Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
märts 18, 2011 at 8:47 e.l. #293434
Ott Kiivikas
MemberOlgu öeldud, et minu esimene karikas auhinnakappi tuli just selliselt võistluselt ehk siis Kutsekooli rammumees 1995a. Karikas oli selline viinapitis suurne, kuid minu jaoks väga hinnaline. Kindlasti motiveeriks selline eestvedamine paljusid noori tõsisemalt spordiga tegelema – rohkem sellist algatust koolides.
märts 18, 2011 at 1:26 p.l. #293485IVARK
MemberPalju 500 m parim oli?
märts 18, 2011 at 2:43 p.l. #293503vrsm
Membermärts 18, 2011 at 9:06 p.l. #293539Ott Kiivikas
MemberPalju 500 m parim oli?Parim oli 1.27 – kuid vaadates poiste pikkust ja tehnikat, siis kui natuke suunata et nad ka selga rohkem töös kasutaksid, oleksid ka tulemused kindlasti veel paremad.
märts 18, 2011 at 9:08 p.l. #293540Ott Kiivikas
Membermjah, see jõusaal on tõesti üpris õnnetu olemisega… amas, jõusaali masinad on ikka päris krdi kallid ka, olgem ausad.ausalt öeldes on türi jõusaal (ujula oma) natuke sarnane, kuid siiski pisut parem.
Point on selles, et kui suudetakse ehitada selline suur spordihoone kooli tarbeks, võiks juba eelarvesse ka normaalse inventari panna, kasvõi see väike ruum, selle sisutamine ei oleks väga kallis, sinna ei pea ju jooksuradasid muretsema, sest joosta ja aeroobset saab teha kõrvalasuval platsil. See on nagu mõttekoht, samas on paljude koolide saalid läinud ka väga heasse korda võrreldes nõuka ajaga.
märts 18, 2011 at 9:21 p.l. #293544Ott Kiivikas
MemberTõmban ka tänas epäeva kokku. Meeletult kiire ja tihe päev – päeval tundsin kuidas stress minusse sisenes, kuid õhtuks on see läinud, sest trenn päeva lõpus oli hea stressi maandaja. Lihtsalt jooksvaid töö ja ühiskondliku töökohustusi kuhjub nii palju üksteise otsa, et lihtsalt tekkib tunne, et ei jõua….
Hommikul algas EKFL treenerite erialakoolitus, päeva alustas Peep Päll ja mina jätkasin päeva teises pooles praktilise osaga, 3 tundi järjest ilma igasuguse pausita rääkida kõva häälega, et kõik ca 40 osavõtjat kuuleksid on päris vaevanõudev tegevus, kuid loodan et osalejad jäid rahule. Igal juhul tegin oma parima. Peale seda oli ikka hääletoon tunduvalt madalam ja erilist rääkimise isu enam ei olnud. Tegin väikse pausi, kus vaatasin üle Viljandi tulevase võistleja Eino vormi – tõenäoliselt plaanime sügiseks vormi teha (väga perspektiivikas noormees). Kinnitasin keha ja jäin Spartasse trenni.
1) Rinnale lamades kangi surumine (mäletatavasti oli õlavigastus kuid nüüd on see täielikult taandunud ja ei osanudki prognooisda mis raskuse kangiga suudan teha 15 -d seeriad, sisetunne ütles, et võta 105kg ja nii tegingi)
105/15, 105/15, 105/15, 105/15 kolm esimest tulid selge varuga ja viimases nagu aeg on näidanud tulebki kukkumine, kuid pingutasin ära. (rekord on mäletatavasti 107,5 4×15 andke teada kui keegi üle teeb).
2)Kaldpink hantlite surumine
30kg/15, 30/15, 30/15, 30/15
3) Trosside ristamine istudes
30/15, 30/15, 30/15, 30/17
4) Lamades trossidega lendamine
15/15, 15/15, 15/15
5) Õlalihastele kõhuli kaldpink lendamine (õlatagaosale)
11kg/15, 13/15, 13/15, 13/15
6) Trenazööril lendamine küljele
35/15, 35/15, 35/15, 35/5
lisaks veel üks harjutus ülatagaosale, üks keskosale ja üks esiosale lendamine ette plokk.
Kokkuvõttes väga produktiivne päev. Jõutõstjad hakkasid oma varustust üles sättima ja loodetavasti õnnestub teha ka LIVE ülekanne (kui see peaks õnnestuma, siis paneme kindlasti ka sellekohase uudise avalehele foorumi). Kindlasti minge nii homme kui ka ülehomme vaatama ja oma lemmikutele kaasa elama. Ma lähen sinna homme kindlasti ka trenni ja pärast jään vaatama.
märts 19, 2011 at 3:34 e.l. #293558Archangel
MemberMa olen nüüd kodus teinud 4×14 90kg. Kahjuks kodus kangile rohkem peale ei lähe seega ei saa katsetada kas jõuaksin sulle järgi. Kuid kui kordustega 20-25-ni jõuan siis usun, et šansid on juba head.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Saalis vast jään siiski suurte raskuste juurde.
Aga muidu ikka huvitav lugeda. Jätka samas vaimus.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 19, 2011 at 7:37 e.l. #293563Ott Kiivikas
MemberMa olen nüüd kodus teinud 4×14 90kg. Kahjuks kodus kangile rohkem peale ei lähe seega ei saa katsetada kas jõuaksin sulle järgi. Kuid kui kordustega 20-25-ni jõuan siis usun, et šansid on juba head.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Saalis vast jään siiski suurte raskuste juurde.
Aga muidu ikka huvitav lugeda. Jätka samas vaimus.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui 15 seid alustasin siis tegin 80 kiloga (kindlasti oleks jõudnud ka rohkem , kuid et oleks tehtud sellise reserviga). Selge, et selline mahutrenn ainuüksi lamades surumises käib läbi rinnalihase üle 6 tonni rauda, loob ka sellise põhja mille pealt pärast suuremaid raskusi tõsta. Seega soovitan ka neile, kes keskenduvad suuremate raskuste surumisele ja samas soovivad saada ka korraliku rinnalihast, teha just aeg – ajalt pikemaid seeriaid.
Loodetavasti suudan varsti panna margi 110kg….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 19, 2011 at 8:32 e.l. #293576Kristjan-Johannes Konsap
MemberSee võistlus meenutab mulle “Kääriku Rammumehe” võistlust, mida ma suusalaagris korraldasin. Panin ka mehed raskusi hoidma jms.
Planku sai aga ise eelmisel veerandil raskejõustikus hoitud. 2 minutit oli vist arvestuseks vajalik, aga ma hoidsin 8 min. Oleks keegi raha vahele pannud, oleks võinud ka 10 hoida.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hiljem muidugi levis linnalegend, et ma hoidsin 20 min planku. No ega mul midagi selle vastu pole, ka ilus legend.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 19, 2011 at 8:35 e.l. #293577Ott Kiivikas
MemberSee võistlus meenutab mulle “Kääriku Rammumehe” võistlust, mida ma suusalaagris korraldasin. Panin ka mehed raskusi hoidma jms.Planku sai aga ise eelmisel veerandil raskejõustikus hoitud. 2 minutit oli vist arvestuseks vajalik, aga ma hoidsin 8 min. Oleks keegi raha vahele pannud, oleks võinud ka 10 hoida.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hiljem muidugi levis linnalegend, et ma hoidsin 20 min planku. No ega mul midagi selle vastu pole, ka ilus legend.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Proovi 8 min ainult käsi ilma millegita ees hoida – see on ka paras ettevõtmine juba (see plank oli tegelikult vist küll põrandaliist….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), aga noh nii need eelmise aastasaja jõumeeste legendidki tekkisid, väikese näpuga viis meest üle tõsta ja härga kätel kanda…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 20, 2011 at 7:30 e.l. #293672Ott Kiivikas
Membermärts 20, 2011 at 7:34 e.l. #293673Ott Kiivikas
Membermärts 20, 2011 at 7:38 e.l. #293674Ott Kiivikas
MemberTannu tõmbetehnika (minuarust on liiga ette vajunud, st et jalg on juba peaaegu sirgeks lükatud ja kangutab seljaga)
Raigo ja Hr Salu
Aimari viimane tõmbekatse, sellel ajal oli 800 kogusmmaks veel võimalik…
NB! Täna on siis suurte meeste päev EMV seega kes saab minge kohapeale Spartasse vaatama, ise kavatsen kindlasti läbi käia ja loodetavasti töötab LIVE ülekanne ka tõrgeteta täna.
Mul on täna aeroobse treeningu päev – teen selle arvatavasti Spartas, et silm peal hoida, mis soojendusruumis toimub
märts 20, 2011 at 7:14 p.l. #293762Ott Kiivikas
MemberNädalavahetus aeg kokku võtta. Möödus see suuresti EMV jõutõstmise tähe all, küll LIVE ülekannet seadistades ja vaadates ja tehes kõik omalt poolt selleks, et see teoks saaks (eriline tänu tehnilisele poolele hr. kes selle ühendas ja ellu viis). Olin mõlemil päeval ka Spartas kohapeal vaatamas ja kõik huvitavamad katsed sain omasilmaga ära näha.
Kuna sportlik meelelahutus on sportlase üks ettevalmistusetapi osa – sest sealt saad suuresti positiivseid emotsioone, siis arvan ,et selline spordi jälgimine on hädavajalik, et omal kõrvade vahel asi kokku ei jookseks. Eriti hea on minna pärast oma treeningraskusi tõstma, sest need tunduvad selle kõrval mis seal võistlustel tehti lapsemänguna….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võtan siis omalt poolt võistluse kokku, kõigepealt tänan Sparta spordiklubi, et nad võõrustasid EMV, tore oli see, et sai Tallinnas vaadata ja ei pidanud kuhugi kohale sõitma. Kindlasti võib öelda, et kui Spartas ei oleks tööl sellist meest nagu Margus Silbaum ,siis vaevalt, et seal see toimunud oleks. Koos Marguse saabumisega saabus Spartasse ka jõutõstmine ja palju võistlejaid oli ka klubi poolt väljas. Samuti väärivad suurt aplausi kettapoisid ja abistav personaal, kellele langes rasksute tõstmises kõige suurem koormus. Sügav kummardus….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis siis silma jäi – eelkõige see, et Eesti jõutõstmise tase on tõusuteel ja et see ei püsi 1 ega 2 mehe õlgadel, vaid noori tuleb peale. Vaadake absoluudi 3 esimese mehe vanust (Alex, Aimar ja Siim) rääkimata sellest, et ei võistlenud või ei saanud jätkata (Raigo, Sagor ja seal on rida noori, kes rühivad jõudsalt edasi). Peaasi, kui juuniorte east täiskavanute sekka minek ei kujuneks valulikuks (töö, eraelu jne.)
Esimese päeva kangelane oli vaieldamatult Aimar – kahju, et teda saatis ebaõnn, kõigis kolmes tõsteviisis ei realiseerinud ta ära kolme katset nagu õnnestus peakonkurendil Alexil. Riputati ju absoluudi kuld suhtleiselt kindlalt juba enne võistlust Aimarile kaela, ainuke kes nii ei arvanud oli Alex ja kasutas taganttuleja eelise ära. Fakt on see, et Aimaril on hetkel rohkem jõudu sees kui tema lõpptulemuses kajastus.
Alex – uskumatu noormees. Võitles igal katsel lõpuni ja näitas oma sisu kõik 9 katset õnnestusid….eriti muljetavaldav oli muidugi kükk 355kg alla 100 kilosena. Peaasi, et noormehel motivatsiooni ja võimalusi on edasi treenida ja võistelda ei tea mis sealt tulevikus veel tulla võib….
Hirsnik – iga võistlusega järjest paremaid tulemusi näidanud, kükis tegi selge edasimineku kui suudab ka surumises seda teha tõuseb kindlasti wilksi arvestuses 3 sisse.
Kaido Leesmann – minu jaoks uskumatu 300 kilo kükkinud (ja seda nii ,et ma ei ole kordagi trennis näinud, et see mees tõmbaks või kükiks…) surumine ei läinud kindlasti ootuspäraselt 260 ei ole Kaido tulemus ehk läks seda energiat nii võistluste korralduse kui küki peale ära, igal juhul andis küva lahingu oma kaalukategooria meestele Raaper ja Vaherile – viimane tegi ka väga stabiilse soorituse ja eriti hästi tuli surumine välja 240kg. Raaper muidugi näitas taganttuleja eelist ja võitis tänu 330 kilosele tõmbele viimasel katsel.
Siim – suur mees ja astub igal võistlusel suurte sammudega edasi. Täna realiseeris Siim ennast küll 100%. Maksimum tulemuses talle Eestis praegu vastast ei ole, kuid küll ta leiab neid laiast maailmast. Maailma tipuni on siiski veel astuda kogusumaas vähemalt 100 kilo, kuid küll ta sinna jõuab, sest omavahel öeldes pole ta trenni õieti teinudki (paar aastat see ei ole mingi staaz). Siimu keskendumine ja esinemist on alati hea vaadata – publik selle pärast saal itulebki.
See et ma teistest ei kirjuta ei tähenda, et ma nende tulemusi ei hindaks – iga osavõtja on juba läbi osalemise spordis teeninud ära tunnustuse!!!
Tänud ilusa nädalavahetuse eest, peale vaatamist tegin samas ka kardioseansi ja tunnike lendas nagu 10 min soojendust saadud emotsioonide najal…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 20, 2011 at 8:56 p.l. #293784jõuents
MemberTore!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siimu areng on tõesti meeletu olnud sellise ajaga.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.