Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
veebruar 10, 2015 at 8:03 p.l. #373406
Ott Kiivikas
MemberTäna tugevam seljapäev ja jõudu oli – ei midagi enneolematut, kuid energiat ja sellist tunnet, et võiks suuremaid raskusi vahepeal kätte võtta.
T- kangi 50/12, 100/10, 125/10 , 150/10
Ühe käega hantli tõmbed : 65/10, 85/10, 100/8 (kõik varu ) 115/6 see siis oli juba korralik pingutus (reks on seal 12 kordust, kuid ei olnud ikka väga pikka aega “Kaidot” käes hoidnud – on ikka raske r…k
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Peale seda tegingi edasi kergemalt 6 seeriat lõuatõmbeid tunnetusega, plokk ülalt ja kõhuli trenazööril tõmbed laia haardega.Video ka
Homme proovin surumises korralike numbreid teha – näis mis sealt tuleb, viimane trenn oli päris hea.
Raskuste osas mingit kinnisideed ei ole, kui energiat on panen ja kui tunnen, et vaja rahulikumalt teha, siis teen kergemate raskustega. Dieedi teine nädal käimas, kaal kipub kiiremini kukkuma kui plaan ette näeb ja erinevalt oma kolleegidest lavalaudadel, pean pidevalt veva nägema, et kaal liiga kiirelt ei kukus….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (on ikka mõnel probleemid…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Edu kõigile valmistumisel!veebruar 14, 2015 at 7:01 e.l. #377094Ott Kiivikas
MemberMeeste kulturismi poosides on toimunud muudatus ja all täpsem pildiline selgitus. Põhivahe on jalgade asendis all siis omakorda näha mida enam teha ei tohi varasemaga võrreldes.

Pean tunnistama, et minu jaoks suurt vahet seal ei ole, eest poosides panen jala kõrvale nagunii ja topeltbiitsepsis tagant samuti. Kindlasti jalataga osa kaob väiksemaks seljapoosis lailihasega, sest jalad on lihtsalt koos (kuid kui kõigil on ühte moodi, siis parem võrrelda). Sääre näitamisega küljepoosis triitsepsil ei ole ka probleeme. Seega usun ,et need muudatuseid ei muuda suuresti lõpptulemuses midagi (samas on hea kui kõik ikka ühtemoodi poose teevad, muidu on nii ja naa kes kus nurga alt ennast paremaks teeb – lihtsam kindlasti ka kohtunikel võrrelda).
veebruar 14, 2015 at 8:08 e.l. #377096vend vähk
ModeratorLoodetavasti klassikalises kulturismis on endiselt kõik variandid lubatud
veebruar 14, 2015 at 10:40 e.l. #377110Ott Kiivikas
MemberVahepealsetest tegemistest ka. Trennis sujuvad ja jõunäitajad on usukumatult head, vaadates seda, et ei ole teinud ühtegi nö jõule suunatud kava (a´la 5×5 vms). Vahepeal kaks päeva vaevas mingi kõhugripp ja enesetunne ei olnud parim, vaatamata sellele läksin teisel päeval trenni (eelmisel sain vaid kaks toidukorda süüa, lihtsalt toit ei liikunud sees) – samas trennis jõudu oli küllaga.
Nii alustasin negatiivse kaldega sur: 70/12, 100/10, 120/8, 140/6, 160/4 (160 polnud ikka väga pikalt peale pannud)
Teine harjutus hantlitega kaldpink: 32kg/12, 42/10, 52/8, 65/5 (viimane peaks olema ka rekord, vähemasti teise harjutusena sooritatult), olen kunagi ka 70 kilostega kaldpinki surunud, kuid seda esimeses harjutuses ja kordused seal 3-4 korda.
Video katsetest siin – kaal alla 90 ne
Täna olen põhiliselt Sparta Spordiklubis, hommikul alustasime juba tordi söömisega – minge läbi ja saate ka torti. Fitshop Sparta sai täna 6 aastaseks! Sellega seoses kõigile püsiklinetidele -16% kõik kaubad, lisaks eripakkumisi nii riietele kui lisanditele.
veebruar 14, 2015 at 1:08 p.l. #377117DarkCloud
MemberVäga huvitav muutus poosides; eelkõige lailihas selja tagant, see võtab poseerimise mõju palju vähemaks (varem oli jalgade paigutus palju strateegilisem) ning tõstab ülaselja tähtsust.
Millal need uued kohustuslikud poosid kehtima hakkavad?
veebruar 14, 2015 at 7:42 p.l. #377172Ott Kiivikas
MemberVäga huvitav muutus poosides; eelkõige lailihas selja tagant, see võtab poseerimise mõju palju vähemaks (varem oli jalgade paigutus palju strateegilisem) ning tõstab ülaselja tähtsust.
Millal need uued kohustuslikud poosid kehtima hakkavad?
Eeldan, et vähemasti kevadistel Euroopa meistrivõistlustel. Ei usu, et need muudele kommertsvõistlustele enne jõuavad (tihti tehakse eri maades asju üldse omamoodi – kas siis teadmiste puudumises või mingist muust põhimõttest lähtudes). Selge, et kes EM -ks harjutavad, see puudutab praegu konkreetselt mind ja Raigot, kes kulturismis võistlevad, siis meie peame kindlasti oma poseerimises vastavad muudatused sisse viima. Mul andis kindlasti jalgade paigutus poosides just alakehas palju juurde, kuid ega selgki minu nõrk külg ole, kui jalgade osas üle trumbata ei anna. Kui võita tahad, siis pead olema igas asendis hea….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 15, 2015 at 11:05 e.l. #377211Ott Kiivikas
MemberNatuke trennijuttu ka viimane jalatrenn kulges hästi ja natuke sai jällegi juurde pandud.
Kükk raw pausiga all (sügavus ass to grass…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) 70/10, 90/10, 110/8, 130/6, 150/6 (pausiga kükke ei ole varasematel aastatel kasutanud, seega see ka praeguse järgi parim seeria).Jalapress vana masin (see oluliselt raskem kui uuemad versioonid), 200/15,250/12, 300/10, 350/8, 400/9)
Lisaks erinavaid väljaasteid ja harkkükki.
veebruar 15, 2015 at 5:02 p.l. #377241Ott Kiivikas
MemberTäna pidi olema puhkepäev, kuid käisin siiski Revalis, ilus ilm põhjus jalutada ja kohapeal tegin 50 min kardiot ja peale seda poseerimist. Fotoka aku sai aga tühjaks ja nii saingi teha 1 pildi. Kaal kipub langema kiiremini kui plaan ette näeb, kõhuviirus andis sel nädalal oma panuse, praegu proovin pigem natuke tagasi süüa ja kaalu pigem hoida, sest olen graafikust ees. Homme liigun õhtupoole Keilasse, kus teen toidulisandite degustatsiooni – seega Keila rahvas olege kohal 17 – 19.30 Keila Tervisekeskuses (olen kohe seal adminni juures, seega kõik sisenejad või väljujad saavad taastava joogi minu poolt, kindlasti maiustame ka puddingu ja batoonidega).
veebruar 16, 2015 at 8:01 p.l. #377293Ott Kiivikas
MemberTäna oli korralik seljapäev. Viimasel ajal on trennid olnud väga tulusad ja mõnus on niiviisi võistlusteks valmistuda, eriti kui seda saab dieediperioodiks nimetada. Kuna õhtul pidin olema Keilas degusteerimas, siis päeval läksin Revali trenni – raskeid trenne on hea seal teha kõik nö oma harjumuspärased masinad.
T- kangiga alustasin ja seeria selline: 50kg/12, 100/10, 125/10, 150/10, 175/8 (viimane oli juba korralik pingutus, eriti esimene kordus, tõmbe asend selles suht ebamugav ja natuke andis tagareis ka eelmine kord tunda ja oli selline alateadlik hirm, et äkki tõmban midagi ära, kuid õnneks pidasin vastu. Kui raskuse juba liikuma saab ,siis ei ole häda midagi, käepaelad ka veel külge, siis teen veel rohkem, täna lõpus andis natuke juba ka haare järgi, tegin ilma paelteta).
Peale seda lõuatõmbed oma keha raskusega, lisaks kõhuli trenazööril ja üks lemmikuid mulle ka vana kooli seljatrenazöör, mis Revali nurgas seisab ja millega enamus ei oska midagi peale hakata, erit hea on seal ühe käega tõmmata, kuid kaalupakk kipub kergeks jääma, lõpetaisn kaalupakk põhjas + 10 kil oveel otsas rippumas.
Homme tugevam rinnapäev – loodetavasti jätkub seda energiat veel, et näiteks lamades surumises 70 hantlitega proovida….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lisanditest oma tuntud “Oti kombo” HPR + Vitargo ja trenni ajal Amino Rush. Liigeseid hoian ikka Joint+ pealt ja lisaks Omega3 ja D -vitamiin ja eraldi C -vitamiini 1000mg. Vita – min kompleks samuti.
veebruar 17, 2015 at 7:25 e.l. #377314vend vähk
ModeratorHuvitav oleks vaadata Oti tricepsi poosi uute reeglite järgi. Ma ei mäleta, et Ott varem jalgasid nii oleks hoidnud.
veebruar 17, 2015 at 9:27 e.l. #377322Ott Kiivikas
Memberveebruar 18, 2015 at 7:12 e.l. #377342Ott Kiivikas
MemberEile tegin tugevama rinnatrenni ja nagu lubatud sai ka 70 sed hantlid ära proovitud. Ütleme nii ,et ei olnud viga natuke jäi eesmärgist puudu (5 kordust arvasin et võiks teha ja tuli ütleme nii 4,5…), kuid kindlasti üks paremaid surumise seeriaid mida teinud hantlitega olen.
Seeria selline: 32/12, 42/10, 52/8, 60/8, 70/4,5
Lisaks kaldpinki kang: 60/15, 90/12, 110/8, 130/5
Negatiivse kaldega surumine: 90/12, 120/8, 140/5
Lisaks trosside ristamisi ja triitsepsit.
veebruar 18, 2015 at 7:27 e.l. #377343vend vähk
ModeratorAi kurja! Ott läheb härjaks ära! Usun, et see on aja küsimus, millal “Kaidodega” bicepsit tegema hakkab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> veebruar 18, 2015 at 9:37 e.l. #377349kaido leesmann
MemberKõva tulemus, eriti mulle meeldib kui lebolt sa neid hantleid võtad.
Oled sa fitpallil surumisi hantlitega teinud?
veebruar 18, 2015 at 10:27 e.l. #377352Siim Kelner
MemberMulle see pooside muudatus meeldib tegelt, sest see võimaldab keha hinnata mitmekülgsemalt ning kõiki võrdselt. Topeltbiitsal saab sellisel juhul toetada rohkem ühele ja lasta teisele lõigata ning sama tagant poosis säärt ja kakspead otsevaates pingutada. Triits küljelt lubab hinnata sääre sisekülge ja rind-biits sääre väliskulge. Lailihase poosid eest ja tagant lubavad jalgu võrrelda võrdselt koos sümmeetria suhtes.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.