Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!
- This topic has 6,558 replies, 315 voices, and was last updated 7 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
aprill 11, 2013 at 7:58 p.l. #340606
Ott Kiivikas
MemberFibo on käimas ja mõned pildid – Ronnie on küll nii kokku kuivanud, et lausa masendav vaadata eks see näitab ainult ühte kui kunstlik see värk seal proffitasemel on…
aprill 13, 2013 at 4:44 p.l. #340815Ott Kiivikas
Memberaprill 13, 2013 at 5:04 p.l. #340820Archangel
MemberNüüd on jälle see moment, kus kõik vahivad ja mõtlevad, kust paganama kohast veel kaalu maha võtta rasva arvelt õnnestuks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Nelipea juba triibutab ja seljal on veresoonte rägastik väljas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 13, 2013 at 5:39 p.l. #340826Ott Kiivikas
MemberNüüd on jälle see moment, kus kõik vahivad ja mõtlevad, kust paganama kohast veel kaalu maha võtta rasva arvelt õnnestuks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Nelipea juba triibutab ja seljal on veresoonte rägastik väljas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks tagumise ots mehed nii mõtlevadki, esiotsa mehed kasutavad näppe rasvamõõtmise kaliibrina ja konstanteerivad, et minna on veel küll, kuid eks oluliselt kehvema vormiga on ka lavalaudel käidud, muidugi jättis tulemus siis ka soovida, kuid eks latt on eelkõige enda poolt pandud kõrgele ja kui eelkõige ise sellest suudan uuesti üle hüpata, siis ega tulemus kehv ei saa olema. Peaasi on protsessi nautida ja seda ma teen…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 15, 2013 at 6:39 p.l. #340951Ott Kiivikas
MemberSee nädal läheb suuresti võistluste korralduse tähe all. Reedel hakkab põhimürgel pihta, siis vaja kogu kraam kohale toimetada ja valmis sättida, et laupäeval 70 eesti võistlejat + Läti ja Leedu sportlased kokku 93 sportlast saaksid lavalaudaele astuda, niipalju võistlejaid korraga oli rohkem vist vaid klassika MM ühel päeval laval. Õnneks sattub täpselt nii, et omal laupäeval trenni ei ole ja proovingi seekord rohkem treeneriametis olla – ehk kajastub see kuidagi ka võistlejate tulemuses…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Korra koolitan välja ja siis teavad ise järgmine kord mida teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna tegin ühe toitumisloengu ja ka homme üks – vastupidavusala sportlastele suunatud loeng. Siia – sinna ikka kutsutakse, päris hea vaheldus.
aprill 16, 2013 at 6:37 p.l. #341002Ott Kiivikas
MemberTäna oli trennist puhkepäev ja tegelisin valdavalt taastavate protseduuridega ehk siis söömine ja saun…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Käisin vahelduseks Spartas ja enne nö tipptundi ,seega oli saun suht tühi ja sai rahulikult kaifuitada.Peale seda tegin Tallinna Ülikooli Tondi filiaalis loengu “Jooksja toitmisest” ja vahelduseks päris huvitav oli endal seda teha ja pidi natuke enne ikka ette ka valmistama – ütleme nii et valdav osa kuulajaid on kas tavainimesed või siis treenerid (kulturismis ja fitnessis), seega ega seal jooksus ka mingit imet ole, eks sõltuvalt tasemest on energeetiline kulutus erinev. Tegelikult on seal puudu ikka baasteadmistest ja toitumise regulaarsusest – ehk ikka põhitõed.
Nädala teine pool on valdavalt juba võistluste ettevalmistamise lainel – miljon asja mis laupäevaks peavad tehtud saama, aga usun et saame ka seekord
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Eks annate hinnangu kui ise laupäeval kohale tulete.Loodetavasti jagate ka oma tutuvsringkonnas laupäeval toimuva võistluse infot: Olgu meelde tuletatud,et iga piletiostja saab juba tasuta Sparta spordiklubi tasuta pääsme ja loosi lähevad nii Reval – Spordi 90 päeva piiramata ajaga kvartalikaart ja 60 päeva piiramata ajaga kaart. Lisaks raamatuid “Revitalisatsioon” jne.
Seega tulge ise ja võtke sõbrad ka kaasa loodetavasti saate head emotsiooni ja edsist motivatsiooni oma treeningutele.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Leedukad saatsid ära nimekirja kes võistlevad, seega paneme selle ka välja ja loodetavasti saabub info ka Lätist.
aprill 17, 2013 at 8:01 e.l. #339718Samakamees
MemberKas need loosid ja sparta piletid kehtivad cherry.ee’st ostetuna ka?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 17, 2013 at 1:41 p.l. #341023rait83
MemberSelline küsimus, et kas klassikalises kulturismis võib poseerida nii, et jalad ei pea koos olema eest topelt biitsepsi ja lailihase poosis.
aprill 17, 2013 at 6:00 p.l. #341039Ott Kiivikas
MemberKas need loosid ja sparta piletid kehtivad cherry.ee’st ostetuna ka?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kohapeal tuleb loosikast kuhu on vaja ära täita andmed, mida siis vahepeal välja loosime. Sparta piletid saavad kõik, kohapeal sisenedes tõenäoliselt jagatakse need välja. Sest ega ka piletilevist ostes pileti , kassast ei väljastata ju Sparta pääsmeid, seega kohapeal toimub see jagamine.
aprill 17, 2013 at 6:04 p.l. #341040Ott Kiivikas
Memberaprill 17, 2013 at 6:41 p.l. #341043Sarge
MemberKohapeal tuleb loosikast kuhu on vaja ära täita andmed, mida siis vahepeal välja loosime. Sparta piletid saavad kõik, kohapeal sisenedes tõenäoliselt jagatakse need välja. Sest ega ka piletilevist ostes pileti , kassast ei väljastata ju Sparta pääsmeid, seega kohapeal toimub see jagamine.
Mulle palun seekord “Revitalisatsioon”, sest olen suutnud selle raamatu ära kaotada. Reval Cupil lootsin ka tegelt seda raamatut võita.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 21, 2013 at 8:32 p.l. #341220Ott Kiivikas
MemberVaatamata sellele, et seekord olin laval teistsuguses rollis kui tavapäraselt,ei lahkunud ma ka seekord ilma medalisajuta….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . 6 treenerimedalit on selle töö tulemus, mida mu tublid õpilased seekord tegid. Suur tänu teile! Olen teie tegemiste üle väga uhke ja enamus teist realiseeris enda maksimaalselt ja sai nö eelkõige enda jaoks töövõidu. Kahjuks ise võistlust eest ei näinud ja seega ei saa ka anda päris head hinnangut ühe või teise esinemise kohta, kuid suurim üllatus ja kordaminek oli see, et Raigo võitis parima vabakava…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ütlen, et nädal enne ei oleks ma seda eales uskunud, sest pole Raigo hiilanud erilise poseerimisokuse või loomingulise lennuga – kuid see on hea näide töökusest ja soovist õppida! Nädal aega jändasime kavaga – mis sai niipalju hea, et soovisin seda juba ise teha…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Jätan EM endale ka selle võimaluse, kui Raigo ei peaks saam seda esitada – loomulikult loodan,et saab EM finaali ja saab teha ,kuid eks see selgub juba kohapeal.Kuna puudus võimalus kõigi õpilastega arutada mis edasi teha, siis kirjutan siia ja ehk te loete mu blogi ka, neil kellel hooaeg läbi, neile niipalju ,et kaalutõus peab jääma kuni 2-3 kilo, mitte rohkem, võistlusvormist esimese 2 nädalaga, peale seda joonistame juba iga ühega täpsema plaani kuhu keegi liigub. Kui te seda reeglit rikute, siis nullite suuresti edasise töö ja me peame hakkama vartsti jälle dieditama ,et numbrid kontrolli alla saame.
Mul endal on täpselt kolm nädalat aega EM finaalini, kus kindlasti tahan ise sõna kullajagamisse kaasa öelda, elame näeme!
aprill 24, 2013 at 5:35 p.l. #341345Ott Kiivikas
MemberKaks nädalat on veel minna EM -ni. Tiksun vaikselt plaani järgi kus raskemad trennid vahelduvad kergematega. Mingeid ulmenumbreid ei ole taga ajanud, samas jõudu on nii tegin ka viimane jalatrann ilma vööta rahulikult 170kg raw 5 kükki. Neg. kaldega surusin 150 x 5 ja kaldpinki 135kg x 4 teises harjutuses. Selga ei ole saanud tõsiselt teha, sest on olnud kerge lihase vigastus, kuid see lööb välja ainult siis kui tõesti korralikult raskust panen, seega olen teinud selga rahulikumalt ja pigem rohkem mahutrenni ja tunnetusega, et mitte rohkem vigastada. Kaalunmbreid nägin hommikul juba 87,9kg, päevane jääb 89 – 89,5kilo järgi. lasen hommikused numbrid sinna 87 tuuri ja päevane lavavorm peaks tulema 88 – 88,5 kilo, ehk minu jaoks loodetavasti paras kuivuse ja massi suhe. Eelmisel aastal olin just selles kaalus ka kõige paremini pildis ja peale seda kui hakkasin kunstlikult sealt alla pigistama ei tulnud enam lisaeffekti.
Toitumine on sarnane hooajavälisega, kuid selle vahega, et vajadusel olen õhtul piiranud või siis üksikutel päevadel lausa õhtusöögist loobunud, Kalorid vahemikus 2500 – 2800kcal. Hommikul alati tugevamalt putru koos Protein Blockiga, lisaks jogurt ja banaan. Lõuna ja vahepeala on sarnased nagu oleks kaks lõunat: täistera riis või pasta ja juurde liha, kana, kala ja toorsalat, lisaks õli. Trenni ajal Amino Rush ja peale trenni HPR (Endine HTR) ja Malto 6 segatuna. Õhtul vastavalt siis kas 3 muna või kodujuustu, enne magamaminekut Joint+, Omega 3, MZB.
Täna käisin Revalis lihtsalt saunas ja tegin nö taastavaid protseduure. Nädalavahetusel vaatame üle veel EM sõitjad ja esmaspäeval stardivad juba Hispaania poole teel 7 võistlejat + 1 delegaat, seega loodame järgmisel nädalal oodata positiivseid tulemusi (mitte loomulikult dopingu mõttes vaid tulemuste…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ).aprill 25, 2013 at 7:48 e.l. #341392Ott Kiivikas
Memberaprill 25, 2013 at 7:52 p.l. #341453Ott Kiivikas
Member -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.