Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 4, 2015 at 8:58 p.l. #375585
AnneP
MemberHey 😊 What is your plan for the spring season? Wishing you all the best for 2015!
jaanuar 5, 2015 at 12:18 p.l. #375445Ott Kiivikas
MemberHey What is your plan for the spring season? Wishing you all the best for 2015!
Plan is come to European Champion 2015! Also some GP as Loaded Cup, Sweden GP etc. Some another contest what stay on the road to European cc.
Vorm ei ole paha- täpselt 2015 euroopa meistri hooajaväline kompositsioon
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loodame parimat nagu öeldakse ja kaua need 1 punkt kullast ja finaalist kesta ei saa, ükskord peavad need punktid ka teistpidi kukkuma hakkama.
jaanuar 5, 2015 at 7:18 p.l. #375592Ott Kiivikas
MemberTäna hommikust kuni pealelõunani olin siis filmivõtetega seotud ja päeva teine pool möödus suuresti kontoris. Õhtul korralik seljatrenn. Praegu olen vahelduseks raskustele teinud suuremamahulisi superseeriaid ja nii tuli ka täna ca 60 seeriat selga! Lisaks soojenduseks 6 km jooksu (viimasel ajal olen vähem jooksnud ja jalad on ära taastunud ja proovin uuesti jooksusammu käsile võtta, sest peale päev otsa istumisi on see hädavajalik liikumine, et tagumik rasvaseks ei läheks….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Ettevalmistus on igati kontrolli all ja kui toit on korralik ja lisandid ka sees, siis ei ole häda midagi trenni teha. Lisandite osas hoian jätkuvalt sees Amino Rushi – seda siis trennijoogina ja peale trenni senini enim õigustanud HPR -i. Hommikul pudru sisse Hera80 (uus laadung lisandeid on Soome poolt tulemas, siis söön vahelduseks Smuuthie Mixi – see on ikka supermaitsega toode ja sobib hästi ka pudru sisse panna). Huvitav on see, et motivatsioon tulemusi saavutada on jätkuvalt kõrge ja loodetavasti ei rauge see soov niipea….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kevadist võistluskalendrit lõplikult ei ole paika pannud enda jaoks, kuid kindlasti alsutan Loaded Cupil 4 aprill, peale seda kohe nädal hiljem Sweden GP ja kui midagi targemat teha ei ole, siis võtaks koore ka piimalt (ehk EKV ….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Enne EM jäävad veel mitmed nädalavahetused ja tõenäoliselt on veel Balti Match Leedus ja kui jõudu on, siis ehk veel mõni kommertsturniir ja viimasena EM (sedakorda ei hakka vormi hoidmist pikendama Mr. Olümpia jaoks, see toimub jälle Prahas juuni alguses). Võistlejaid, kes välisvõistlustele sõidavad on kindlasti palju ja eks enne sõite saab juba nö kopereeruda ja koos sõite planeerida.jaanuar 10, 2015 at 4:30 p.l. #375744Ott Kiivikas
MemberMõned päevad on vahepeal kirjutamisele vahele jäänud. Selge, et iga päev ka midagi enneolematut ei juhtu. Trenni teen korralikult, raskuste osas olen vahepeal maha võtnud – läinud veel rohkem üle superseeriatele ja töömaht sellega soses on muidugi kahekordistunud (kuid vahepeal peabk iendale meelde tuletama, et tegeleme kulturismi, mitte jõutõstmisega….)))) Loodetavasti see töömaht kajastub ka pildis – kui uus pildistamine kuu lõpus tuleb. Kaal püsib seal 90 – 91,5 kilo vahel sõltuvalt päevast. Aeroobse töö osakaalu olen tõstnud, viimasel nädalal tuli iga trenni ette ca 35 – 43 min aeroobset (vägisi ei ole seda pressinud, kui on tunne teen ja viimane nädal on seda tunnet niipalju olnud, et ca 5-6 km jooksu teen ikka iga trenni alla, enne kui kangi kallale lähen).
Nagu mõni aeg tagasi mainisin ,siis osalesin üles lühifilmi projektis, kehastudes Eesti üheks rahvuskangelaseks (pilti vaadates võite aimata, kes see oli). Igati vahva kogemus ja loodetavasti lähiajal on seda võimalik ka erinevates kanalites vaadata. Tegemist, siis ERM tutvustava lühifilmiga.
Kes kunagi on mõelnud, et kui Kiivikal oleksid pikad juuksed, siis milline ta välja näeks – vot selline…))))
Siin, siis kõiksugu fantastika ja ulmetegelased
Toidust ka natuke, “Oti munad” on jätkuvalt poelettidel saadavad ja viimati sai just selline kogus neid ka omale koju toodud…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 11, 2015 at 11:38 e.l. #375781volt
MemberNäiteks pakub järelkajana huvi sinu poolt valdkonna alaste artiklite osas küsida sult nagu see postitus siin oli:
jaanuar 11, 2015 at 11:42 e.l. #375782volt
MemberKas te võiks selgitada, mitte niisama kustutada? Et mis reeglid on, millised küsimused siin on lubatud ja millised mitte?
Näiteks, mis selles küsimuses ebatsensuurset oli vms :
jaanuar 11, 2015 at 2:12 p.l. #375788Ott Kiivikas
MemberVõite ikka küsida. Kui need on heade tavadega kooskõlas küsimused, mitte mingite anonüümsete tegelaste spämmimine, siis ikka vastan .Ma pean tunnistama, et ma ei jõua olla kursis kõikide foorumis avatud teemadega – selle lihtsustamiseks võite mulle pana küsimuse siia blogisse ja viite selle kohta, mida soovite küsida. Kui oskan ,siis ikka vastan ja kui ei oska, siis nii ka ütlen ,et selles valdkonnas ei pea ennast pädevaks.
jaanuar 11, 2015 at 3:39 p.l. #375789volt
MemberVõite ikka küsida.
1. Miks siis kustutate küsimusi koguaeg? Näiteks ülaltoodud piltidel olevad küsimused kustutati, mis põhjusel?
Kui need on heade tavadega kooskõlas küsimused, mitte mingite anonüümsete tegelaste spämmimine, siis ikka vastan .
2. Interneti foorumid, sh käesolev, võimaldab luua anonüümseid kasutajaid. Isegi kui panna nimeks pealtnäha usutav nimi, siis ei pruugi selle taga olla eeldatav füüsiline isik, ainult ID-kaardiga saab seda anonüümsust reguleerida. Anonüümsed kasutajad on internetis valdavalt levinud ja nende poolt antav panus arutlusteemadesse on abiks. Näiteks on anonüümsed kasutajad rohkelt aidanud siinset saiti, on aidatud Fishopi kirjavigu parandada, võimaldatud blogimine, jpm. Kas anonüümne kasutaja ei tohi valdkonnast osa võtta ja küsida siin küsimusi? Või mis moodi anonüümsed kasutajad vastust ei vääri?
3. Mida tähendavad head tavad? Kas hea tava on see, et ülaltoodud piltidel olevatele küsimustele tuleks vastata respekteerivalt, mitte aga ära kustutada ilma mingi põhjenduseta? Lisanäitena küsiks, et kui te olete koostanud artikli või protokolli, siis kas on “hea tava” sellest arutleda? Mida tähendab hea tava?
Ma pean tunnistama, et ma ei jõua olla kursis kõikide foorumis avatud teemadega – selle lihtsustamiseks võite mulle pana küsimuse siia blogisse ja viite selle kohta, mida soovite küsida. Kui oskan ,siis ikka vastan ja kui ei oska, siis nii ka ütlen ,et selles valdkonnas ei pea ennast pädevaks.
Kui nüüdsest tohib küsimusi lisada, siis oleks küll tore. Aga ikkagi sooviks teada, et miks siis eelnevalt polnud õigus küsida? Ja arusaamatu on ikkagi, et mis on hea tava. Kas toodud küsimused olid halva tavaga?
jaanuar 11, 2015 at 4:36 p.l. #375791Ott Kiivikas
MemberKodanik volt. Ma ei tea, kes neid kustutas, kuid mina seda ei teinud. Lõpeta see jauramine ära ja küsi kui sul on midagiasjaliku küsida ja kui sa tahad lihtsalt norida, siis minu poolt sulle mingeid vastuseid küll ei tule. Ma ei hakka oma aega raiskama tühja – tähja lahkamise või kellegile aru andmise peale. Kui on soov saad normaalset nõu, siis küsi ja kui ei siis lõpetmae teema.
jaanuar 11, 2015 at 4:52 p.l. #375793volt
MemberKodanik volt. Ma ei tea, kes neid kustutas, kuid mina seda ei teinud. Lõpeta see jauramine ära ja küsi kui sul on midagiasjaliku küsida ja kui sa tahad lihtsalt norida, siis minu poolt sulle mingeid vastuseid küll ei tule. Ma ei hakka oma aega raiskama tühja – tähja lahkamise või kellegile aru andmise peale. Kui on soov saad normaalset nõu, siis küsi ja kui ei siis lõpetmae teema.
Paraku ei saa me aru, mis on asjalik küsimus või hea tavaga küsimus. Kui valdkonna vastutavad isikud kustutavad rohkelt, siis see pole tühi-tähi teema ju. Kui sina ei oska vastata toodud küsimustele 1-3, siis kes oskab?
Esiteks küsiks, et kui valdkonna liikmed toovad kulturismi võistluse protokolli kohta küsimuse, siis miks te kustutate selle küsimuse? Näiteks valdkonna liikmed on leidnud defektid/vead kulturismi protokollist ja korduvalt öelnud foorumis, et kas võiks neid lahendada. Sellepeale on küsimus/teadaanne kustutatud ilma ühegi kommentaariga. Et mis seletus sellele oleks? Ilmselt taas ei tea, kes kustutas, kuid, mis moodi siis saaks ikkagi valdkond korda teha protokolli?
Küsimusi on rohkelt valdkonna vastutavatele isikutele, kuid tänaseni pole neid saanud esitada.
jaanuar 11, 2015 at 5:45 p.l. #375796Ott Kiivikas
MemberParaku ei saa me aru, mis on asjalik küsimus või hea tavaga küsimus. Kui valdkonna vastutavad isikud kustutavad rohkelt, siis see pole tühi-tähi teema ju. Kui sina ei oska vastata toodud küsimustele 1-3, siis kes oskab?
Esiteks küsiks, et kui valdkonna liikmed toovad kulturismi võistluse protokolli kohta küsimuse, siis miks te kustutate selle küsimuse? Näiteks valdkonna liikmed on leidnud defektid/vead kulturismi protokollist ja korduvalt öelnud foorumis, et kas võiks neid lahendada. Sellepeale on küsimus/teadaanne kustutatud ilma ühegi kommentaariga. Et mis seletus sellele oleks? Ilmselt taas ei tea, kes kustutas, kuid, mis moodi siis saaks ikkagi valdkond korda teha protokolli?
Küsimusi on rohkelt valdkonna vastutavatele isikutele, kuid tänaseni pole neid saanud esitada.
Ikka sama ebaselge jutt – ma ei saa aru, millest sa räägid? Kui sul on küsimusi teemade modereerimise ja mingite postituste kustutamise või mitte vastamise kohta, siis minu blogi ei ole kindlasti see koht, kus seda lahendada. Kirjuta oma murest toimetus@fitness.ee ja loodetavasti sulle vastatakse. Rohkem ära siia blogi alla oma probleemidest kirjuta, sest siin sa neile vastuseid ei saa. Edu soovides!
jaanuar 13, 2015 at 8:18 e.l. #375860Ott Kiivikas
MemberJälle natuke lugemist: http://sport.postimees.ee/3053173/dopinguga-voi-dopinguta-eesti-kulturistide-kaks-leeri
jaanuar 13, 2015 at 5:26 p.l. #375876Looduses6ber
MemberVäga kahtlase tooniga artikkel. Aga kuna Ott ise seda siin jagab, siis eeldan, et toimetaja pole “vürtsi” juurde lisanud.
Huvitav vastuolu on näiteks see:”…Nemad kirjutavad vabalt
steroididest ning annavad nõu, kuidas keelatud aineid kasutada, mida süüa ja kuhu süstida. Meiefoorumist võetakse sellised teemad lihtsalt maha.“Samas, enamjaolt kui fitness.ee lehele tulla, figureerib esilehel mõni keelatud ainetest pungil kolli pilt.
jaanuar 13, 2015 at 6:06 p.l. #375877Ott Kiivikas
MemberVäga kahtlase tooniga artikkel. Aga kuna Ott ise seda siin jagab, siis eeldan, et toimetaja pole “vürtsi” juurde lisanud.
Huvitav vastuolu on näiteks see:”…Nemad kirjutavad vabalt
steroididest ning annavad nõu, kuidas keelatud aineid kasutada, mida süüa ja kuhu süstida. Meiefoorumist võetakse sellised teemad lihtsalt maha.“Samas, enamjaolt kui fitness.ee lehele tulla, figureerib esilehel mõni keelatud ainetest pungil kolli pilt.
jaanuar 13, 2015 at 7:17 p.l. #375884Looduses6ber
MemberPigem pidasin silmas igasugu fitness.ee´s leiduvaid artikkleid, uudiseid. Kus siis teksti ilustamiseks lisatud pildil figureerivad needsamad “kollid”…aga samas räägitakse puhtast spordist?
Ning korduvalt olen lugenud ka Sinu poolt öeldud kiidusõnu mõne sõbra “kolli” kohta. Ja usun, et ka Sina vaatad pigem inimese sisu, mitte välist poolt (: Sellesmõttes tundub kuidagi arusaamatu, et üheltpoolt kiidad, kui tubli/edukas keegi tuntud sõber “koll” on, aga teiseltpoolt teed keemikuid maha..
Mõistan ka seda asja, et kui manustad keelatud aineid, ei ole vaja puhast mängu “solkida”. Ka minu silmis on need mehed allapoole arvestust.
Lihtsalt kuidagi suured pinged õhus viimasel ajal. Ja need on minu tekkinud mõtted.
Vabandust, kui kuidagi blogi solgin või pahameelt tekitasin..aga nagu juba eelmises postituses mainisin, ei taha vaenu üles kütta.
Ps: Jälgin ka Sinu tegemisi huviga ja austan Sind tehtud töö eest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.