Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
detsember 22, 2014 at 8:24 p.l. #374585
Sarge
MemberHädavale! Hr Sõõrumaa ütles ka ühes intervjuus, et tema ei tea, kust kohast on tulnud väljend: “Rahas ei peitu õnn!” Tema küll nii ei arva ja see väljend on ilmselt vaeste poolt välja öeldud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
detsember 23, 2014 at 7:35 p.l. #375487Ott Kiivikas
MemberHr. Kalmus oli täna mu facebooki seinale pannud üles videomeenutuse 1999a EMV. Panen selle siia ka üles, loodetavasti ei ole paljud seda näinud ja võib olla ka huvitav võrrelda, mis see EMV tase 15 aastat tagasi oli. Kvalittet nagu sellele ajale kohane, kuid mingi pildi saab. Tänud Marek, ma ei olnud seda ise näinudki videos.
detsember 23, 2014 at 8:10 p.l. #375490Arnold
Memberdetsember 24, 2014 at 8:48 e.l. #374771Ott Kiivikas
Memberdetsember 24, 2014 at 2:34 p.l. #374783Ott Kiivikas
MemberTäna oli jällegi korralik ühistrenn ja kambavaimus peitub jõud! Nii sai jällegi nii mõneski harjutuses uued rekordid tehtud. Lisaks Raigole ja Reginale olid kohal ka Kristina Nuut ja Natalia.
T – kangiga 160 kg x 11
Hantli tõmme 100kg x 15
Ülatõmbed Hoist 190kg x 12
Kokkuvõttev video ka parimatest katsetest.
Kuna alaselg on viimasel ajal pinges eks raskused on ka suured, siis olen uuesti kasutusele võtnud nõelmati (superasi lihaspingete vastu alaseljas), hakkan tegema ka venituspingi seansse (Revalis olemas vastav seadeldis, kus pea alaspidi saab rippuda), lisaks veel otsa pilates rulliga. Juba mõenpäevasel tegemisel on selg paremasse konditsiooni saanud. Kuid seda tuleb teha järjepidevalt ja seda kavatsen ka teha. Soovitan proovida eriti nõelmatti (kodustes tingimustes).
Toode saadaval siin: http://fitshop.fitness.ee/47/0/readmore/853/N%C3%B5elmatt/
Nõelmatt oli kodus pikka aega olemas, kuid eile kui olin ise Fitshopis müüjaks, tuli üks härra ja ostis selle endale ja siis mõtlesin ,et miks ma seda ise ei kasuta, kui see kodus olemas on ja nüüd olen teinud kaks seanssi päevas hommikul ja õhtul.
Pilates rull: http://fitshop.fitness.ee/trenazoorid/0/readmore/987/TP-GRID-massaa%C5%BEirull-/

Seljavenitus pink:
detsember 24, 2014 at 2:50 p.l. #374752eliviielo
MemberSee seljavenitusaparaat Revalis päris sitke, üks lemmikutest.
Mõnes saalis selline, et kui peale ronida, tunne, et variseb kokku või tõuseb õhku.
Saab korralikult lülid lahti.
detsember 24, 2014 at 3:00 p.l. #374754Ott Kiivikas
MemberSee seljavenitusaparaat Revalis päris sitke, üks lemmikutest.
Mõnes saalis selline, et kui peale ronida, tunne, et variseb kokku või tõuseb õhku.
Saab korralikult lülid lahti.
See on jah tugevam ja mõeldud suuremale kasutajate hulgale, mul ei olnud kohe lihtsat sobivat pilti võtta, kuid pean seal peal hakkama tihedamini käima, peale esimest korda oli selg juba vabam.
detsember 24, 2014 at 4:54 p.l. #374756MartinTauts
MemberHäid jõule Ott!
detsember 24, 2014 at 7:15 p.l. #374758Ott Kiivikas
MemberHäid jõule Ott!
detsember 24, 2014 at 8:29 p.l. #374745LauraL
MemberJõutõstjate nr 1 fännile väike jõulutervitus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 24, 2014 at 9:32 p.l. #374702tarmop
MemberTäpsustus, et kõik tegid seda esimest korda elus. Küll harjutamine teeb meistriks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 25, 2014 at 8:03 e.l. #374704Ott Kiivikas
MemberSee on hommikul ärgates parim jõulukingitus…..”Kellade mäng”….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Olin just riietusruumi sisenenud, kui peaosalised saabusid kellade mängult ja oleksid sama harjutust mulle pakkunud ka nappimas rõivastuses….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tublid poisid, erit Külaviirud – suppertöö! Ilusaid pühi sõbrad!detsember 25, 2014 at 5:24 p.l. #374870Ott Kiivikas
MemberPühad on siiani möödunud kõva trennitegemise all, mis saab veel parem olla kui täis kõht ja töökohustuste puudumine, ideaalne aeg loom trennis lahti lasta. Täna tegin vahelduseks rinnale ja triitsile pumpavat trenni. Superseeriad, lihase lööb täis korralikult kui 5-6 seeriat igas 10 kordust 10-15 sek pausidega pumbata. Soojenduseks veel jooksu 7 km (tavapärasest rohkem ,sest toitu tuli ka eile tavapärasest tunduvalt rohkem….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), täna võtame juba natuke rahulikumalt.Homme sõidan Tartu ja olen Honda Spordikuulsuste Jõuluturniiril õhtujuhiks nagu viimastel aastatel tavaks on saanud. Võistluste algus kell 14.00 – kõik on oodatud vaatama. Lõunakeskuse jääl see toimuma saab ja siisepääs TASUTA!
detsember 25, 2014 at 9:15 p.l. #374678Draakon40
MemberPühad on siiani möödunud kõva trennitegemise all, mis saab veel parem olla kui täis kõht ja töökohustuste puudumine, ideaalne aeg loom trennis lahti lasta. Täna tegin vahelduseks rinnale ja triitsile pumpavat trenni. Superseeriad, lihase lööb täis korralikult kui 5-6 seeriat igas 10 kordust 10-15 sek pausidega pumbata. Soojenduseks veel jooksu 7 km (tavapärasest rohkem ,sest toitu tuli ka eile tavapärasest tunduvalt rohkem….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), täna võtame juba natuke rahulikumalt.Homme sõidan Tartu ja olen Honda Spordikuulsuste Jõuluturniiril õhtujuhiks nagu viimastel aastatel tavaks on saanud. Võistluste algus kell 14.00 – kõik on oodatud vaatama. Lõunakeskuse jääl see toimuma saab ja siisepääs TASUTA!
Jah, see tuleb põnev üritus. Sai ka eelmisel aastal Viljandis vaatamas käidud ja kui koju kätte tuuakse, siis kindlasti vaja minna.
Tulge kohale!
detsember 26, 2014 at 4:44 p.l. #374684vend vähk
ModeratorAutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.