Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
oktoober 26, 2013 at 8:50 e.l. #352397
Ott Kiivikas
MemberKui muidu mulle sellised valgurikkad asendustooted nagu pudding jne on meeldinud, täites oma eesmärki väga hästi siis need krõpsude kõik 3 maitset on isiklikult küll suht suur pettumus olnud.
Ma ei ole tavapäeval krõpsu sööja – absoluutselt mitte, seega ei oska ka oodata sealt võrdluses tavakrõpsuga. Olen uusi maitsnud ja mulle endale on kõik need maitsed meeldinud – selge, et vaatamata sellele ei kuulu need mu normaalse toitumise asendamiseks. Tõenäoliselt leiavad koha kui mõne koosviibimise käigu õlle kõrvale on snäkki vaja -siis eelistaksin neid ja ka kui lastele peaks olema valida, kas osta tavakrõpsu või anda pakk neid kätte (eelistaks viimast).
oktoober 26, 2013 at 9:37 e.l. #352402LauraL
MemberKui muidu mulle sellised valgurikkad asendustooted nagu pudding jne on meeldinud, täites oma eesmärki väga hästi siis need krõpsude kõik 3 maitset on isiklikult küll suht suur pettumus olnud.
Ma küll ütleksin, et need krõpsud on maitsvad. Selge see, et nad ei saagi maitseda samamoodi nagu need megarasvased ja -soolased Laysid/Estrellad, aga tervislikkus kaalub selle iga kell üle. Kinos oli igatahes neid parem mugida kui popcorni
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 26, 2013 at 10:17 e.l. #352409Ott Kiivikas
MemberMa küll ütleksin, et need krõpsud on maitsvad. Selge see, et nad ei saagi maitseda samamoodi nagu need megarasvased ja -soolased Laysid/Estrellad, aga tervislikkus kaalub selle iga kell üle. Kinos oli igatahes neid parem mugida kui popcorni
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma just mõtelsin ,et koht kus neid ise võiks krõbistada oleks kino. Tavaliselt ajab juba sealne popcorni hais mul südame pahaks, kuid neid võiks seal nosida küll….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 26, 2013 at 10:28 e.l. #352410Marxengel
MemberMis popcornil viga? Maitseasi, selge see, aga ‘tervislikkuse’ seisukohalt – täiesti adekvaatne toit.
oktoober 26, 2013 at 5:36 p.l. #352442Ott Kiivikas
MemberJalatrenn seljataga ja 105 seeriat ja 10km jooksu sel nädalal siis juba 50 km jooksu tehtud!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Tegin pildi ka tänases lõunasöögist ja sellise toidu pealt kannatab trenni teha 3,5 tundi päevas
Sel ajal kui ise trennis olin olid tütred veekeskuses ja enne seda said degusteerida uusi valgu chipse ja lapsed kiitisid maitse heaks )nende jaoks see ikka no1, peale seda võib rääkida sisust)
oktoober 26, 2013 at 5:42 p.l. #352443Ott Kiivikas
MemberHomme olen juba hommikust Spartas, sest õhutpoole trenni ei jõua, nimelt olen päeval aeroobikakuninganna päevajuht koos Katrin Väliga – toimub samas Sparta lahtiste uste päeva raames. Peale seda üritust orienteeruvalt kell 17 lähen lennujaama vasta meie juunioritele kes saabuvad Mongoolia MM -lt. Homme peaks seoses Sparta latiste uste päevaga olema ka Fitshop Spartas palju eripakkumisi Kirp võib täpsustada – samad pakkumised mis olid EMV ja Nordicu raames ja minuteada naistele peaks olema meelepärane Better Bodies riiete -25% allahindlus! Pood avatud homme 12-19 tulge nii proovitrennidesse kui aeroobikakuningannat vaatama ja kes tahab trenni teha ja minu martonist osa saada, siis orienteeruvalt 9.30 -13 möllan Spartas 100 seeriat selg,bitseps kõht ja loomulikult 10 km jooksu…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 26, 2013 at 5:48 p.l. #352447Ott Kiivikas
MemberSõbrad üks tähtis asi veel ärge unustage kella keerata, üks tund tagasi ,seega öö peaks olema tunni pikem….kes magab see kasvab
oktoober 26, 2013 at 5:50 p.l. #352448Kristjan-Johannes Konsap
Memberoktoober 26, 2013 at 5:57 p.l. #352449Ott Kiivikas
MemberTänud Kirp loodetavasti saad homme kohapealt ka jooksvalt reportaazi teha, usun et kes kohale tulla ei saa oleksid sulle väga tänulikud!
oktoober 27, 2013 at 5:42 p.l. #352485Ott Kiivikas
MemberTegus päev õhtus ja nagu eilses sissekandes ka kirjutasin ,siis päev algas täna juba vara kell 7 sõin hommikust, et 9 aeg Spartas trennis olla. Kõva seljatrenn, lisaks biits ja kõhtu kokku tuli 120 seeriat ja 10 km jooksu 3,5 tundi….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Selle nädala trennimaht siis ca 650 seeriat kangi ja 60 km jooksu!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Homme puhkepäev ja siis tuleb 6 trennipäeva jutti, sest juba ülejärgmisel esmaspäeval on ärasõit Marokosse MM -le. Ja selleks ajaks on töö tehtud. Enesetunne on jätkuvalt superhea ja väsimust hetkel ei tunne eks peale võistlust tuleb see pingelangus, praegu on mott laes, teha lihtsalt hea vorm ja anda endast parim MM -l.Kaal sellise lõhkumise peale kipub langema ja peab kaloreid juurde panema. Pilt eileõhtusest õhtusöögist (dieedist siin väga juttu ei ole….)
Peale trenni olin Aeroobika kuninganna võistlusel päevajuht koos Katrin Väliga ja suures piirdes asi sujus, oli väiksemaid tehnilisi apse, kuid võib rahule jääda. Kokkuvõtte tuleb homme TV3 ja pikem kokkuvõttev saade nii fotona kui videona Fitness TV-s.
Õhtul käisin lennujaamas meie naiskoondisel vastas
oktoober 29, 2013 at 5:15 p.l. #351163Ott Kiivikas
MemberOleme jõudnud oma ettevalmistusega finaali ehk nädala pärast toimub samal ajal juba kaalumise protseduur. Täna tegin ikka suuremahulise trenni rind, õlg, triits, kõht 110 seeriat ja 10 km jooksu lisaks, organism on juba harjunud suure koormusega ja jätan teadlikult midagi iga trenn sisse, et mitte ületreeningusse sattuda. Allesjäänud päevad sisutan suures osas jõusaalis ja teen ära mis saan ja ülejäänud ei sõltu enam minust. Stardime esmaspäeva varahommikul, lend läheb juba kell 6 hommikul ja Marokos Marraketcis oleme semaspäeva õhtul 19 paiku, kahe ümberistumisega läbi soome ja Pariisi.
Kaalunumbrid päevane enne trenni 88,3 peale trenni langeb sinna 86,7kg (ütleme nii ,et see on ka madalaim kaal mida näen), sel nädalal liigun veel allapoole, et hommikul näha ära numbrid 86 ja päevane jääb sinna 87,5 tuuri ja ebatõenäoline, et sealt hakkan kuni 85 sisse pigistama. Eks paistab kui ehk võistlejate nimekirjad välja pannakse võin teha taktikalisi muutusi, kuid hetkel ei plaani – pildi peab saama teravaks ja siis ei ole vahet kus võistleda.
oktoober 31, 2013 at 6:26 p.l. #352755Ott Kiivikas
MemberKolm viimast päeva jäänud ärasõiduni ja kui eile oli raske trenn, selle tegi raskeks eelkõige see, et Amino Rush mida tavaliselt trenni ajal tarbin oli otsa saanud ja uue purgi unustasin kaasa võtta ja ainult vee pealt 3,5 tundi jalgadele säru anda on pärsi keeruline, kuid kuidagi vedasin välja ja täna esimese asjana tööjuures panin uue purgi trennikotti, et paremini kesta ja trenn läks ülihästi ,energiat oli jooksin kiiremini kui varem ja ei tahtnud peale 100 seeriat selga, biitsa ja kõhtu enam jooksu ära lõpetada….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Nii et veendusin uuesti, et dieedi ajal on aminohapped ja ka natuke maltot (kuna Amino Rushis) on seda ka sees – kuid trennikoormust kannatab oluliselt paremini, seega soovitan~!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes ei saa aru millest jutt käib ,siis toode on see

Link tootetuvustuse ja kasutamise juurde: http://fitshop.fitness.ee/kompleksid/0/readmore/563/Amino-Rush/
Homme peaks olema idee poolest puhkepäev, st. lõõgastavaid protseduure Revali veekeskuses – täna muideks oli avatud uus suurem soome saun (selline kus keris on keskel ja ümberringi saab istuda. Ilus ja puhas! Võib juhtuda et teen ka homme kerge jooksu ja kõhtu, natuke venitusi et maksimaalselt viimased päevad ära kasutada.
oktoober 31, 2013 at 7:20 p.l. #352759martinkink
MemberOlen isegi täheldanud, et lisandi kasutegurist saab just siis aru kui lisand ära jätta.
Kurb, et inimestega kehtib enamvähem sama võrdlus. Inimestest hakatakse hoolima alles siis kui nad kadunud on.
Vägev lugemine. Ehtne näide sellest, kuidas dieedi ajal ei tohi koormust vähendada, vaid tuleb ehk “natuke” lisadagi. Minu suur kummardus
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 31, 2013 at 7:33 p.l. #352765Archangel
MemberEhtne näide sellest, kuidas dieedi ajal ei tohi koormust vähendada, vaid tuleb ehk “natuke” lisadagi. Minu suur kummardus
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga vähendada pole jah mõtet. Pigem nii, et alati üritada progresseeruda aga arvestada, et dieedi ajal on keha taastumisvõime ning arenguvõime veidi piiratud. Seega tuleb lihtsalt veidi kava korrigeerida vajadusel.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 31, 2013 at 7:39 p.l. #352766Sarge
MemberVäga vähendada pole jah mõtet. Pigem nii, et alati üritada progresseeruda aga arvestada, et dieedi ajal on keha taastumisvõime ning arenguvõime veidi piiratud. Seega tuleb lihtsalt veidi kava korrigeerida vajadusel.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul imelik see, et vähendasin nüüd kaloraaži, suurendasin tööraskusi ja omakorda tõstsin ka treeningute intensiivsust ajaliselt. Ehk siis teen trenni suuremate raskustega, poole väiksema aja jooksul.
BCAAd soovitan kõigil võtta. Ise võtan alati enne trenni ja trenni ajal Fast Pro Series BCAAd. Hea juua – ei ole magus ega ka seda mõrudat BCAA maitset ning lahustub ülihästi!

-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.