Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
märts 17, 2014 at 7:49 e.l. #361067
Archangel
Member100 seeriat?
10 Harjutust ja igat harjutust 10 seeriat= 100 seeriat!!!
Müstika.
Täielik. Ma teen ühes trennis biitsale 4 seeriat ja kõik.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 17, 2014 at 7:50 e.l. #361068rennosport
MemberMinu puhul võtaks see aega umbes 6 tundi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul 5 harjutust ja 5 seeriat võtab aega kuskil 1,5 tundi.
Ma pean ka veits koormust tõstma, muidu ei saagi kunagi suureks.
märts 17, 2014 at 8:12 e.l. #361069Ott Kiivikas
Member100 seeriat?
10 Harjutust ja igat harjutust 10 seeriat= 100 seeriat!!!
Müstika.
Ei siin ole midagi müstikat -see oli seejuures veel taastav treening…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ega saalis magades liha luudepeale ja vööte kerepeale ei tule…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna õhtul peaks tulema Tallinna TV 21.30 Spordiakadeemia saade ja seal peaks olema ka lugu nõrkadest kulturistidest….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , kes muidu Tallinna TV ei vaata, siis täna ehk teete lülituse….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 20, 2014 at 6:15 e.l. #362414Sarge
MemberOtt, homme Revalis mind ja Kädyt vastu võtad? Võiks koos ühe trenni teha ja pärast veeparki lebotama minna.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 20, 2014 at 6:45 e.l. #362416Ott Kiivikas
MemberOtt, homme Revalis mind ja Kädyt vastu võtad? Võiks koos ühe trenni teha ja pärast veeparki lebotama minna.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tere, õhtuks on homne plaan selgem annan teada.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 20, 2014 at 6:46 e.l. #362417Ott Kiivikas
MemberMinu puhul võtaks see aega umbes 6 tundi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul 5 harjutust ja 5 seeriat võtab aega kuskil 1,5 tundi.
Ma pean ka veits koormust tõstma, muidu ei saagi kunagi suureks.
Sa peaksid tõstma mahtu ,mitte intensiivust, suur seeriatehulk on pumpavad seeriad 15-30 sek pausiga maksimaalselt ja ca 8-10 seeriat jutti…..
märts 20, 2014 at 7:45 e.l. #362424rennosport
MemberKuna ma nüüd olen üks 2-3 kuud jutti raskustega möllanud, siis ongi plaanis ja juba töös pikemad seeriad.
Korduste arv jääb 12-15 vahele.
Kuna eile esimene taoline, siis vähe rahulikumalt, kuid edaspidi plaan selline näiteks õla puhul.
X Hantlitega pingil surumine 5 seeriat 12-15 kordust
X Seistes sirgete kätega külgedele tõsted hantlitega. 5 seeriat 12-15 kordust
( plaanitult sirgete kätega ja kergema raskusega, kuna sel juhul lihase tunnetus maksimaalne)
X Küljega kaldpingil hantlite tõsted sirge käega 5 seeriat 12-15 ( Üldjuhul hantlitega lendamine alumises faasis palju koormust õlale ei anna, kuid selle harjutuse puhul on juba algfaasis õlalihased maksimaalselt töös
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>X Pingil istudes keha ette kallutatult hantlitega õla tagaosale 6 seeriat 12-15
X Lõpuks veel 4-5 superseeriat 10-ste hantlitega. Seistes kahe hantliga 10 sirgete kätega kõrvale, siis kohe jutti 10 ette ja veel 10 kõrvale. Peale neid seeriaid nagu ei tahakski enam õlale suurt midagi teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma vähemalt loodan, et siit ma saan oma mahu kätte.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui nii nüüd üks kuu aega lasta, siis on päris imelik minna tagasi 6-8 korduse peale. Teed 6 ära ja on selline tunne, et teeks veel 6 otsa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mainitud seeriad on tööseeriad, kuhu alla ei kuulu iga harjutuse puhul 1 soojendusseeria.Mis Ott arvab, kas taoline lähenemine ajab asja ära?
märts 20, 2014 at 8:14 e.l. #362429Ott Kiivikas
MemberKuna ma nüüd olen üks 2-3 kuud jutti raskustega möllanud, siis ongi plaanis ja juba töös pikemad seeriad.
Korduste arv jääb 12-15 vahele.
Kuna eile esimene taoline, siis vähe rahulikumalt, kuid edaspidi plaan selline näiteks õla puhul.
X Hantlitega pingil surumine 5 seeriat 12-15 kordust
X Seistes sirgete kätega külgedele tõsted hantlitega. 5 seeriat 12-15 kordust
( plaanitult sirgete kätega ja kergema raskusega, kuna sel juhul lihase tunnetus maksimaalne)
X Küljega kaldpingil hantlite tõsted sirge käega 5 seeriat 12-15 ( Üldjuhul hantlitega lendamine alumises faasis palju koormust õlale ei anna, kuid selle harjutuse puhul on juba algfaasis õlalihased maksimaalselt töös
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>X Pingil istudes keha ette kallutatult hantlitega õla tagaosale 6 seeriat 12-15
X Lõpuks veel 4-5 superseeriat 10-ste hantlitega. Seistes kahe hantliga 10 sirgete kätega kõrvale, siis kohe jutti 10 ette ja veel 10 kõrvale. Peale neid seeriaid nagu ei tahakski enam õlale suurt midagi teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma vähemalt loodan, et siit ma saan oma mahu kätte.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui nii nüüd üks kuu aega lasta, siis on päris imelik minna tagasi 6-8 korduse peale. Teed 6 ära ja on selline tunne, et teeks veel 6 otsa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mainitud seeriad on tööseeriad, kuhu alla ei kuulu iga harjutuse puhul 1 soojendusseeria.Mis Ott arvab, kas taoline lähenemine ajab asja ära?
Numbriliselt on ok, kuid küsimus on selles millise intensiivusega seeria lõppu arvestades sa seda teed? Mahu trennipuhul on oluline ka see, et max pingutus on sisuliselt ainult iga harjutuse 1 seerias, ülejäänutel peaks jääma kerge varu, vastasel juhul võid ennast lukku tõmmata. Kui proovid teha enamus seeriaid suutlikuseni ja lammutada selle mahuga, siis võid pikas perspektiivis üle treenida. Nagu aru saan, teed eraldi ainult ühe lihasrühma? Soovitan teha suurema sagedusega ja mitu lihasrühma sama päeval, mitte kord nädalas.
märts 20, 2014 at 8:21 e.l. #362431rennosport
Member4 trenni 1 vaba.
Õlg-triitseps
Selg
Jalg
Rind biitseps.
Vaba
Iga 5 päeva tagant saab sama lihas uue matsu.
Igast muud vidinad nii nagu parasjagu energiat jagub
märts 20, 2014 at 8:35 e.l. #362432Ott Kiivikas
MemberMuud ei ole midagi ,kuid kardan et just õlaesiosa ei taasuta ära kui paned korraliku rinnapäev, siis käib kõik läbi õlaesiosa, sisi on päev vahet ja läheb suuremahuline õlg peale ja arvan ,et see 1-2 päeva ei ole seal taastumiseks piisav. Seeläbi soovitan klassikalist kolmest jaotust: tõmbavad lihased, selg, biitseps lased kõik ühel päeval läbi ja suruvad rind, õlg ja triits ja siis jalad. Jalad ja selg ei sobi hästi kõrvuti, sest seljapäevast võib olla alaselg väsinud, siis on hea üks vahepäev surumistele. Ja siis on reaalselt 3 vaba päeva enna kui uue paugu paned ja vastavalt oma taastumiskiirusele võid kasutada eri skeemi 3+1 või 3+2 kuidas enesetunne on.
märts 20, 2014 at 8:37 e.l. #362433rennosport
MemberMa arvan, et meil on antud treeningu puhul veidi teine eesmärk. Ilmselt sinu puhul on tegemist taastava treeninguga. Ise üritan vastupidavust suurendada ja samas valmistada lihast ette uueks madalamate kordustega tsükliks (5-8 kordust). Kindlasti ma pean arvestama sellega, et ma teen mingi ülemineku aja ja võtan tsüklite vahel veidi kergemalt, et vähendada ületreeningu ohtu.
Samas usun, et antud tsükkel on vajalik, kuna see võimaldab teha edaspidi arenguhüppe nii lihase kasvu kui ka jõu poolest.
Nagu Rükengergi blogis mainitud, paljud jäävadki oma büramiidskeemi kinni. Esialgu on areng muljetavaldav, kuid mida edasi, seda kasutumaks see muutub.
Ilmselt peale seda teen mingi aeg 5×5 kava. Algul väikse varuga ja siis näeb, kaugele jõuab minna, iga treening raskusi natuke tõstes. Kui olen lae saavutanud, siis ei välista, et teen mingi 3 nädalat büramiidi, et maksimum tsüklitest välja pigistada.
Loodan, et keegi saab mu mõttest aru
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 20, 2014 at 8:44 e.l. #362435rennosport
MemberKusjuures ma ise ka kergelt pelgan peale selja päeva jala tegemist. Samas ma midagi paremat neljaks jaotatud kava puhul välja ei võlunud. Ainuke hea asi on see, et nüüd kukuvad jalapäeval raskused kolinal tänu pikematele seeriatele ja loodan, et väiksema raskuse puhul suurt viga ei tee
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õla puhul on teema ka õhus jh. Tänu sellele ma eraldi praegu õla esiosa ei treenigi. Saab niipalju, kui üles surumistest hantlitega ja viimases supersetis, kuid esialgu on tunne, et väga ülekoormust esiosale pole. Pigem olen jätnud õla ja rinna päevale maksimaalse vahe sisse, kuna millegipärast õla esiosa väsimus kipub just rinna treeninguid segama ja sellest ka antud lähenemine, et peale rinna trenni üks vaba ja siis õlg. Aga eks paistab, kui midagi segama hakkab, siis tuleb kindlasti muudadused sisse viia
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 20, 2014 at 9:26 e.l. #362443Ott Kiivikas
MemberRegistreerisin ennast ära ka kevadhooaja esimesele võistlusele Loaded Cupile. Tegemist suurepäraselt korraldatud võistlusega Taanis ja tugev tase on seal garanteeritud. Hea proov enne Euroopa meistrivõistlusi. Sama turniiri võitsin ka 2012 aastal -90 kg kategoorias, seega ainult head mälestused sealt.Loaded Cupi lehel ilmunud võistlejatutvustus:IFFF & LITHUANIAN Super champion – Ott Kiivikas will be back in the line up in minus 90 kg … And just to show the quality of this athlete…15 times Estonian Overall champion (1999-2013)
2 times Baltic championships winner
2 times Nordic overall champion (2012,2013)total 4 times Nordic champion (2007,2008,2012,2013)
2 times European championships runner- up (2005,2012) World games Runner – up 2009 World Cup winner 2011 World Championships finalist (2004, 2013)
10 times top ten world championships (2003 – 2013)He means business… And we will well come this greath athlete, and also person of the IFBB sport in Denmark once again…
Looking forward to have you here…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> märts 20, 2014 at 12:40 p.l. #362466Eleri
Membermärts 20, 2014 at 1:37 p.l. #362471Ott Kiivikas
MemberTegime jah fotosessiooni ja sai valmis tehtud hulgim Puddingut koos külmutatud marjadega ja see on vaja ära süüa – seega kes jõuab tulge Telliskivist läbi ja saate söönuks – joonuks!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kella 18 ni oleme avatud! -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.