Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
märts 2, 2014 at 9:51 p.l. #361155
Archangel
MemberSelle vahe tõttu ma eelistakski teist varianti. Uuring näitas, et vahet pole lihase arengu seisukohalt, muid erinevusi ei uuritud.
Aga vast on edu aluseks ikka see, kui lihase areng asetatakse perspektiivi. Suurtele raskustele rõhumise probleem on see, et sein tuleb kiiresti ette.
Eks teemat tuleb samas vaadelda ka väga pika ajaperioodi peale. Enamikes uuringutes arvatavasti üle paari kuu, vbl heal juhul aasta, asja ei uurita. Mõtlen just seda, et lihasmassi areng ning platoode tekked jms, pole lineaarsed nähtused, et sirgjooneliselt lihas areneb ja platood tekivad ette ennustavatel hetkedel ja kaovad samamoodi jms. Ehk kogu värk on tegelikult pidevalt muutuses. Muutub ju pidevalt inimeste närvisüsteemi tase jõuvarude suhtes, muutub kehakoostis. Samuti mingil hetkel muutub korduste lisamine juba vastupidavuse arendamiseks näiteks. Seega sõltuvalt arenguetapist, kehakoostisest jms, tuleb arvatavasti mingi hetk siiski raskusi lisada. Mingi hetk on korduste lisamine parim idee, mingil hetkel seevastu tempo või faaside muutmine.
Ühesõnaga täpselt see teema, et midagi pole kivisse raiutud ning asju peaks analüüsima case-by-case baasil. On teatud lähenemised, mis teatud inimeste puhul on loogiliselt eelistatumad variandid ja mis vähem otstarbekamad.
Muidugi paljudele on see meeletult häiriv, et ei ole lahendust, mis alati töötaks ja alati häid tulemusi tooks. Elu näitab korduvalt, et kõige tihedamini on edukad need, kes suudavad jooksvalt kogu aeg uute asjadega kohaneda. Uusi asju proovida, analüüsida jne. Mistahes valdkonnas. Kes endale mingis valdkonnas juured alla ajab ning põikpäiselt sama asja raiub, see suure tõenäosusega suuremas pildis edukaks ei saa.
märts 3, 2014 at 6:57 e.l. #361180Akrapovic
MemberLihtsalt jah – minu jaoks ei oleks midagi tobedamat, kui harrastajana end tõsiselt vigastada. Ning suurema raskusega on see kordades tõenäolisem nii sageduse, kui ka vigastuse tõsiduse suhtes. Ei näe vajadust riskida, lihtsalt ei näe. Tipp-sport – teine teema. Väikene risk on enamasti vajalik, sest selge see, et konkurentide hulgas on tõsiseid riskijaid, kes valmis ala nimel kasvõi surema. Seega, kui sa üldse ei riski, siis võidki tiksuda viimaste kohtade hulgas…
Arch,väga õige jutt,olen ise neid vigu teinud kuid eks algus ole raske neid tunnistada ja muuta treeningstiili ja tõesti kui ei tee tippsporti siis ei ole mõtet ennast lõhkuda,see ei ole kindlasti elukestev. Aastate pärast on mõni joodikust ja elumehest sõber parema tervise juures.
Väga paljud ei sa sest aru ja vaidlevad vastu ning toovad näitteid ,ala oled mõnda suurt kulturisti näinud 10 kg hantliga ja teevad õlale oma lendamisi 30 kg edasi. Kuid kas nad ka 15-20 a. pärast teevad,vbl üksikud.
Loodan,et Ott ei pahanda kui Tema teemas selline arutelu toimub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 3, 2014 at 7:02 e.l. #361183Ott Kiivikas
MemberFakt ,et ainult raskustega nühkimine kaugele ei vii – järgi proovitud. Samas ka ainult kerge rasusega nühkimine ka edasi ei vii, selle jaoks on periodiseerimine ja erinevad tsüklid, nendel kõigil on oma mõju terviklikule arengule. See juurdepanek kangile motiveerib eelkõige pingutama ja trenni minema, ei kujuta ette ennast aastaid ühtede samade raskuste, korduste ja harjutustega tegemas, see rõõm mis vallandub, kasvõi ühe lisakorduse või 2,5 kilo lisamisel ,selle inertsi pealt toimetad edasi järgmised mitu nädalat. Iga süsteem ükskõik kui hea see ei ole ,ei tööta igavesti ,seda olen korduvalt kogenud ja selle jaoks muudan pidevalt midagi kogu süsteemis. Aga huvitav arutelu teema on lõpuks ka minu blogis tekkinud….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaatamata sellele kui suure raskusega teen püüan kasutada alti täisamplituuti ehk siis isegi kui inertsi pealt teha on suurem tõenäosus teha mikrotraumasid lihastesse kui pooliku amplituudiga. Täna on selg eilsest ikka korralikult tunda ja jalatrenn ootab (Mirko tahtis kaasateha, seega täna orienteeruvalt 14.30 Revalis…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )märts 3, 2014 at 8:36 e.l. #361191Archangel
MemberOtt, kas sa oled täna ise ka Kalev Spas või Kristiines degusteerimisel?
Mõtlesin ise linnas trenni teha ning siis läbi liikuda Kalev Spa degusteerimiselt. Prooviks heameelega mida pakutakse ning küsiks nii möödaminnes su käest mõne küsimuse muude asjade kohta, kui päris tormijooksu lisandiletile ei tehta.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Et kui sa 14.30 oled Revalis, siis vast juhtud Spasse ka 17 paiku, kui seal algab?märts 3, 2014 at 8:46 e.l. #361193Ott Kiivikas
MemberOlen jah ise Kalev Spas – 17 – 19.30, Victoria teeb My Fitnessis. Seega tere tulemast!
märts 3, 2014 at 8:52 e.l. #361194Archangel
MemberOlen jah ise Kalev Spas – 17 – 19.30, Victoria teeb My Fitnessis. Seega tere tulemast!
Selge, astub läbi. Peale trenni on mul tavaliselt nälja kustutamiseks kõige ehtsam vanakooli vorstivõileib aga seekord proovib vähe kangemat kraami ka juurde.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 3, 2014 at 1:16 p.l. #361208MirkoMiilits
MemberAssa pagan, ma ise alles kl 16.00 linna ja täna ka jalapäev… eks mõnikord võiks koos uhada küll, mul ju praegu nelipeale ainult 1 harjutus per trenn ja ülejäänud laks jala tagaosale ja säärele, mis tahavad turgutamist. Üks korralik lasketiir Hr. Kiivikasega oleks tore ettevõtmine küll!
märts 3, 2014 at 7:10 p.l. #351926Ott Kiivikas
MemberPäev õhtus ja oli tegus ja tore päev.
Jalale sai korraliku vatti antud ja numbrid taastusid markidele jälle lähemale. Enne Fitshop Virbist läbi ja erguatav kohvilaks sisse (just paras kangus ja suurus – soovitan soojalt kes seal trennis käivad enne trenni surakas).
Esimene harjutus kükk midagi imet ei tulnud, sest alaselg veits väsinud, kuid seeria selline: 100/8, 130/8, 150/6, 175/5 usun et järgmine kord paneme juurde. Kõik raw.
Hack ehk siis minu leivanumber ja läks ok. mõni lisakordus oleks ju võinud olla, kuid ei midagi hullu seeria selline: 100/8, 130/8, 160/6, 190/5, 220/4 (viimast kordust natuke aidati, kõik raw)
Kolmandaks tõin sisse rinnalküki, seda pole pool aastat kindlasti kordagi teinud ja algul oli suht võõras, kuid tegemise käigus lihasmälu paranes ja sain täitsa ok seeria esimese korra kohta: 70/10, 90/8, 110/6, 120/6, 130/5
Tegin hackist ka video – püüan üles laadida.
Peale trenni Kalev Spa-s degustatsioon ja Archangel oligi platsis, lasi head ja paremat kahe suupoolega….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks ise kommenteerib kas midagi päriselt süüa ka kõlbas…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homme tõsisem surumispäev ja näis mis seal tuleb ,loodetavasti midagi sellist mis videosse võtmist kannatab…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lisandite osas plaanin sisse võtta Beeta – alaniini, see on koos HPR – ga andnud alati jõunäitajatele lisa. Vahetan ka trennijärgse Malto 6 (uue Vitargo vastu). Kolmapäeval uus degustatsioon Sauel ja samas ka toitumisalane lühikoolitus.
märts 3, 2014 at 7:17 p.l. #361235Archangel
MemberEks maitses ikka.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõik asjad olid väga head, ei ole mitte midagi halba öelda. Pudingid olid head, batoonid olid head, krõpsud olid head… noh eks ma olin peale trenni näljane ka muidugi, kuid ütleme nii, et maitse on tänapäevastel toodetel ikka väga hea. Enamik asju on täpselt sellised, et kui pakendil poleks silti, et valgurikas toidulisand, mis pigem sportlastele suunatud, siis arvaks, et täiesti kommertskaup mida osta maitse pärast.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 3, 2014 at 7:36 p.l. #361237MariusL
MemberHacki numbrid on päris korralikud
märts 3, 2014 at 8:41 p.l. #361249Ott Kiivikas
MemberHacki numbrid on päris korralikud

Meil lihtsalt kerge masin….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Eks ta lihtsamini liigub kui mõne muu firma oma, kuid ega neid mehi palju ei ole kes seal sama raskusega põhja raw teevad.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Video tänasest 220 katsest
märts 4, 2014 at 5:55 e.l. #361274Sarge
MemberMeil lihtsalt kerge masin….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Eks ta lihtsamini liigub kui mõne muu firma oma, kuid ega neid mehi palju ei ole kes seal sama raskusega põhja raw teevad.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega pole eriti mehi/naisi, kes üldse midagi põhja teevad – tavaliselt meeldib inimestele ikka nõksutada raskusi.
märts 6, 2014 at 5:47 p.l. #361469Ott Kiivikas
MemberKiire töönädal on olnud ja ei ole vahepeal kirjutadagi mahti olnud. Eile käisin Sauel ja tegin seal toitumisloengu ja toidulisandite degustatsiooni ja täna sama jäähokimängijatele, seega vaikselt hakkab ka muudele spordialadele kohale jõudma, et ainult trenniskäimisest ei piisa ja kuidagi peaks taastumist kiirendama. Mõlemil juhul sai sooja vastuvõtu osaliseks ja eks neid kutseid tulla loenguid tegema tuleb juba iganädalaselt ja jõudumööda olen suutnud veel käia, kuid varsti algavad võistlused ja koolitused EKFL siis jääb aega veel vähemaks.
Üks surumise video ootab mahalaadimist ei ole lihtsalt aega olnud, kuid Imrele uus eesmärk….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Täna saabus mulle jälle suurem laadung sponsortoetust Soomest ja vaieldamatult enim ootasin uusi Hera80 maitseid (küpsise kreem ja laimi – valge šokolaad…
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Homme hommiul lendab üks neist pudru sisse ja eks annan teada kuidas uus maitse tundub. Nädala alguses degusteerin uusi maitseid ka Spartas (so esmaspäeval 10 märts ja 11.märts koduklubis Revalis kellaaeg nagu ikka 17-19.30 Ole kohal!märts 6, 2014 at 5:55 p.l. #361470MariusL
MemberLaimi-valge šokolaadi oma tundub eriti isuäratav, ega homme kuskil ei paku seda..?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 6, 2014 at 6:02 p.l. #361471DarkCloud
MemberSee on huvitav, kuidas traditsioonilised maitsed on juba ära kasutatud ning uued tooted on aina huvitavamate nimede ja koostistega. Mina näiteks küll ei kujuta ette, kuidas ‘küpsis ja kreem’ maitsema peaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äkki on paari aasta pärast juba ‘ banaani-kreemi-tordi-apelsini-sefiiri hera80 ‘, igastahes, maitsetest vist nii puudust ei tuleks
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.