Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
august 27, 2014 at 7:35 p.l. #369947
Ott Kiivikas
MemberPannkoogi kolmapäev! Nagu pealkiri ütleb, siis sai proovitud uusi valgu pannkooke ja midagi ei ole öelda, pettuma ei pidanud! Maitsesid täpselt nagu tavalisedpannkoogid, lihtsalt koostis siis tervislikum ja valgurikkam. Proovisin banaani toffe maitset ja peale marjad + Walden Farmsi kalorivaba karamellisiirup. Kui ei ütle keegi ,et see on teise koostisega, siis maitse järgi poleks küll aru saanud!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegin ka täpsed pildid ja video ,mida hetkel üles laen ja kus on kogu valmistamisprotsess (kodustes tingimustes ) peale võetud. Loodetavasti aitab teil kodus seda järgida.
Kohe lähemalt!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 27, 2014 at 7:38 p.l. #369948Ott Kiivikas
MemberTütrele, kes on 7 aastane andsin esimesena proovida ja kommentaar oli selline “maitsevad nagu vanaema pannkoogid!”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nagu öeldakse lapse suu ei valeta!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 27, 2014 at 8:05 p.l. #369949Ott Kiivikas
MemberSiin siis esimene koduvideo – tulevikus teeme kvaliteetsema ,kuid esialgu usun ,et sellest on abi.
august 27, 2014 at 8:12 p.l. #369951Sarge
MemberIse küll magusa sõber ei ole, aga õele ikka peaks ühe paki võtma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 27, 2014 at 8:17 p.l. #369952Ott Kiivikas
MemberLühidalt siis nii numbrites:
400ml piima (sellest sai siis 14 paksu pannkooki)
160gr. Pancake Mix
Segada läbi (segasin blendris, kuid usun ,et seguneb täitsa nagu pannkooke segatakse lusikaga kaussi)
praadida pannil mitte vägakõrgel temperatuuril kumabi poolt ca 1 min.
Naudi koos Walden Farmsi kalorivabade kastmetega (kui figuur ei lubavanaema moosi süüa!)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peale võib panna nii marju kui nagu üleval tehtud pildil näha on, siis on segatud keefir pudinguga ja pandud kihtidena vahele, valatud üle kalorivaba karamelli siirupiga ja marjad peale!
Head proovimist!
august 27, 2014 at 8:18 p.l. #369954Ott Kiivikas
MemberKui nüüd arvuti käepärast võtta võib ka ühe pannkoogi sisalduse suures piirdes välja arvutada, õli lisab ka kaloerid, kuid nagu videos ütlen ,siis korraliku panniga saab ka väiksema rasvaga praadida.
august 27, 2014 at 8:36 p.l. #369956Ott Kiivikas
Memberaugust 27, 2014 at 8:56 p.l. #369957taurimetsaviir
MemberTegin ka omale täna pudingu asemel pannkooke ning mul ei jätku sõnu, see on ikka tõsiselt hea asi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 28, 2014 at 5:39 e.l. #369959Ott Kiivikas
MemberTegin ka omale täna pudingu asemel pannkooke ning mul ei jätku sõnu, see on ikka tõsiselt hea asi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas õnnestus ilusasti esimesel korral? (ma ausalt öeldes ise ei mäleta kunas enne eilset viimati üldse pannkooke sõin…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ).august 28, 2014 at 5:50 e.l. #369960taurimetsaviir
MemberKas õnnestus ilusasti esimesel korral? (ma ausalt öeldes ise ei mäleta kunas enne eilset viimati üldse pannkooke sõin…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ).Täitsa ilusti tuli välja küll. Segamini ajasin ka lusikaga, ei olnud probleemi ega midagi. Ega ise ka ei mäleta, millal viimati pannkooki sai söödud..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 28, 2014 at 9:53 e.l. #369981Looduses6ber
MemberUuriks kohe, et miks siis pannkooke ei sööda?
Kui teha ise või anda vanaemale mõned juhised
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei leia mina midagi miks mitte pannkooki süüa. Mul ema teeb ilma suhkrut lisamata ja muna läheb ka ikka korralikult sisse
Kui nisujahu ei sobi, vahetage see mõne muu jahu vastu välja. Või mingi osa jahust siis asendada valgupulbriga(siit tekib ka küsimus, et mis seal pancake mix´i koostisosad on?)Ja maal olles saanud traditsiooniks, et iga pühapäev pannkoogiga alustada. Moosi asemel määrin peale veidi mett ja mmmm mmm mmmm..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 28, 2014 at 11:50 e.l. #369984taurimetsaviir
MemberUuriks kohe, et miks siis pannkooke ei sööda?
Eks selliste heade asjade isud tulevad tavaliselt dieedi ajal enamikel ning siis lihtsalt ei saa sellist luksust, et teeme nüüd hommikul pannkooke
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 28, 2014 at 12:09 p.l. #369985martinkink
MemberEks selliste heade asjade isud tulevad tavaliselt dieedi ajal enamikel ning siis lihtsalt ei saa sellist luksust, et teeme nüüd hommikul pannkooke
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hommikune puder (süsivesikud) asendada kord nädalas pannkookidega ei tee ma usun kellegi vormi hullemaks. Pigem ikka paremaks. Keha stressitase langeb
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Asi ikka viitsimises
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 28, 2014 at 12:24 p.l. #369986taurimetsaviir
MemberHommikune puder (süsivesikud) asendada kord nädalas pannkookidega ei tee ma usun kellegi vormi hullemaks. Pigem ikka paremaks. Keha stressitase langeb
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Asi ikka viitsimises
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ole proovinud ega proovi ka seda arvatavasti, sest nüüd saab pannkooke ju süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga muidugi tuleb need ka täpselt sisse arvutada ja kõike sellist, ega niisama ei saa miskit süüa.august 28, 2014 at 1:29 p.l. #369988Looduses6ber
MemberEks selliste heade asjade isud tulevad tavaliselt dieedi ajal enamikel ning siis lihtsalt ei saa sellist luksust, et teeme nüüd hommikul pannkooke
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaata järgmist postitust.
Hommikune puder (süsivesikud) asendada kord nädalas pannkookidega ei tee ma usun kellegi vormi hullemaks. Pigem ikka paremaks. Keha stressitase langeb
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah. Minu teada premeerib näiteks Ott ka ennast vahel jäätisega ja seda isegi dieedi ajal. Õigus?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pigem on see kuskilt tulnud alusetu kartus, et dieedi ajal peab toit võimalikult maitsetu ja vastik olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis on asi õige. Ja egas igapäev ei peagi end pannkoogi/jäätisega premeerima 
Aga endiselt ootab selle Pancake-mix koostisosi ja makrosid (: Aitäh. Võib näiteks pilti teha etiketist.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.