Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
oktoober 20, 2014 at 8:17 p.l. #372538
Ott Kiivikas
MemberHull värk just sain koju….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kaks päeva kaks võistlus 11 korda kohustuslike poose + lavataga pildistamisi, bankett hommikuni, otse lennule, unetunde minimaalselt – kuid kõik see oli seda väärt!Peale Eestikaid läks pidu natuke pikaks ja panin otse lennule, ütlem nii, et ei olnud just Vilnusesse saabudes kõige teravam pliiats pakis…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga taastumine on mul kiire ja päeval olin juba traksis ja õhtul andsin kohalikele kollidele korraliku lahingu. Sedakorda oli tugevam tase kui Savickas Classicul seal oli +100 kilo mehi sees. Kuid all pidin vanduma samale mehele Anton Sajanckovskijle. Oli hea, mis seal ikka. Oma vorm oli ka hea – seda kinnitasid ka mehed, kes mind kaks nädalat näinud ei olnud ja eks eelmise õhtu bankett oli ka hästi mõjunud…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuiv ja lihased olid täis…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Täna ajasin Vilnuses veel tööasju hr Zavickas tegi linnatuuri ja loodetavasti on meest õige pea ka Eestisse oodata, aga sellest juba siis.Kolm trenni ja reede stardime Tšehhi , seega graafik on väga tihe. Homme võib mind oodata Keilasse, teen õhtul seal degustatsiooni, seega sellekandi rahvas olge kohal ja enne plaanin samas ka trenni teha. Degust 17 – 19.30 Keila Tervisekeskuses.
Õpilased valmistasid EMV palju rõõmu, tänan neid! Samuti korraldusmeeskonda ja vabatahlike eesotsas Jüri Viloga!
oktoober 21, 2014 at 7:23 p.l. #372600Ott Kiivikas
MemberMõned pildid leidsin ka facebookist Vilniuse võistlusest. Pilte ei ole palju ,kuid tundub, et sedakorda olin ka võidule lähemal kui kaks nädalat varem. Võidumees oli pehmem kui kaks nädalat tagasi ja ise pigem teravam. Eks see tantsuplatsilt minnes otse, kuivatab korralikult…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esikolmik
Mis näod on siis kui publikule selg keeratakse….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esimene väljakutse top 4
oktoober 21, 2014 at 7:51 p.l. #372602Ott Kiivikas
MemberMõned pildid, mis jäid väljaspoole võistlust
Esmaspäeval tegi linnatuuri suur Z isiklikult, käisime tema saalides ja arutasime koostöö plaane, mees loodetavasti novembris Tallinnas. Väga muhe ja peaga mees.
Sellise toidukarpide komplekti ostsin ,et mugavam toitu kaasa tarida oleks. Päris hea – eriti ka võistlustele kaasa võtta.
Siin hotellis Vilniuse vanalinnas ööbisin, väga viisakas koht, soovitan Radisson Astoria
Peale võistlust juba traditsiooniks saanud suši laks…
oktoober 28, 2014 at 9:41 e.l. #372896Ott Kiivikas
MemberMõned pildid veel Pepa võistlusest. Mõne sõnaga ka omalt poolt. Kõigepealt tore oli jälle suure võistlkonnaga käia – palju lõbusam kui üksi ringi seigelda. Tänud kõigile vahvatele resisikaaslastele! Tulemused olid konkurentsi arvestades head. Ise jäin väga rahule, sest nägin kes joonele tulida ja enne võistlust arvasin ,et kui top 3 tulen olen rahul ja iga koht kõrgemale on boonus. Suurimat rõõmu tegi see, et suutusin edestada selle aasta Amateur Olympia 2. koha meest -90kg (ise olin mäletatavasti sellel võistlusel alles 10 koht ja nüüd saim magusa revanši). Selle aasta -85 kg EM hõbe leppis alles 4. kohaga. Tae on sel võistlusel aasta – aastalt tugevamaks läinud ja see on hea kontrollvõistlus enne MM i. Olgu lisatud, et minu kaalu võitja, mees kellest ei teadnud enne seda võistlust midagi noppis ka absoluudi tiitli võites seejuures nimekat poola raskekaallast, kes MM olnud top 3 varem ja oli ka sedakorda väga heas vormis. Oma vormi kohta sain väga positiivset tagasisidet – inimestelt, kes mind aastaid näinud on ja samas nüüd üle jupi aja nägid ja kinnitasid, et üllatasin neid. Päeval olin natuke üle söönud ja õhtuks suutsin tegelikult vormi veel parandada ja õhtul lõikas vorm juba korralikult.
Tüdrukutest bikiinis natuke kahju – minu silma järgi väärinuks kõrgemat kohta. Esta oli tuntud headuses ja usun ,et sai üle tüki aja korraliku võistluse. Peebul on vormireservi ja usun ,et see võistlus andis talle korraliku refreshi, mida parandada ja edasi teha – ise sain sama laksu eelmise aastal ,kui olin seal pooliku vormiga 5. kohta ja 4 nädalat hiljem sain juba MM finaali – kuid Pepa avas silmad.
Ega siin käed rüpes istuda saa – juba reedel stardime Põhjamaade MV Islandi ja siis jääb veel viimane jõuproov ja tähtsaim MM Brasiilias. Sel nädalavahetuse miinimumeesmärk on võit -90kg ja boonuseks võiks olla absoluudi võidu kordamine kolmas aasta järjest. Kuid võtame samm samult ja peaasi on näidata veelgi teravamat vormi – ega millegi muuga seal ei ehmata. Koormus on trennis korralik ,iga trenn algab ” soojendusega” 8 km joosku ja siis kang otsa.
Meie Team Pepal
Koos Lukas Osladiliga -mees läheb üle PRO avatud sarja ja kasvab….
nii minu kategooria kui abs võitja – riietes märkamatu , kuid laval suur (mees kaalus 81 kilo….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nägi välja laval täis 90 jalad nagu raskekaalus…)Hea vana sõber ürituse peakorraldaja , kes seda 36 aastat jutti on korraldanud Stanislav Pešat
No comment – lihtsalt ilus!
oktoober 31, 2014 at 10:03 e.l. #373088Ott Kiivikas
MemberNii olen otsapidi jälle lennujaamas ja sõidan Islandile Põhjamaade MV -le. Teised koondislased on juba enne ära läinud, kohtume osadega Helsingis ja sealt läheme sama lennuga. Olen võistlenud järjest kõikidel PMV 2006 aastatst alates ja 4 korda on õnnestunud võita kategooria ja kaks korda absoluut. Nagu öeldakse kaks ilma kolmandata ei jää ja praegune vorm seda lubab ka. Eks kohapeal paistab ,kuid olen teinud sedakorda tõesti väga hea ettevalmistuse ja ka selle nädalaga on pilt liikunud veel teravamaks ja enestunne on super! Õhtul kell 18 on kaalumine, siis saab aimu, mis seisus vastased on – pildi ja video järgi on väga keeruline hinnata. Proovime kohapealt anda ka operatiivset ülevaadet, niipalju kui õnnestub. Loodame, parimat!
oktoober 31, 2014 at 1:01 p.l. #373099vend vähk
ModeratorEdu Otile ja Eesti koondisele Islandi vulkaanikraatritesse! Eks neid kahe absoluutse tiitliga mehi on teisigi
loodetavasti rebid kolmandaga ette
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 31, 2014 at 4:07 p.l. #373119Annika Pärtel
MemberEdu ja ootame laksude kostvust siiamaile ka!
oktoober 31, 2014 at 11:04 p.l. #373146Ott Kiivikas
MemberOleme ilusasti kohal, kohe otse lennujaamast sõitsime kaalumisele ja jõudsime õigeks ajaks (2 tundi on Eestiga ajavahe ,siin kell taga). Läks suht ruttu kulturism oli seejuures kohe alguses nagu ka homsetes finaalides soojenduseks klassikale ja bikiinidele…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Peep võistleb mehed – 80 kg hommikuses eelvõistluses finaalipääsu eest, sama Esta ja bikiininaised Ene ja Signe ja hommikuses plokis on ka hr. Savisaar (mitte Ets…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Kellegil kerge olema ei saa, päris tugev seltskond on kohal, kuid loodame parimat. Teised on Radissonis, ise elan peatänava kõrval ,algul öeldi, et kohad peahotellis täis ja siis bronnisin eraldi kööktoa. Kuna täna on Halloween, siis õues käib korralik mürgel ,loodetavasti saan ikka magada. Hommikul kohe 9.00 algab eelvõistlus (eesti aja järgi 11). Siiani on kõik hästi sujunud, hinnad on siin suured, sest 1000 kohaliku on ca 6€, seega arvutama peab korralikult…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ilm oli hommikul olnud tormine kuni 32m/s tuult, Signe ja Ene olid varem kohal ja pidid sõna otseses mõttes tuulega minema lendama. Kui meie jõudsime oli juba rahulikum. Eks anname jooksvalt teada kuidas hommikune plokk läheb.november 1, 2014 at 6:38 e.l. #373149tarmop
MemberEga seekord lennujaama midagi unustanud!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu teile sinna!
november 1, 2014 at 7:21 e.l. #373152Ott Kiivikas
MemberEga seekord lennujaama midagi unustanud!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu teile sinna!
Nii sirgena ei ole ma tükk aega turvakontrollist läbi tulnud kui siia tulles….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 1, 2014 at 7:27 e.l. #373153Ott Kiivikas
MemberUni läks vara ära (eesti kella järgi see sisemine kell töötab ,st enne kella 6 kohaliku aja järgi olin juba üleval) hommikusöök tehtud, pakin asjad ja lähen teistele lavataha appi.
Selline lage väli ja madalad majad on valdav pilt, mis lennujaamast sõites avaneb
Hommikune puder, toidust tuleb kuni võistlusteni kinni hoida harjumuspärast toitu süües
Väike hommikune vormikontroll ka
november 1, 2014 at 7:53 e.l. #373154a n d y
MemberVäga ilus vorm Ott. Te olete ikka päris erakordne (Y)
november 1, 2014 at 8:02 e.l. #373155mihkelvaino
MemberEdu võistlusel!!!
november 4, 2014 at 7:41 p.l. #373347Ott Kiivikas
MemberNatuke võistlusest ka. 6 sügishooaja võistlus ja kokku 12 võistlus sel aastal sai tehtud Islandil Reykjavikis ja tagantjärgi tänan, et selle tee ette võtsin ,sest algsetes ettevalmistusplaanides seda sees ei olnud. Seltskond oli vahva – üldse need ühised sõidud lähendavad inimesi ja eks kohapeal õpid inimesi ka paremini tundma, seega tänan kõiki kaaslasi ,kes hea seltskonna ja abivalmiduse eest kohapeal hoolitsesid! Eelinfo oli võistlustest teada ja palju võistlejaid ei olnud, see – eest igas kategoorias paar korraliku pujääni sees ja olles varasemalt kahel korral absoluutkategoorias võidutsenud, siis ei saanud ka sel korral eesmärk väiksem olla. Võtsin samm – sammult, kõigepealt kategooria (seal tuli vastu minust lühem ja lihasmassis kindlasti jämedam Markkus Heikkinen, selle aasta Soome absoluutne meister. Soome tase oli sel korral väga hea, olgu etterutates öeldud, et raskekaalus võidutsenud ka minule kaotanud Peter Wilenius, edestas kodus teist soomlast, kes Arnold Classicul -100kg hõbeda oli vahetult enne saanud…., seega ei saa öelda, et taset ei olnud…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kui vaadata ka punktiskoori, siis kategooriavõit tuli peaaegu ühehäälselt ja ka absoluudis oli siiski selge punktivahe minu kasuks. Seega vorm, vorm ja veelkord vorm on võtmesõna – kui see on võid võita 21 kilo raskemaid mehi ja kui seda ei ole, võid kaotada oluliselt väiksematele kuid teravamatele meestele. Mõtteaineks teistele!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda ettevalmistust on iseloomustanud vaikne vormi küpsetamine, ilma tormamata ja selle aluseks oli hea stardipositsioon. Kaalulangus viimased nädalad 200 – 300 gr max, kuid mis läheb on suures osas rasv vähemasti nädal – nädalalt pilti hinnates. Kangi teen korralike raskustega nii läksin täna ka surumises välja 145 kg ja tegin 4 se seeria. Jooksu maht on üleval ja see mulle sobib, vähemalt jala teravus lubab seda kinnitada (ei väsita ära ja samas põletab korralikult) 8 km iga trenn soojenduseks, see on praegune maht ja MM jäänud 7 trennist tuleb kokku siis 56 km…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks kui hooaeg saab mööda, teen pikema kokkuvõtte ja ütleme nii ,et on mida kirjutada. Vaieldamatult parim hooaeg juba praegu enne MM – kuid ega ma sinna mütsiga lööma ei lähe, küppsetan veel teravust ja proovin sedakorda -85 kilostes jälle vahelduseks.
Väga vahva oli ,et sain jääda 1 päeva veel Islandile, sest tegemist ikka väga fantstilise maaga ja koos Signe ja Enega sai veedetud vahva päev. Tänud naised teile hea seltskonna eest!
Mõned pildid veel Islandilt
november 5, 2014 at 9:21 e.l. #373360Angelo
MemberAastaringselt väga kuiv. Millal viimati 100+kg-ne olnud oled? ehk leidub ka pilti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.