Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
veebruar 28, 2014 at 5:32 p.l. #360884
rox
MemberNii hea lugeda seda foorumit , olete väiksest peale iidol olnud ja igakord vaatan siia sis tuleb aina ja aina motivatsiooni
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Edu ja jätku ka edaspidiseks Ott.veebruar 28, 2014 at 6:39 p.l. #360891Ott Kiivikas
MemberNii hea lugeda seda foorumit , olete väiksest peale iidol olnud ja igakord vaatan siia sis tuleb aina ja aina motivatsiooni
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Edu ja jätku ka edaspidiseks Ott.Tänud, tore kui läbi oma tegemiste olen suutnud motiveerida treenima.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks ma kirjutan ja panen oma tegemistest ikka ka edaspidi ülevaadet ja pilte.veebruar 28, 2014 at 9:10 p.l. #360922Ott Kiivikas
MemberNatuke nädala tegemistest ka. Nädal läks jällegi mööda nagu üks pikk päev….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Eks kui tegemisi on siis aeg ka lendab ja lisaks esmaspäevane vaba päev, muutis omakorda töönädala lühemkas, kuid ise tundsin ,et see vaba päev oli väga vajalik puhkuseks. Nädala sees degustatsioonid eri klubides Arctic ja Teras, mõlemis tegin ka trenni ja kinnitan ,et seal saab trenni teha küll ja vägagi hästi. See degusteerimine annab lisaks hea võimaluse saada lähemalt tuttavaks spordiklubidega ja annab ette klubi kohta terviklikuma pildi kui ainult degustatsiooni tehes. Olen näinud väga palju vanu tuttavaid, kellega muidu kokku ei jookse, kuid nüüd ise ringi liikudes juhtun neid nägema ja hea vahelduseks juttu puhuda.Järgmine nädal siis Kalevis ja Sauel (seal teen ka toitumisalase lühikoolituse, räägin baasajadest ja ka vigadest mida põhiliselt tehakse). Kes sattub sinna kanti tulge kuulama.
Täna käisin läbi Kaubamaja toiduosakonnast ja tore oli poelettidel jätkuvalt näha “Oti Leiba” ja “Oti Sepikut” ….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Munalepingu pikendasin ka ära, seega Oti munad ei kao ka niipea poelettidelt!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kes ütles, et kulturismiga ei ole mõtet tegeleda….?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2014 at 5:12 p.l. #361106Ott Kiivikas
MemberTäna tegin siis raske tsükli uue trenni ja alustasin seljaga numbrid näitasid jälle edasiminekut, seega lootus, et jõuame veel dieedi ajal ehk kuskil ka uute markideni, praegu on veel minna, kuid midagi utoopilist ei ole.
Lõuatõmbamine 6 seeriat kuni -25kg lisaraskust 10 -5 kordust.
Hantli tõmme, eelmine kord 3×8 täna (62kg/10, 100/8, 100/10 ja viimane 100/15 ehk 5 vähem kui üldse rekord, kuid muutub hantel jälle kergemaks iga korraga).
Cybex ülatõmme kitsas
100kg/10, 140/8 ,170/6 , 200/6 varu seega järgmine kord paneme juurde
T- KANG
75kg/10, 100/10, 120/8, 140/10 (eelmine kord lõpetsin 130/
järgmine kord läheme veel kõrgemale.Parimad katsed said ka videosse ja peale seda tegelesin õpilastega, kohe panen palju ülevaatuspilte, seekord võrdlustega.
märts 2, 2014 at 8:08 p.l. #361136MirkoMiilits
MemberToo Cybexi liigutamine on müstika, pole päris nii suure inertsiga proovinud, aga kui 150 peal, siis käed tahavad otsast ära tulla… samas teiste harjutuste raskused samasse kanti. Ehk kitsas haare ülevalt tapab rohkem käsi ja kuna mul neid väga pole, siis sinna see jääbki? Igal juhul jõudu-jaksu trennidega!
märts 2, 2014 at 8:34 p.l. #361140Archangel
MemberToo Cybexi liigutamine on müstika, pole päris nii suure inertsiga proovinud, aga kui 150 peal, siis käed tahavad otsast ära tulla… samas teiste harjutuste raskused samasse kanti. Ehk kitsas haare ülevalt tapab rohkem käsi ja kuna mul neid väga pole, siis sinna see jääbki? Igal juhul jõudu-jaksu trennidega!
Noh, ma sain isegi 20kg-ga seal oma seljale mõnu kätte.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi eks ma teen oma 2-3 sekki venitust ülemises faasis ning alumises punktis teen sekundilise kokkutõmbe veel ning siis alles aeglaselt üles. Ma ei usu, et ma isegi 20 aasta pärast seal üle 100kg mängu paneks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Otil muidugi teine teema, jõudu nagu karul ning vaja lihasmass üles äratada korralikult. Mees näitab, et alles dieedil tehakse rekordeid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2014 at 8:41 p.l. #361141Tragl
MemberNoh, ma sain isegi 20kg-ga seal oma seljale mõnu kätte.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi eks ma teen oma 2-3 sekki venitust ülemises faasis ning alumises punktis teen sekundilise kokkutõmbe veel ning siis alles aeglaselt üles. Ma ei usu, et ma isegi 20 aasta pärast seal üle 100kg mängu paneks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Otil muidugi teine teema, jõudu nagu karul ning vaja lihasmass üles äratada korralikult. Mees näitab, et alles dieedil tehakse rekordeid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Numbritele panustamine ongi ilmselt suhteliselt vähemõttekas tegevus. Kas teaduse vallas on sellel teemal midagi uut ka ilmunud?
märts 2, 2014 at 8:54 p.l. #361143Archangel
MemberNumbritele panustamine ongi ilmselt suhteliselt vähemõttekas tegevus. Kas teaduse vallas on sellel teemal midagi uut ka ilmunud?
Ei teaks, et midagi revolutsioonilist oleks. Väga nüansirohke teema muidugi. Raske isegi juttu kuskilt alustada. Aga enda kohta ütlen seda, et kuna tipp-sport eesmärk ei ole, siis rõhun nö. kõige jätkusuutlikumale efektiivsusele. Mis tähendab väikseid raskusi ja korralikku tehnikat, et vigastusteoht oleks minimaalne. Samas ajan taga maksimaalset tunnetust, et see vähene töö mida teen, läheks maksimaalselt treenitavasse lihasesse. Juurde muidugi pidev, kontrollitud koormuse kasv.
Samas mõistan, et maksimaalse lihaskasvu stimuleerimiseks võib vahetevahel olla vajalik suure raskuse kasutamine, isegi mustalt, sest isegi mustalt võib see suur raskus lihasele korraliku arengutõuke anda ning muidugi ka närvisüsteemile.
Muidugi pidevalt nii tehes on vigastuste oht suurem ja seega pole ta niivõrd jätkusuutlik tegevus, samuti joostakse tihti kiiremini seina. Eks seetõttu kasutabki Ott vaheldumisi kergemaid ja raskemaid perioode ning lisaks puhkeperioode, et asi oleks võimalikult balansis ja vaheldusrikas.
Lihtsalt jah – minu jaoks ei oleks midagi tobedamat, kui harrastajana end tõsiselt vigastada. Ning suurema raskusega on see kordades tõenäolisem nii sageduse, kui ka vigastuse tõsiduse suhtes. Ei näe vajadust riskida, lihtsalt ei näe. Tipp-sport – teine teema. Väikene risk on enamasti vajalik, sest selge see, et konkurentide hulgas on tõsiseid riskijaid, kes valmis ala nimel kasvõi surema. Seega, kui sa üldse ei riski, siis võidki tiksuda viimaste kohtade hulgas…
Muidugi “teaduslikumas” võtmes võib rääkida, et lihas gramme ei loe ning loeb pinge ning ajavahemik, millal pinge püsib jne. Aga see ei ole teema mida pühapäeva hilisõhtul raalida.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2014 at 8:55 p.l. #361144Sarge
MemberNumbritele panustamine ongi ilmselt suhteliselt vähemõttekas tegevus. Kas teaduse vallas on sellel teemal midagi uut ka ilmunud?
Jälle oleneb, mille arvelt need numbrid suurenevad. Kui numbrid suurenevad tehnikat muutmata, siis idee poolest peaks see lihaskasvule ainult kasuks tulema, sest kui ikkagi uut kohanemist (adaptsiooni) ei toimu, siis ei anta ka organismile signaali, et vaja kohaneda uutele raskustele. Loodan, et see lause nüüd keeruliselt ei kõlanud. Ja muidugi musta tehnikaga annab ka lihastele vajaliku impulsi uuteks kohanemisteks.
Püüan lühidalt kokku võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kui kogu aeg samade raskustega nühkida ja arengut ei toimu nii kordustes kui ka raskustes, siis ei muutu midagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teema on suht lai ja lähenemisi palju, aga loodan, et põhipoint sai selgeks.
märts 2, 2014 at 9:01 p.l. #361146Sarge
MemberAga enda kohta ütlen seda, et kuna tipp-sport eesmärk ei ole, siis rõhun nö. kõige jätkusuutlikumale efektiivsusele. Mis tähendab väikseid raskusi ja korralikku tehnikat, et vigastusteoht oleks minimaalne. Samas ajan taga maksimaalset tunnetust, et see vähene töö mida teen, läheks maksimaalselt treenitavasse lihasesse. Juurde muidugi pidev, kontrollitud koormuse kasv.
Just, et on nii palju nüansse, millele saab rõhuda, et toimuks alati areng lihaskasvus. Kui ma võrdleks nüüd oma treeningpäevikut aastast 2012, siis usun, et tonnaaž oli tol ajal suurem. Ise olen rõhuma hakkanud väiksematele raskustele ja puhtale tehnikale, erinevate faaside rõhutamisele, staatilistele pingutustele jne.
märts 2, 2014 at 9:04 p.l. #361147Tim.
MemberJälle oleneb, mille arvelt need numbrid suurenevad. Kui numbrid suurenevad tehnikat muutmata, siis idee poolest peaks see lihaskasvule ainult kasuks tulema, sest kui ikkagi uut kohanemist (adaptsiooni) ei toimu, siis ei anta ka organismile signaali, et vaja kohaneda uutele raskustele. Loodan, et see lause nüüd keeruliselt ei kõlanud. Ja muidugi musta tehnikaga annab ka lihastele vajaliku impulsi uuteks kohanemisteks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kui kogu aeg samade raskustega nühkida ja arengut ei toimu nii kordustes kui ka raskustes, siis ei muutu midagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teema on suht lai ja lähenemisi palju, aga loodan, et põhipoint sai selgeks.
Miks sa praegu jätad välja variandi, kus nädalast nädalasse ei arene mitte korduste hulk või raskus vaid hoopis korduste pikkus? ehk aina pikem positiivne ning negatiivne faas. Kui see jätkusuutlikult nädalast-nädalasse areneb on tegu samamoodi ju progressiga.
märts 2, 2014 at 9:07 p.l. #361148Tragl
MemberJälle oleneb, mille arvelt need numbrid suurenevad. Kui numbrid suurenevad tehnikat muutmata, siis idee poolest peaks see lihaskasvule ainult kasuks tulema, sest kui ikkagi uut kohanemist (adaptsiooni) ei toimu, siis ei anta ka organismile signaali, et vaja kohaneda uutele raskustele. Loodan, et see lause nüüd keeruliselt ei kõlanud. Ja muidugi musta tehnikaga annab ka lihastele vajaliku impulsi uuteks kohanemisteks.
Mõte oli selles, et üks uuring, käis siitki läbi, näitas et pole vahet, kas suurendad raskust või suurendad kordusi. Kui vahet pole, siis jääks mina teise variandi juurde või kombineeriks mõlemat.
“Musta tehnikaga annab ka lihastele vajaliku…” Eile just vaatasin teises teemas videot, kuidas Branch Warren trenni tegi. Raskus oli väga suur ja liigutuse ulatus väga piiratud – ma kardan küll, et kui millelegi mõjus, siis kõigele muule kui sellele, millele mõjuma pidi. Võta sa siis kinni…
märts 2, 2014 at 9:10 p.l. #361150Sarge
MemberMiks sa praegu jätad välja variandi, kus nädalast nädalasse ei arene mitte korduste hulk või raskus vaid hoopis korduste pikkus? ehk aina pikem positiivne ning negatiivne faas. Kui see jätkusuutlikult nädalast-nädalasse areneb on tegu samamoodi ju progressiga.
Just, et on nii palju nüansse, millele saab rõhuda, et toimuks alati areng lihaskasvus. Kui ma võrdleks nüüd oma treeningpäevikut aastast 2012, siis usun, et tonnaaž oli tol ajal suurem. Ise olen rõhuma hakkanud väiksematele raskustele ja puhtale tehnikale, erinevate faaside rõhutamisele, staatilistele pingutustele jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2014 at 9:15 p.l. #361152Archangel
MemberMõte oli selles, et üks uuring, käis siitki läbi, näitas et pole vahet, kas suurendad raskust või suurendad kordusi. Kui vahet pole, siis jääks mina teise variandi juurde või kombineeriks mõlemat.
“Musta tehnikaga annab ka lihastele vajaliku…” Eile just vaatasin teises teemas videot, kuidas Branch Warren trenni tegi. Raskus oli väga suur ja liigutuse ulatus väga piiratud – ma kardan küll, et kui millelegi mõjus, siis kõigele muule kui sellele, millele mõjuma pidi. Võta sa siis kinni…
Vahe on (kasvõi vigastuste ohu või tunnetuse suhtes), aga point selles, et ei ole ainult üks variant, mis garanteeriks arengu. Lihase arenguks vajamineva koormuse tõusu võib nii mitmel moel välja võluda, et annab kirja panna.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Branch’i metoodika on täielik vanakooli balls to the walls, mis keskendub nagu ma aru saan, siis meeletule raskusele ja volüümile, et lihtsalt toore tonnaažiga see lihas oma koormuse kätte saaks. IMO kõige tobedam viis treenimiseks üldse. Noh, eks ta redneck ka ning on selle metoodika eest maksnud väga mitme väga tõsise vigastusega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2014 at 9:39 p.l. #361154Tragl
MemberVahe on (kasvõi vigastuste ohu või tunnetuse suhtes), aga point selles, et ei ole ainult üks variant, mis garanteeriks arengu. Lihase arenguks vajamineva koormuse tõusu võib nii mitmel moel välja võluda, et annab kirja panna.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Branch’i metoodika on täielik vanakooli balls to the walls, mis keskendub nagu ma aru saan, siis meeletule raskusele ja volüümile, et lihtsalt toore tonnaažiga see lihas oma koormuse kätte saaks. IMO kõige tobedam viis treenimiseks üldse. Noh, eks ta redneck ka ning on selle metoodika eest maksnud väga mitme väga tõsise vigastusega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selle vahe tõttu ma eelistakski teist varianti. Uuring näitas, et vahet pole lihase arengu seisukohalt, muid erinevusi ei uuritud.
Aga vast on edu aluseks ikka see, kui lihase areng asetatakse perspektiivi. Suurtele raskustele rõhumise probleem on see, et sein tuleb kiiresti ette.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.