeringuks tilli ja basiilikut
maitsesta soola ja pipragajuuli 13, 2015 at 11:36 p.l. #382114GFR
MemberKus kohast sellist blenderit oleks võimalik hankida?
juuli 14, 2015 at 8:06 e.l. #382125lkv
MemberKus kohast sellist blenderit oleks võimalik hankida?
Euronicsis on kindlasti, olen näinud ka Prismades jne..
juuli 23, 2015 at 5:39 p.l. #382403Ott Kiivikas
MemberVahepeal olen teadupärast postitanud rohkem Fitcampi teemas kuna see võttis viimasest paarist nädalast suure osa ära. Trenni olen teinud korralikult ja reziimi pidanud samuti – peale Jaanipäeva tõmbasin pidustustele kriipsu peale ja nüüd olen 110% panustanud sügisesse ettevalmistusse, loodetavasti annab see ka soovitud tulemuse. Trennis olen teinud valdavalt pumpavaid trenne, raskustest lasen kehal taastuda natuke on tunda andnud erinevad kohad (väike reielihase rebestus ja ka surumistes pean vahepeal koormuse raskuste mõttes maha võtma, kuid õnneks ei midagi väga tõsist). Vigastuste osas on kõva pagas all ja kui juba tunnene, et kuskilt on oht või on kerge venitus, siis võtan kohe sealt koormuse maha, et mitte tõsisemat traumat saada.
Dieedi alguseni jääb täpselt nädal, nö kaalu langus algab 1. august ja tempo 300gr. nädalas, peaks olema piisav, et parimasse konditsiooni ja natuke suurema kaaluga jõuda. Praegu jääb hommikune tühja kõhu kaal 91 – 91,5 vahaele ja õhtune on seal 93 – 93,5 kilo. See on 1-1,5 kilo rohkem kui kevadise ettevalmistuse alguses ja mäletatavasti kevad kujunes väga edukaks.
Homme toimub Revalis lamades surumise võistlus ja lähen aitan seda üritust nii konferantsjeena läbi viia ja samas lubasin ise ka kangi alt läbi käia. Mitte vabandusena kuid lihtsalt kokkusattumus, et täna tegin rinf + õlatrenn ära (lihtsalt oma kava nägi nii ette kokku üle 50 seeria….) kuid ega see jõud ööga ka ära kao ja õnneks on pool keharaskust seega minu puhul seal 46 – 46,5 kilo.
Laupäeval stardin uues Saaremaale, seal toimub siis välitrenazööri avamisüritus. Nimelt teen koostööd workoutstations.com nimelise meeskonnaga ja Kuressaarde sai üks selline paigaldatud ja lähen teen seal nö näidistreeningu (huvilised kõik on oodatud, algus kell 12.00). Tulen samal õhtu leeldatavasti ka tagasi ,sest käimas olevad ooperipäevad ja pühapäeval on jälle oodata suuremat inimmassi mandri poole liikumas.
Siin siis stiilinäide ka trenazöörist
juuli 24, 2015 at 5:57 e.l. #382410Timpss
MemberKas Tallinna randadesse ei plaanita selliseid asju rajada, näiteks Stroomi/ Pirita jne???
juuli 24, 2015 at 6:28 e.l. #382413Ott Kiivikas
MemberKas Tallinna randadesse ei plaanita selliseid asju rajada, näiteks Stroomi/ Pirita jne???
Idee poolest võiks neid olla igas linnaosas – eks sellise küsimusega oleks mõistlik pöörduda Pirita linnaosa valitsuse poole ja saata kasvõi pilt juurde, sest selle hind ei ole tegelikult ka midagi ulmelist, vaadates kui palju eri harjutusi seal teha saab. Kindlasti on plaan seda keskust ka edasi arendada, et seal jalgu ka paremini teha saaks, ülakehale saab juba praegu palju erinevaid harjutusi teha. Seega aktiivsed kodanikud, küsige oma linnaosast järgi ja suunake, mina käiksin hea meelega tihedamini neid näidistreeninguid tegemas. Üks selline keskus on Tallinnas Kuldnoka tn ka olemas – seal siis kortermajade vahel (idee poolest see sobib hästi ka suurema kortermaja juurde täpselt nagu väike mänguväljak on lastele, nii seda saavad kasutada lapsed kui loomulikult eelkõige täiskasvanud treeninguteks.
juuli 27, 2015 at 7:47 e.l. #382510Ott Kiivikas
MemberLaupäeval avasime Kuressaare rannas koos linnapea Madis Kallasega uue välitreeningkeskuse. Ise tegin sellel ette näidistreeningu, ilm oli ilus ja uudistajaid kohal üksjagu. Kui keegi soovib ka oma linna, valda või miks mitte ka kortermaja või eramu juurde sellist välitreeningkeskust, siis võtke ühendust http://www.workoutstations.com lehe kaudu.
juuli 28, 2015 at 9:38 e.l. #382545Ott Kiivikas
MemberVahepeal jõudis eetrisse ka üks telesaade, kus ma varem juba osa võtsin ,kui möödunud reedel oli see eetris “Detektiivimäng” , saate formaat päris huvitav ja usun ,et nii mõnigi televaataja sai minu kohta teada midagi uut, millest varem avalikkus väga ei teadnudki.
Kes ei näinud, siis saab siit lingilt järelvaadata.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.