Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
aprill 25, 2013 at 9:26 p.l. #341455
htilga
MemberLoeng vastupidavusaala sportlastele mille vahepeal läbi viisin on nüüd järelvaadatav ka Delfis: http://sport.delfi.e…a.d?id=66023530
Ma ei tea mis x-faktor seda tingib on aga Oti loenguid on alati väga põnev kuulata, isegi kui jutt on tuttav
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 26, 2013 at 6:27 e.l. #341456Ott Kiivikas
MemberMa ei tea mis x-faktor seda tingib on aga Oti loenguid on alati väga põnev kuulata, isegi kui jutt on tuttav
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No aga see on vana tsitaat, et – “Hr. kunstiteadlast oleme nõus kuulama tundide kaupa, aga teie noormees ärge segage vahele….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> “aprill 26, 2013 at 5:54 p.l. #341473Ott Kiivikas
MemberTöönädal õhtus ja mõnus teadmine et nädalavahetusel ei pea kella peale kuhugi minema. Trenn tehtud ja homme veel, ning pühapäeval plaanis teha siis järjekordsed vormipildid 2 weeks out.
Jalatrenn oli jõudu veel on ,samas päris suutlikuseni enam ei lähegi, st. et teen kerge varuga nii läksin täna smithis raw kükkidega kuni 160kgx5. Jalapress vana masin lõpetasin 430kg x5 sellega olen raw teinud 450kg – liigub raskemalt kui uuemad masinad. Astumisi kang turjal läksin välja kuni 100 kg millega astusin taha 10 seeria, seega korralik raskus väljaastete jaoks. Aeroobset teen minimaalselt, sest tunnen et pole vajadust 10 – 15 min ehk soojendus ja kõik, kaal langeb nagunii plaanitust kiiremini ,seega ei ole vaja forseerida.
Lugesin Janari mõtteid ettevalmistusest ja kannatustest ja kohati tabasin end mõttelt, et mina tegelen vist teise spordialaga…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma tõesti ei saa aru, et mis kannatustest jutt käib kui seda ala mõistusega teha – kannatused olid minu jaoks 10 aasta tagused, kui tegelesin totaalse ületreeninguga olles veendunud, et teen õiget asja, täna tagasi vaadates oli tegemist totaalse ületreeninguga, mille kinnituseks oli unepuudus ja ärevus, kartus trenni ees, närvisüsteemi totaalne ülekoormamine. Ka ei saanud ma aru, sellest, et miks see toit peab maitsetu olema? Kas sellest sõltub vorm? Kahtlen, sest ise maitsestan toitu vabalt ja kui kalorid on defitiidis, siis kaal langeb – samas mis jääb on maitseelamus, mis on mitte vähemoluline olles ise 20 aastast 10 dieedil olnud. Miks ma seda seda räägin ,lihtsalt selleks, et mitte paljusid inimesi ära hirmutada ja näidata, et kulturism on mingi masohistlik enesepiitsutamine. Selge, et kehatüübid on erinevad, kuid mitte niipalju ,et need asjad nii kardinaalselt erinevad oleksid. Nii, et Janar ära pahanda, midagi halba ma seejuures ei mõtle, lihtsalt omapoolne mõttevahetus – eks me saame juba vähem kui kahe nädala pärast neid asju isekeskis arutada. Pea vastu ja ole tugev, usun et tuleb hea tulemus!Ilusat nädalavahetust kõigile soovides!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 27, 2013 at 5:42 e.l. #341481Silvar Fast
Member
Aga Ott, kui see kõik on nii loomulik, hea enesetundega, mõnus ja lihtne, ei mingit pingutust, kannatust ehk siis teisisõnu puhas rõõm, miks sa siis aastaringselt ei ole sellises vormis, et astuda EM või MM lavale
. Mõistet dieet ei tohiks sinu sõnavaras ollagi
. Eks ikka kehatüübid on väga erinevad…nagu ka strateegiad, mille kaudu tippvormini jõutakse. Ja kaloridefitsiit…olgu suur või väike, ei ole kunagi kehale loomulik ja meeldiv seisund…kehale meeldib status guo. Kui sa ikka kulutad rohkem kui tarbid, siis see paneb keha automaatselt stressiseisundisse…iseküsimus on loomulikult kuidas erinevad inimesed seda stressiseisundit taluvad. Mõned taluvad kergemini, mõned raskemini. Loomulikult sõltub stressi talumine dieediperioodil pisikestest lisanüanssidest…moraalne tugi (lähedased, kogukond, ühiskond)…treeningu taustsüsteem (partneri olemasolu, keskkond)…taastusvahendite kättesaadavus (massaaz, saunad jne). Need kõiki on faktorid, mis aitavad võistlusdieedi pidamist muuta talutavamaks…aga ilus ja päikseline ei saa see lõpuni kunagi olema. Ja lõpuks…pole olemas ja ei peagi olema ainuõiget tõde…teed püha tõe juurde on käänulised ja algavad erinevatest hällidest….
. Uute ja põnevate kohtumisteni Silvar!!!aprill 27, 2013 at 7:03 e.l. #341488Ott Kiivikas
MemberMa ei saa väita, et kõik tuleb iseenesest ja pingutamata, mitte seda -pingutan ma ikka aastaringi trennis nagu teada on, kuid need päevad kus on enestunne mitte kõige parem või värskem ei tohi olla ülekaalus, vastasel juhul see hakkabki ajudele. Kuid ütleme nii ,et see pingutamine ei ole mingi kohustus ega sundimine, sest ma olen ise ka seda ala 20 aastat teinud ehk ma olen sellega harjunud ja ei tunnetagi seeläbi seda raskust ja loomulikult teen ka kõik selleks, et seda minimaalsete kannatustega teha, vastasel juhul ongi nii, et kuulen sportlastelt ka välisvõistlustelt, et ma tegin nüüd selle kurnava ettevalmsituse ära ja taastun kaks aastat…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ma imestan ,et millest need inimesed nii pikalt taastuvad…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Sööd kõhu korra täis ja tahad jälle trenni.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hooajaringi puudub nii motivatsioon kui vajadus olla täpselt sellises tippvormis, kuid kes teab, siis ma olen hooajaväliselt tihti paremas vormis kui enamus mehi laval, mis on selle kinnituseks, et järjepidevalt toitumist ja liikumist kontrollides on võimalik olla nö väga heal stardipositisoonil dieeti alustades, mis omakorda annab eelise ka paremaks lõpptulemuseks, võrreldes nendega, kes lasevad peale võistlusi jala täiesti lõdvaks.
Ma arvan ,et huvitav diskussioon
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 27, 2013 at 7:08 e.l. #341489Janar Rückenberg
MemberSee on huvitav teema, ka minu jaoks ja liitun teiega, kui mul onnestub oma arvuti klaviatuuri tappidega tahed taas tagasi saada…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.aprill 27, 2013 at 7:20 e.l. #341490Ott Kiivikas
MemberPanen lihtsalt pildi, et te minu juttu paremini mõistaksite….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tänan ja tavapärane hommikusöök, selle vahega, et tavapäeval on kaks sellist leiba singi ja juustuga, täna panin kolm ,sest kaal oli veelgi kukkunud ja lihtsalt peab kütust lisama, et lihastega mitte hüvasti jätta.Leibadel kasutan Põltsamaa kanget sinepit – annab koos singiga erksama maitse.
7 vijahelbeid on seal kausis kuivainena ca 120 -140gr. peal Taluvõi ca 30 – 40gr.
Kaks XL Hiidmuna.
Kanafileesinki ca 50 gr.
Hollandi leibjuust.ca 70 gr.
Kogu toit on maitsestatud aroomisoola, sidrunipipra ja prantsuse ürdiseguga.
aprill 27, 2013 at 8:10 e.l. #341491ROtter
MemberLugesin Janari mõtteid ettevalmistusest ja kannatustest ja kohati tabasin end mõttelt, et mina tegelen vist teise spordialaga…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma tõesti ei saa aru, et mis kannatustest jutt käib kui seda ala mõistusega teha – kannatused olid minu jaoks 10 aasta tagused, kui tegelesin totaalse ületreeninguga olles veendunud, et teen õiget asja, täna tagasi vaadates oli tegemist totaalse ületreeninguga, mille kinnituseks oli unepuudus ja ärevus, kartus trenni ees, närvisüsteemi totaalne ülekoormamine. Ka ei saanud ma aru, sellest, et miks see toit peab maitsetu olema? Kas sellest sõltub vorm? Kahtlen, sest ise maitsestan toitu vabalt ja kui kalorid on defitiidis, siis kaal langeb – samas mis jääb on maitseelamus, mis on mitte vähemoluline olles ise 20 aastast 10 dieedil olnud. Miks ma seda seda räägin ,lihtsalt selleks, et mitte paljusid inimesi ära hirmutada ja näidata, et kulturism on mingi masohistlik enesepiitsutamine. Selge, et kehatüübid on erinevad, kuid mitte niipalju ,et need asjad nii kardinaalselt erinevad oleksid. Nii, et Janar ära pahanda, midagi halba ma seejuures ei mõtle, lihtsalt omapoolne mõttevahetus – eks me saame juba vähem kui kahe nädala pärast neid asju isekeskis arutada. Pea vastu ja ole tugev, usun et tuleb hea tulemus!Ilusat nädalavahetust kõigile soovides!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Spordiala on sama, aga inimesed on erinevad. Ideaalne inimene on ainult anatoomia atlases, ülejäänud on kõik miksitud erineva töövõimega siseorganitest, lihastest, närvisüsteemist jne. Näit. peensoole pikkus varieerub 4,6 kuni 9,8 m -ni Wikipedia andmetel.
http://en.wikipedia.org/wiki/Small_intestine
Maomahla eritub ööpäevas 2-3 liitrit. Nö pisiasjad, aga sellest sõltubki kogu tervik.
aprill 27, 2013 at 9:14 e.l. #341493LauraL
Memberaprill 27, 2013 at 11:29 e.l. #341494Ott Kiivikas
MemberRapuntsel sina jõuad ka kõike, nii ise võistleda kui reportaazi tegema….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Loodame, et võtad oma kategoorias võidu! Tõmme algas, ise tulin juba koju, meie meeskond juhtis pika puuga teiste ees.aprill 27, 2013 at 11:38 e.l. #341495Ott Kiivikas
MemberSpordiala on sama, aga inimesed on erinevad. Ideaalne inimene on ainult anatoomia atlases, ülejäänud on kõik miksitud erineva töövõimega siseorganitest, lihastest, närvisüsteemist jne. Näit. peensoole pikkus varieerub 4,6 kuni 9,8 m -ni Wikipedia andmetel.
http://en.wikipedia….Small_intestine
Maomahla eritub ööpäevas 2-3 liitrit. Nö pisiasjad, aga sellest sõltubki kogu tervik.
Ei väidagi ,et kõik toimib ühtemoodi ja et kõik peaksidki tegema ühtemoodi nagu elu on näidanud võib teha 100 eri moodi ja lõpptulemuses ei kajastu see erienvus kuidagi, mis aga erineb on see,kuidas me ennast kogu protsessi vältel tunneme. Just see 99 ja nüüd siis 100 võistlus ongi eelkõige mind ennast ka õpetanud leidma moodust kus ma ennast valdavalt protsessi vältel hästi tunnen. Kui ma teilt küsin kumba variandi te valite kui lõpptulemuses ei ole vahet kas pidevalt kehv enestunne või hea, siis kumba te valite? Nüüd te ütlete, et teistpidi äärmuslikult, et kui on kogu aeg hea enesetunne, siis ei saa vormi ollagi (ma ei väida, et kogu aeg on lust ja lillepidu, vaid enamus protsessi ajast on normaalne enestunne). Ma olen piisavalt näidanud, et oskan ka vormi teha – kuid aastaid tagasi oli enesetunne kordades hullem kui nüüd, aga see oskus on tulnud analüüsimisest iga perioodi järel ja oskusest teha vajadusel ja ka julgusest teha nö normaalselt ja teistmoodi kui enamus kulturiste teeb (tavaliselt tehakse suht ühtemoodi ja need nö ettevalmistusmudelid antakse ka põlvest – põlve edasi julgemata muuta.) Halb enesetunne on organimi signaal, et midagi on viltu, kuid meil tihti puudub julgeus seda tunnistada ja teha vajalikud korrektiivid.
Ausalt öeldes, ei oskaksi ma sel teemal midagi öelda, kui ei oleks pidanud seda 20 aastat läbi tegema. Üks asi on lugeda teine asi on praktikas läbi teha ja need on totaalselt eri asjad.
aprill 27, 2013 at 12:10 p.l. #341498Archangel
MemberKulturismis on see enesepiinamine ikka väga levinud. Pidevalt käib see “hardcore” elustiili propageerimine – aga mida see tegelikult tähendab? Laval thongides poseerimine – on see tõesti nii hardcore? Nälgimine ja kuiva maitsetu toidu sisse pressimine – see ongi hardcore?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arvan, et nii mõnigi peaks seda ala veidi rõõmsamates toonides vaatama, siis usun, et on ka lõpptulemus parem. Nagu Ott öelnud on siis vormi saab mitut moodi teha, seega miks valida kõige ebamugav viis? Ilmselgelt kohe paugust parima meetodi otsa komistavad väheselt aga on jäänud mulje, et selle asemel, et üritada ettevalmistust sujuvamaks, mõnusamaks teha – üritavad paljud vastupidi kõike raskemaks teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – A’la loogika, et kui enne oli nii raske ja tulemus see ja see, siis nüüd ajame veel hullemaks ja kurat küll siis peab ka tulemus tulema.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 27, 2013 at 1:07 p.l. #341502ROtter
MemberEi väidagi ,et kõik toimib ühtemoodi ja et kõik peaksidki tegema ühtemoodi nagu elu on näidanud võib teha 100 eri moodi ja lõpptulemuses ei kajastu see erienvus kuidagi, mis aga erineb on see,kuidas me ennast kogu protsessi vältel tunneme.
Ausalt öeldes, ei oskaksi ma sel teemal midagi öelda, kui ei oleks pidanud seda 20 aastat läbi tegema. Üks asi on lugeda teine asi on praktikas läbi teha ja need on totaalselt eri asjad.
Picasso võib maalida nii parema kui ka vasaku käega ja ikka peetakse seda kunstiks.
Kui annet ei ole, siis sa võid ju koos Picassoga tema liigutusi pintsliga jäljendada aga paraku tulemus kunsti alla ei kvalifitseeru.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 27, 2013 at 2:40 p.l. #341514tarmop
MemberKõik see pahameel, halb olla jne hakkab pihta ikka inimese enda suhtumises. Ott on väga hea suhtleja ja laia silmaringiga, ellu suhtumine on positiivne, ajakirjaski oli pealkiri “Maailma õnnelikum mees”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Temale eksisteerib peale kulturismi veel teisedki spordialad, pigem küsiks, kus teda kaasaelamas ei näe.Täna oli mees platsis koos tütrega. Pea igal jõutõste võistlusel on mees kohal omasid või häid tulemusi toetamas. Kahjuks ta suht ainuke kulturismi esindaja, keda olen näinud JT vaatamas, küll aga, paljud jõutõstjad käivad kulturiste või muid spordialasid vaatamas.
Aga, pole kordagi ühtki jõutõstjat kuulnud/näinud avalikult halamas, kuidas peale igat trenni käed ja reied lõhki, kuid peale võistlusi ajakirjanduses feimi ei saa ja üldse on elu nii raske
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 27, 2013 at 5:12 p.l. #341521martinkink
MemberPanen lihtsalt pildi, et te minu juttu paremini mõistaksite….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tänan ja tavapärane hommikusöök, selle vahega, et tavapäeval on kaks sellist leiba singi ja juustuga, täna panin kolm ,sest kaal oli veelgi kukkunud ja lihtsalt peab kütust lisama, et lihastega mitte hüvasti jätta.Leibadel kasutan Põltsamaa kanget sinepit – annab koos singiga erksama maitse.
7 vijahelbeid on seal kausis kuivainena ca 120 -140gr. peal Taluvõi ca 30 – 40gr.
Kaks XL Hiidmuna.
Kanafileesinki ca 50 gr.
Hollandi leibjuust.ca 70 gr.
Kogu toit on maitsestatud aroomisoola, sidrunipipra ja prantsuse ürdiseguga.
Nagu sa juba oma loenguski ütlesid – kaloril ja kaloril on suur vahe
Ja maitseainetega on alati hea ekperimenteerida. Olen ma alati mõelnud, et pooled kulturistid on maailma parimad kokad. Teavad täpselt mida nad sööma peavad kui palju nad sööma peavad, millal nad seda sööma peavad ja kuidas nad seda valmistama peavad. Ise süüa tehes tead sa täpselt, mida ja kui palju sinu toit midagi sisaldab.
Ei ole mina paremat putru leidnud kui Haljase 7-viljapuder
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.