Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
oktoober 4, 2013 at 6:26 e.l. #350603
LauraL
MemberEdu võistluseks!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2013 at 6:29 e.l. #350604Sarge
MemberVesi naha alla!
oktoober 4, 2013 at 9:28 e.l. #350615Ott Kiivikas
Memberoktoober 5, 2013 at 12:00 p.l. #350711Eduard Iganus
MemberEdu Teile!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 7, 2013 at 11:15 e.l. #350881a n d y
MemberHei.
Tahtsin uurida, et kas “Sinu küljes trennis” ka uusi osasid saama hakkab?
Palju huvitavaid inimesi, kelle trenne hea meelega vaataks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga edu !oktoober 7, 2013 at 5:03 p.l. #350900Ott Kiivikas
MemberKirjutan natuke ka oma ebaõnnestunud võistlustest. Mis siis toimus? Lühidalt järgmine lugu, olles kerges ülekaalus, et pääseda kategooriasse ja teades, et reisiga kaal mitte ei lange, vaid liikumatusest pigem tõuseb, võtsin smaha nii toidukogust kui piirates ka soolatarbimist. Jõudes õhtul kohapeale oli kaal kontrolli all ja 0,5 kilo õle 90 ne, selge et ööga jooksis kaalu mha, nii et hommikul olin 89, peale mida sain süüa korraliku hommikusöögi, kuid soola hoidsin maas, võistluskaal oli 89,25kg ja selleks ajaks algas juba nö vett välja jooksma ja see jätkus kuni võistlusteni. Pilt seeläbi ei muutunud mitte tervamaks nagu võiks arvata, kuid vesisemaks ja pumbatus kadus sootuks. Lisaks planeerisin natuke halvasti valmisolekut, proovides ajastada, et mitte liiga kaua jalgel seista, kuid läks vastupidi, kui võistluste algus venis, siis enne minu kategooriat läks järsku kiiresti ja põhimõtteliselt enne eelvõistlust läksin peale ilma igasuguse pumbatuseta, lihtsalt nii kiireks läks (kui konditsioon oleks olnud hea, siis hakkad ka lava peal kasvama kui poseerida saad), kuid mul ei olnud ligilähedalgi seda tunnet.
Kuna võtsin endale numbri kogematta kõige ääre peale, siis olin ka kohtunike mõttes ebasobival positisoonil (kuid see ei olnud vast nii määrav, sest ka Reet ja Egle olid äärmised ja võitsid). Sain teise väljakutse – see oli juba märk ,et pilt ei ole parim, siis sain kolm väljakutset ja iga tiiruga läksin natuke paremaks, kuid ideaalist kaugel. Jäin ootama finaalipääsu, sest väljakutsed olid nii segased et kutstui esimesi ja viimaseid läbisegi – mis kohati jäi mulle arusaamtuks, miks peab üldse tegema 6 väljakutset kui kokku on joonel 10 meest, bikiinis tehti neid ühes kategoorias veel rohkem vist kaheks kui ma ei eksi ja laval ol 9 võistlejat. Pesin vahepeal grimmi maha, kasutasin ULTRA1 Jan Tana ja jäi väga hea, ei hakanud jooksma ja oli hea tumedusega, kuid peale eelvõistlust pesin maha ja panin uue kihi kohe peale, et mõni tund hiljem finaalis osaleda (vahepeal Egle teatas, et ma finaali sain), sealt väljajäämine oleks ikka paras katastroof olnud…Proovisin veel paranda, lülitades soola sisse, kuid süüa väga ei julgenud, sest pilt niigi vesine (just vesine mitte isegi rasvane vaid vesine) ja natuke ehk enestunne paranes, kuid sellist head pumbatust ikka ei tekkinud, kuigi sain finaali eel ka ikka pumbata ja proovisin nö paremini valmis olla. Vabakava tegin hästi nagu alati ja sellega oli 3 kohal, kuid keha ei lasknud seekord 5. kohast kõrgemale tõusta , kaks punkti neljandast kohast jäi puudu. Vastased olid tegelikult tugevad, kuid hea vormiga võidetavad, selles osas midagi ulmet ei olnud, ise olin lihtsalt.s…t…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kolmanda koha saanud poolakas on varem olnud euroopa absoluutne veteranide meister, hõbeda mees oli maailmameister klassikas, minuteada andis juba siis positiivse proovi ja nüüd oli silmnähtavalt ikka paisunud, võitja oli juunior…sellise väga hea skeletiga, peenike talje ja laiad õlad, kaal oli vaid 81,7kilo.Õnneks sain sellest uue kogemuse ja õnneks ei ole just tihti sellist asja juhtunud ja juba sel nädalavahetusel on plaan ikka korralikum pakett lavale vedada ja järgmisel nädalavahetusel PM peaks olema terav pliiats.
Naised tegid väga suurt rõõmu, uskumatu kaksikvõit -seda ei osanud ka paremates unenägudes ette näha ja see aitas endal ka ebameeldivast emotsioonist kiiremini üle saada. Õhtul tegime korraliku prasdniku….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Suured tänud Eglele ja Reedale, kes pakkusid siirast rõõmu nii oma tulemuste kui seltskonnaga ja loomulikult minu eriline tänu Ergo Metslale, kes töötas nagu mees nagu orkester! Rääkides vabalt tšehhi keelt – oli ta nagu oma jope kohalikele ja rääkimata kõige muu luksusega, mida reisi vältel pakkus, olles nii delegaat, sponsor, autojuht jne.Seega kokkuvõttes õpetlik võistlus ja kindlasti on mõistlik sinna ka järgmisel aastal juba suurema seltskonnaga minna, sest korraldus oli väga hea! Bankett – põrsas vardas ja hunnik jäätist, mis sa hing veel ihkad….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kohtume juba Slames – tulge ikka kaasa elama, luban et “Hr. Andromeeda udukogu” hajutab udu…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 13, 2013 at 9:40 e.l. #351306Ott Kiivikas
MemberTänaseks on see siis ajalugu 45. EMV ja endal sealt ära võetud 33% absoluutseid tiitleid ehk siis 15! Kuid rohkem rõõmustas mind eile see, et sain laval olla koos legendi Ain Paavoga! Ütlesin ,et Annus on veel puudu, siis oleks enam -vähem kõigi legendidega koos laval oldud, kes selle aja jooksul lavalaudadel on domineerinud.
Panin ühe võrdluspildi ka, mida annab nädalaga ära teha – selge, et eile ei näidanud ma oma tippvormi ja ei olnud ka vajadust, sest 3 nädalat on MM ni ja seal olen oma parimas konditsioonis – 2 kilo kergemana, siis peaks lõikama. Juba nädala pärast PM proovin olla veel teravam. Täna taastun, Revalis avatakse alates homsest kõigile veekeskus, täna on nö oma töötajate perepäev ja saab 9 basseinis kaifutada, seega tulge alates homsest Revali trenni ja veekeskusesse lõõgastama.
Tänud kõigile, kes kaasa elasid ja pöialt hoidsid!
oktoober 13, 2013 at 5:03 p.l. #351343Ott Kiivikas
Memberoktoober 13, 2013 at 5:10 p.l. #351344lkv
MemberOi kui mõnus…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 13, 2013 at 5:47 p.l. #351354Ott Kiivikas
MemberOi kui mõnus…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olim mõnus küll….isegi nii ,et jäin soojaveebassu magama….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eile sai ikkagi kella 03 jämmitud ja eks see andis soojas vees tunda….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 13, 2013 at 6:26 p.l. #351355vend vähk
ModeratorÜleeile käisin Revalis ja see on nagu Tallinna linn- mitte kunagi ei saa valmis! Iga kord kui käin, on jälle midagi juurde ehitatud. Sellesse veekeskusesse tahaks isegi mõnulema minna!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oktoober 13, 2013 at 6:27 p.l. #351356Sarge
MemberKas reedel Eesti koondisel on võimalus suplema ka minna?
oktoober 14, 2013 at 6:30 e.l. #351383Ott Kiivikas
MemberPanen vahepeal ühe kommertsuudise ka, nimelt:
Lõpuks ometi! Telliskivi tänav on avatud kõigile liikluseks! Seega ca kolm kuud käinud renoveerimistööd on jõudnud lõpule.
Sellega seoses, et püsiklindid leiaksid lihtsamini tee uuesti Telliskivi Fitshopi – on sellel nädalal 14 – 19.10 kogu kaup -20% (püsikliendile soodsam!)
Neile, kes ei ole veel püsikliendid – saavad püsikliendiks ilma liitumistasuta! Ja kõigile poekülastajatele kaasa imemaitsev Pro Plex valgubatoon!

oktoober 14, 2013 at 1:08 p.l. #351422IVARK
MemberSelle asja juures on kõige veidram lugu see, et tänav saab korda (sest ma pean ju valimisteks lubadust pidama), kuid järgmisel aastal tõmmatakse tänav uuesti täiesti üles, sest Tallinna Vesi hakkab veetrasside kapitaalremonti tegema – nad olevat pakkunud ka sel aastal välja linnale, et teeme järgmine aasta ühe korraga, kuid kus sa sellega, vaja ju valimisteks korda saada…..
Kuule, kas selle kohta on mingi ametlik info ka, nt. Tallinna vee kodulehel vm. Täitsa huvitav inf.
Telliskiviselts ei tea vist midagi asjast või vaigistatakse kõik enne valimisi rahapatakatega maha?
oktoober 14, 2013 at 5:28 p.l. #351447Ott Kiivikas
MemberKuule, kas selle kohta on mingi ametlik info ka, nt. Tallinna vee kodulehel vm. Täitsa huvitav inf.
Telliskiviselts ei tea vist midagi asjast või vaigistatakse kõik enne valimisi rahapatakatega maha?
Seda kinnitas mulle ka veel üks töömees, kes ametis hommikul oli ja tuli ise juttu ajama. Ma ei imesta ausalt öeldes selliste tempude peale juba ammu, kuid masendav on seda kuulda ikka, kuidas meie endi raha raisatakse omakasupüüdlikult! Eks see on siseinfo ja kui ma ise inimestega tänaval juttuajamas ei käiks, siis seda välja ei oleks tulnud ka eks asjaga seotud inimesed teavad, kuid kes see ikka enne valmisi seda kõva häälega kuulutab.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.