Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
mai 11, 2015 at 6:40 p.l. #380599
vend vähk
ModeratorÕige otsus ja kui vägevad konkurendid peaksid mingil põhjusel mitte kohale ilmuma
saab ju kiiresti kilokese juurde võtta. Jätan ka endale mänguruumi igaks juhuks ning vajadusel pressin ennast -175 cm kategooriasse. Hea kui saab kahe kategooria vahel valida.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mai 11, 2015 at 8:22 p.l. #380605Ott Kiivikas
MemberÕige otsus ja kui vägevad konkurendid peaksid mingil põhjusel mitte kohale ilmuma
saab ju kiiresti kilokese juurde võtta. Jätan ka endale mänguruumi igaks juhuks ning vajadusel pressin ennast -175 cm kategooriasse. Hea kui saab kahe kategooria vahel valida.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ega me tegelikult konkurente kaalumisel ei näe, sest registreerimine toimub terve päeva jooksul ja kui me õhtul jõuame, siis võib ainult oletada, kellega koos me seal ruumis kokku sattume. Seepärast peab olema ikka kindel sõjaplaan valmis. Seda kilokese juurde ja maha pulli ei taha ma enam läbi elada, mida ma viimane MM tegin….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Õhtul on mul ikkagi praegu +2,7 klio üle, tegin täna veel pikemalt kardiot ja võtsin toitu ka vähemaks. Kuid pole hullu teeme ära. Vaatasin ,et soojenduseks ootab juba 4 poolakat -85 kilostes, kuid ei midagi utoopilist, osad vanad olen varem ka võitnud seal pundist.mai 12, 2015 at 7:00 p.l. #380630Ott Kiivikas
MemberAeg on sealmaal, et kott pakitud, tööd ja trennid tehtud ja nüüd ei jäägi muud üle kui palga järgi minna….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kõik on kontrolli all, trenn läks hästi, teravust ja lopsakust on, loodetavasti tuleb see 3,2 kilo ka maha, mis hetkel veel üle on….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tundub, et ma olen vist seltskonnas kõige karmimas seisus homme….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga noh üks päev võib dieedi tunne ka tekkida, muidu ei saa küll aru , et siin mingi pikk ja kurnav dieet käsil oleks. Hommikul söön kindlasti ja Raigoga läheme juba 7.30 Revalisse jooksuradade peale vatid seljas kõndima ja peale seda saun otsa. Enne lendu peaks saama seisu kus on ca 0,5 kilo üle, see tuleb sõid peal maha ilusasti.Mõned pildid mida sai siis kaasa pakitud, lisaks maikadele ja lühikestele pükstele, sooja on neil päevil seal 20 – 27 kraadi ,selge et varahommikul ja õhtul on jahedam, seega peale on vaja ka ikkagi midagi kaasa võtta. Võistlete kontrollaeg on 10.30 – 10.45 lennujaamas (hea kui saame enne ka ühispildi teha, seega kes varem jõuab, ärge turvakontrollist läbi minge!).
Kaal peale õhtusööki
Ott ilma munadeta reisule ei lähe…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Uued Hula trailmixid (head vahepealad reisi peale) kuna Natalia on päevad läbi laval ,siis talle eelkõige vahepaladeks, et oleks midagigi süüa kiirelt.
Valgubatoonid ja speedshotid – viimased enne lavale minekut ja batoonid vahepaladeks
Grimmi Jan Tana – minule siiani parim grimm ja winner oil
Riisi seda kehakaalu ja energiavarude taastamiseks homme õhtust alates
Koondise dress on valmis
EKFL toetajad
mai 12, 2015 at 7:39 p.l. #380632Ott Kiivikas
MemberTäna tõi sõber Martin kaasa ka sellise tehnika viguri nagu blackeye (võtab 180 kraadi laiust), selliseid grupipilte peaks sellega olema parem telefoniga teha (kuna meil lähb EM ka suurem punt, siis proovime kohe homme selle viguri ära. Näited all (kui kedagi asi rohkem huvitab, siis lisainfo http://www.blackeyemarket.com )
Täna testisime kontoris
Võrdluspildid sama kaugelt üks siis selle viguriga ja teine ilma
Selfie sama kaugelt
mai 19, 2015 at 7:30 p.l. #380952Ott Kiivikas
MemberTagasi kodus! 14 EM tehtud ja kokku 123 võistlust. Kui algselt läksin välja selgelt ikka kulda saama, siis kokkuvõttes olen ka saadud pronksiga rahul ,sest tase sel aastal ülikõva. Minu kategooria võitja võttis ka absoluudi eks see räägib iseenda eest. Samas punktivahed olid väiksed ja ka hõbe ei jäänud kaugele sel korral. Vorm oli super – vast isegi läbi aegade parim, vähemasti nii mulle tuldi paljude saalis olnud inimeste poolt ütlema ja seal on inimesed, kes mind viimased 15 aastat kogu aeg laval näinud. Seega enda poolt oli kodutöö tehtud 110%, siis ei ole ka endale midagi ette heita.
Erilist rõõmu tundsin muidugi õpilaste üle, Rain, Oleg, Raigo, Regina, Johanna tulemuste üle! Võimas oli 3 korda laulda Eesti hümni – need on hetked mille nimel tasub elada (tänud selle eest Kristinale ja Endlale, kes selle võimaluse andsid).
Kogu see 5 päeva möödusid korralike tööpäevadena, selge, et ka tähistamine ei jäänud tahaplaanile…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (poistele tänud mõnusa seltskonna eest, Tuumiku moodustasid Peep ja Raigo). Erilised tänud Ergo Metslale, kes ennastsalgavalt aitas kogus kohapealset asja ajamist kergendada. Suured tänud Silvarile – kes lavataga mehe eest väljas oli samuti Rain. Eleri täitis delegaadina ilusasti oma koha välja ja Natalia teenis ära suure lugupidamise lavakohtunikuna (sai ka hõbemedaliga spetsiaalselt pärjatud). See oli vaieldamatult üks meeldejäävamaid võistlussõite minu pika karjääri joooksul ja kõik koondislased andsid sellesse oma panuse – tänud teile selle eest! Loodan ,et sain omalt poolt teile sama pakkuda!Hooaeg pole veel läbi ja kaks võistlust veel jäänud sel nädalavahetusel Šiauliais “Sun Cup” – selle võitsin eelmise aastal absoluutkategoorias ja päev hiljem pühapäeval Vilnius Open. Loodetavasti panen sellega hooajale ilusa punkti. Raigo tuleb ka kindlasti kaasa, seega hea seltskond on garanteeritud!
Tänud kõigile toetajatele, fännidele ja alaliidule, kes on mind toetanud!
mai 19, 2015 at 7:53 p.l. #380955Ott Kiivikas
Membermai 20, 2015 at 8:01 p.l. #380980Ott Kiivikas
MemberTäna tegin tööasjus väljasõidu Pärnusse ja vahelduse mõttes tegin trenni legendaarses Kimberi Klubis. Ain oli ise letis ja juhatas trenni sisse. Pärnu sattudes treenin võimalusel alati seal ,sest tegemist hästivarustatud töösaaliga. Tee peal olin päris unine ja ega trennist midagi väga ei oodanud ka, läksin nö läbi tegema. Viimased trennid on käsil ja ega siin enam vormi osas midagi ei muuda ka, st. et trennid peavad olema pigem taastavat ja ülesehitavat laadi. Nii alustasin negatiivse kaldega surumisega, kang oli kohe kuidagi kerge (60/20, 90/15, 110/15, 130/10 kõik varu ja 150/7 – kutsusin Aini ja küsisin, et kas neil on kettad või kang kergemad…))) selgus, et kang oligi ca paar kilo kergem, kuid vaatamata sellele tul ikkagi väga kergelt ja raskus siiski korralik. Olen ju dieedil olnud 1 .veebruarist alates. Lisaks kaldpinki 32/15, 40/10, 50/8 kõik varuga. Peale seda veel rinnamasinaid ja õlalihastele lendamisi külgedele ja ette ja lõppu triitsa 3 harjutust.
Käisin tegin Swedpanga töötajatele trenni ja toitumisalase loengu – Tervisenädala raames. Väga tore seltskond ja loodetavasti jäid minu etteastega rahule. Tagasiteel ehmatasin korralikult kui suur põdrapull pidi pea- aegu autole ette hüppama. Õnneks keeras õhus otsa ringi ja ei tulnud teele…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Homme viimane trenn, enne kui Raigoga reede Leetu võistlema sõidame.mai 21, 2015 at 7:25 p.l. #381012Ott Kiivikas
MemberViimane kevadhooaja trenn tehtud! Ega ma seda lõppu niiväga ei oodanud, kuid konstanteerin fakti. Enestunne on jätkuvalt hea ja olen kogu ettevalmistuse toimetanud sisetunnet kuulates ja see on andnud ka väga hea tulemuse. Defitsiidi olen ära lõpetanud ja pigem pisikeses plussis sel nädalal olnud. Kaal nüüd õhtul 89 ja hommikul seal 87 kopikatega. Homme stardime Raigoga siis Leedu poole teele. Loodetavasti ünnestub vähemasti “Eesti piirini” reportaazi ka teha – edasi ei ole neti olemasolus enam nii kindel ,kui tugineda varasemale kogemusele. Asjad on juba pakitud, hommikul teen toidud kaasa, sest oma toitu peab jätkuma kuni pühapäevani (kuna iga nädal pakin asju, siis on juba suht käpas, et võtan kaasa ainult hädavajalikud asjad ja ei vea kaasa midagi ülearust – a´la igaks juhuks…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Vastastest ei ole õrna aimugi ,kuid kuna olen mitmel võistlusel Leedus juba osalenud, siis on enam – vähem pilt selge, kes vastu tulevad , muidugi juhul kui mõni vähk kivi alt välja ei tule…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Loodetavasti läheb kõik plaanipäraselt ja õnnestub mõlemad võistlused kinni panna. Elame – näeme, kerge poistel olema ei saa, sest olen vormi hoidnud!mai 22, 2015 at 5:19 e.l. #381017Reinart
MemberViimane kevadhooaja trenn tehtud! Ega ma seda lõppu niiväga ei oodanud, kuid konstanteerin fakti. Enestunne on jätkuvalt hea ja olen kogu ettevalmistuse toimetanud sisetunnet kuulates ja see on andnud ka väga hea tulemuse. Defitsiidi olen ära lõpetanud ja pigem pisikeses plussis sel nädalal olnud. Kaal nüüd õhtul 89 ja hommikul seal 87 kopikatega. Homme stardime Raigoga siis Leedu poole teele. Loodetavasti ünnestub vähemasti “Eesti piirini” reportaazi ka teha – edasi ei ole neti olemasolus enam nii kindel ,kui tugineda varasemale kogemusele. Asjad on juba pakitud, hommikul teen toidud kaasa, sest oma toitu peab jätkuma kuni pühapäevani (kuna iga nädal pakin asju, siis on juba suht käpas, et võtan kaasa ainult hädavajalikud asjad ja ei vea kaasa midagi ülearust – a´la igaks juhuks…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Vastastest ei ole õrna aimugi ,kuid kuna olen mitmel võistlusel Leedus juba osalenud, siis on enam – vähem pilt selge, kes vastu tulevad , muidugi juhul kui mõni vähk kivi alt välja ei tule…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Loodetavasti läheb kõik plaanipäraselt ja õnnestub mõlemad võistlused kinni panna. Elame – näeme, kerge poistel olema ei saa, sest olen vormi hoidnud!Kutid lammutage siis täiega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !mai 22, 2015 at 6:00 e.l. #381018Ott Kiivikas
MemberKutid lammutage siis täiega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !Ära siis toitu kurku tõmba kui laksud käima hakkavad….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kaigole annan kindlasti üle küüru….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 22, 2015 at 10:13 e.l. #381024Ott Kiivikas
MemberÜhendus otsereportaaziks loodud, vähemasti Eesti piirini….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Juba on mahalaadimisel esimene osa reisi algusest, seega ärge kanalit vahetage.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 22, 2015 at 10:43 e.l. #381025Ott Kiivikas
MemberRoad Movie part 1
mai 22, 2015 at 11:07 e.l. #381027Ott Kiivikas
MemberRoad movie part 2 – Leivategu ja Käo tänav…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 22, 2015 at 11:16 e.l. #381028Ott Kiivikas
Membermai 22, 2015 at 12:18 p.l. #381029tarmop
MemberNo neid otsereportaaze on see kevad olnud siin palju, poole peal aga vajuvad kõik nad ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu teile sinna!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.