Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
märts 21, 2011 at 6:43 p.l. #293873
Ott Kiivikas
MemberNädala esimene tööpäev on jõudnud õhtusse. Päev oli väga tihe ja täis kohtumisi, paljud neist seotud kulturismiga. Päeval käisime koos Hr. Viloga Solarise keskuses klassiklaise kulturismi MM asju kokku leppimas – see on nö in protsess. Alles see oli kui rääkisime, et 4 aasta pärast korraldame MM ja pool aastakest veel ja oodatud maiusapala kulturismisõprade jaoks ongi käes.
Peale seda käsisn Revalist läbi ja vaatasime üle Reval – Cupiga seotud asjad. Kutsun siinkohal üles ka võistlejaid veel aktiivsemalt registreerima, hetkeseisuga on ca 17 võistlejat – kuid usun, et paljud teevad oma registreerimise viimasel minutil nagu alati….Kui võimalik tehke seda juba homme (ott@kulturism.ee saatke oma sünnikuupäev ja aasta, ees ja perekonnanimi ja kategooria kus soovite võistleda, selle leiate uudiste alt võistlusjuhendist).
Ootan kindlasti ka Tartu rahvast võistlema – Imre aja oma jüngrid kohale….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peale seda tegin Revalis trenni – tegin käsi 15 sed seeriad, läks päris hästi sain ikka raskust juurde panna võrreldes varasemate 15 st seeriatega võrreldes.
Õhtul tegime Girl Poweriga Kalev SPA -s toidulisandite presentatsiooni. Sai mõned pildid ka tehtud samuti on mul EMV jõutõstmisest veel mõned lavatagused pildid, mille loodan lähiajal üles panna.
Hr. Sarge võttis ühendust ja küsis võimalust teha ühistreening – loomulikult ei ole mul selle vastu midagi ja loodetavasti saab see reede õhtul teoks, kuid sellest juba siis kui see tehtud saab ja jäädvustatud.
märts 21, 2011 at 7:30 p.l. #293879Undionu
MemberPoint on selles, et kui suudetakse ehitada selline suur spordihoone kooli tarbeks, võiks juba eelarvesse ka normaalse inventari panna, kasvõi see väike ruum, selle sisutamine ei oleks väga kallis, sinna ei pea ju jooksuradasid muretsema, sest joosta ja aeroobset saab teha kõrvalasuval platsil. See on nagu mõttekoht, samas on paljude koolide saalid läinud ka väga heasse korda võrreldes nõuka ajaga.VMGs oli punase maja keldris vanasti täiesti korralik jõusaal, nendel piltidel paistab üks si.anikerdis kahjuks.
märts 21, 2011 at 8:29 p.l. #293891Ott Kiivikas
MemberVMGs oli punase maja keldris vanasti täiesti korralik jõusaal, nendel piltidel paistab üks si.anikerdis kahjuks.Ma selles vanas jõusaalis ei ole käinud, küll ajasin palli taga välisväljakul. Usun, et aja küsimus kui jõusaali ka paremaks teevad.
märts 22, 2011 at 9:24 e.l. #293932Ott Kiivikas
MemberLisan nimekirja REVAL CUPIL registreerunute kohta. Eriti on oodatud noored kulturistid, sest nende päralt on tulevik….
Reval Cup 2011 kulturismis ja bodyfitnessis.
Noored algajad kulturism
Marko Mölder
Noored edasijõudnud kulturism
Rainer Neemsalu
Siim Jürgenstein
Juuniorid algajad kulturism
Risto Pajust
Siim Kelner
Nikolai Divonin
Juuniorid edasijõudnud kulturism
Anton Ostroglazov
Jevgeni Kuzmin
Siim Veri
Timo Noot
Juuniorid algajad bodyfitness
Liis Kristiin
Naised bodyfitness algajad
Marju Järvela
Naised bodyfitness edasijõudnud
Mehed klassikaline kulturism algajad
Vahur Korka
Rodion Popov
Mehed klassikaline kulturism edasijõudnud
Marti Taru
Janar Rückenberg
Mehed kulturism algajad
Mehed kulturism edasijõudnud
Nikolai Kornõshev
Deniss Novgorodski
märts 22, 2011 at 6:22 p.l. #294007timo116
MemberTere Ott
Vaatasin teie treeningu Marekuga läbi ning meenus see HydroIso. Kasutasid seda? Kui jah siis kuidas kommenteerid?
märts 22, 2011 at 6:33 p.l. #294009rait83
MemberOtt, kas EKV-l on ainutl see Jan Tana grimm lubatud või tohib muud ka kasutada?
märts 22, 2011 at 6:52 p.l. #294011renku
MemberOtt, kui pikad sul pausid olid, kui tegid 105 ga 4×15?
Mõtlesin, et proovin, kui rinna korda saan. Ma tegin 5×10 100ga ja siis kohe otsa 5×10 110ga (100 jäi liiga kergeks ja lisasin), pausid 1 minut.
Hiljem lisasin iga nädal 10 kg ja vähendasin 1 korduse võrra, seeriaid jäi ikka 10:). Päris karmiks läks seal 180 juures, kus tegin 10×3, viimases kahes seerias aidati kergelt viimast kordust. Raskuste suurenedes pausid ka suurenesid.
märts 22, 2011 at 7:13 p.l. #294016Bonsuna
MemberTere OttVaatasin teie treeningu Marekuga läbi ning meenus see HydroIso. Kasutasid seda? Kui jah siis kuidas kommenteerid?
Ott muidugi võib öelda, et ta söötis sellega oma kassi aga olgem ausad, miks Otil jõunäitajad kasvavad ja ta nii optimistlikult ringi keksib? Selge see, et kass sööb silku edasi ja Ott ISO-t.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> märts 22, 2011 at 7:26 p.l. #294019vrsm
MemberOtt muidugi võib öelda, et ta söötis sellega oma kassi aga olgem ausad, miks Otil jõunäitajad kasvavad ja ta nii optimistlikult ringi keksib? Selge see, et kass sööb silku edasi ja Ott ISO-t.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hahaha! ma ei tea miks, aga mulle tundub miskipärast kohutavalt naljakas kujutluspilt sellest, kuidas oti kass kuulekalt oma toidukausist valgupulbrit nosib…
märts 22, 2011 at 7:44 p.l. #294020Arx07
Memberhahaha! ma ei tea miks, aga mulle tundub miskipärast kohutavalt naljakas kujutluspilt sellest, kuidas oti kass kuulekalt oma toidukausist valgupulbrit nosib…Ma olen kassidele shoksi maitselist valgujooki andnud, limpsisid nagu poleks homset
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 22, 2011 at 8:06 p.l. #294022jõuents
MemberMa olen kassidele shoksi maitselist valgujooki andnud, limpsisid nagu poleks homset
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja pärast hakkas lihas vohama?!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 22, 2011 at 8:26 p.l. #294027Kristjan-Johannes Konsap
MemberTere OttVaatasin teie treeningu Marekuga läbi ning meenus see HydroIso. Kasutasid seda? Kui jah siis kuidas kommenteerid?
Käisin ka eelmine nädal Tallinnas ja tahtsin Otilt välja pressida, et “tunnista üles- sellepärast sa 90 kgga prantsuse surumist teed ja kasvama hakkasidki, et laksad hydroisot”. Ott aga ei tunnistanud.
No see oli muidugi nali. Ükski valgupulber või üldse toiduLISAND pole mingi imerohi ja neile mingeid “maagilisi” omadusi külge riputada on vaid puhas Promo suure P-ga. Inimesed muidugi on naiivsed.
Minuteada ootab see tünn siiani ekspertiisi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 22, 2011 at 8:29 p.l. #294029Arx07
MemberJa pärast hakkas lihas vohama?!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis peaks regulaarselt andma… Tegelikult kassitoit ise on ka väga proteiini rikas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 23, 2011 at 7:08 e.l. #294048rennosport
MemberMa ootaks ka ekspertiisi ära, nimelt olen isegi üle banaani maitselise ära söönud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siiani ennast puhtaks pidanud, kui ekspertiisis põrub, siis sean ka oma puhtuse kahtluse alla:)
märts 23, 2011 at 7:14 e.l. #294050Ott Kiivikas
MemberOtt, kui pikad sul pausid olid, kui tegid 105 ga 4×15?Mõtlesin, et proovin, kui rinna korda saan. Ma tegin 5×10 100ga ja siis kohe otsa 5×10 110ga (100 jäi liiga kergeks ja lisasin), pausid 1 minut.
Hiljem lisasin iga nädal 10 kg ja vähendasin 1 korduse võrra, seeriaid jäi ikka 10:). Päris karmiks läks seal 180 juures, kus tegin 10×3, viimases kahes seerias aidati kergelt viimast kordust. Raskuste suurenedes pausid ka suurenesid.
Paus seeria vahel on 2.30 – 3min mitte pikem. 10 pealt 15 peale minna on oluline vahe ja eriti hakkab mõjuma just 4 seerias, st .esimesed 3 peavad tulema kindla varuga, siis on tõenäolin et 4 seeria ära tuleb. Sa oled eelkõige madalate seeriatega harjunud ja sealt minna 15 peale üle, on algul ikka selline tunne, et pumpd rinna puruks….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga proovi ja anna teada, praegu on siisnki parim tulemus Rückil kes tegi 110kg 3×15 ja 4 sett 14 kordust, samade pausidega. Ma ei kahtlegi, et on inimesi kes selle üle teevad, kuid oluline on just ühesuguse ajalimiidi kasutamine, see on see, mis paljude jaoks saab ületamatuks, st. toimub kukkumine, lihas jookseb lihtsalt nii kinni, et enam ei suru…. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.