Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
aprill 3, 2015 at 1:51 p.l. #379100
Ott Kiivikas
MemberOlen rongis otsapidi teel Ringstedi. Paras seiklemine veel rongidega sest pühadega seoses graafikud teised. Suht keeruline aru saada kas saad õige rongi peale. Loodetavasti sain tunnipärast kohal.
aprill 3, 2015 at 3:59 p.l. #379104Ott Kiivikas
MemberJõudisn kohale ja korraldajalt sain ka vahepeal sõnumi facebooki ,et kõik ok ja õhtune mingi kaalumine on veel kella 19 aeg (praegu siin kell 18). Enestunne ja vorm on ka hea, seega loodetavasti kõik sujub ja homme anname korraliku lahingu.
aprill 3, 2015 at 5:35 p.l. #379105Ott Kiivikas
MemberKõik korras kaalumas käidud täpselt 88,0 kg eks päeva jooksul on vett natuke tavapärasest rohkem välja läinud, selle väikese närvipinge pärast, kuid seda teravam peaks pilt olema. Kaalumas käisin koos leedukatega, kes ka alles jõudsid, seega igati ok. Nägin palju tuttavaid nagu alati (eks ma olen siin põhjamaade meistrivõistlustel ilma ka enne teinud ja selge, et siinkandis teatakse mind päris hästi). Homme juba kell 8.00 peab lava taga olema ja 8.30 algab juba eelvõistlus – st et 12 ks peaks hommikune plokk läbi olema – kuna tehakse ka otseülekanne, siis saate sellele juba kaasa elada varakult. Minu katis 14 meest – vist oligi lõpuks kõige rohkem (eks seal on tugevaid parasjagu sees, altpoolt tuli üles veel ka kunagine põhjamaade abs. meister Thomas Askeland – seega usun ,et kes selle kati võidab võtab lõpus ka absoluudi – elame näeme).
Natuke pildimateriali ka.
Söön täpselt nii nagu olen seda kogu ettevalmistuse teinud – mõne jaoks on see nagu pidulaud…
Sõpradele võtsin kaasa mõned “Vana Tallinnad” ja Kalevi šokolaadi
Kuna ma olen peapaela kandmise toonud uuesti moe sisse kulturismis – siis juba telliti peapaelasid ja võtsin neid siia mõned kaasa. Hommikul käisin Kristine Spo -S shoppamas.
Lava on suur ja show tuleb võimas
Naistele on siin kulda ja karda väljas korralikult
Võid ennast valku täis ajada ja siis patjatele pikali visata
Koos leedu koondisega
Nr. 161.
Hotellis – sedakorda on ikka ülimugav samas majas elan kus võistlus toimub….
aprill 3, 2015 at 8:01 p.l. #379111Ott Kiivikas
MemberEga siin pikka pidu ei ole, sest kell 6 hommikul peab tõusma, kähku grimmima (üksi see kõige lõbusam tegevus ei ole – muuga saab hakkama, kuid selga on keeruline ise teha, eriti kui see natuke laiem kui tavakodanikel….), kuid saame hakkama, vajadusel keegi parandab lava taga. Peale grimmi kohe kerge hommikusöök, paju ei ole mõtet lahmida, sest lavale minekuni ei jää palju aega. Õhtul tegin väikse jalutamistiiru ka ja kerge õhtusöögi (toit kõik kaasas, seega muret ei ole). Ilma oleks keeruline, sest pühade ajal ka toidupoed kinni. Eks annan endast märku peale hommikust võistlust, kel mahti see vaadaku lives, link on Loaded Cupi teema all üleval – vajadusel keegi tõstab selle ette. Oma õpilastele, kes homme lavale lähevad soovin samuti palju edu ja loodetavasti pakute mulle palju rõõmu (sms tulemustega on väga teretulnud). Loomulikult edu kõigile võistlejatele LEKV (mäletan oma esimest võistlust siiani väga värskelt, nüüd elan sama läbi 117 korda ja selge, et uni on hulga sügavam…..))))
aprill 3, 2015 at 8:07 p.l. #379113vend vähk
ModeratorEga siin pikka pidu ei ole, sest kell 6 hommikul peab tõusma, kähku grimmima (üksi see kõige lõbusam tegevus ei ole – muuga saab hakkama, kuid selga on keeruline ise teha, eriti kui see natuke laiem kui tavakodanikel….), kuid saame hakkama, vajadusel keegi parandab lava taga. Peale grimmi kohe kerge hommikusöök, paju ei ole mõtet lahmida, sest lavale minekuni ei jää palju aega. Õhtul tegin väikse jalutamistiiru ka ja kerge õhtusöögi (toit kõik kaasas, seega muret ei ole). Ilma oleks keeruline, sest pühade ajal ka toidupoed kinni. Eks annan endast märku peale hommikust võistlust, kel mahti see vaadaku lives, link on Loaded Cupi teema all üleval – vajadusel keegi tõstab selle ette. Oma õpilastele, kes homme lavale lähevad soovin samuti palju edu ja loodetavasti pakute mulle palju rõõmu (sms tulemustega on väga teretulnud). Loomulikult edu kõigile võistlejatele LEKV (mäletan oma esimest võistlust siiani väga värskelt, nüüd elan sama läbi 117 korda ja selge, et uni on hulga sügavam…..))))
Ise soovitasin nooorkulturistidel täna võimalusel looduslikke uinuteid kasutada, et natukenegi enne võistluseid välja puhata. Üks uhke Põlva noorkulturist küsis et kas konjakit võib ka enne võistluseid võtta- keegi Eesti kulturismitippudest oli soovitanud.
Loodan et noored härjad täna öösel ennast nüüd selliste asjadega üle ei laadi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 3, 2015 at 8:27 p.l. #379114Ott Kiivikas
MemberIse soovitasin nooorkulturistidel täna võimalusel looduslikke uinuteid kasutada, et natukenegi enne võistluseid välja puhata. Üks uhke Põlva noorkulturist küsis et kas konjakit võib ka enne võistluseid võtta- keegi Eesti kulturismitippudest oli soovitanud.
Loodan et noored härjad täna öösel ennast nüüd selliste asjadega üle ei laadi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võtsin ka ühe konjaki kaasa, kuid seda ikka pigem tähistamiseks kui peaks olema rahul on tehtud päevatööga (bankett jäägu ikka võisltuste lõppu eks aegada taga on olnud juhuseid kus see ka enne võistlust osade seltsimeeste puhul on toimunud, tulemus ei olnud kõige parem….)))) Loodetavasti noored kuulavad seda soovitust…. Edu sulle Imre homme ja hoia nagu öeldakse dirigendikeppi hästi käes, et sellest hea kontsert tuleks (sinu tempost sõltub väga palju!)
aprill 4, 2015 at 5:44 e.l. #379126Ott Kiivikas
MemberUni läks kohaliku aja järgi 5.22 ära, tõusin üles ja ettevalmistused kohe käima. Viimast korda keha koorimine ja siis grimm peale. Üksi tehes võtab see ikka kauem aega, eriti selg – selle pean vist laskma veel enne lavale minekut kellelgi üle teha….kuid suures plaanis olen ennast korduvalt ise grimminud ja tulemus on tihti olnud parem kui seal kus 3 abistajat korraga ümber on olnud. Kiire hommikusöök, kas seda kergeks nimetada saab ,kuid 140 gr kiirkaerahelbeid, kausitäis jogurtit ja pudru sisse ca 50 gr vadaku valku. Ei hakka siin eksperimenteerima muu toiduga, kuigi rootsi laud on toitu täis. Lähema poole tunnipärast olen juba lavataga. Loodame parimat!
aprill 4, 2015 at 6:38 e.l. #379127Janika Aavamägi
MemberOtt, Edu Sulle tänasteks võistlusteks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !aprill 4, 2015 at 6:41 e.l. #379128kaido leesmann
MemberEdu Ott!!
Hoiame sulle Revali poistega pöialt!
aprill 4, 2015 at 9:00 e.l. #379130Ott Kiivikas
MemberEelvõistlus läbi ja jätkan 6 parema seas õhtuses finaalis – kokku oli 14 meest kategoorias! Üllatusena see ei tulnud ,kuid rõõmu teeb ikka. Kokku tegin läbi 5 tiiru kohustuslike poose, hooaja avavõistluse esimese poole jaoks on seda päris palju. Sain kohe esimese väljakutse ja lõpus nö eeldatava top 3 väljakutse koos saksa kolliga (see on paras monster) ja norraka Askelandiga. Finaal saab olema huvitav, sest kõigil omad plussid ja miinused – loodame parimat! Nüüd jõudsin juba vahepeal grimmi maha pesta ja vedeliku taastada, vett tuli jälle korralikult välja. Puhkan, söön ja siis uuesti kõik otsast peale, grimm, pumpamine ja võistlus. Jalad on juba praegu valusad, ma ei tea mis homme saab….))))
aprill 4, 2015 at 9:28 e.l. #379131Ott Kiivikas
Memberaprill 4, 2015 at 9:57 e.l. #379133Ott Kiivikas
MemberEsimesed pildi mis facebookist leidsin – tundub et telfoniga tehtud, kuid mingi pildi saab.
Vorm on kuivem kui aasta tagasi samal võistlusel , seda tulid ka paljud ütlema, kellega koos siin varem võistlesime ja üldse täitsa võõõrad tulid pärast eelvõistlust ligi ja kiitisid vormi – seda on ikka hea kuulda.
aprill 4, 2015 at 10:36 e.l. #379134Ott Kiivikas
Memberaprill 4, 2015 at 11:09 e.l. #379135Ott Kiivikas
Memberaprill 4, 2015 at 12:26 p.l. #379138Ott Kiivikas
Member -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.