Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 26, 2015 at 9:18 e.l. #376346
Ott Kiivikas
MemberInformatsiooniks niipalju, et täna viin toidulisandite degusteerimist läbi Rocca Al Mare My Fitnessis kella 17.00 – 19.30 ni. Seega inimesed, kes seal trennis käivad, siis teadke, et täna katan mina laua….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Maitsta saab nii uusi smuuthie Mixe kui puddingut. Enne teen samas ära ka jalatrenni!jaanuar 26, 2015 at 2:12 p.l. #376351MartinTauts
MemberKuna te Arctic sporti tulete degusteerima?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 26, 2015 at 7:13 p.l. #376363Ott Kiivikas
MemberKuna te Arctic sporti tulete degusteerima?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui kõik plaanipäraselt läheb siis võib see toimuda juba järgmisel nädalal….anname sellest aegsasti teada. Täna oli Roccas korralik möll, rahvast oli juba päeval kui ma trennis käisin nagu murdu (ma ei tea kas inimesed enam tööl ei käigi?:…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ).jaanuar 26, 2015 at 7:53 p.l. #376366Ott Kiivikas
MemberTrennikohapealt tegin täna jalgu ja sai korraliku trenni. Kükis sain natuke juurde panna ja all pausiga kükkide seeria oli selline: 70/10, 90/10, 110/8, 130/8 (kõik põhja istumised ja ilma vöö ja mingite sidemeteta), midagi jäi sisse ka, järgmine kord lähen 140 välja. Reied võtab all istumine ikka rohkem tööle kui pauguga alla laskmine ja inertsi pealt üles tõusmine. Lisaks nii ühe jalaga pressi , plokiga pressi ja sirutusi ette. Aeroobset ca 40 min kokku.
Enda üllatuseks märkasin ennast koridoris….ja nagu pildilt näha, siis oli ka sealne Ott üllatunud….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 31, 2015 at 5:36 p.l. #376505Ott Kiivikas
MemberNädal on möödunud jälle nagu üks pikk päev…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Samas nagu öeldakse, et kes teeb see jõuab! Tööasjad sujuvad ja samuti ühiskondlikud kohustused, mis omale lisaks võetud, nii osalesin möödunud nädalal nii EOK Täitevkomitee istungil (aitasin jagada ka “Katuserahasid”…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) ja toimus ka EKFL üldkogu – selle koosviibimisel vastuvõetud punktid, mis sportlasi ja käesoleva aasta võistlusi puudutab – ilmub loodetavasti õige pea avalehel uudiste all ja annab selgema pildi, mis muudatusi käesoleval hooajal oodata on.Vahelduva eduga on igal nädalal ka mõni intervjuu või pildistamine nii ka sel nädalal kui järgmisel. Homsest alustan sii “dieediga” – kui seda nii võib nimetada…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tegelikult ei muutu vähemalt alguses suurt midagi ,sest võtan madala allaviimise tempo 0,3 kilo nädalas ja see tuleb nö ise all – vähemalt kuhugi maale. Trennides olen teinud valdavalt siis superseeriaid, kuid tunnen, et vahelduseks tahan jälle natuke raskust panna ja tavaseeriaid teha eks ma nii sisetunde järgi toimetangi – sest keha ütleb päris hästi ette, mida teha (kuid oskus on seda kuulata).Toidu kohapealt ei ole midagi patustanud, täna trennipäeva ei olnud ja suurema magusa rahuldamiseks sõin keefiriga küpsisekreemi puddingut – ja see võtab igasuguse muu magusaga rüüstamise isu ära. Lpasele tegime täna valgupannkooke (karamelli – banaani), mõmises ainult laua taga….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (lisaks ostisn prooviks meega magustatud jäätist – ise maitsesin lusikatäie, päris hea oli, soovitan!)Esmaspäeval degusteerin Pancake Mixi (sh pannkooke Arctic Spordis Tallinnas) kella 17 – 19.30 ni – seega pannkoogile! Lisaks Intrat ja Puddingut ja ka uut Smoothie Mixi!
jaanuar 31, 2015 at 9:18 p.l. #376064Looduses6ber
MemberSee meejäätis on tõesti hea! Olen seda samust pulgajäätisena ostnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 1, 2015 at 1:59 p.l. #376527kaido leesmann
MemberOn sul kevadel tavapärased võistlused või oled kuhugi kaugemale ka minemas?
veebruar 1, 2015 at 2:37 p.l. #376530Ott Kiivikas
MemberOn sul kevadel tavapärased võistlused või oled kuhugi kaugemale ka minemas?
Tavapärasteks võib nimetada juba väljakujunenud kommertsvõistlusi nagu Loaded Cup 4 aprill Taanis ja 11.aprill Sweden GP Malmös, edasi 18.aprill EKV ja 25.04 (ei ole 100% kuid praeguse järgi pakuti Balti Matchi) ja siis EM Hispaania – seega kokku vast 5 võistlust.
veebruar 1, 2015 at 2:46 p.l. #376531Ott Kiivikas
MemberTrenni tegin täna Revalis jalgu ja tasapisi olen saanud ka raskust panna – nagu varasemates postitustes mainisn, teen praegu pausiga kükke ja nii sain ka täna juurde panna ja jäi ka väike varu sisse (iga trenn on praegu +10 kilo saanud juurde panna, kuid selge, et ega see lõpmatuseni nii lähe).
Seeria siis selline 50/10, 80/10, 100/10, 120/8, 140/8 (kõigis jäi varu)
Peale seda mitu harjutust ühe jalaga (nii harilik jalapress kui lamades press plokiga – kasutan tunnetuse mõttes ühe jala kaupa ja praegu sobib selline meetod hästi).
Algselt oli plaan ka vormipildid teha kuna järgmisest nädalast hakkab kaal langema, siis oleks saanud ära vormistada stardipositsiooni (kaal enne trenni 91,5 kilo). Kuid kuna täna olin valdavalt üksi – siis ei olnud lihtsalt kedagi pildistama paluda. Kuid küll ma ehk õige pea mingi pildistamise teen ,et aru saada mis siis möödunud kuu jooksul toimunud on.
All pildid hommikusöögist, olen kasutanud tihti uut Smoothie Mixi – see on superhea maitsega ja keefiriga segades tuleb 1: 1 nagu jogurt. Hästi sobib seda kasutada täistera nisu galettide peal – lisaks peale veel puuviljad banaan ja mandariin.
veebruar 2, 2015 at 7:59 p.l. #376407Ott Kiivikas
MemberTäna toimetasin Arctic Clubis tegin korraliku käe ja õlatrenni ja peale seda samas degusteerimise. Üle tüki aja sain ka pannkooke pakkuda kuna Arcticu kohvik kohapeal võimaldas nende valmistamist – suured tänud seejuures Karinile! Pannkoogid kõik söödi ära ka ja rahvast oli päris palju ja ei mäletagi oma degustatsioone samas klubis, kus poleks vahepeal minutitki vaba hetke olnud – kogu aeg keegi tuli ja uuris ja vahepeal oli korraga korralik piiramisrõngas mul ümber, mis ainult rõõmu tegi.
Peep mürgeldas paralleelselt Spartas samal ajal Olimpi toodetega….
veebruar 5, 2015 at 7:41 p.l. #376751Ott Kiivikas
MemberOlen nüüd trennid vahelduseks suunanud jõu peale (nö püramiidina üles, mitte liiga madalad kordused, minimaalne 5-6 kordust). Kuna suuri raskusi ei ole mõnda aega vahepeal proovinud oli üllatus suur, kui tegin täna rinda ja jõudu oli korralikult sees mõnes harjutuses nagu parematel päevadel.
Negatiivse kaldega surumine 80/12, 100/10, 120/10, 140/6, 150/4 (kõigis jäi väike varu sisse)
Kaldpink hantlite surumine 34/12, 40/10, 50/8, 60/7 (kõigis väike varu – nii palju ei ole kaldpinki tükk aega surunud, usun, et see on lähedal üldse parimale kaldpingil surumisele teises harjutuses ja seda kaalu juures 91 kilo).
lisaks trenazööri ja lendamisi
Eile seljale oli äramärkivam ettekallutused ohutu kangiga viimases seeiras 110kg x 14 ja ütleme nii, et sealgi varu
veebruar 9, 2015 at 6:34 p.l. #376888Ott Kiivikas
MemberTegus aeg, tööasjades toimuvad iganädalased esitlused, viiamti käisime Eduardiga Jänedal, kus toimusid Grilliliidu Talvepäevad. Tegin seal toitumis ja toidulisandite alase loengu ja degusteerisime Walden Farmsi kalorivabasid kastmeid, lisaks Pancake mix ja pudding (nö tavainimestele suunatud tooted). Sel nädalal samuti suurem üritus laupäeval Sparta Spordiklubis kus toimub Sõbrapäeva üritus ja selle raames palju põnevat, ühtlasi peab Fitshop Sparta oma 6. sünnipäeva ja sellega seoses mitmed eripakkumised ja suurem tordisöömine – kõik oodatud!
Sel nädalal osalen paaris teleprojektid – viimasel ajal on selgelt aktiviseerunud meediaga suhtlus ja kutsutakse eri saadetesse külaliseks. Homme “Me armastame Eestit” (sinna lähen juba teist korda) ja siis Margna nädalalõpushow. Lõbusad saated mõlemad, seega selline hea vaheldus.
Täna juhtus linnas vahesik, kus olin nö tunnistajaks. Kuuslin Viru tn otsas, et üks naisterahvas hüüab appi. Vaatasin ,mingi vanamees möirgab ja ahistab ühte nooremat naist (proovib teda nagu krabada kätega) – jooksin kohale ja viisin habemiku eemale ja kutsusin politsei (habemiku käest küsin ,et mis ta möllab, see muidugi paraja joogi all ja ei oska kuidagi oma teguviisi õigustada), andsin politseile üle ja need eskortisid ta minema. Palju õhtul jala ei käi kuna sõidan autoga, kuid vaba päeva puhul tegin linnas jalutuskäigu ja ausalt öeldes, seal liigub ikka parjat seltskonda ringi (naisterhaval seal turvaline käia küll ei ole ja ei näinud ma ca 1,5 tunnise tuuri ajal ka ühtegi patrulli ringi liikumas – mõttekoht, enne valmisi……Aga peamine, et ikka täitke kodaniku kohust ja minge appi kui näete kedagi hädas olevat. Hea oleks täna oma blogi lõpetada lausega ja kurjategija sai oma teenitud palga…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pildi Grilliliidu Talvepäevadelt
veebruar 9, 2015 at 6:42 p.l. #376889okas25
MemberOtt kas olete mõõtnud huvi pärast kui palju raske metallisid on teie spordipoe preparaatidel?
Tehnoloogia tänapäeval ei lase veel teha täiesti puhtaid preparaate.
veebruar 9, 2015 at 7:01 p.l. #376890Ott Kiivikas
MemberOtt kas olete mõõtnud huvi pärast kui palju raske metallisid on teie spordipoe preparaatidel?
Tehnoloogia tänapäeval ei lase veel teha täiesti puhtaid preparaate.
Ma tegelikult päevad läbi sellega tegelengi…..uus äpp on väljatöötamisel….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 9, 2015 at 7:08 p.l. #376891okas25
MemberMa tegelikult päevad läbi sellega tegelengi…..uus äpp on väljatöötamisel….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On olemas teadud mõõtmismeetodid, mis oskavad mõõta raske metallisid. Võin nimetada standard meetodi nime hiljem.
Tean ise, et tööstus lisab ka kogematta rauda, mis ei seedu aga mida magnet tõmbab.
Võin siia tuua hiljem video kuidas saate testida oma preparaatide tööstus raua taset magnetiga.
Spordi preparaatide tehnoloogia lihtsalt lisab natuke tööstus mürke ja huvitav on alati uurida et kui palju neid siis on.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.