Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
august 25, 2013 at 10:46 e.l. #348234
tarmop
MemberSee ju Kirp, Kaidot ei pea kartma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 25, 2013 at 10:55 e.l. #348235Ott Kiivikas
MemberSee ju Kirp, Kaidot ei pea kartma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui nii edasi läheb ,siis on Kaido varsti kerge….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (Ja lõhnab vägisi selle järgi ,et 130kg hantel võiks ka olla, millega siis alla 10 korduse võiks tõmmata….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )august 25, 2013 at 11:03 e.l. #348236tarmop
MemberKui nii edasi läheb ,siis on Kaido varsti kerge….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (Ja lõhnab vägisi selle järgi ,et 130kg hantel võiks ka olla, millega siis alla 10 korduse võiks tõmmata….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Sa mõtled et soovid Rauli, aga eesmärk võiks olla ikka Siim
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 25, 2013 at 1:11 p.l. #348239Ott Kiivikas
MemberSa mõtled et soovid Rauli, aga eesmärk võiks olla ikka Siim
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sul on mitu käiku juba ette läbi mõeldud….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 26, 2013 at 5:33 p.l. #348294Ott Kiivikas
MemberEile sai käidud siis Eesti võidukat korvpallimatši vaatamas. Olen ikka aeg -ajalt käinud ja õnneks valdavalt juhtunud ka siis kohal olema kui on tulnud magus võit, nii ka seekord. Kes kursis ei ole, siis Eesti koondis alistas eile EM valikturniiril Valgevene 17 punktiga. Mürgel oli saalis ikka ulme, mul on olid kõrvad lukus täna poole päevani ,selline karjumine vile ja trampimine oli….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Eriti võimsalt elasid kaasa kaitseväelased, kes hüppasid tribüünil nii ,et ime et see vastu pidas…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Kohal olid kõik “Oravapartei” kroonitud pead, Ansip, Ligi, Pevkur jne. Rääkimata muudest prominentidest, kuid ütlemata võimsa elamuse saab kohapeal. Seega kellel kottigi kodus teha ei ole, siis 1. spetember on oluline mäng Bulgaaria vastu Saku Suurhallis. Samuti on mul juba olemas piletid 6. septembril toimuvale Holland – Eesti jalkamatšile…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loodetavasti see toob kulturismisaali ka korv ja jalgpallureid….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pilt kohapealt (See kõrvaklappidega laps, oli vahetult minu ees, ei teda see lärm ei seganud, magas rahulikult vahepeal kui ümberringi mürgel käis…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )
august 26, 2013 at 7:45 p.l. #348303priibe
MemberEile sai käidud siis Eesti võidukat korvpallimatši vaatamas. Olen ikka aeg -ajalt käinud ja õnneks valdavalt juhtunud ka siis kohal olema kui on tulnud magus võit, nii ka seekord. Kes kursis ei ole, siis Eesti koondis alistas eile EM valikturniiril Valgevene 17 punktiga. Mürgel oli saalis ikka ulme, mul on olid kõrvad lukus täna poole päevani ,selline karjumine vile ja trampimine oli….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Eriti võimsalt elasid kaasa kaitseväelased, kes hüppasid tribüünil nii ,et ime et see vastu pidas…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Kohal olid kõik “Oravapartei” kroonitud pead, Ansip, Ligi, Pevkur jne. Rääkimata muudest prominentidest, kuid ütlemata võimsa elamuse saab kohapeal. Seega kellel kottigi kodus teha ei ole, siis 1. spetember on oluline mäng Bulgaaria vastu Saku Suurhallis. Samuti on mul juba olemas piletid 6. septembril toimuvale Holland – Eesti jalkamatšile…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loodetavasti see toob kulturismisaali ka korv ja jalgpallureid….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pilt kohapealt (See kõrvaklappidega laps, oli vahetult minu ees, ei teda see lärm ei seganud, magas rahulikult vahepeal kui ümberringi mürgel käis…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )
Nagu pldilt näha, siis tänapäeva lapsed on kõigega harjunud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Elasin ise kodust kaasa tublid poisid olid;)!
august 30, 2013 at 5:50 e.l. #348446Ott Kiivikas
MemberKohe kohe trenni ja juba 13.00 laevaga Soome poole teele koos oma meeldivate töökaaslastega, et osa saada Fintess Expost ja Nordic Pro võistlusest. Täna idee poolest juba 5 trennipäev jutti ja peaks tegelt olema vaba päev, kuid kuna homme kuidagi trenni ei jõua, siis nihutan natuke tsüklit nii ,et uuesti teen pühapäeva õhtul juba siis kui koju tagasi jõuame.
Ausalt öeldes, pole juba ammu Soomes käinud ja lihtsalt ei ole viitsinud minna, on küll kutsutud ja ja ka üritusi toimub seal ju igal aastal, kuid omal ajal sai seal ju lausa töötatud ja eks peale seda viskas kopa ette….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kuid nüüd kui vaadata on ka profivõistlus, kus laval paljud mehed kellega endalgi olnud võimalus koos laval olla ja seda mitte kaua aega tagasi ,siis seda huvitavam saab vaadata erinevaid vastasseise eelkõige seda kuhu siis “vene imelaps” Lesukov platseerub oma Pro -debüüdil ja ka seda kuidas Alexey Shabunyat hinnatakse Euroopas, mäletatavasti USA – s jäi tema Pro debüüdi laeks 8 ja 9 koht.Kuna kaasas on nii video kui fotokaamerad, siis kindlasti proovime teha niipalju pildi ja videomateriali ja ka seda operatiivselt teiega jagada.
Pühapäeval kui tagasi jõuan – õhtul plaan minna Eesti kossukoondisele kaasa elama, otsustav mäng Bulgaariat peme võitma 4 punktiga! Seega varuge kiiruga piletid, kes soovivav üldse sisse mahtuda, sest täismaja on garanteeritud!
Õige pea siis juba reportaaz Nordic PRO -Live report! Jääge meiega!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 2, 2013 at 6:07 p.l. #348631Ott Kiivikas
MemberEi ole vahpeal oma blogi saanud täiendada kuna olime Fitness Expol Soomes ja seal oli netiga nagu oli – selles osas paneb eesti küll soomlastele pika puuga….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ole ükskõik kus kännu taga, on juurdepääs parem ja ühendus kiirem. Üle tüki aja sundisin ennast siis Põhjanaabritele külla minema ja peab tunnistama, et ei kahetse. Tuleb käia vahest ka niisama väljas tuulutamas ja nägin väga palju vanu soome tuttavid, kellega osadest olin juba 15 aastat tagasi MM laval koos. Loomulikult tegi kogu sõidu põnevamaks meie lõbus kollektiiv, kellega igav juba ei hakka…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Osad sissefilmitud palades said juba siin ka esmaesitluse…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Mess ise oli tegelt suht väike ja seal piisab täiesti kui minna poolest päevast sinna ja järgmisel tagasi – seega järgmine kord oleme targemad. Võistlus oli huvitav vaadata, kuid meeste osa PRO võistlusel venitati kunstlikult liiga pikaks (mõtetu oli vaadata kõigi osalejate vabakavasid -täiesti piisanuks top 5 kavadest samuti jäi arusaamtuks kõigi võrdluste tegemine kaks korda…). Bull oli muidugi päev nael!
Ise elasin kaasa eelkõige Shabunyale ja mitte asjata, pakkusin talle 1-2 koht. Lõppkoht kolmas (mees ise ka ütles, et ei pettunud, algul hõigati ta ekslikult välja 5 kohale, kuid siis saadeti tagasi ja öeldi, et viltu läks…seega usun, et peale seda ehmatust oli 3 .koht juba päris hea). Andsin talle ka natuke nõu mida finaalis paremini teha, st. peale eelvõistlust (mees on kõige laiemate õlgadega laval ,kuid surus end kõhust liiga kokku, st. peaks vastupidi talje peenikeseks venitama ja poosidesse läks aeglaselt, teised juba lasevad poosi vabalt kui tema poosi sisse saab…seda patrandas ja finaalis tegi neid asju paremini). Lesukov oli totaalne pettumus täpselt samasugune nagu aasta tagasi kui poolpehme vormiga amatööride AC võitis – 0 progress…Selle vormi pealt oleks hea alustada ettevalmistust, kuid eks nagu vanasõna ütleb, et reha otsa peab astuma nii palju ,et rehavars katki läheb….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Ise osalesin kohvrite hoidmises (mr.grip -nagu ma olen…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) 2 x75kg kohvrid, ei olnud teab mis rasked ja aeg 1min 41 sek (ma ei teagi, kas keegi seda üle hoidis, sest päeva teises pooles kui küsimas käisin ,ei olnud keegi rohkem hoidnud. Hommikul olin kohe üks esimesi hoidjaid seal ja korraldajad ütlesid, et hoiad 2 min võid karika kohe kaasavõtta (peale seda kui oli täis tiksunud 1.30 vaatasid mehed üksteisel otsa ja hakkasid juba pelgama, et mees hoiabki täis, siiski jäi natuke puudu…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) Hr. Pihusele andsin ka taganttuleja eelise kuid ei osanud mees seda ära kasutada 1.22…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Oma katset mul videosse ega pilti ei saanud -sest täiesti spontaalselt haarasin kätte ja ei märganud salvestada, sest ega ei oodanud ka palju sealt tuleb.
Hr. Pihus
Koos Shabunja ja tema naise Iraga
Siin siis lisaks perekond Shabunyale ka eelmise aasta armliftingu võitja Tyakulov Aleksei (armliftingu uus maailmarekordi omanik 151,5kg)
Ja lõpetuseks muidugi eilne kossukoondis – olin saalis ja sain superelamuse, tublid mehed! Kõrvad olid täna jälle lukus..
september 2, 2013 at 8:40 p.l. #348638MelDogg
MemberKui laupäeval nelja ajal oli parim aeg 1,43 aga samal hetkel tegi mingi vend seal täpselt 1,41 niiet siis oleksite ehk pidanud uuesti hoidma ?
september 2, 2013 at 10:27 p.l. #348642MelDogg
Membertuli väga segane lause
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> arvatavasti see 1,43 võitis aga kui teda poleks olnud kuidas siis oleks jagatud???september 3, 2013 at 5:35 e.l. #348646Ott Kiivikas
Membertuli väga segane lause
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> arvatavasti see 1,43 võitis aga kui teda poleks olnud kuidas siis oleks jagatud???Mis seal ikka jagada, see selline messivõistlus, tõenäoliselt läks see pühapäevl veel edasi. Ehk on seal Rautakoura kodulehel mingid messitulemused üleval ,siis näeb mis seal toimus. Kõvasti hoidis 2x75kg kohvreid ühes käes soome klassikaline kulturist Tomas Kuoronen (nimi võib olla valesti kirjutatud) klassika vend võttis need kaks kohvrit ühte kätte ja hoidis 40 sek! Mul sellest ka video olemas, panen mingi hetk välja.
september 3, 2013 at 11:46 e.l. #348673J.J
MemberMis seal ikka jagada, see selline messivõistlus, tõenäoliselt läks see pühapäevl veel edasi. Ehk on seal Rautakoura kodulehel mingid messitulemused üleval ,siis näeb mis seal toimus. Kõvasti hoidis 2x75kg kohvreid ühes käes soome klassikaline kulturist Tomas Kuoronen (nimi võib olla valesti kirjutatud) klassika vend võttis need kaks kohvrit ühte kätte ja hoidis 40 sek! Mul sellest ka video olemas, panen mingi hetk välja.
Pühapäeval hoidis Richard Karu 2×75 kg ühe käega poolteist minutit
september 3, 2013 at 11:52 e.l. #348674Ott Kiivikas
MemberPühapäeval hoidis Richard Karu 2×75 kg ühe käega poolteist minutit
Einoh on hulle iga valitsuse aeg olnud….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . On see mingi uus rekord ka tõenäoliselt, sest seal oli jutt mingist minutist kahe kohvri korral…september 3, 2013 at 12:01 p.l. #348675J.J
MemberEinoh on hulle iga valitsuse aeg olnud….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . On see mingi uus rekord ka tõenäoliselt, sest seal oli jutt mingist minutist kahe kohvri korral…Rekord on sama mehe nimel 2009 aastast ajaga 1.40. Tegemist on Soomes elava Eesti ehitusmehega kes eelmine aasta ütles, et pole kordagi jõusaalis käinud.
Alexey Armliftingu rekord on 150,5 kg aga pea see 151 ei tule.
Pühapäeval proovisid kaks kanget jõudu käesurumises:
september 3, 2013 at 12:59 p.l. #348677rennosport
MemberKui vana tõstab 20 kilose sanga näppude vahel üles, siis selle vennaga näppu küll ei tõmbaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.