Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
märts 12, 2014 at 8:40 p.l. #361893
kaido leesmann
MemberKükk oli väga korralik! Pole sa midagi nii pehme nagu nad räägivad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 12, 2014 at 8:47 p.l. #361896Ott Kiivikas
MemberKükk oli väga korralik! Pole sa midagi nii pehme nagu nad räägivad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega muidu aru ei saa kui tugevad need jõutõstjad on, kui viskad püksid, traksid, kummid, ketid peale ja hops 100 kilo juures…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 12, 2014 at 9:46 p.l. #361900kaido leesmann
MemberEga muidu aru ei saa kui tugevad need jõutõstjad on, kui viskad püksid, traksid, kummid, ketid peale ja hops 100 kilo juures…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 13, 2014 at 6:33 p.l. #361956Ott Kiivikas
MemberIkka on tore saada tagasisidet inimestelt, kes on minu poolt koostatud trenni ja toiduplaane järginud ja tulemused liiguvad õiges suunas. Selge, et aja jooksul on neid olnud palju, kuid täna üks sellin, mis ka õhtul tuju heaks teeb.
Ilusat kevadet ja tehke trenni!
Kliendi kiri:
Annan paari sõnaga teada, kuidas mul läheb. Õlg ei lase veel täie koormusega treenida, aga olen tunduvalt suurendanud aeroobset treeningut + vähemalt 10 000 sammu päevas. Toitun peaaegu nagu ette kirjutatud (s.t. kellaajad ei ole 100% samad, kuna treening ei ole 100 % samal ajal ning toidulisandeid kasutan vastavalt koormusele trennis). Kehakaal on langenud alates 1. jaanuarist umbes 10 kg ja kuna kaal näitab ka rasva ja lihase massi, siis võib öelda, et isegi praeguse kaalukaotuse juures on lihasemass pisut tõusnud Mul on ka üks pisike küsimus – kas on mingi optimaalne aeg õhtuse treeningu ja magama mineku vahel? Et näiteks kui mul on 1,5 tunnine aeroobne treening õhtul ja kohe pesema ja magama, siis ei ole hea?
märts 13, 2014 at 7:20 p.l. #361963gmaster
MemberIgasugustele hädalistele võid julgelt mind soovitada;)
Aga tegelikult tahtsin teada, millal tiimi ülevaatused on, äkki vean ennast ka kohale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 13, 2014 at 7:30 p.l. #361964Sarge
MemberAga tegelikult tahtsin teada, millal tiimi ülevaatused on, äkki vean ennast ka kohale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viimane vorm, mis tegid, oli ülikõva. Võiksid tõesti ka Eesti lavasid külastada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 13, 2014 at 8:06 p.l. #361973KuriVari
Aga tegelikult tahtsin teada, millal tiimi ülevaatused on, äkki vean ennast ka kohale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Krt ma ikka mõtlen et peaks ka kogu enda hädade pagasiga ükskord sinupoole pöörduma. hetkel ei tule meelde ühtegi liigest ja lihast mida poleks venitanud või murdnud. Eks aastatega tuleb tarkus ja kasutan treeningul lisaks musklile ka ajuraasukest kuid kõik kohad annavad ikkagi tunda..
märts 13, 2014 at 8:35 p.l. #361976gmaster
MemberViimane vorm, mis tegid, oli ülikõva. Võiksid tõesti ka Eesti lavasid külastada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänan, tänan.
Neile, kes ei mäleta siis foto”meenutus”
otile vabandused teema kaaperdamise eest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 14, 2014 at 5:22 p.l. #359374Ott Kiivikas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teami ülevaatused on pühapäeviti, kuid sel nädalal ja ei ole ka kindel kas järgmisel ise saan osaleda, st. olen treenerite koolitusega ametis ja ei ole seda lisaaega kuskilt mul võtta. Natalia on olemas, kuid tema tegeleb seal naistega.
märts 14, 2014 at 5:27 p.l. #359134Ott Kiivikas
MemberHomme annan oma panuse ka Kalevi spordihallis toimuval Xplosion fight üritusel. Nimelt olen telekommentaatorina ametis koos Edvin Kibusega. Kes saab tulge kohapeale vaatama ja kes ei on võimalus vaadata ülekannet /see on tasuline.
Hea vaheldus oma tegemistele ja olen aja jooksul ennast teemaga enam – vähem kursis hoidnud, seega loodetavasti ei pea silmi maha lööma kui sõbrad peale ülekannet vastu tulevad.
Täna toimus Sportland Kristiines võistlejate kaalumine ja pressikonverents. All siis fotoülevaade homsetest võitluspaaridest.
märts 14, 2014 at 7:20 p.l. #362040gmaster
MemberTeami ülevaatused on pühapäeviti, kuid sel nädalal ja ei ole ka kindel kas järgmisel ise saan osaleda, st. olen treenerite koolitusega ametis ja ei ole seda lisaaega kuskilt mul võtta. Natalia on olemas, kuid tema tegeleb seal naistega.
Ma ise ka koolitusel. Aga mis ajal pühapäevadel seal oled
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?märts 14, 2014 at 8:53 p.l. #362048Ott Kiivikas
MemberMa ise ka koolitusel. Aga mis ajal pühapäevadel seal oled
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?Meil on seal kindel ülesehitus kunas noored -juuniorid, meeste physique ja klassika ning kulturism. Ma võtan nädal praegu korraga, seega ei ole praegu vaja midagi kokku leppida, jooksvalt nagunii klubis näeme ja saab siis juba kokku leppida.
märts 15, 2014 at 9:54 p.l. #362091Ott Kiivikas
MemberNonii kommentaatorina siis ka debüüt tehtud ja eks endal on raske hinnata kuidas see välja tuli, kuid loodetavasti nii ,et kanalit ei pidanud vahetama. Oli põnev võistlusõhtu ja väga huvitavad matšid just seeläbi ,et suht võrdsed vastased olid paaridesse saanud, sellist peajagu üleolekut ei olnud kuid just siis ühes matšis kus Markko Moisar 1 raundis nokaudiga võitis. 3tundi möödus Kalevi spordihallis nii et ei saanud arugi ja nii lähedalt, so ringi kõrvalt ei olnud ma varem võistlust saanud jälgida ja oli väga muljetavaldav – seega kui kunagi antakse võimalus uuesti tulla kommenteerima võtaksin selle vastu.
Kahju oli Kevini matšist, mis lõppes kulmu purunemisega, kuid 3 raundis sai mees hoo sisse. Vorovski tegi väga kõva etteaste endast oluliselt suurema ja võimsama vastase vastu. Amtöörmatšid olid ka väga võitluslikud. Rahvast oli täismaja ja igati vahva üritus oli – soovitan teinekord kohapeale tulla vaatama, kõva elamus!
Homme olen siis ametis koolitajana päev otsa Spartas, seega homme minupoolt ülevaatust ei toimu, kuid Natalia on fitnessi ja bikiinidega jätkuvalt ametis.
märts 16, 2014 at 5:30 p.l. #362138Ott Kiivikas
MemberTänane päev möödus siis hommikust õhtuni Sparta jõusaalis kokku 8 tundi vahepeal olin 1 lõunal ja siis saali tagasi. Koolitus läks hästi, oseljad olid toredad ja päev möödus päris ruttu. Loodetavasti jäid osalejad rahule ja üllatavalt palju energiat oli veel õhtuses trennis selg, biits kõht tuli kokku ca 100 seeriat siis veel selle koolituse otsa. Vorm liigub ka õiges suunas ja forsseerima ei pea, toimetan rahulikult ja näis mis saab 5 nädala pärast esimene võistlus Loaded Cup.
Kuusnõmme kvartett toimetas ka saalis ja veenusin jällegi ,et poisid trenni ei tee…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ühesõnaga andsin uued juhised. Päris erinev asi on ikka asju ette rääkida ja kirjutada ja samas praktikas kohapeal on see pilt teistsugune, peab rohkem õpilastega koos treenima, siis saab ka parema pildid ja oskan ka paremini aidata. Mõne poseerimisetunii asemel kulub parem ühistreening marjaks ära, et nii tehnikat korrigeerida kui nõuandeid anda.Homme toimetan Viimsi Spas – päeval seal trenn ja pärast degusteerimine, seega kes seal toimetavad astuge läbi ja taastusnapsid ilmaseiksi (nagu põhjanaabrid ütlevad)….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 17, 2014 at 7:46 e.l. #361088rennosport
Member100 seeriat?
10 Harjutust ja igat harjutust 10 seeriat= 100 seeriat!!!
Müstika.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.